Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ας κάνουνε ένσταση.............
[size=20pt]Κλαφτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε[/size]
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

http://[URL unfurl="true"]www.greencyberfans.com/AROURAIOI.jpg[/img[/URL]]

[/quote]
δεν θυμάμαι τη θέση του ΠΑΟ στον όμιλο που συμμετέχει και τους πόντους του...μπορεί να μου τους θυμίσει ο περίεργος;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Χρηστιδη ποσα θα μας ριξει η ομαδαρα που ξεκωλιασες περσι μεσα-εξω?
αν μου επιτρέπεις να απαντήσω εγώ.
Μπορεί και να μη σου ρίξει κανένα. Γιατί απλά δεν είναι η ίδια ομάδα. Δεν είναι ούτε καν η ίδια χρονιά. Και δεν έχει σημασία τι κάναμε εμείς. Γιατί ζείτε από τα αποτελέσματα των άλλων; Δική σας μαγκιά δεν έχετε;
Βιαστήκατε να πείτε για την Ανόρθωση...και ακόμα να μάθετε...δεν πειράζει, ας μη μαθαίνετε....προσέξτε μόνο μην καταλήξετε με 0 βαθμούς στο σακούλι...Μετά από τόσα χρόνια....κι επειδή είστε ΑΠΕΙΡΗ ομάδα από Τσού-λου καλό είναι να είσαστε ελαφρώς προσεκτικοί στις δηλώσεις σας...

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Δηλαδή ποιος είναι ο Ευρωπαίος?

[youtube=425,350]zBTYp4eL2fA&feature=related[/youtube]

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Πωπω...σκέφτηκα τον ΠΑΟ..θυμήθηκα το ποδόσφαιρο που παίζει και με έπιασε νύστα....πάω να ξαπλώσω...
καληνύχτα σε όλους...

Επισκέπτης
[move][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/move]

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Μετά από τόσα χρόνια....κι επειδή είστε ΑΠΕΙΡΗ ομάδα από Τσού-λου καλό είναι να είσαστε ελαφρώς προσεκτικοί στις δηλώσεις σας...

Ενώ εσείς παλιά ΠΟΥΤΑΝΑ με μεγάλη εμπειρία στην Ευρώπη και τωρινή τσατσα. :tooth: :tooth:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Μπορεί και να μη σου ρίξει κανένα. Γιατί απλά δεν είναι η ίδια ομάδα. Δεν είναι ούτε καν η ίδια χρονιά. Και δεν έχει σημασία τι κάναμε εμείς. Γιατί ζείτε από τα αποτελέσματα των άλλων; Δική σας μαγκιά δεν έχετε;
Βιαστήκατε να πείτε για την Ανόρθωση...και ακόμα να μάθετε...δεν πειράζει, ας μη μαθαίνετε....προσέξτε μόνο μην καταλήξετε με 0 βαθμούς στο σακούλι...Μετά από τόσα χρόνια....κι επειδή είστε ΑΠΕΙΡΗ ομάδα από Τσού-λου καλό είναι να είσαστε ελαφρώς προσεκτικοί στις δηλώσεις σας...
Δεν ειπα οτι ειναι η ιδια ομαδα με περσι.Ουτε εγω προσωπικα θα συγκρινω το αποτελεσμα με το περσινο δικο σας.Απλα ζητησα την δικια του εκτιμηση για το ματσακι.Τιποτα περισσοτερο,τιποτα λιγοτερο.Οσο για το αν θα καταληξουμε με 0 στο σακουλι...ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.Ονειρα θερινης νυκτος κανεις μοικανε.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δεν ειπα οτι ειναι η ιδια ομαδα με περσι.Ουτε εγω προσωπικα θα συγκρινω το αποτελεσμα με το περσινο δικο σας.Απλα ζητησα την δικια του εκτιμηση για το ματσακι.Τιποτα περισσοτερο,τιποτα λιγοτερο.Οσο για το αν θα καταληξουμε με 0 στο σακουλι...ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.Ονειρα θερινης νυκτος κανεις μοικανε.
αν ανατρέξεις σε αυτά που έχω γράψει θα δεις πως εγώδεν κάνω τέτοια όνειρα. Δεν με ενδιαφέρει αν θα πάτε  καλά ή χάλια ή αν ακόμα το θες, προτιμώ να πάτε καλά.
Γενικά είμαι της φιλοσοφίας πως είναι προτιμότερο να έχεισ δυνατό αντίπαλο και να τον νικάς παρά να έχεις ανύπαρκτο και να το βαυκαλίζεσαι πως είσαι καλός. Και προτιμώ να έχω ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με πολλές ομάδες και να νικάω (ή και να χάνω αν δεν παίζω καλά, ασχέτως αν δεν μου αρέσει να χάνω), παρά να το παίρνω κάθε χρόνο και οι αντίπαλοί μου να μη βλέπουνε τα χάλια τους και να μη φτιάχνουνε ποτέ ομάδα.
Και τέλος πάντων, το αποκλείεται το λέγατε και για την Ανόρθωση. Δεν μου αρέσουν οι απόλυτες δηλώσεις, γιατί συνηθως αυτές είναι που αποδεικνύονται πρώτα σαν άστοχες.
Εσείς πανηγυρίζετε πάντα πριν τους αγώνες και κλαίτε πάντα μετά...γραφικό το έχετε κάνει.
χαλαρώστε λιγάκι...και καλή επιτυχία αύριο.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ονειρέψου ότι πήρατε το ΟΥΕΦΑ............. :uglystupid: :uglystupid: :tooth: :tooth: :tooth:
ονειρέψου οτι κάνατε ομάδα επειδή φέρατε ισοπαλία με το παράρτημά σας...
εγώ και να ονειρευτώ, δε θα με πηράξει αν δεν το καταφέρω. Άλλωστε δεν το έχει καταφέρει κανείς να φέρει κούπα ευρωπαϊκή.
Εσύ όμως με αυτό το όνειρο....βλέπεις στον ξύπνιο σου εφιάλτη...και να πεις πως είναι μακριά τα ματσάκια με την ΑΕΚ και την Ανόρθωση...τι διάολο...Αλτσχάιμερ έχετε και ξεχνάτε τα χάλια σας τόσο εύκολα;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ενώ εσείς παλιά ΠΟΥΤΑΝΑ με μεγάλη εμπειρία στην Ευρώπη και τωρινή τσατσα. :tooth: :tooth:
δηλαδή εμάς δεν μας πηδάει κανείς, αλλά μας πληρώνει...ενώ εσάς όλοι αλλά παίρνετε απλά ένα ΄μεροκαματάκι;...α, ρε πολυμετοχικοί....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καληνύχτα....και τραβήχτε πού και πού καμία μαλακία...υγεία είναι...δεν κάνει να συσσωρεύεται στον εγκέφαλο.

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
αν ανατρέξεις σε αυτά που έχω γράψει θα δεις πως εγώδεν κάνω τέτοια όνειρα. Δεν με ενδιαφέρει αν θα πάτε  καλά ή χάλια ή αν ακόμα το θες, προτιμώ να πάτε καλά.
Γενικά είμαι της φιλοσοφίας πως είναι προτιμότερο να έχεισ δυνατό αντίπαλο και να τον νικάς παρά να έχεις ανύπαρκτο και να το βαυκαλίζεσαι πως είσαι καλός. Και προτιμώ να έχω ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με πολλές ομάδες και να νικάω (ή και να χάνω αν δεν παίζω καλά, ασχέτως αν δεν μου αρέσει να χάνω), παρά να το παίρνω κάθε χρόνο και οι αντίπαλοί μου να μη βλέπουνε τα χάλια τους και να μη φτιάχνουνε ποτέ ομάδα.
Και τέλος πάντων, το αποκλείεται το λέγατε και για την Ανόρθωση. Δεν μου αρέσουν οι απόλυτες δηλώσεις, γιατί συνηθως αυτές είναι που αποδεικνύονται πρώτα σαν άστοχες.
Εσείς πανηγυρίζετε πάντα πριν τους αγώνες και κλαίτε πάντα μετά...γραφικό το έχετε κάνει.
χαλαρώστε λιγάκι...και καλή επιτυχία αύριο.
Σ'αυτο που λες για την Ανορθωση εχεις απολυτο δικιο.Βεβαιως υπαρχει και μια μικρη διαφορα που εχει να κανει με το ''σταδιο'' της διοργανωσης που εγιναν οι αγωνες.Ομως η ουσια ειναι αυτη που λες εσυ.Οτι λουστηκαμε-δικαιολογημενα-αυτα που κοροιδευαμε.
Προσωπικα εγω ειμαι πολυ χαλαρος.Δεν ζοριζομαι καθολου.Πιστευω οτι θα σηκωσω την κουπα που με ενδιαφερει φετος,οποτε ολα καλα.Τελος,ευχαριστουμε για το ''καλη επιτυχια''.

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
καληνύχτα....και τραβήχτε πού και πού καμία μαλακία...υγεία είναι...δεν κάνει να συσσωρεύεται στον εγκέφαλο.

Βαράς πολλές και τα ξέρεις καλά,βρήκες το φαρμακό σου μακακακο. :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
δηλαδή εμάς δεν μας πηδάει κανείς, αλλά μας πληρώνει...ενώ εσάς όλοι αλλά παίρνετε απλά ένα ΄μεροκαματάκι;...α, ρε πολυμετοχικοί....

Σας πληρώνει λούτσους η Ευρώπη μην με κάνεις να ξαναλέω τα citytours σας στο τσουλου. :tooth: :tooth: :tooth:

Επισκέπτης
Η κλήρωση των πρωταθλημάτων Α1 Ανδρών και Γυναικών..

Στο λιμάνι του Πειραιά, πάνω στο πλοίο Blue Star 1, πραγματοποιήθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας (20/10) οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων της Α1 υδατοσφαίρισης Ανδρών και Γυναικών. Δεν ανέδειξε ντέρμπι η κληρωτίδα στην πρεμιέρα της 15ης Νοεμβρίου. Η κανονική περίοδος προβλέπεται να ολοκληρωθεί στις 2 Μαϊου 2009, ενώ τα πλέι-οφ, με τη συμμετοχή των έξι πρώτων ομάδων της κατάταξης, έχουν προγραμματιστεί να αρχίσουν στις 10/5 και θα ολοκληρωθούν (το αργότερο) στις 21/6.

1η αγωνιστική (15/11/08) - 12η αγωνιστική (11/2/09)
Εθνικός - Ηρακλής
Βουλιαγμένη - ΝΕ Πατρών
Χίος - Χανιά
Παλ.Φάληρο - Παναθηναϊκός
ΝΟ Πατρών - Πανιώνιος
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

2η αγωνιστική (19 ή 22/11/08) - 13η αγωνιστική (14/2/09)

Εθνικός - Βουλιαγμένη
Ηρακλής - Ολυμπιακός
Πανιώνιος - ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός - ΝΟ Πατρών
Χανιά - Παλ.Φάληρο
ΝΕ Πατρών - Χίος

3η αγωνιστική (29/11/08) - 14η αγωνιστική (21/2/09)

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός
Ολυμπιακός - Πανιώνιος
Βουλιαγμένη - Ηρακλής
Χίος - Εθνικός
Παλ.Φάληρο - ΝΕ Πατρών
ΝΟ Πατρών - Χανιά

4η αγωνιστική (6/12/08) - 15η αγωνιστική (25 ή 28/2/09)

ΝΕ Πατρών - ΝΟ Πατρών
Εθνικός - Παλ.Φάληρο
Βουλιαγμένη - Χίος
Ηρακλής - Πανιώνιος
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Χανιά - ΠΑΟΚ

5η αγωνιστική (10 ή 13/12/08) - 16η αγωνιστική (7/3/09)

ΠΑΟΚ - ΝΕ Πατρών
Ολυμπιακός - Χανιά
Πανιώνιος - Παναθηναϊκός
Χίος - Ηρακλής
Παλ.Φάληρο - Βουλιαγμένη
ΝΟ Πατρών - Εθνικός

6η αγωνιστική (20/12/08) - 17η αγωνιστική (11/3/09)

ΝΕ Πατρών - Ολυμπιακός
Εθνικός - ΠΑΟΚ
Βουλιαγμένη - ΝΟ Πατρών
Χίος - Παλ.Φάληρο
Ηρακλής - Παναθηναϊκός
Χανιά - Πανιώνιος

7η αγωνιστική (10/1/09) - 18η αγωνιστική (28/3/09)

ΝΟ Πατρών - Χίος
ΠΑΟΚ - Βουλιαγμένη
Ολυμπιακός - Εθνικός
Πανιώνιος - ΝΕ Πατρών
Παναθηναϊκός - Χανιά
Παλ.Φάληρο - Ηρακλής

8η αγωνιστική (14 ή 17/1/09) - 19η αγωνιστική (4/4/09)

Ηρακλής - Χανιά
ΝΕ Πατρών - Παναθηναϊκός
Εθνικός - Πανιώνιος
Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός
Χίος - ΠΑΟΚ
Παλ.Φάληρο - ΝΟ Πατρών

9η αγωνιστική (24/1/09) - 20η αγωνιστική (25/4/09)

Χανιά - ΝΕ Πατρών
ΝΟ Πατρών - Ηρακλής
ΠΑΟΚ - Παλ.Φάληρο
Ολυμπιακός - Χίος
Πανιώνιος - Βουλιαγμένη
Παναθηναϊκός - Εθνικός

10η αγωνιστική (31/1/09) - 21η αγωνιστική (29/4/09)

Παλ.Φάληρο - Ολυμπιακός
ΝΟ Πατρών - ΠΑΟΚ
Ηρακλής - ΝΕ Πατρών
Εθνικός - Χανιά
Βουλιαγμένη - Παναθηναϊκός
Χίος - Πανιώνιος

11η αγωνιστική (4 ή 7/2/09) - 22η αγωνιστική (2/5/09)

Παναθηναϊκός - Χίος
Χανιά - Βουλιαγμένη
ΝΕ Πατρών - Εθνικός
ΠΑΟΚ - Ηρακλής
Ολυμπιακός - ΝΟ Πατρών
Πανιώνιος - Παλ.Φάληρο

To πρωτάθλημα των Γυναικών αρχίζει δύο εβδομάδες αργότερα. Ούτε εδώ προέκυψε ντέρμπι στην πρώτη αγωνιστική:

1η αγωνιστική (29/11/08) - 8η αγωνιστική (7/2/09)

Εθνικός-ΠΑΟΚ
Βουλιαγμένη-ΝΕ Πατρών
Νηρέας Χαλ.-Γλυφάδα
Ηρακλής-Ολυμπιακός

2η αγωνιστική (13/12/08) - 9η αγωνιστική (14 ή 18/2/09)

Εθνικός-Νηρέας Χαλ.
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός
ΝΕ Πατρών-Ηρακλής
Γλυφάδα-Βουλιαγμένη

3η αγωνιστική (20/12/08) - 10η αγωνιστική (21/2/09)

Ολυμπιακός-ΝΕ Πατρών
Ηρακλής-Γλυφάδα
Νηρέας Χαλ.-ΠΑΟΚ
Βουλιαγμένη-Εθνικός

4η αγωνιστική (3/1/09) - 11η αγωνιστική (28/2/09)

Γλυφάδα-Ολυμπιακός
Εθνικός-Ηρακλής
Νηρέας Χαλ.-Βουλιαγμένη
ΠΑΟΚ-ΝΕ Πατρών

5η αγωνιστική (14/1/09) - 12η αγωνιστική (14/3/09)

Ηρακλής-Νηρέας Χαλ.
Βουλιαγμένη-ΠΑΟΚ
Ολυμπιακός-Εθνικός
ΝΕ Πατρών-Γλυφάδα

6η αγωνιστική (24/1/09) - 13η αγωνιστική (1/4/09)

Βουλιαγμένη-Ηρακλής
ΠΑΟΚ-Γλυφάδα
Εθνικός-ΝΕ Πατρών
Νηρέας Χαλ.-Ολυμπιακός

7η αγωνιστική (31/1 ή 4/2/09) - 14η αγωνιστική (11/4/09)

Γλυφάδα-Εθνικός
ΝΕ Πατρών-Νηρέας Χαλ.
Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη
Ηρακλής-ΠΑΟΚ

Επισκέπτης
[size=30pt]μπρατσακια πηρατε???[/size]

Πόλο

Το τμήμα υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού ιδρύθηκε το 1928 και πρωταγωνιστεί στον ελλαδικό χώρο, με σημαντικές επιτυχίες και στην Ευρώπη. Είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που έχει κατακτήσει το Champions League (2002). Επιπλέον, έχει συμμετάσχει σε 3 ακόμα τελικούς ευρωπαϊκής διοργάνωσης, 2 στο Κύπελλο Κυπελλούχων (1998, 1999) και 1 στο Champions League (2001). Την περίοδο 1999-2005 κατέκτησε 7 διαδοχικά πρωταθλήματα Ελλάδος.

[size=15pt]Το 2002 κέρδισε το Πρωτάθλημα Ευρώπης και το Σούπερ Καπ Ευρώπης στη Βουδαπέστη, εναντίον δυο ισχυρών Ουγγρικών ομάδων, της Χόνβεντ και Βάσας, αντίστοιχα. Παράλληλα, κέρδισε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας, κατακτώντας έτσι τους τίτλους σε όλες τις διοργανώσεις στις οποίες συμμετείχε[/size].

Το 2007 τερματίζει πρώτος στη βαθμολογία με 22 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια (επίτευγμα που επαναλαμβάνει και το 2008), για να κατακτήσει εν τέλει τον τίτλο με μόνο μια ήττα στους τελικούς της Α1 (3-1 νίκες τον Εθνικό). Ακόμα, επιστρέφει στις ευρωπαϊκές επιτυχίες: Κερδίζει δύο φορές με το ίδιο σκορ (11-9) την ουγγρική Χόνβεντ στα προημιτελικά και συμμετέχει στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας, που διεξάγεται στο Μιλάνο. Εκεί, καταλαμβάνει την τέταρτη θέση καθώς ηττάται στον ημιτελικό με 9-10 και στο μικρό τελικό με 13-15 μετά από δύο παρατάσεις.

Τίτλοι ( 38 ):

21 Πρωταθλήματα Ελλάδας [ Ανδρών ]: 1933, 1934, 1947, 1949, 1951, 1952, 1969, 1971, 1992, 1993, 1995, 1996, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2007, 2008
11 Κύπελλα Ελλάδας [ Ανδρών ]: 1992, 1993, 1997, 1998, 2001, 2002, 2003, 2004, 2006, 2007, 2008.
2 Σούπερ Καπ Ελλάδας [ Ανδρών ]: 1997, 1998.
1 Πρωτάθλημα Ευρώπης [ Ανδρών ]: 2002.
1 Σούπερ Καπ Ευρώπης [ Ανδρών ]: 2002.

Το γυναικείο τμήμα πρωταγωνιστεί επίσης, παραμένοντας σταθερά στις κορυφαίες ομάδες της Α1 με 2 πρωταθλήματα Ελλάδας και 4 συμμετοχές σε φάιναλ φορ ευρωπαϊκής διοργάνωσης (1 φάιναλ φορ Τσάμπιονς Καπ και 3 φάιναλ φορ Λεν Τρόφι), παίρνοντας στις τρείς περιπτώσεις την 4η θέση, εκτός απο το 2008 που φτάνει στον τελικό του Λεν Τρόφι και χάνει το τρόπαιο στις λεπτομέρειες απο την Ρόμα (σκόρ 9-10), κατακτώντας τελικά την 2η θέση.

2 Πρωταθλήματα Ελλάδας [ Γυναικών ]: 1995, 1998.

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
καλημερα πρακτορια...χωρις ιερο τζολε ντουντου λεοναρντο....σκουρα τα πραγματα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom