οχι ρε πουστη...................ο βασος πρεπει να ειναι
η κοιλια μου......
οχι ρε πουστη...................ο βασος πρεπει να ειναι
Όχι ρε συ. Μπορεί να είμαι Αρειανός αλλά είμαι νότιος.οχι λεω για τον συμπαικτη σου που εγινε πρωτοκλασατος
και ρωτησα αν ηταν ο μαυρογενιδης
αν δεν το εχεις καταλαβει εχεις μπερδεψει ολο τον κοσμο....ανεφερε ο νατσο οτι ειχε συμπαικτη τοτε στα τσικο του αρη καποιον που εγινε πρωτοκλασατος στον ολυμπιακο μετα
και ρωτησα αν ηταν ο μαυρογενιδης
στελλαρας;;;;;ακυρο αλεκοςΌχι ρε συ. Μπορεί να είμαι Αρειανός αλλά είμαι νότιος.
Να σε βοηθήσω.
Α) Κιάτο
Β) Ο μοναδικός παίκτης σας που έχει βάλει γκολ στο C.L. με βολ πλανέ.
Γ) Αν δεν είχε προσπαθήσει να σκοτώσει το Σμάιχελ με την εθνική θα είχαμε περάσει στ μουντιάλ.
το β ακυρο....Όχι ρε συ. Μπορεί να είμαι Αρειανός αλλά είμαι νότιος.
Να σε βοηθήσω.
Α) Κιάτο
Γ) Αν δεν είχε προσπαθήσει να σκοτώσει το Σμάιχελ με την εθνική θα είχαμε περάσει στ μουντιάλ.
αλεξανδρηςΌχι ρε συ. Μπορεί να είμαι Αρειανός αλλά είμαι νότιος.
Να σε βοηθήσω.
Α) Κιάτο
παιχτουρα αλεξανδρη...στελλαρας;;;;;ακυρο αλεκος
and the winner isστελλαρας;;;;;ακυρο αλεκος
δεν ηταν τετοιοτο β ακυρο....
θυμησου το πρωτο γκολ μας στο champions με πορτο του στελιου....
καλος αλλα ο πουστης την πρωτη χρονια ειχε γαμηθει να χανει τα σιγουρα κι ειχε ολο δοκαριαπαιχτουρα αλεξανδρη...
με σεντρα τζολεδεν ηταν τετοιο
εννοει τον αλεξανδρη με τον αγιαξ
του στελλαρα ηταν κουτουπιε απο την σεντρα μετα απο μπαλια του ιβιτς αφου ειχε κανει πρωτα 2 τριπλες ο σερβος
ιβιτς 100%με σεντρα τζολε
θυμασαι με φερεντσβαρος πανω στην γραμμη?καλος αλλα ο πουστης την πρωτη χρονια ειχε γαμηθει να χανει τα σιγουρα κι ειχε ολο δοκαρια
Εκεί θα ήθελα αλλά η πουτάνα η απόσταση μ'έριξε στην Αναγέννηση Κιάτου.αλεξανδρης
σορρυ νομιζα οτι επαιζες στην ακαδημια του αρη
για αγιαξ λεωιβιτς 100%
Ακριβώς.εννοει τον αλεξανδρη με τον αγιαξ
που το εστειλε πανω απο τα δοκαρια?θυμασαι με φερεντσβαρος πανω στην γραμμη?
ναι ρε πουστη μου κ εβαζε κατι απιθανα οπως με αεκ στο 4-3,το γυριστο.στη φιεστα μετα με παρμα θυμασαι?που το εστειλε πανω απο τα δοκαρια?