alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
κλαψε.....το χειροτερο ειδος Ανθρωπου ....βαζελοβουλγαρος.....Kλωναράκια είστε όλοι απότι βλέπω καθώς μάλλον είστε όλοι μάλλον παλιοί γνωστοί... Άντε γειά σας τώρα
κλαψε.....το χειροτερο ειδος Ανθρωπου ....βαζελοβουλγαρος.....Kλωναράκια είστε όλοι απότι βλέπω καθώς μάλλον είστε όλοι μάλλον παλιοί γνωστοί... Άντε γειά σας τώρα
Καρπαζοεισπράκτορα...το κόμπλεξ που έχεις απο την πολύ φάπα που έχεις φάει...και συνεχίζεις να τρώς...μην τον βγάζεις εδώ...χούλιγκαν των πλήκτρων...που είμαι σίγουρος ότι βλέπεις κανέναν αγριεμένο και κατουριέσαι επάνω σου...άντε στο καλό αγόρι μου...και μην ξεχάσεις να πιείς το γάλα σου!!!
Hello again... μάλλον εσύ κρύβεσαι.. ANTE μαζευτήκατε πάλι και υπερασπίζεστε ο ένας τον άλλον; ένας ένας δεν σας παίρνει πουτανίτσες της Eυρώπης;
Ποτε? ΠΟΤΕ! ποτε? ΠΟΤΕ!Eδώ φαίνονται οι μάγκες! Oύτε στις κλωτσιές, ούτε στις μπουνιές, ούτε στα στημένα ματς...
κλαψε.....το χειροτερο ειδος Ανθρωπου ....βαζελοβουλγαρος.....
εξαφανισμένο........εγώ που είμαι βαζελόγαυρος τι είδος είμαι;
Συμφωνώ απόλυτα,νομίζω ότι τέτοιες καταστάσεις δεν μπορούν και δεν πρέπει να γίνονται σε ποδοσφαιρικούς αγώνες.Aυτός ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, είναι που έχει αξιώσεις να κατακτήσει το πρωτάθλημα; Αυτός που δεν μπορεί να νικήσει τα δεύτερα του Ολυμπιακού σε συνθήκες ζούγκλας;
Με κάτι τύπους να παριστάνουν τους «Ζουλού» και να περιφέρονται μέσα και έξω από το γήπεδο και να μπουκάρουν με τη λήξη για να δείρουν τους αντιπάλους;
Με τον Κονσεϊσάο να δίνει σφαλιάρα στον «Τζόλε» μπροστά στον βοηθό; Σε αυτό το γήπεδο δεν νομίζω πως θα πρέπει να διεξαχθεί ξανά παιχνίδι υπό αυτές τις συνθήκες.
Αν αγωνιστεί ακόμα και στα πλέι οφ ο ΠΑΟΚ στην έδρα του, τότε θα μιλάμε για διαφορετικά μέτρα και σταθμά στο πρωτάθλημα, διότι μέχρι το τέλος αυτής της περιόδου το γήπεδο της Τούμπας δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί ξανά.
Ο Θρύλος με τη δεύτερη ομάδα έκανε πλάκα στον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα, παρά το γεγονός ότι αυτό το ματς δεν ενδεικνυόταν για ποδόσφαιρο.
Από πλευράς Ολυμπιακού θα σταθώ ιδιαίτερα στον Γιάννη Παπαδόπουλο, που για ένα ακόμα μεγάλο παιχνίδι έκανε αισθητή την παρουσία του. Με αυτή εξέθεσε τον προπονητή του, ο οποίος δεν του έχει δώσει ευκαιρίες να αγωνιστεί, αλλά και επειδή δεν βάζει τον νεαρό άσο για να παρέχει και κάποια ανάσα στους υπόλοιπους.
Συμπερασματικά, αυτό το ματς περνάει στην ιστορία και είναι όφελος για ορισμένους νέους ποδοσφαιριστές, επειδή έδειξαν χαρακτήρα σε ένα τέτοιο κολαστήριο, σε συνθήκες ενός αγώνα που δεν θα έπρεπε κανονικά να είχε διεξαχθεί.
Οσο για τον ΠΑΟΚ, δεν πιστεύω πως μπορεί να έχει αξίωση να κάνει κάτι στα πλέι οφ με τις εμφανίσεις που έχει κάνει κόντρα στους τρεις μεγάλους της Αθήνας.
Στο μόνο που δεν συμφωνώ μαζί σου είναι ότι ο ΟΣΦΠ έκανε πλάκα στον ΠΑΟΚ.
Αφού το ματς ήταν για πλάκα από μόνο του,για γέλια,που την είδες την πλάκα;Εκτός και αν εννοούσες αυτό που λέω! (να κάνουμε και λίγο χαβαλέ-γιατί φούντωσα με όλα αυτά)
γαμημένη αθήνα!!! κρατάνε τα καλά για εδουχάμω και για πάνω τα ληγμένα«Πρέπει, όμως, να μας προβληματίσει όλους η εγκληματική επιπολαιότητα εκείνων που σχεδίασαν τα μέτρα και που έδωσαν εντολή για εκτεταμένη χρήση (ληγμένων) χημικών εναντίον φιλάθλων που το μόνο παράπτωμά τους ήταν η προσέλευσή τους στο γήπεδο...
Στην γωνία του την έχουν στημένη του Βαλβίδα οι ξερόλες Μπάμπηδες!Τον εξέθεσε ο Γιαννάκης με την απόδοση του!
Απ' ότι ψιθυρίζεται όμως είναι δική του επιλογή να συνεχίσει στην Ισπανία!Θα δούμε...δε θα μείνει του χρόνου.....
η παράδοση πρέπει να συνεχιστεί....
αλλιώς ο γαύρος θα χάσει το πρωτάθλημα του χρόνου....
καλά που δεν εννοούνε τον ΟΚΚΑ....Πάντως δικαιολογία βρήκανε...ο άχρηστος δεν έβαζε τον Γιαννάκη!
και του χρονου μαζι μας θα ειναι!!