ειναι υπο επηρρεια και θελω να σιγουρευτω...συνελθε χρηστιδη το αντιθετο λεει
τουλαχιστον βλεπει μπαλα αυτος και τις φασεις τις διακρινει
ρωταω για να ειμαι σιγουρος
ετσι καταλαβα και εγω αλλα με αυτον ποτε δεν ξερεις....
ειναι υπο επηρρεια και θελω να σιγουρευτω...συνελθε χρηστιδη το αντιθετο λεει
τουλαχιστον βλεπει μπαλα αυτος και τις φασεις τις διακρινει
ειρωνικο ητανε,οποτε ...διάβασε ξανά αυτό που γράφω. Κι αν πάλι δεν καταλάβεις ελληνικά πάρε και συ ξένο διαβατήριο.
Επίσημο παιχνίδι και μάλιστα ευρωπαϊκό ήταν Στελίτσα μου, σύνελθε!
Γεια σου ρε Στελιτσα με ωραία σου!
το καταδικαζω φιλε απαραδεκτο ο λαος του ολυμπιακου απο τοσο κοντα να ειναι τοσο αστοχος
ελπιζω στο ναο με τους λαγους να ειμαστε απολυτα ευστοχοι
ειναι υπο επηρρεια και θελω να σιγουρευτω...
ρωταω για να ειμαι σιγουρος
ετσι καταλαβα και εγω αλλα με αυτον ποτε δεν ξερεις....
τι σχεση εχει αυτο ρε παπαρα?τιμωρηθηκαμε εκειΕπίσημο παιχνίδι και μάλιστα ευρωπαϊκό ήταν Στελίτσα μου, σύνελθε!
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεενα βάλουμε μια ψηφοφορία....
με ποιόν δε μπορείς να ξέρεις ποτέ;
με τον γαυροπόντιο, ή με τον γεννημένο;
ΠΟΤΕ.....τι σχεση εχει αυτο ρε παπαρα?τιμωρηθηκαμε εκει
και οι βαζελοι εκαναν επεισοδια με ανορθωση
για σουπερ λιγκα λεμε
ποτε ξανακαναμε επεισοδια?
την πραγματικοτητα λεωη Στέλλα τελευταία διακρίνεται από απίστευτη αμεροληψία.
ρε μπας και του έκοψε την αγωγή ο πλέ;
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
ευτυχώς που μένεις στην ίδια διοργάνωση.Με ανόρθωση μου έρχεται πρώτα στο μυαλό! Αν θυμηθώ και άλλα θα σου πω!
Ρίξε ρε κάνα σεντόνι που θα μας αφήσεις με δυο γραμμούλες ανάλυση για το ντέρμπυ!λόγω πρότερου βίου αποτυχιών στα ντέρμπι του Μπάγεβιτς εγώ πιστεύω πως η ΑΕΚ θα πάρει πουλί δικέφαλο.
μα ο Μπασινάς δεξί μπακ;;; χαχαχχαχαχαχαχααχαχα
Ρίξε ρε κάνα σεντόνι που θα μας αφήσεις με δυο γραμμούλες ανάλυση για το ντέρμπυ!
Το ξαναείπα...αφού πρέπει να ξεκινήσει βασικός ο Μπασινάς καλύτερα στα δεξιά παρά στο κέντρο και να γαμάει όλο το παιχνίδι της ομάδας!Εκεί στην ακρούλα είναι μια χαρά...
Του έκανε και τριετές κλειστό ο μάνατζερ της χρονιάς!Τον άρπαξε από τα χέρια του θείου...ρε βάλτε τον τερματοφύλακα να βρείτε την υγειά σας....
και πήγε και πήρε ο μαλάκας τον Ντού ντου.......Του έκανε και τριετές κλειστό ο μάνατζερ της χρονιάς!Τον άρπαξε από τα χέρια του θείου...
ρε gatto...ειναι χειμώνας...βολέψου με μκουβέρτες.Ρίξε ρε κάνα σεντόνι που θα μας αφήσεις με δυο γραμμούλες ανάλυση για το ντέρμπυ!
Το ξαναείπα...αφού πρέπει να ξεκινήσει βασικός ο Μπασινάς καλύτερα στα δεξιά παρά στο κέντρο και να γαμάει όλο το παιχνίδι της ομάδας!Εκεί στην ακρούλα είναι μια χαρά...