dimispagrati7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
Καλημερα Αδελφια ....Πρωτα Απο Ολα....
[move]ΑΔΕΛΦΙΑ ΖΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΤΕ....[/move]
Δευτερον Χαιρετω Τους ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!!!
Τι να πει Κανεις για Λουτσιανο Γκαλετι και Φερναρντο Μπελουτσι /.....Χαιρεσαι να τους Βλεπεις....
Αν ολα Πανε καλα ΠΡΕΠΕΙ Να κανουμε Φιεστα με Βαζελο 1 Μαρτιου !!!!! θα πεσει ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!!!!!
Μονο Νικες Απο Εδω και περα για να "Γλεντησουμε" Την 1 του Μαρτη
Τα πραγματα επανηλθαν στην Φυσιολογικη τους Θεση....ο ΘΡΥΛΟΣ πρωτος με 12 βαθμους απο τον....
ΑΙΩΝΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ βαζελολαγο ......
Ρε αεκτζηδες Μαθηματικα ΤΙποτα δεν τελειωσε ....και οπως λεει μια ψυχη....
Αεκ Γερα Πρωταθλημα Ξανα
Με τον ζμπαοκ δεν αξιζει να ασχοληθω καθολου....τσατσοι της μαρφιν.....
καλημερα αρχιπρακτορα..Καλημερα Αλανια !!!! ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ.....
Καλημερα Πλεζουρα!!!
sportdog/καλημερα αρχιπρακτορα..
αμα επεφτε η μιζα ολα θα ηταν μια χαρα..sportdog/
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: «Να με δεις στο YouTube!..»
Ποιος είδε τον Μάτιας Λέκι και δεν τον φοβήθηκε... Ο Αργεντινός αμυντικός βγήκε έξω από τα ρούχα του όταν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς του έδωσε χθες ένα φανελάκι για να παίξει σε ένα μίνι διπλό. Η συμπεριφορά του διεθνή άσου ήταν απαράδεκτη και όσοι ήταν στην προπόνηση παρακολούθησαν άφωνοι τον παίκτη να βρίσκεται εκτός εαυτού, αφού δεν έλειψαν τα... γαλλικά.
«Τι είναι αυτό; Γιατί να το φορέσω;», είπε ο Λέκι όταν ο Ντούσκο του ζήτησε να δοκιμαστεί, με τον προπονητή της ΑΕΚ να του απαντά: «Μπες μέσα να σε δω. Θέλω να σε δω να παίζεις, να σε δοκιμάσουμε». Και τότε ο 28χρονος άσος έγινε έξαλλος, μη μπορώντας να κρατήσει τα νεύρα του, λέγοντας:
«Ευχαριστώ, αλλά αυτό το φανελάκι δεν είναι για εμένα. Αυτό δεν το φοράω εγώ. Εγώ δεν ήρθα εδώ για να με δοκιμάσεις. Αν θέλεις, μπορείς να το φορέσεις εσύ και να δοκιμάσεις τον εαυτό σου . Εγώ έχω παίξει στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, στην Ιταλία, στην Εθνική Αργεντινής. Αν δεν με ξέρεις και θες να με δεις να παίζω, μπες να με δεις στο YouTube! ».
o γνωστος πριγκηπας του Ποδονιφτη......
+1.000.0000αμα επεφτε η μιζα ολα θα ηταν μια χαρα..
δεν πανυγηριζει το παλληκαρι ρε..ειναι κινηση αγανακτησης..ΔΕΙΤΕ ΠΑΙΧΤΗ ΤΟΥ ΖΜΠΑΟΚ ΝΑ ΠΑΝΥΓΥΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΥΨΩΜΕΝΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΒΥΝΤΡΑ!!!!!
Ναι ρε, δεν πανηγυρίζει. Αυτό έλειπε να το κάναν τόσο απροκάλυπτα....δεν πανυγηριζει το παλληκαρι ρε..ειναι κινηση αγανακτησης..
αααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
χαχαχαχαχαδεν πανυγηριζει το παλληκαρι ρε..ειναι κινηση αγανακτησης..
αααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
Ρε Φαραω Πανηγυριζει ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΟΥ ΛΕΩ!!!!!!Ναι ρε, δεν πανηγυρίζει. Αυτό έλειπε να το κάναν τόσο απροκάλυπτα....
Έξυπνο πάντως.. Χχαχαχα
Πάντως αν είχε γίνει σε αγώνα του Ολυμπιακού ανάλογη φάση , θα το λέγανε αυτό και ας ακούγεται γελοίο. Και αν είχε προηγηθεί χορηγία του Κόκκαλη στον ΠΑΟΚ , θα μας είχαν ζαλίσειΡε Φαραω Πανηγυριζει ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΟΥ ΛΕΩ!!!!!!
του Χρονου Μεταγραφη στον βαζελο και χορηγια της Vivartia-Marfin