Ποια μαλακια ? εχετε αυτοκρατορια στο ποδοσφαιρο και δεν το ξερουμε?χρειαζόταν τέτοιο κενό για να πεις τη μαλακια σου;
Για πουτανες σας ηξερα οχι για αυτοκρατορες αντε ασχοληθητε με το μπασκετ περσονα αν θες αυτοκρατοριες μονο εκει.
Ποια μαλακια ? εχετε αυτοκρατορια στο ποδοσφαιρο και δεν το ξερουμε?χρειαζόταν τέτοιο κενό για να πεις τη μαλακια σου;
αναφερομαι γενικα τι λεγατε οι βαζελοιτον κακό σου τον καιρό ρε μαλακισμένο;
με ήξερες κι από χθες να ξέρεις τι έλεγα για Τζιό και Τζόλε;
και τι δεν κατάφερε ο Γουλανδρής ρε καμμένε;
να φτιάξει παράγκα;
να βάλει πρόεδρο στην ΕΠΟ υπάλληλο του γαύρου;
Αει σιχτίρ εδώ μέσα με το κάθε μαλακισμένο.
αναφερομαι γενικα τι λεγατε οι βαζελοι
ειμαι σιγουρος οτι αν ζουσες τοτε θα ελεγες και για παραγκα του γουλανδρη
μην κανεις μαγκιες βριζοντας και επειδη ξερεις οτι δεν θα τιμωρηθεις
μην φερνεις σε δυσκολη θεση τους φιλους σου τους μοντερειτορς
καλα δεν ασχολουμαι αλλο μαζι σου,σε γραφω στον τσοκο μου οτι και να λεςρε άει γαμήσου σου λέω.....
όσα γουόρν και μιούτ έχω φάει εδώ μέσα δεν μετρώνται.
αιντε μαλέα σου λέω...
Για άλλη μια φορά έγραψεςΧρόνια Πολλά (και άκουπα) σε:
---> Οσους αγαπούν την …ποδοσφαίριση και κερδίζουν τίτλους στο πιο διάσημο - άγνωστο αυτό άθλημα.
---> Οσους θεωρούν ότι τα έχουν 500 αλλά δεν έμαθαν ποτέ να μετράνε.
---> Οσους ισχυρίζονται ότι συμπλήρωσαν έναν αιώνα ζωής, πιστεύοντας ότι τα τότε «Ληξιαρχεία» έχουν καεί.
---> Οσους υπόσχονται διάφορα ψέματα κάθε καλοκαίρι και ξεχνάνε τι είπαν, όταν έρχεται η Ανοιξη (κάποιες φορές και από χειμώνα όπως φέτος).
---> Οσους ανακαλύπτουν κάθε χρόνο και από μία νέα δικαιολογία για να …δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα!
---> Οσους έχουν παιδιά που ντρέπονται να πάνε στο σχολείο και να πουν την δική τους αλήθεια.
---> Οσους έμαθαν να μετράνε από το 1959 και μετά, μετρικό σύστημα που καταργήθηκε πρόσφατα και δεν έχει ακόμα αντικατασταθεί.
---> Οσους βρίσκουν ομοιότητες ανάμεσα στο ποδόσφαιρο και το σκάκι.
---> Οσους δέρνουν διαιτητές γιατί …σφύριξαν σωστά!
---> Οσους γιορτάζουν επί δύο συναπτά χρόνια μία ανύπαρκτη ετήσια επέτειο.
---> Οσους «δανείζονται» γήπεδα και στη συνέχεια θέλουν να τα «πουλήσουν» στους πρώην κατόχους τους!
---> Οσους κερδίζουν Κύπελλα στο νόμισμα ή άλλα για τα οποία Διεθνείς Ομοσπονδίες θεωρούν ότι πρέπει να ζητήσουν συγνώμη!
---> Οσους κερδίζουν διακρίσεις για τις οποίες δεν θέλουμε να μιλάμε αφού προτιμάμε να μην αναμειγνύουμε τον αθλητισμό με την πολιτική.
---> Οοοολους όσους θίγονται από τα παραπάνω, θεωρώντας αυτόματα τους εαυτούς τους Ψεύτες.
Χρόνια Πολλά και άκουπα Ψεύτες μας!
μιλάς εσύ που φέτος όπου έχεις πάει τα έχεις σπάσει ΄σε πολλά και διαφορετικά αθλήματα , πόλο , ποδόσφαιρο , βόλευ ,μπάσκετ. Παραλίγο και στο σκάκι να κάνετε επεισόδια , αλλά σας σταματήσανε την τελευταία στιγμη . Μόνο εσύ δεν μπορείς να μιλάς , που τα έχεις σπάσει . Αλλά το κράτος του Κόκκαλη, όπως λες δεν σε τιμώρησε , όπως έπρεπε....φυσικά ο ΟΣΦΠ έχει λεβέντες οπαδούς, όχι χούλιγκανς όπως οι άλλες ομάδες....
www.youtube.com/watch?v=YEUIueBrg9k]http://www.youtube.com/watch?v=YEUIueBrg9k[/url[/video]]
[url=http://[video]www.youtube.com/watch?v=2npX5mKlrgQ]http://www.youtube.com/watch?v=2npX5mKlrgQ[/url[/video]]
...είπε κανείς ότι ο ΟΣΦΠ έχει στις τάξεις των οπαδών του χούλιγκανς ??? Μήπως είναι πρωταπριλιάτικο ψέμα ???
Συμφωνώ μεγάλος ο Γουλανδρής , αλλά μεγαλύτερος και με διαφορά ο Σωκράτης . Γήπεδο Καραισκάκη , σύγχρονες εγκαταστάσεις στο Ρέντη , περισσότερα πρωταθλήματα , κύπελλα , ερχομός παιχταράδων και άλλα πολλάΝα το ξανατονίσουμε . Στην Ελλάδα όντας ρομαντικοί έχουμε μια τάση να εξιδανικεύουμε το παρελθόν. Αυτό μας οδηγεί πολλές φορές στο να μην βλέπουμε ότι το παρόν μπορεί να ξεπέρασε το παρελθόν. Αυτό συμβαίνει με τους δύο προαναφερθέντες προέδρους του Ολυμπιακού. Φίλε μου persona , το ξαναλέω... Δεν υπάρχει ΚΑΝ σύγκριση , Γουλανδρή και Σωκράτη. Ο Σωκράτης είναι έτη φωτός μπροστά.
Να το ξανατονίσουμε . Στην Ελλάδα όντας ρομαντικοί έχουμε μια τάση να εξιδανικεύουμε το παρελθόν. Αυτό μας οδηγεί πολλές φορές στο να μην βλέπουμε ότι το παρόν μπορεί να ξεπέρασε το παρελθόν. Αυτό συμβαίνει με τους δύο προαναφερθέντες προέδρους του Ολυμπιακού. Φίλε μου persona , το ξαναλέω... Δεν υπάρχει ΚΑΝ σύγκριση , Γουλανδρή και Σωκράτη. Ο Σωκράτης είναι έτη φωτός μπροστά.
οχι ρε σεις δεν τα ξερετε καλαΣυμφωνώ μεγάλος ο Γουλανδρής , αλλά μεγαλύτερος και με διαφορά ο Σωκράτης . Γήπεδο Καραισκάκη , σύγχρονες εγκαταστάσεις στο Ρέντη , περισσότερα πρωταθλήματα , κύπελλα , ερχομός παιχταράδων και άλλα πολλά
η επίθεση των κλώνων!οχι ρε σεις δεν τα ξερετε καλα
ο περνονα που ειναι και απο τον πειραια τα ξερει καλυτερα,εμεις που ειμαστε ολυμπιακοι,δεν ειμαστε σωστοι ολυμπιακοι-γαυροι ειμαστε μαριδακια
καλα τολματε να αμφισβητειται τον περσονα?
μαλλον ειστε κλωνοι μου και εγω ειμαι κλωνος του δωρητη
σίγουρα λείπει !Μηπως απο τη ψηφοφορια λειπει ο Καρεμπε?
Αυτο το γαμημενο Μαδριτακη-Βαζελακι δε μπορει να χωνεψει τη πουτσα του Ολυμπιακου που εχει στο στομαχι του