Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 196K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (12 μέλη και 25 επισκέπτες)

tyler77

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Μηνύματα
433
Like
148
Πόντοι
1
Ρε παιδια αφηστε τις αναλυσεις...
Μια λεξη ταιριαζει μονο...

Βεντουζα...
 

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Μηνύματα
6.655
Like
28
Πόντοι
66
17η είναι στην Γαλλία, απλά ο 17ος της Γαλλίας μπορεί να κερδίσει τον 1ο της Ελλάδος!
Διαφορά των 2 πρωταθλημάτων όταν δεν έχεις δυνατούς αντιπάλους και δεν σε αφήνουν να χάσεις βαθμούς για να δεις τα λάθη σου!
Αυτό ακριβώς. :rockon: :rockon: :rockon:
 

Επισκέπτης
Ένταση στο «Γ. Καραϊσκάκης» μετά το ματς

18/02/2009, 21:35 | Διαβάστηκε 828 φορές Αποστολή

Η πίκρα μετά την εντός έδρας ήττα από τη Σεντ Ετιέν προκάλεσε την «έκρηξη» των οπαδών του Ολυμπιακού. Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» ξέσπασαν πετώντας μπουκάλια στις εξέδρες των φιλοξενούμενων φιλάθλων. Η έγκαιρη επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων, όμως, πρόλαβε τα χειρότερα…
ευρωπαικος πολιτισμος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :2funny:
 

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Μηνύματα
2.067
Like
1
Πόντοι
16
Οταν δεν εχεις μισο παικτη απο τον παγκο για να σε βοηθησει οταν η ομαδα δεν τραβαει ή ακομα και για να ξεκουρασεις τους βασικους σου στα ευκολα ματς,αυτα παθαινεις.

Αυτος ο Μatuidi τι παιχταρα ειναι ρε μαγκες?
Ψηλος,δυνατος,απιστευτα πνευμονια,κοντρολαρισμενος.Σουπερ ο πιτσιρικας.
 

pefotismenos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Μηνύματα
410
Like
3
Πόντοι
1
Συγχαρητηρια στη Σαιντ Ετιεν,χωρις να εχει τους αστερατους παικτες,ητανε πολυ καλο συνολο,και αλλαζανε τη μπαλα καταπληκτικα.Βεβαια μετα εχει Μιλαν,οποτε καλυτερα που αποκλειστηκε απο τωρα ο ολυμπιακος,για να μη σπαγαμε κανα ρεκορ μετα με Μιλαν στην Ιταλια... :2funny: Χαιρομαι επισης που βλεπω ωραια καζουρα  :boobies:
 

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Μηνύματα
9.547
Like
9
Πόντοι
66
είμαστε όλοι πολιτισμένοι ....εκτός απο τον ταράτσα που είναι κάφρος....... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
 

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Μηνύματα
3.131
Like
196
Πόντοι
16
ΨΩΛΟΑΡΠΑΧΤΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ με τις υγειες σας  :dancing:
 

Επισκέπτης
είμαστε όλοι πολιτισμένοι ....εκτός απο τον ταράτσα που είναι κάφρος....... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Μα με την παλτουδιά με την περμαναντ που σε 90 λεπτα τα 70 τα πέρασε ξαπλωμένος τι θέλεις να πω?
Θέλει και μεταγραφή σε μεγάλη ομάδα! :2funny: :2funny: :2funny:
 

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Μηνύματα
2.302
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
2.945
Κοκκαλη , εσπειρες ανεμους , θα θερισεις θυελλες......ειδες πως ειναι οταν σε παιζουν 50-50 στα ισα......αλλα βεβαια στα αρχιδια σου η ευρωπαικη πορεια.....αυτη η μονομανια σου θα ειναι η αιτια της πτωσης του ΟΣΦΠ....
 

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Μηνύματα
3.616
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Τελικα αυτος ο Ολυμπιακος για ακομη μια φορα απεδειξε οτι ειναι ο φτωχος συγγενης στην Ευρωπη.

Ας παιζουμε με μικρες ομαδουλες εδω στο Ελλαντα με Παναθηναϊκο,ΑΕΚ,ΠΑΟΚ και λοιπες μικρες ερασιτεχνικες ομαδουλες και ας δοξαζουμε το Θεο που παιζουμε εστω μερικα παιχνιδια στα Ευρωπαϊκα σαλονια.

 

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Μηνύματα
3.120
Like
751
Πόντοι
96
Επεισόδια στο Καραϊσκάκη!

Περίπου τρεις ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα Ολυμπιακός - Σεντ Ετιέν για τους «32» του Κυπέλλου UEFA, υπήρξαν εκτεταμένα επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων εντός αγωνιστικού χώρου στο Καραϊσκάκη.

Συγκεκριμένα, υπήρξαν συμπλοκές κατά την άφιξη των Γάλλων οπαδών, που ήταν πολλοί περισσότερο από τους 400 που υπολογιζόταν να βρεθούν στο φαληρικό στάδιο, ""ενώ αρκετοί εξ αυτών μιλούσαν και ελληνικά(!)"" ( τι μου θυμιζει τι μου θυμιζει  :2funny: θυρα 13  :rockon: :rockon:). Οι φίλοι της Σεντ Ετιέν έφτασαν με τον ηλεκτρικό, οι περισσότεροι μεθυσμένοι, και την ώρα που περνούσαν από την αερογέφυρα προς το γήπεδο, πέταξαν μπουκάλια στους οπαδούς του Ολυμπιακού που ήταν στις καφετέρειες.

Η Αστυνομία για να γλιτώσει τα χειρότερα τούς έβαλε στο γήπεδο από άλλη θύρα, με αποτέλεσμα να γίνει το... κακό! Οι οπαδοί της Σεντ Ετιέν μπήκαν από το πέταλο απέναντι από τους οργανωμένους, κάποιοι πήδηξαν στον αγωνιστικό χώρο και πήραν δύο-τρία «ερυθρόλευκα» πανό. Αμέσως, υπήρξε αντίδραση των οπαδών του Ολυμπιακού από το πέταλο των οργανωμένων, οι οποίοι επίσης μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο.

Ακολούθησε ένα μισάωρο με ξύλο εντός αγωνιστικού χώρου, με τους Γάλλους να σπάνε πολλά καθίσματα και την Αστυνομία να προσπαθεί να επιβάλει την τάξη. Επιστρατεύτηκαν και οι μάνικες της πυροσβεστικής για να διαλυθούν οι οπαδοί(!)
 

Επισκέπτης
το συμπερασμα για τον ολυμπιακο ειναι το εξης. ειναι η μοναδικη ομαδα που παει με μεσον και αποκλειεται με την αξια της :2funny:
 

PEOKLHS

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Μηνύματα
80
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
0
Τα μουνοπανα δεν αντεξαν την πουτσα,και την επεσαν στους Γαλλους...οι ιδιοι μια ζωη,με το ζορι να κρατησουν το "καστρο"του Καραισκακη,το οποιο το ξεκολιασαν οι λεβεντες με τα πρασινα..και του χρονου βρωμιαρηδες.
 

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Μηνύματα
3.131
Like
196
Πόντοι
16
Οταν μιλαγα προχθες για ξεβρακωμα οι φιλτατοι με κραζανε!!!

Ηταν μεγαλη ελειψη τελικα ο χαραλαμπιδης με τους βοηθους του  :helpplea:

Οταν συνηθιζετε να κερδιζετε με την ευνοια της διαιτησιας στα ματς που σας δυσκολευουν, δεν ειναι καθολου παραξενο στην ευρωπη να τρωτε 3 ΜΠΑΛΕΣ στο σπιτι σας απ τους τελευταιους της Γαλλιας!!!!


Υ.Γ Αντε κουφαλες το τσιμπησατε το μαϊμουδακι αλλα παπουτσελι  :boobies:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom