Επισκέπτης
Παικτάρα για Ελλάδα, μέτριος για έξω!
εν μερη εχεις δικιο αλλα μην ξεχνας οταν ηρθε επαιζε εθνικη βραζιλιας.Παικτάρα για Ελλάδα, μέτριος για έξω!
πουσταρα για ελλαδα,λουγκριτσα για αγγλιαΠαικτάρα για Ελλάδα, μέτριος για έξω!
Φίλε άλλες παραστάσεις έχεις εσύ και άλλες εγώ! ;)πουσταρα για ελλαδα,λουγκριτσα για αγγλια
ουστ μωρη λουγκρα,δεν σου καθομαιΦίλε άλλες παραστάσεις έχεις εσύ και άλλες εγώ! ;)
Σύγχρονο ποδόσφαιρο? Ο Τζιο πότε έπαιζε? όταν έπαιρνε τα πρωταθλήματα και τα 37 σερί τσου λου η Λιβερπουλ?ουστ μωρη λουγκρα,δεν σου καθομαι
ναι για το συγχρονο ποδοσφαιρο με παικτες ρομποτακια δεν εκανε ο μαγος
αγαπαω την ντριμπλα,το τακουνακι,τη λομπα,το κοντρολ με το μυτακι επειτα απο βολε του τερματοφυλακα
οταν ολα αυτα τα εχω δει ζωντανα στο ναο με την ερυθρολευκη δεν θελω αλλο τιποτα
κ η ποδια να παει συννεφο,κλειστα ρεεεεεεεε....μαγος οχι αδικαουστ μωρη λουγκρα,δεν σου καθομαι
ναι για το συγχρονο ποδοσφαιρο με παικτες ρομποτακια δεν εκανε ο μαγος
αγαπαω την ντριμπλα,το τακουνακι,τη λομπα,το κοντρολ με το μυτακι επειτα απο βολε του τερματοφυλακα
οταν ολα αυτα τα εχω δει ζωντανα στο ναο με την ερυθρολευκη δεν θελω αλλο τιποτα
ειναι παικτης συγχρονος που γεννηθηκε σε λαθος εποχηΣύγχρονο ποδόσφαιρο? Ο Τζιο πότε έπαιζε? όταν έπαιρνε τα πρωταθλήματα και τα 37 σερί τσου λου η Λιβερπουλ?
πες ταειναι παικτης συγχρονος που γεννηθηκε σε λαθος εποχη
ο πρωτος ιθαγενης που επαιξε εθνικη βραζιλιας
οταν εχεις μεγαλωσει στον αμαζονιο ελευθερος δεν μπορεις να περιοριστεις με τιποτα μετα
δοξαζω τον φαν γκααλ και γαμω τον βατραχο
αν ο μαγος ειχε τον επαγγελματισμο του ριμπο δεν θα ειχε ερθει ποτε ελλαδα και δεν θα υπηρχε αλλος στον κοσμο(ουτε ζινταν,ουτε ροναλντο,ουτε κανεις)
Με τα αν και τα θα εγώ θα ήμουν ο μεγαλύτερος παίκτης στον κόσμο!ειναι παικτης συγχρονος που γεννηθηκε σε λαθος εποχη
ο πρωτος ιθαγενης που επαιξε εθνικη βραζιλιας
οταν εχεις μεγαλωσει στον αμαζονιο ελευθερος δεν μπορεις να περιοριστεις με τιποτα μετα
δοξαζω τον φαν γκααλ και γαμω τον βατραχο
[size=20pt]αν[/size] ο μαγος ειχε τον επαγγελματισμο του ριμπο δεν [size=20pt]θα[/size] ειχε ερθει ποτε ελλαδα και δεν θα υπηρχε αλλος στον κοσμο(ουτε ζινταν,ουτε ροναλντο,ουτε κανεις)
σωστος εισαι σε αυτοΜε τα να και τα θα εγώ θα ήμουν ο μεγαλύτερος παίκτης στον κόσμο!
προφανώς...Φίλε άλλες παραστάσεις έχεις εσύ και άλλες εγώ! ;)
β)αν γνωρισεις ποτε καταλανο και φαν της μπαρτσελονα ρωτα τον για τον ζιοβαννι σιλβα ντε ολιβειρα