Εσυ θες κι αυτους για να κερδισεις στου κλεανθη???αληθευει οτι σε εφοδο της αστυνομιας βρεθηκαν στο σπιτι του πατσα κουκλακια βουντου με τις φανελες ντουντου και στολτιδη?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μην το παίξεις στοίχημα το διπλό. Άρης αγόρι μου, ικανός ταυτόχρονα για το καλλύτερο και το χειρότεροΕσυ παντως δεν τον γλιτωνεις τον πουτσο την κυριακη!Αυτο ειναι σιγουρο!!!Το αεροπλανακι εβαλε μπρος τον κινητηρα παλι!!!
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
οχι ρε ανοητε,τους θελω για να κερδισω τους συμπολιτες σου(την γαλατα εννοω)Εσυ θες κι αυτους για να κερδισεις στου κλεανθη???
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
οταν παιζει με ολυμπιακο μονο για το χειροτερο ειναι ικανοςΜην το παίξεις στοίχημα το διπλό. Άρης αγόρι μου, ικανός ταυτόχρονα για το καλλύτερο και το χειρότερο
βλεπε μπασκετ
Θύμισέ μου τι έκανες τελευταία φορά που επισκέφτηκες τον Κλεάνθη; εεεεεεεεεεεεεεεε;;;;;Εσυ θες κι αυτους για να κερδισεις στου κλεανθη???
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.351
- Πόντοι
- 42.697
αληθευει οτι σε εφοδο της αστυνομιας βρεθηκαν στο σπιτι του πατσα κουκλακια βουντου με τις φανελες ντουντου και στολτιδη?
αστα φίλε δράμα!
ο Πάτσα κατά την ταπεινή μου γνώμη ούτε για 3η εθνική δεν κάνει...
Ελεος πια τόσα χρόνια
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ο πατσα εμενα μου εδειξε ποσο εξελισσεται το ποδοσφαιροαστα φίλε δράμα!
ο Πάτσα κατά την ταπεινή μου γνώμη ούτε για 3η εθνική δεν κάνει...
Ελεος πια τόσα χρόνια
πριν τραυματιστει τον ειχα για εναν απο τους καλυτερους και πιο μοντερνους παικτες στην ελλαδα
μετα απο 3 χρονια ειναι σαν να τον εχεις ανασυρει απο αλλη εποχη και μοιαζει σαν ασχετος
ασχετος δεν ειναι σιγουρα απλα εχασε 3 χρονακια,ηταν σε ποδοσφαιρικο κωμα και ξυπνησε αποτομα
Θες μηπως να βαλουμε κατω τα διπλα του ΠΑΟΚ στου κλεανθη και τα δικα σου στην ΤΟΥΜΠΑ???Δεν νομιζω να σε συμφερει κατι τετοιο!!!Θύμισέ μου τι έκανες τελευταία φορά που επισκέφτηκες τον Κλεάνθη; εεεεεεεεεεεεεεεε;;;;;
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
οχι μην μας το κανετε αυτοΘες μηπως να βαλουμε κατω τα διπλα του ΠΑΟΚ στου κλεανθη και τα δικα σου στην ΤΟΥΜΠΑ???Δεν νομιζω να σε συμφερει κατι τετοιο!!!
www.imageshack.gr/view.php?file=zepug6dezploc93t7b6j.png] [/URL]
Και γω πριν 20 χρόνια πάτησα την Περούτζια όταν μεσουρανούσε. άσε το παρελθόν στη θέση του. Το παρών λέει πίπα για την παοκ στον κλεάνθη, πίπα για τον ΑΡΗ στο κοτέτσι. ΑυτάΘες μηπως να βαλουμε κατω τα διπλα του ΠΑΟΚ στου κλεανθη και τα δικα σου στην ΤΟΥΜΠΑ???Δεν νομιζω να σε συμφερει κατι τετοιο!!!
Εισαι ο ιδιος που λεει και για τα πρωταθληματα του αρη στη μικρασιατικη καταστροφη???Και γω πριν 20 χρόνια πάτησα την Περούτζια όταν μεσουρανούσε. άσε το παρελθόν στη θέση του. Το παρών λέει πίπα για την παοκ στον κλεάνθη, πίπα για τον ΑΡΗ στο κοτέτσι. Αυτά
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
γνησιο παραρτημα του βαζελουΕισαι ο ιδιος που λεει και για τα πρωταθληματα του αρη στη μικρασιατικη καταστροφη???
οποτε σε συμφερει μιλας για παρελθον και οποτε δεν σε συμφερει κανεις την παπια
Ξέρεις τι δύσκολα χρόνια ήταν τότε;Εισαι ο ιδιος που λεει και για τα πρωταθληματα του αρη στη μικρασιατικη καταστροφη???
Α εσυ πρεπει να εισαι οπαδος της δευτερης ομαδας απο τις 2 που συμμετειχαν τοτε στο πρωταθλημα!!Οι αλλοι γιατι δεν παιζανε αραγε???Ρε λες να πολεμουσανε?ε κατι τετοιο θα συνεβαινεγνησιο παραρτημα του βαζελου
οποτε σε συμφερει μιλας για παρελθον και οποτε δεν σε συμφερει κανεις την παπια
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
τι ειπες τωρα ρε βλακα?Α εσυ πρεπει να εισαι οπαδος της δευτερης ομαδας απο τις 2 που συμμετειχαν τοτε στο πρωταθλημα!!Οι αλλοι γιατι δεν παιζανε αραγε???Ρε λες να πολεμουσανε?ε κατι τετοιο θα συνεβαινε
Γι'αυτό χάσαμε τη Σμύρνη. Επειδή στείλαμε εσάς να πολεμήσετε τα ξαδέλφια σας.Α εσυ πρεπει να εισαι οπαδος της δευτερης ομαδας απο τις 2 που συμμετειχαν τοτε στο πρωταθλημα!!Οι αλλοι γιατι δεν παιζανε αραγε???Ρε λες να πολεμουσανε?ε κατι τετοιο θα συνεβαινε
Επισκέπτης
τον πουλο ολοι σας..
στο θρεντ των τουρκων γρηγορα..
εξω απ' δω..
εξω απ' δω..
λέω και'γω, δεν θα μας την πει κανείς τόση ώρα;τον πουλο ολοι σας..
εξω απ' δω..
Εσεις σιγουρα δεν πολεμουσατε γιατι ολοι γνωριζουν οτι πολλοι απο τους ιδρυτες της ομαδας σου ειχαν...αλλη δραση φορωντας κουκουλες στο Β παγκοσμιο πολεμο!!!Γι'αυτό χάσαμε τη Σμύρνη. Επειδή στείλαμε εσάς να πολεμήσετε τα ξαδέλφια σας.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις