ωραιος ο παλερμο
Αϊ στο διάολο...που εμφανίστηκε τούτο???
ωραιος ο παλερμο
k ο γκαρσια ζηλεψε τον ροκι μπαλμποα!!!
ναι αλλα μονο με εμας σκουζεις για διαιτησια
περαστικα
Δεν μας τα εξηγεις αυτα.
Όχι μόνο του έριξε αγκωνιά αλλά έκανε αριστερό ντιρέκτ, δεξί κροσέ, κουτουλιά και στο τέλος αγκωνιά να κλείσει ο συνδυασμός...Ρε μάγκες ο φιογκο δεν τον έδωσε 1ος αγκωνια;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Άιντε μην κοροϊδευόμαστε
Όχι μόνο του έριξε αγκωνιά αλλά έκανε αριστερό ντιρέκτ, δεξί κροσέ, κουτουλιά και στο τέλος αγκωνιά να κλείσει ο συνδυασμός...
Ενώ ο Γκαρσία ένα απλό upercat, πάνω στη φάση και χωρίς καν να κοιτάει!!!
Αν ήταν φλώρος θα το έπαιζε τραυματίας μετά από τον πρώτο αγώνα που έφαγε το ξύλο της αρκούδας, δλδ τον πρώτο αγώνα της χρονιάς...Προσπαθείς να μου πεις δλδ ότι η αγκωνιά του ντιογο ήταν φλώρικη επειδή είναι φλώρος οπότε δεν μετράει ή ότι δεν έγινε ποτέ αγκωνιά;;;; Με μπέρδεψες λίγο...
Αν ήταν φλώρος θα το έπαιζε τραυματίας μετά από τον πρώτο αγώνα που έφαγε το ξύλο της αρκούδας, δλδ τον πρώτο αγώνα της χρονιάς...
Δεν έχει λείψει ούτε σε έναν. Και έχει διπλά φάουλ από ποιον;;Τον Καραγκούνη!! Μιλάμε για πολύ ξύλο.
Εννοούσα ότι δεν είχε πρόθεση όπως ο Γκαρσία.
Θέλουμε περισσότερους Ντιόγκο ή Γκαρσία στο πρωτάθλημα;;;
ασε ρε cockpit ποιος εριξε πρωτος και μαλακιες αφου ο τυπος ειναι ψυχακιας δεν το ξερεις?στο αμεσος επομενο παιχνιδι ετρωγε την μπλουζα του για να μην πω για το παρελθον του...
αντε παλι..ρε δικε μου ας πουμε οτι του εριξε (εγω δεν το ειδα) που συνηθως αγκωνιες και τραβηγματα γινονται στα στημενα αυτος επρεπε να του ριξει μπουκετο??αν εκανε το ιδιο ο ντιογκο τοτε τι θα του εκανε θα εβγαζε μαχαιρι???Το ότι είναι ψυχάκιας δεν σημαίνει ότι δεν του έριξε πρώτος την αγκωνια ο ντιογο. Δεν το είδατε δηλαδή;;;;;
αντε παλι..ρε δικε μου ας πουμε οτι του εριξε (εγω δεν το ειδα) που συνηθως αγκωνιες και τραβηγματα γινονται στα στημενα αυτος επρεπε να του ριξει μπουκετο??αν εκανε το ιδιο ο ντιογκο τοτε τι θα του εκανε θα εβγαζε μαχαιρι???
ακουτε μαγκες αν θελατε να προστατευσετε την ομαδα σας επρεπε να τον κλεινατε σε κανα τρελαδικο οπως και τον ιβιτς την τεταρτη που ενω εχετε 1000% δικιο οτι ηταν φαουλ πριν αυτος γαμαει την ομαδα σας γιατι με τον τροπο που το εκανε το φαουλ φανηκε οτι καποια στιγμη θα την ετρωγε την κοκκινη
Το ότι είναι ψυχάκιας δεν σημαίνει ότι δεν του έριξε πρώτος την αγκωνια ο ντιογο. Δεν το είδατε δηλαδή;;;;;