Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

victor777

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ετσι ακριβως
τους το εγραψα και στο θρεντ τους
ειχαν κατεβει και αρχηγοι απο τους οργανωμενους τους και προσπαθουσαν να βαψουν το ναο με μαρκαδορους
ουτε διασπαρτοι ηταν ουτε ολοι αθωοι και φιλυσηχοι
απλα εχουν 2 σετ δηλωσεις(παραδειγματα πολλα απο αχιλλεα ασλανιδη,μυρτσο,ζαγορακη κ.α.)ενα για εδω που ειναι κοτες και ενα για πανω που γινοντε λιονταρια και "μακεδονομαχοι"
τον δε αχιλλεα τον εχω πετυχει στην πατησιων με μαρνης,του εχω ριξει κατι γαλλικα και εκανε την παπια,εσκυψε κεφαλι και συνεχισε
οταν μιλαει στο ετ 3 η στο μακεδονια γινετε ο πιο μαγκας και ο πιο μεγαλεξανδρος που υπαρχει

συγγνωμη αλλα με τα θρεντ τςν αλλων  δεν ασχολουμαι

victor777

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
να ξερεις παντως οτι λεγοντας τους ολυμπιακους απογονους ειναι σαν να λες και τους βαζελους γιατι ειναι γνωστο οτι εχετε γαυρο μπαμπα
φιλακια γιαννακη

:2funny: :2funny: :2funny:
σωστος
Τον ξερεις προσωπικα ? κριμα που ειμαι στην Αγγλια και δεν μπορω να γνωριστω και εγω με τουσ χουλιγκανσ του ιντερνετ

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny:
σωστος
Τον ξερεις προσωπικα ? κριμα που ειμαι στην Αγγλια και δεν μπορω να γνωριστω και εγω με τουσ χουλιγκανσ του ιντερνετ
που να τον ξερω ρε συ?απλα το γιαννακης ειναι το προτυπο ονομα των λαγοοπαδων
παντως δεν αποκλειεται να ειναι απογονος μου δεν θυμαμαι ομως απο που?απο το 1-4 απο το 4-0 απο το 3-0 πρεπει να στειλει dna

victor777

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
που να τον ξερω ρε συ?απλα το γιαννακης ειναι το προτυπο ονομα των λαγοοπαδων
παντως δεν αποκλειεται να ειναι απογονος μου δεν θυμαμαι ομως απο που?απο το 1-4 απο το 4-0 απο το 3-0 πρεπει να στειλει dna
:2funny: :2funny:
σωστοσ ο παικτησ

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ξανασκεψου ποιοι ειναι οι αδερφαρες οταν ανοιγετε τα ποδια (χανετε στο χαλαρο) για να περασε ο Βαζελος
Για ποιο ξυλο και ποια σκηνικα λες? μεσω ιντερνετ? (αμα θελεισ να συνεχισουμε να μιλαμε για ξυλο μονο μεσω pm  )
Τωρα για εθνικα θεματα ο μισος πειραιασ ειναι Μανιατες και ο αλλος μισος προσφυγες απο Σμυρνη η Ποντο, ξερουμε τι θα πει προσφυγια, και τι εθνικη αντισταση εναντια στουσ Γερμανους,(Στελιος Καρδαρας τραγουδι του Γενιτσαρη). Αυτοι που βαζουνε τουρκικες σημαιες ειναι ηλιθιοι απο οποια ομαδα και να ειναι. Την ιστορια με το "βουλγαροι" την ξεκινησατε μονοι σας με συνθηματα και σημαιες. Προσωπικα  στη Θεσαλονικη εχω περασει τα καλυτερα μου καλοκαιρια με μια σαλονικια, οι οπαδοι του Παοκ χαλανε τη φημη της πολης με το κομπλεξ τους.   
Τεκμηρίωσέ μου ότι στηθήκαμε στον λαγό. Το οτι τους δωσαμε τον λαζαράκο δεν σημαίνει τίποτα. Ας μας δίνατε τόσα λεφτά να τον παίρνατε. Εμείς κορόιδα ψάχναμε.
Τώρα για το ξύλο χωρίς να σημαίνει ότι είμαι υπέρ αυτού αρκούν οι λέξεις αλαμάνα, καραϊσκάκη 1986-87 και μαδρίτη.
Για τα εθνικά θέματα θεωρώ ότι το γνωστό σύνθημα αμαυρώνει την εικόνα σας με τον χειρότερο τρόπο. Ξέρω ποιοι αντιστάθηκαν και ποιοι ήταν δοσίλογοι.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Τεκμηρίωσέ μου ότι στηθήκαμε στον λαγό. Το οτι τους δωσαμε τον λαζαράκο δεν σημαίνει τίποτα. Ας μας δίνατε τόσα λεφτά να τον παίρνατε. Εμείς κορόιδα ψάχναμε.
Τώρα για το ξύλο χωρίς να σημαίνει ότι είμαι υπέρ αυτού αρκούν οι λέξεις αλαμάνα, καραϊσκάκη 1986-87 και μαδρίτη.
Για τα εθνικά θέματα θεωρώ ότι το γνωστό σύνθημα αμαυρώνει την εικόνα σας με τον χειρότερο τρόπο. Ξέρω ποιοι αντιστάθηκαν και ποιοι ήταν δοσίλογοι.
επαιξες σαν να ηταν φιλικο
τελειωσες το ματς με 13 φαουλ,χωρις φαση και χωρις τσαμπουκαδες απο τα κουραδομαγκακια(γκαρσια)
σας παιρνουν χαμπαρι ακομα και οι ουρουγουανοι και σας δουλευουν

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
επαιξες σαν να ηταν φιλικο
τελειωσες το ματς με 13 φαουλ,χωρις φαση και χωρις τσαμπουκαδες απο τα κουραδομαγκακια(γκαρσια)
σας παιρνουν χαμπαρι ακομα και οι ουρουγουανοι και σας δουλευουν

Επίσης και μέσα στην αεκ δεν είχαμ εφάσεις όπως και μέσα σε εσάς.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Ποιον θεωρείτε καλύτερο τσεκούρι; Τον Γκαρσία ή τον Μπαρκαουάν;;
Δύσκολη επιλογη. Πιστεύω ότι θα συνέθεταν το τέλειο αμυντικό δίδυμο για το ελληνικό πρωτάθλημα.

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ποιον θεωρειτε πιο βρωμικο παικτη?σερτζιο κονσεισαο ή παμπλο κοντρερας???
βεβαια η πουστρα ο σερτζιο μαλλον επικρατει ανετα,λογω παρελθοντος..

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Ο Κονσεϊσάο τουλάχιστον υπήρξε παικταράς στα νάτια του. Τον Κοντρέρας τον άκουσα πρώτη φορά πρόπερσι νομίζω, που λέγανε ότι θα τον πάρει ο Ολυμπιακός.

adamantidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
50 ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ έριξαν μπουνίδια στο Καραισκάκη.Φαντάζεστε το αντίθετο,50 γκέι στην Τούμπα.Σ'ημερα θα ήταν το τριήμερο τρισάγιό τους!!!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
50 ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ έριξαν μπουνίδια στο Καραισκάκη.Φαντάζεστε το αντίθετο,50 γκέι στην Τούμπα.Σ'ημερα θα ήταν το τριήμερο τρισάγιό τους!!!
να σε ενημερωσω οτι αυτο εγινε στον υπνο σου
οπως επισης να σου πω οτι 150 εισητηρια τα εχουν παρει δικοι μας και θα βρισκοντε τουμπα
το νου σας μπουγατσες

adamantidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Δεν υπάρχει σύγκριση των 2 λαών.Η Μέτρο σήμερα έχει φώτο από το προχθεσινό Καραισκάκη όπου οπαδός του γκέι είναι ντυμένος...Κοκκινοσκουφίτσα!!!!
Αν ήταν αυτός Παοκτσής και ερχόταν στην Τούμπα έτσι καρναβάλι,θα τον είχαν πετάξει έξω με τις κλωτσιές οι ίδιοι οι Παοκτσήδες.
Είπαμε γιαγιάδες,θείτσες από χωριά κλπ συγκροτούν τον περίγημο λαό της γκέι.Λυριτζήδες,Θέμοι κλπ κυλότες
Και ΠΟΤΕ εκδρομή στο Τσάμπιονς Λίγκ πάνω από 89 άτομα!!!Στην Ευρώπη ανύπαρκτοι όχι μόνο παικτικά που κάνουν τσιμπούκια μια ζωή αλλά και οπαδικά Γερμανίες,Αμερικές μόνο ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ υπάρχουν κατά χιλιάδες!(γνωστή η σκηνή με Βέρντερ και τα κρεμασμένα Παοκτσήδικα κασκόλ)
Αντε γαμήστε τους την Κυριακή.

ΥΓ Η βία δικαιολογείται και από τον Νόμο όταν βρίσκεσαι σε άμυνα.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Δεν υπάρχει σύγκριση των 2 λαών.Η Μέτρο σήμερα έχει φώτο από το προχθεσινό Καραισκάκη όπου οπαδός του γκέι είναι ντυμένος...Κοκκινοσκουφίτσα!!!!
Αν ήταν αυτός Παοκτσής και ερχόταν στην Τούμπα έτσι καρναβάλι,θα τον είχαν πετάξει έξω με τις κλωτσιές οι ίδιοι οι Παοκτσήδες.
Είπαμε γιαγιάδες,θείτσες από χωριά κλπ συγκροτούν τον περίγημο λαό της γκέι.Λυριτζήδες,Θέμοι κλπ κυλότες
Και ΠΟΤΕ εκδρομή στο Τσάμπιονς Λίγκ πάνω από 89 άτομα!!!Στην Ευρώπη ανύπαρκτοι όχι μόνο παικτικά που κάνουν τσιμπούκια μια ζωή αλλά και οπαδικά Γερμανίες,Αμερικές μόνο ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ υπάρχουν κατά χιλιάδες!(γνωστή η σκηνή με Βέρντερ και τα κρεμασμένα Παοκτσήδικα κασκόλ)
Αντε γαμήστε τους την Κυριακή.

ΥΓ Η βία δικαιολογείται και από τον Νόμο όταν βρίσκεσαι σε άμυνα.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ωραιος ο παλερμο
μου ελειψες :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ομως εχεις κανει λαθος
στο τσου λου η μεγαλυτερη εκδρομη που εχουμε κανει ειναι 86 ατομα
η μεγαλυτερη εκδρομη που εχει κανει ο παοκ ειναι η μεταναστευση εκατομμυριων γυφτων απο την ινδια στη θεσσαλονικη πριν απο χιλιαδες χρονια
ασυλληπτος λαος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom