Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (7 μέλη και 19 επισκέπτες)

Επισκέπτης
!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!!!!!
Αντε με το καλο !!!!!
Να ζησεις κ ας προσεχες.
thanks mates :rockon:
Γεια σας υπάλληλοι της Κρόκους ΑΕ.
Μετά απο 1 μήνα και κάτι ψηλά ακόμα πρώτοι είμαστε....και έτσι θα το τελειώσουμε  :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ευχή για τον Ταρατσοχοντρούλη μας...
Να σου βγεί Αρειανός και Λίβερπουλ  :booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Αρειανός ας γίνει, το να γίνει Λιβερπουλ με προβληματίζει αν και δεν το βλέπω με την μάνα του! :S
 

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Μηνύματα
3.616
Κριτικές
41
Like
2.011
Πόντοι
8.235
Παιδια προβλεψεις για την Πεμπτη !!!!!

Ενας ταριφας σημερα μου ειπε οτι με ισοπαλια ή και με νικη περναμε .....

Γενικα οταν ο Ολυμπιακος κυνηγαει αποτελεσμα παιρνουμε τα αρχιδια μας - για να δουμε ....

Αντε ρε πουστη - δεν μπορω να βλεπω τον Βαζελο εστω και με την κωλοφαρδια που τον δερνει να περναει 2ο γυρο και εγω να παιζω με τον Θρασυβουλα. Κακο σπυρι στον κωλο μας εχει γινει ο ΠΑΟ στην Ευρωπη - καλα για Ελλαδα δεν το συζηταω προπονηση κανουμε .....
 

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.446
Like
0
Πόντοι
16
Μήνυμα ελήφθη, ενίσχυση στα χαφ!

Για τον άξονα, ο Βαλβέρδε ψάχνει ακόμα τον ιδανικό παρτενέρ του Ντουντού. Ο Πατσατζόγλου είναι ο πιο αξιόπιστος από αυτούς που υπάρχουν, όμως ο Ισπανός προπονητής δε συμβιβάζεται με κάτι λιγότερο από το ιδανικό που έχει στο μυαλό του. Και καλά κάνει, αφού μετά και τη χειρουργική επέμβαση του Στολτίδη, η θέση μοιάζει πολύ φτωχή για ομάδα με τις φιλοδοξίες του Ολυμπιακού.

Και είναι κρίμα σε μια περίοδο όπου Ντουντού και Μπελούτσι έχουν... τρελάνει το σύστημα αξιολόγησης του Γαλάνη, να μην υπάρχει πληρότητα στα χαφ. Να μην υπάρχει η συμπαγής αμυντική λειτουργία και παράλληλα η κάθετη πάσα που θα εγγυάται νίκες σε έδρες όπως το Αλκαζάρ. Η περίοδος των μεταγραφών πλησιάζει και το μήνυμα έχει ήδη ληφθεί...

Χαμόγελα και απορίες

Εκτός από τους απόντες όμως, υπήρξαν και οι ωσεί παρόντες! Ο Ντομί αντί να... καταπιεί τον μετριότατο φέτος Σολάνο, τον άφησε να δυσκολεύει με τις μπαλιές του το κέντρο της άμυνας των πρωταθλητών. Ο Γάλλος έκανε το πρώτο κακό παιχνίδι του φέτος απέναντι σε έναν παίκτη που γνώριζε καλά από την Πρέμιερ Λιγκ.

Τα χαμόγελα των δύο παικτών στο τέλος του αγώνα έκρυβαν διαφορετικά συναισθήματα, αν και η έκπληξη κυριαρχούσε στα πρόσωπα και των δύο. Ο Γάλλος απορούσε για τη δική του μετριότητα στο ματς, ενώ ο Σολάνο για το λόγο που ο Ντομί του επέτρεψε να χαμογελάσει!

Οι Γερμανοί ξανάρχονται!

Την τελευταία φορά που ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε Γερμανούς με στόχο την πρόκριση, χάρισε στους οπαδούς του μια αξέχαστη βραδιά! Το 3-0 απέναντι στη Βέρντερ πέρσι έμοιαζε με ανεπανάληπτο πάρτι πρόκρισης. Μπορεί να επαναληφθεί κάτι ανάλογο;

Οι ερυθρόλευκοι είναι σαφώς πολύ πιο ποιοτικοί, ενώ το ως τώρα 11 στα 11 στο Καραϊσκάκη μπορεί να αποτελέσει μια εξαιρετική… μαγιά πρόκρισης στους 32! Οι Βερολινέζοι δείχνουν αρκετά δυνατοί επιθετικά, χωρίς πάντως η γραμμή κρούσης τους να μοιάζει με αυτή της Βέρντερ πέρσι. Το πρόσφατο 4-0 επί της Καρλσρούης, της χειρότερης Γερμανικής ομάδας σε εκτός έδρας ματς, δε μπορεί να φοβίζει τον Ολυμπιακό.

Η απουσία του τιμωρημένου Άντζα είναι η σημαντικότερη, ειδικά με αντιπάλους τους Πάντελιτς και Βορονίν. Η επιστροφή του Γκαλέτι, επιτρέπει στον Βαλβέρδε να ανασάνει με ανακούφιση και να ζητήσει από αυτόν και τον Τζόρτζεβιτς να… τελειώσουν από νωρίς τους Γερμανούς!

Το 4-5-1 δεν θα αλλάξει, ενώ η μοναδική διαφοροποίηση σε πρόσωπα σε σχέση με τον αγώνα του Αλκαζάρ θα είναι η επιστροφή του Γκαλέτι στη θέση του Όσκαρ. Το άγχος είναι στην πλευρά της Χέρτα η οποία για να προκριθεί επιβάλλεται να σκοράρει, κάτι που σίγουρα θα δημιουργήσει χώρους στο γηπεδούχο. Χώρους, που τουλάχιστον στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός γνωρίζει άριστα πως να τους εκμεταλλεύεται...

 

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.446
Like
0
Πόντοι
16
Νικοπολίδης στη γιορτή του Ολυμπιακού: «Νίκη με Χέρτα για να κλείσει ιδανικά η χρονιά». Αβραάμ: «Όλο και καλύτερα»

Την ευκαιρία να χαλαρώσουν για λίγο είχαν το απόγευμα της Δευτέρας οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, που με τις οικογένειες τους έδωσαν το παρών στην ετήσια Χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΠΑΕ. Ο Αντώνης Νικοπολίδης πάντως, δεν ξέχασε το κρίσιμο ματς με τη Χέρτα την ερχόμενη Πέμπτη και έκανε λόγο για νίκη που θα σημάνει και το ιδανικό τελείωμα για τη χρονιά.


«Το ιδανικό τελείωμα της χρονιάς για μας θα είναι μια νίκη την Πέμπτη επί της Χέρτα, νομίζω ότι θα είναι ό,τι καλύτερο. Είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε πολύ για να προχωρήσουμε στον επόμενο γύρο του ΟΥΕΦΑ και όλη η προσοχή μας είναι εκεί», δήλωσε ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού.

«Να πρυτανεύσει η λογική»

Πέρα από την ομάδά του, όμως, ο Νικοπολίδης δεν ξέχασε και όλα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα το τελευταίο δεκαήμερο, μετά τον θάνατο του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Έτσι, όταν ρωτήθηκε τι δώρο θα ζητούσε από τον Άγιο Βασίλη, απάντησε: «Να ξεπεράσουμε τα γεγονότα των τελευταίων εβδομάδων το γρηγορότερο, πρέπει να πρυτανεύσει η λογική».

Τέλος, σε ερώτηση για το τι σημαίνει για τον ίδιο ο χρόνος που φεύγει, σχολίασε: «Και καλές και κακές στιγμές, τις οποίες πάντα τις κρατάω. Αυτή τη στιγμή πάντως, στο μυαλό μου είναι μόνο το ματς με τη Χέρτα και στη συνέχεια την κατάκτηση του κυπέλλου και του πρωταθλήματος».

Αβραάμ: Όλο και καλύτεροι

Δηλώσεις έκανε και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, που επισήμανε πως ο Ολυμπιακός γίνεται συνεχώς καλύτερος, ενώ δεν έκρυψε πως στόχος του είναι να βελτιωθεί στη συνέχεια.

«Στόχος μου είναι να βελτιώνομαι αγωνιστικά. Έχω προσαρμοστεί στα δεδομένα της νέας μου ομάδας. Ο Ολυμπιακός γίνεται συνέχεια καλύτερος και αυτό φαίνεται και από τα αποτελέσματα. Χρειάζεται βέβαια να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Τώρα σκεφτόμαστε μόνο τον αγώνα με τη Χέρτα. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να περάσουμε στον επόμενο γύρο», τόνισε ο διεθνής αμυντικός, για να προσθέσει:

«Ο τίτλος τελειώνει όταν τον εξασφαλίσεις και μαθηματικά τώρα δεν μπορούμε να πούμε ότι τελείωσε. Το μόνο που έχουμε να φοβηθούμε είναι τον κακό μας εαυτό και ελπίζω όπως είμαστε αήττητοι μέσα στο Καραϊσκάκη να είμαστε και μακριά απ' αυτό γιατί δεν αμφισβητείται η διαφορά στην απόδοση μας στα εντός και εκτός έδρας».

Δύο απουσίες

Το παρών στην γιορτή έδωσαν όλοι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, πλην των Ντάρκο Κοβάσεβιτς και Ντιντιέ Ντομί. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ήταν εκεί με τους συνεργάτες του, ενώ τη διοίκηση εκπροσώπησε ο Θοδωρής Γιαννίκος. Την τιμητική τους είχαν φυσικά, τα παιδιά των παικτών που γέμισαν με δώρα και είχαν την ευκαιρία για πολύ παιχνίδι.
 

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.446
Like
0
Πόντοι
16
Τι γίνεται με Λεονάρντο;
Απορίες δημιουργεί το νέο πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί στον Λεονάρντο, από τη στιγμή μάλιστα που είχε συμπληρώσει μία εβδομάδα κανονικών προπονήσεων, πριν νιώσει και πάλι ενοχλήσεις.

Οι πρώτες εκτιμήσεις μίλαγαν για συνέπεια κούρασης στο πόδι του Βραζιλιάνου και για «υπερβάλλοντα ζήλο» να επιστρέψει ταχύτερα του κανονικού.
Όμως, ο Λεονάρντο γύρισε πάλι στα ατομικά προγράμματα και σήμερα θα επισκεφτεί τον Λάκη Νικολάου που θα κάνει μία εκτίμηση της κατάστασης βάσει μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε χθες.

Η μαγνητική τομογραφία έγινε για να δουν στο ιατρικό τιμ αν υπάρχει κάποιο νέο πρόβλημα κι αυτό θα το διαπιστώσουν σήμερα. Αλλιώς θα χρειαστεί πάλι να μειώσει λίγους τον ρυθμό και σταδιακά να φτάσει στο φουλ.

Πάντως, ο «Λεό» απέχει των αγώνων δύο μήνες αφού είχε παίξει για λίγο στο ματς με τον Αρη. Το πότε θα επιστρέψει είναι μία απορία όλων...

Η Σάο Πάολο

Ο Λεονάρντο δεν ήταν χθες στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μόνον για τη μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε.
Οπως μετέδιδαν βραζιλιάνικα ΜΜΕ, ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού είναι στο στόχαστρο της Σάο Πάολο.

Οι πρωταθλητές Βραζιλίας θέλουν έναν φορ, έναν μέσο κι ένα αριστερό μπακ και για την τελευταία θέση, πρώτη τους επιλογή είναι ο Λεονάρντο, τον οποίο είχαν στο στόχαστρο και όταν έπαιζε στην Πορτουγκέσα, αλλά πρόλαβαν και τον πήραν οι «ερυθρόλευκοι».
 

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.446
Like
0
Πόντοι
16
«Razon»: Ο «Μπελού» οδηγεί τον Ολυμπιακό, πρέπει ο Μαραντόνα να μιλήσει μαζί του

Για μια ακόμη φορά το όνομα του Φερνάντο Μπελούτσι βρέθηκε σε ρεπορτάζ εφημερίδων της Αργεντινής, λόγω της πολύ καλής απόδοσής του τον τελευταίο καιρό. Ο 25χρονος άσος σκόραρε σε ένα ακόμη παιχνίδι των «ερυθρόλευκων», αυτό του Αλκαζάρ, και η εφημερίδα «Razon» της πατρίδας του σχολιάζει ότι αξίζει μια θέση στην «μπιανκοσελέστε».

Το δημοσίευμα, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Μπελούτσι οδηγεί τον Ολυμπιακό και θα πρέπει σύντομα ο Μαραντόνα να πάρει το πρώτο αεροπλάνο και να πάει στην Ελλάδα για να μιλήσει μαζί του. Με τις εμφανίσεις του στον Ολυμπιακό αποδεικνύει ότι αξίζει μια θέση στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα».

 

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Μηνύματα
9.863
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
γεια σου χριστοφορε και λοιποι χουλιγκανοπρεζακηδες

 

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Μηνύματα
1.655
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Καλησπέρα στις Θρυλάρες του φόρουμ. Το πρωτάθλημα του χειμώνα το πήραμε. Μεγάλη προσοχή για να πάρουμε και του καλοκαιριού. ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!!
 

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Μηνύματα
4.898
Κριτικές
8
Like
34
Πόντοι
16
Kαλησπέρα αδέρφια... Μετά από καιρό πάλι μαζί..

Υ.Γ. Ο πλέζουρας ζεί ??? Ανακάλυψε το νέο σάιτ... ??
 

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.446
Like
0
Πόντοι
16
αλλαξε καμια ψηφοφορια ρε συ :2funny:
Εμενα μου αρεσει ρεεεεεεεεεεεεεε!!!
(εχεις να προτινεις κατι?)
αλλαξε ομάδα ρε παπάρα.
Τι εννοεις ρε φιλαρακι???? τι να γινει δηλαδης????
Καλησπέρα στις Θρυλάρες του φόρουμ. Το πρωτάθλημα του χειμώνα το πήραμε. Μεγάλη προσοχή για να πάρουμε και του καλοκαιριού. ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!!
Τι κανεις ρε Germaon ???? καιρο εχεις να μπεις!!!
 

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Μηνύματα
1.655
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Τι κανεις ρε Germaon ???? καιρο εχεις να μπεις!!!
Καλά είμαι φίλε. Ε, ψιλοχάθηκα. Σε έψαχνα πάντως στα άλλα φόρουμ. Πάντως ΣΕΦ (κυρίως) και Καραϊσκάκη προσπαθώ να δίνω ανελλειπώς το παρόν. Τσιμπόνα και Θρασύβουλας στο μενού τώρα...  :rockon:
 

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.446
Like
0
Πόντοι
16
Καλά είμαι φίλε. Ε, ψιλοχάθηκα. Σε έψαχνα πάντως στα άλλα φόρουμ. Πάντως ΣΕΦ (κυρίως) και Καραϊσκάκη προσπαθώ να δίνω ανελλειπώς το παρόν. Τσιμπόνα και Θρασύβουλας στο μενού τώρα...  :rockon:
Χερτα???
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom