pligomenos11
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 73
- Πόντοι
- 16
εισαι συγουροσ ?θα σε ξεσκίζω εδώ μέσα ρε φίλε, τί άλλο να θέλω να πώ
την κοπάνησαν οι κάφροι δωρητές περσόνες και βόθροι, μην μας ξενερώνεις κι εσύ τώρα...
εισαι συγουροσ ?θα σε ξεσκίζω εδώ μέσα ρε φίλε, τί άλλο να θέλω να πώ
την κοπάνησαν οι κάφροι δωρητές περσόνες και βόθροι, μην μας ξενερώνεις κι εσύ τώρα...
ιδικα ο περσονασ ινε γαβραροσ!!!!!!!!!!!!!!!!!θα σε ξεσκίζω εδώ μέσα ρε φίλε, τί άλλο να θέλω να πώ
ινε ινε πολι σιγουροσ !!!!!!!!!!!!εισαι συγουροσ ?
σόρυ, πλέζουρας ήθελα να πώιδικα ο περσονασ ινε γαβραροσ!!!!!!!!!!!!!!!!!
παντου κ παντα θα σαι απο κατω.θα σε ξεσκίζω εδώ μέσα ρε φίλε, τί άλλο να θέλω να πώ
για ποιό;εισαι συγουροσ ?
στα πλεει οφ εχει να αρπαξει φαπεσ απο τουσ βαζελοτουρκουσιδικα ο περσονασ ινε γαβραροσ!!!!!!!!!!!!!!!!!ινε ινε πολι σιγουροσ !!!!!!!!!!!!
μάλιστα,παντου κ παντα θα σαι απο κατω.
ειναι κ αυτη η γαμημενη αθηνα που δεν σε αφηνει να σηκωσεις κεφαλι.
βγαλε τα κομπλεξ κατωτεροτητας ελευθερα....
απο κυριακη παλι κλαμα θα χεις...
οτι θα μασ ξεσκησετε?για ποιό;
άσε τις υποθέσεις για τα πλέη οφ, αστρολόγος είσαι;στα πλεει οφ εχει να αρπαξει φαπεσ απο τουσ βαζελοτουρκουσ
βρε λακαμά, εδώ μεσα στο φόρουμ εννοώ, βάλε λίγο χιούμορ στη ζωή σου, μην με ξενερώνεις τώρα...οτι θα μασ ξεσκησετε?
ελα μωρε σασ αφησαμε να χαρητε λιγο αμφιβαλεισ?άσε τις υποθέσεις για τα πλέη οφ, αστρολόγος είσαι;
και το καλοκαίρι τα ίδια έλεγες αλλά χθες ξάπλωσες ανάσκελα
φαντασου ποσο κομπλεξικοι ειστε τα βλεπετε οπως σας συμφερει.μάλιστα,
στην ανάγκη να μας την πείτε χρησιμοποιείτε επιχειρήματα προσμονής νίκης από μισητούς αντιπάλους σας
ΓΤΠ είστε
ουτε τουσ εχθορουσ δε ξερισ να ξεχορνασ,αμα ιταν εδο ο πλεζουρασ θα χεσ φιγι....σόρυ, πλέζουρας ήθελα να πώ
ουτε τουσ εχθορουσ δε ξερισ να ξεχορνασ,αμα ιταν εδο ο πλεζουρασ θα χεσ φιγι....
εγο προβλιμα δε χο,δε μετεχο σε εματοχισιεσ,με τον πλεζουρα κανισ δε τα βγαλε περα ομοσπες του να κατουρήσει και λίγο
βρε λακαμά, εδώ μεσα στο φόρουμ εννοώ, βάλε λίγο χιούμορ στη ζωή σου, μην με ξενερώνεις τώρα...
εγο που ιμε βαζελη μπορο να μπενω σοχιτι μετεγο προβλιμα δε χο,δε μετεχο σε εματοχισιεσ,με τον πλεζουρα κανισ δε τα βγαλε περα ομοσ
μπενε μπενε μολισ ομοσ δισ πλεζουρ τρεχα και κριψουεγο που ιμε βαζελη μπορο να μπενω σοχιτι μετ
ρε σι τι εγινε χθες;;μπενε μπενε μολισ ομοσ δισ πλεζουρ τρεχα και κριψου
οσ προς τι θεμα?ρε σι τι εγινε χθες;;