Νικοπολίδης στη γιορτή του Ολυμπιακού: «Νίκη με Χέρτα για να κλείσει ιδανικά η χρονιά». Αβραάμ: «Όλο και καλύτερα»
Την ευκαιρία να χαλαρώσουν για λίγο είχαν το απόγευμα της Δευτέρας οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, που με τις οικογένειες τους έδωσαν το παρών στην ετήσια Χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΠΑΕ. Ο Αντώνης Νικοπολίδης πάντως, δεν ξέχασε το κρίσιμο ματς με τη Χέρτα την ερχόμενη Πέμπτη και έκανε λόγο για νίκη που θα σημάνει και το ιδανικό τελείωμα για τη χρονιά.
«Το ιδανικό τελείωμα της χρονιάς για μας θα είναι μια νίκη την Πέμπτη επί της Χέρτα, νομίζω ότι θα είναι ό,τι καλύτερο. Είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε πολύ για να προχωρήσουμε στον επόμενο γύρο του ΟΥΕΦΑ και όλη η προσοχή μας είναι εκεί», δήλωσε ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού.
«Να πρυτανεύσει η λογική»
Πέρα από την ομάδά του, όμως, ο Νικοπολίδης δεν ξέχασε και όλα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα το τελευταίο δεκαήμερο, μετά τον θάνατο του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Έτσι, όταν ρωτήθηκε τι δώρο θα ζητούσε από τον Άγιο Βασίλη, απάντησε: «Να ξεπεράσουμε τα γεγονότα των τελευταίων εβδομάδων το γρηγορότερο, πρέπει να πρυτανεύσει η λογική».
Τέλος, σε ερώτηση για το τι σημαίνει για τον ίδιο ο χρόνος που φεύγει, σχολίασε: «Και καλές και κακές στιγμές, τις οποίες πάντα τις κρατάω. Αυτή τη στιγμή πάντως, στο μυαλό μου είναι μόνο το ματς με τη Χέρτα και στη συνέχεια την κατάκτηση του κυπέλλου και του πρωταθλήματος».
Αβραάμ: Όλο και καλύτεροι
Δηλώσεις έκανε και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, που επισήμανε πως ο Ολυμπιακός γίνεται συνεχώς καλύτερος, ενώ δεν έκρυψε πως στόχος του είναι να βελτιωθεί στη συνέχεια.
«Στόχος μου είναι να βελτιώνομαι αγωνιστικά. Έχω προσαρμοστεί στα δεδομένα της νέας μου ομάδας. Ο Ολυμπιακός γίνεται συνέχεια καλύτερος και αυτό φαίνεται και από τα αποτελέσματα. Χρειάζεται βέβαια να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Τώρα σκεφτόμαστε μόνο τον αγώνα με τη Χέρτα. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να περάσουμε στον επόμενο γύρο», τόνισε ο διεθνής αμυντικός, για να προσθέσει:
«Ο τίτλος τελειώνει όταν τον εξασφαλίσεις και μαθηματικά τώρα δεν μπορούμε να πούμε ότι τελείωσε. Το μόνο που έχουμε να φοβηθούμε είναι τον κακό μας εαυτό και ελπίζω όπως είμαστε αήττητοι μέσα στο Καραϊσκάκη να είμαστε και μακριά απ' αυτό γιατί δεν αμφισβητείται η διαφορά στην απόδοση μας στα εντός και εκτός έδρας».
Δύο απουσίες
Το παρών στην γιορτή έδωσαν όλοι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, πλην των Ντάρκο Κοβάσεβιτς και Ντιντιέ Ντομί. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ήταν εκεί με τους συνεργάτες του, ενώ τη διοίκηση εκπροσώπησε ο Θοδωρής Γιαννίκος. Την τιμητική τους είχαν φυσικά, τα παιδιά των παικτών που γέμισαν με δώρα και είχαν την ευκαιρία για πολύ παιχνίδι.