You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Εκει ηθελα τον παπαλουκα!!! κ προσωπικα στη φαση του βουισιτς ειναι λαθος επιλογη να βαρεσει αυτος το τριποντο γιατι με μειον 2 ποντους εκει θελαμε τριποντο!Οποτε κ καλαθι να τρωγαμε θα θελαμε ενα διποντο.
εγω απο την αλλη δεν μπορω να καταλαβω γιατι δινει τοσο λιγο χρονο συμμετοχης στην παικτουρα που λεγεται τεοντοσιτς.Μιλαμε ειναι μανουλα για τετοια παιχνιδια που χρειαζονται καυτα χερια εξω απο τα 6.25 για να σου δωσουν το κατι παραπανω.Τί να τον κανω τον τσιλντρες με τα φυσικα του προσοντα οταν ειναι ελευθερος να σουταρει και κοιταει το καλαθι σαστισμενος γνωριζοντας οτι θα την πεταξει στην καλυτερη των περιπτωσεων στο ταμπλο.Τι να τον κανω τον φοβερο πλει μεικερ παπαλουκα οταν σουταρει μια φορα σε καθε παιχνιδι.Τι να τον κανω τον βουισιτς οταν προσπαθει με χουκ σατ να βαλει καλαθι,οταν ο πεκοβιτς τον παιρνει παραμαζωμα και απλα αφηνει την μπαλλα εξ'επαφης.Παρολα αυτα φανταστειτε οτι παραλιγο να κερδιζαμε.Ισως αν στη θεση του απολυτου μηδενος παργκο επαιζε ο τεοντοσιτς τοτε ισως βλεπαμε αλλη εξελιξη.Ειναι απιστευτο να βλεπεις αυτο το αστειρευτο σερβικο ταλεντο να μαραζωνει στον παγκο ενω οποτε μπαινει σταζει τριποντο χωρις καν να ειναι ζεστος.Κριμα
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Σύντροφε και εγώ μαζί σου. Χτυπιόμουν γιατί στο τελευταίο λεπτο δεν έβαλε τον Σέρβο. Αν ήταν στη θέση του βουισιτς στα τελευταία δεύτερα ο Τεό θα ήταν σήμερα το πρόσωπο της βραδιάς.
Δεν πειράζει, του χρόνου πάλι.
Δεν πειράζει, του χρόνου πάλι.
εγω απο την αλλη δεν μπορω να καταλαβω γιατι δινει τοσο λιγο χρονο συμμετοχης στην παικτουρα που λεγεται τεοντοσιτς.Μιλαμε ειναι μανουλα για τετοια παιχνιδια που χρειαζονται καυτα χερια εξω απο τα 6.25 για να σου δωσουν το κατι παραπανω.Τί να τον κανω τον τσιλντρες με τα φυσικα του προσοντα οταν ειναι ελευθερος να σουταρει και κοιταει το καλαθι σαστισμενος γνωριζοντας οτι θα την πεταξει στην καλυτερη των περιπτωσεων στο ταμπλο.Τι να τον κανω τον φοβερο πλει μεικερ παπαλουκα οταν σουταρει μια φορα σε καθε παιχνιδι.Τι να τον κανω τον βουισιτς οταν προσπαθει με χουκ σατ να βαλει καλαθι,οταν ο πεκοβιτς τον παιρνει παραμαζωμα και απλα αφηνει την μπαλλα εξ'επαφης.Παρολα αυτα φανταστειτε οτι παραλιγο να κερδιζαμε.Ισως αν στη θεση του απολυτου μηδενος παργκο επαιζε ο τεοντοσιτς τοτε ισως βλεπαμε αλλη εξελιξη.Ειναι απιστευτο να βλεπεις αυτο το αστειρευτο σερβικο ταλεντο να μαραζωνει στον παγκο ενω οποτε μπαινει σταζει τριποντο χωρις καν να ειναι ζεστος.Κριμα
Παλικαρε επετρεψε μου να κανω ενα σχολιο για τον Τεοντοσιτς στον χθεσινο αγωνα.
Το μπασκετ δεν ειναι μονο επιθεση.Επιθετικα μπορει να εσταξε ενα τριποντακι απο τα 7 μετρα οντας κρυος.
Για δες ομως στην αμυνα τι εκανε.Επαιξε 3 λεπτα και χρεωθηκε τον Σαρας.Μεχρι εκεινο το σημειο ο Λιθουανος υπερπαικτης ειχε 4 ποντους,ολους με βολες αν θυμαμαι καλα.Μολις καταλαβαινει οτι εχει τον Σερβο απεναντι του,του σταζει 2 τριποντα μεσα στην μαπα και δινει την ασιστ του αγωνα στον Μπατιστ για το αλει-ουπ καρφωμα.
Αυτα τα 3 λεπτα που επαιξε ηταν ικανα να βαλουν τον Γιασκε μεσα στον αγωνα.Εναν αγωνα που σχεδον τον πηρε μονος του.
Ο Τεοντοσιτς ειναι σιγουρα ενας παικτης που εχει πολυ upside.Eιναι τρομερα ταλαντουχος επιθετικα,εχει καλο size αλλα εχει ακομα ΠΟΛΛΑ πραγματα να μαθει για το μπασκετ.
Γνωμη μου ειναι οτι βιαστηκε να κανει το παραπανω βημα και να παει στον Ολυμπιακο περσι.Αν εκανε υπομονη εναν χρονο και περιμενε τον Ομπραντοβιτς (οπως ειχε βρωμισει η πιατσα οτι ειναι κλεισμενος) ισως να ειχε καλυτερη εξελιξη.Ειναι πασιφανες οτι οι σχεσεις του με τον Γιαννακη δεν ειναι και οι καλυτερες.
Αυτο το σχολιο για τον Ομπραντοβιτς το κανω μονο και μονο για να δειξω πως οι αποφασεις καποιων παικτων ειναι πολυ σημαντικες για την μετεπειτα καριερα τους.
Παρόλα αυτα ειναι πιτσιρικας ακομα και υπαρχει χρονος.
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Κλασικός Ολυμπιακός. Το βασικό πρόβλημα αυτής της ομάδας είναι ένα . ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ. Στα κρίσιμα ματς (Ρόζεμποργκ, Σαιντ Ετιέν , ΑΕΚ κλπ. ) αν του στραβώσει το ματς στην αρχή παθαίνει τέτοιο μπλακ άουτ που είναι ικανός να φάει 8 γκολ. Πρέπει να γίνει κάτι σε αυτόν τον τομέα. Να προσλάβουν ψυχολόγο. Είναι κρίμα να χάνεις το κύπελλο (γιατί δεν γυρίζει αυτός ο αγώνας πια ) από αυτήν ΑΕΚ.
να σαι καλα ρε φιλε.εχεις σκεφτει οτι απλα αυτο μπορει αυτο κανει ο ολυμπιακος αν δεν εχει τα γνωστα σφυριγματα;τι ψυχολογο και μαλακιες μου λες.Κλασικός Ολυμπιακός. Το βασικό πρόβλημα αυτής της ομάδας είναι ένα . ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ. Στα κρίσιμα ματς (Ρόζεμποργκ, Σαιντ Ετιέν , ΑΕΚ κλπ. ) αν του στραβώσει το ματς στην αρχή παθαίνει τέτοιο μπλακ άουτ που είναι ικανός να φάει 8 γκολ. Πρέπει να γίνει κάτι σε αυτόν τον τομέα. Να προσλάβουν ψυχολόγο. Είναι κρίμα να χάνεις το κύπελλο (γιατί δεν γυρίζει αυτός ο αγώνας πια ) από αυτήν ΑΕΚ.
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Α, εσυ είσαι από άλλο ανέκδοτο... Καλά ας σου πω αυτό που θες να ακούσειςεχεις σκεφτει οτι απλα αυτο μπορει αυτο κανει ο ολυμπιακος αν δεν εχει τα γνωστα σφυριγματα;τι ψυχολογο και μαλακιες μου λες.
Έτσι είναι φίλε μου έχεις δίκιο. Ο Ολυμπιακός έπρεπε να είναι τρίτος αλλά οι διαιτητές του το χαρίζουν.
καλά αυτοί οι μαλακες στον Alpha, τον περυσινό αγώνα επανάληψη βάλανε?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Παλικαρε επετρεψε μου να κανω ενα σχολιο για τον Τεοντοσιτς στον χθεσινο αγωνα.
Το μπασκετ δεν ειναι μονο επιθεση.Επιθετικα μπορει να εσταξε ενα τριποντακι απο τα 7 μετρα οντας κρυος.
Για δες ομως στην αμυνα τι εκανε.Επαιξε 3 λεπτα και χρεωθηκε τον Σαρας.Μεχρι εκεινο το σημειο ο Λιθουανος υπερπαικτης ειχε 4 ποντους,ολους με βολες αν θυμαμαι καλα.Μολις καταλαβαινει οτι εχει τον Σερβο απεναντι του,του σταζει 2 τριποντα μεσα στην μαπα και δινει την ασιστ του αγωνα στον Μπατιστ για το αλει-ουπ καρφωμα.
Αυτα τα 3 λεπτα που επαιξε ηταν ικανα να βαλουν τον Γιασκε μεσα στον αγωνα.Εναν αγωνα που σχεδον τον πηρε μονος του.
Ο Τεοντοσιτς ειναι σιγουρα ενας παικτης που εχει πολυ upside.Eιναι τρομερα ταλαντουχος επιθετικα,εχει καλο size αλλα εχει ακομα ΠΟΛΛΑ πραγματα να μαθει για το μπασκετ.
Γνωμη μου ειναι οτι βιαστηκε να κανει το παραπανω βημα και να παει στον Ολυμπιακο περσι.Αν εκανε υπομονη εναν χρονο και περιμενε τον Ομπραντοβιτς (οπως ειχε βρωμισει η πιατσα οτι ειναι κλεισμενος) ισως να ειχε καλυτερη εξελιξη.Ειναι πασιφανες οτι οι σχεσεις του με τον Γιαννακη δεν ειναι και οι καλυτερες.
Αυτο το σχολιο για τον Ομπραντοβιτς το κανω μονο και μονο για να δειξω πως οι αποφασεις καποιων παικτων ειναι πολυ σημαντικες για την μετεπειτα καριερα τους.
Παρόλα αυτα ειναι πιτσιρικας ακομα και υπαρχει χρονος.
σιγουρα θα ειχε καλυτερη εξελιξη με τον ζοτς
ο ζοτς ξερει να φτιαχνει παιχτες
βαζω μια συντευξη του πεκο
δειτε τι λεει για ζοτς
τόσες μέρες η αεκ προετοιμάζεται για τον τελικό, εμείς μιλάμε για συμβόλαιο με τον ισπανό και ποιος φεύγει ποιος έρχεται.Κλασικός Ολυμπιακός. Το βασικό πρόβλημα αυτής της ομάδας είναι ένα . ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ. Στα κρίσιμα ματς (Ρόζεμποργκ, Σαιντ Ετιέν , ΑΕΚ κλπ. ) αν του στραβώσει το ματς στην αρχή παθαίνει τέτοιο μπλακ άουτ που είναι ικανός να φάει 8 γκολ. Πρέπει να γίνει κάτι σε αυτόν τον τομέα. Να προσλάβουν ψυχολόγο. Είναι κρίμα να χάνεις το κύπελλο (γιατί δεν γυρίζει αυτός ο αγώνας πια ) από αυτήν ΑΕΚ.
επόμενο να βλέπουμε ότι βλέπουμε
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
παντως γαματο ματσακι
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
ουτε με απασχολει ο νικητης....
αλλα 2 τετοια ματς τον χρονο να βλεπαμε και τιποτα αλλο....
από μπάλα ο Ολυμπιακός αξίζει να το πάρει.ουτε με απασχολει ο νικητης....
Το ματς είναι καταπληκτικό
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
εγω τις δικαιολογω και τις δυο...η μαλλον τις καταλαβαινω....Ρε παιδια τι μαλακια εκανε ο Γκαλετι
Καλος μαλακας και ο Παπαδοπουλος
Ρε πουστη μου δε πανε καλα
και ο γκαλε τρελλαθηκε και ο αβρααμ επρεπε να κανει φαουλ...ταιριαξανε οι κωλοφασεις....
αλλα του κακου του ξεφυγε η απευθειας κοκκινη στη φαση που χτυπησαν τον νταρμπι.....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις