πιο πολύ βαβούρα για το τίποτα αυτοί οι αγώνες.απο την κυριακη ξεκινανε
ολυμπιακος-μαρουσι
π.α.ο-αρης
Ας πάμε κατευθείαν στα τελικά
πιο πολύ βαβούρα για το τίποτα αυτοί οι αγώνες.απο την κυριακη ξεκινανε
ολυμπιακος-μαρουσι
π.α.ο-αρης
Πότε είναι αυτά τα τελικά? Δεν είναι βαβούρα για το τίποτα... Πέρσι για ένα σουτ πέρασε ο Ολυμπιακός... :oπιο πολύ βαβούρα για το τίποτα αυτοί οι αγώνες.
Ας πάμε κατευθείαν στα τελικά
Νομιζω παλι ο Ολυμπιακος πριν μερικα χρονια.Ρε παιδια.... φετος ο Ολυμπιακος ισως πάρει ολα τα πρωταθληματα στα ομαδικα σπορ (ποδοσφαιρο, μπασκετ, βολεϊ, πολο). Υπαρχει αραγε αλλη ομαδα που το εχει καταφερει αυτο?
.....αλλη πουτσα......
Φιλε μου... το "ανωτερες" προς το προσδιοριζεις? Στη δουλεια σου εχεις Ρωσους/Ισπανους/κτλ που τους κανεις καζουρα? Ολυμπιακους εχεις που σε δουλευουν ή δουλευεις τοσα χρονια. Δεν υποτιμω τους ευρωπαϊκους τιτλους...καθε αλλο... απλα τα εγχωρια εχουν πιο πολυ ενδιαφερον γιατι ειναι η καθημερινοτητα μας. Εγω προσωπικα προτιμω να παρω το πρωταθλημα στην Ελλαδα στο μπασκετ και να σου σπασω τα κεκτημενα παρα να σηκωσω ενα Ευρωπαϊκο. Εσυ που ήδη εχεις 5 Ευρωπαϊκα δηλαδή καιγεσαι να σηκώσεις κι αλλο ή να παρεις κουπα στο ποδοσφαιρο? Μη γελιομαστε... καζουρα ο ενας στον αλλο θελουμε να κανουμε...mikes4207, οι ευρωπαίκες κούπες είναι κατα πολύ ανώτερες από τις εγχώριες...πιστεύω ότι αυτό το καταλαβαίνεις...
Σε όλο το κόσμο οι ειδήσεις αναφέρουν ότι ο ΠΑΟ πήρε την 5η ευρωπαική κούπα, δεν λένε ότι ο ΟΣΦΠ πήρε κύπελλάκι Ελλάδος από την ΑΕΚ, νομίζω...
...αλλά τι σου λέω τώρα, έχω πάθει υπερκούπωση...οι ευρωπαικές κούπες είναι πολλές και βαριές....
...εσείς μαζεύτε κυπελλάκια να τρώτε το παγωτό σας να δροσίζεστε τώρα που καλοκαιριάζει....
mikes4207 μπορείς να είσαι ευτυχιμένος με το "κυπελλακι Ελλαδος" και εγώ με την 5η Ερωπαΐκη Κούπα...είναι προφανές πως δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά....