Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (3 μέλη και 22 επισκέπτες)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Εσεις σιγουρα δεν πολεμουσατε γιατι ολοι γνωριζουν οτι πολλοι απο τους ιδρυτες της ομαδας σου ειχαν...αλλη δραση φορωντας κουκουλες στο Β παγκοσμιο πολεμο!!!
1ον Απ'ότι λέτε ο ΑΡΗΣ ιδρύθηκε από εβραίους οι οποίοι αν δεν μ'απατά η μνήμη μου δεν πρέπει να περάσαν πολύ καλά στον β παγκόσμιο πόλεμο
2ον Τι σχέση έχει ο β παγκόσμιος με την μικρασιατική καταστροφή απ'όπου ξεκίνησε η κουβέντα μας;
3ον Μάλλον έχεις χάσει το τόπι. ΓΙΝΕ ΑΡΗΣ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
1ον Απ'ότι λέτε ο ΑΡΗΣ ιδρύθηκε από εβραίους οι οποίοι αν δεν μ'απατά η μνήμη μου δεν πρέπει να περάσαν πολύ καλά στον β παγκόσμιο πόλεμο
2ον Τι σχέση έχει ο β παγκόσμιος με την μικρασιατική καταστροφή απ'όπου ξεκίνησε η κουβέντα μας;
3ον Μάλλον έχεις χάσει το τόπι. ΓΙΝΕ ΑΡΗΣ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ
Η αλλιως...ΓΙΝΕ ΑΡΗΣ ΝΑ ΦΟΥΝΤΑΡΕΙΣ!!!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
για τον πιο μορφωμενο γαυρο του σαιτ :rockon: :rockon: :rockon:
[youtube=425,350]DtI47PL6s_g&feature=related[/youtube]

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ΜΟΝΟ Η 7!!!!!!!!!!!
8-2-81 ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ρε θα παρετε ποτε χαμπαρι;;;;;;;
ο λετο ειναι παιχταρας......
μανα πια με τους αμπαλους που το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να μην κανουν λαθος και δινουν συνεχεια την μπαλλα παραλληλα η προς τα πισω.....
φυσικα οταν προσπαθεις να περασεις ενας με ενα εχεις πολλες πιθανοτητες να σου παρουν την μπαλλα....λογικο ειναι....
πολυ λιγοτερες πιθανοτητες εχεις να την χασεις αμα την δινεις σιγουρα μεν ανουσια δε  διπλα η πισω!!!!!!!
μαθετε να βλεπετε μπαλλα!!!!!!
τετοιους θελουμε σαν τον λετο....
πρεπει να υπαρχουν και προσωπικες ενεργειες στο παιχνιδι....
πως θα γινει;;;;;;
100 φορες να εχω εναν παιχτη

μπουκαδορο'' και τριπλερ που ρισκαρει φυσικα να χασει την κατοχη παρα ''αοσμους'' και ''αγευστους'' που γυρνανε χωρις ουσια την μπαλλα ακινδυνα γυρω γυρω....

Ε    Λ    Ε    Ο    Σ    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
υ.γ. βουλη μην δινεις αχρειαστη κατοχη στον αντιπαλο πετωντας χωρις κοπο την μπαλλα πλαγιο....
προσπαθησε λιγο περισσοτερο να τη δωσεις σε συμπαιχτη η να την κανεις δικη σου.....
αιντε ρεεεεεεεε......μαθετε μπαλλα απο τον αρχοντα!!!!!1 :rockon: :rockon: :rockon:
ρε χρηστιδάκο, έχεις γράψει λογιώ λογιώ ποσταρίσματα αλλά εδώ πιο φάουλ δεν γίνετια να είσαι.
Δεν ξέρω τι είναι ο άνθρωπος, αν δηλαδή είναι παικταράς (που εμένα δεν μου φαίνεται) ή αν απλά είναι μέχρι να βρει το ρυθμό του από τη χρόνια απουσία από τα παιχνίδια (αλήθεια, πόσο καιρό χρειάζεται να ξαναβρει τα πατήματα του πια;)
Αλλά ξέρω πως όταν χάνεις την μπάλα στο κέντρο την ώρα που η ομάδα επιτίθεται κάνεις κακό στην ομάδα σου. Επίσης ξέρω πως ο σκοπός δεν είναι να περάσεις μια ομάδα μόνος σου χωρίς να δώσεις πάσα, δεν είναι τουλάχιστον σε αυτόν τον Ολυμπιακό.
Και επίσης ας κάνει τρίπλες ένας παίκτης όταν όμως τον παίρνει κι όχι όταν του παίρνουνε διαρκώς την μπάλα. Λοιπόν, ο Λέτο μπορεί να είναι παικταράς (είπα, δεν ξέρω, θα δούμε), αλλά αυτή τη στιγμή είναι μεγάλο μείον στα πλάγια. Μόλις παίρνει μπάλα σταματάει η ανάπτυξη, εδν βγαίνει μπροστά η ομάδα.
Από κει και πέρα τι μπάλα βλέπουμε εμείς και τι βλέπεις εσύ...ο καθένας κρίνει από τη δική του σκοπιά...εγώ πάντως φοράω και γιαλάκια για να βλέπω, οπότε δικαιολογημένος είμαι να μη βλέπω καλά. Εσύ που βλέπεις καλά....που τον είδες το Λέτο να παίζει μπάλα, ακόμα δεν το κατάλαβα...

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ρε μαλακες ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ???ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΑΣ ,οι κυπριοι σας απεκλεισαν?
τι ΗΔΟΝΗ ΘΕΕ ΜΟΥ!!
εμεις χυνουμε τους πρωταθλητες τσεχιας κ αυτοι ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΤΡΙΑΡΑ!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΝΤΙΟΟΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟ ΝΤΙΟΓΚΟΟΟΟ
πουτανα που εισαι ζωη.....
και αδικη και σκληρη με τα βαζελια......

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
αχαχαχα
κάποιοι έξυπνοι λέγανε και ανεκδοτάκια τότε.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ρε χρηστιδάκο, έχεις γράψει λογιώ λογιώ ποσταρίσματα αλλά εδώ πιο φάουλ δεν γίνετια να είσαι.
Δεν ξέρω τι είναι ο άνθρωπος, αν δηλαδή είναι παικταράς (που εμένα δεν μου φαίνεται) ή αν απλά είναι μέχρι να βρει το ρυθμό του από τη χρόνια απουσία από τα παιχνίδια (αλήθεια, πόσο καιρό χρειάζεται να ξαναβρει τα πατήματα του πια;)
Αλλά ξέρω πως όταν χάνεις την μπάλα στο κέντρο την ώρα που η ομάδα επιτίθεται κάνεις κακό στην ομάδα σου. Επίσης ξέρω πως ο σκοπός δεν είναι να περάσεις μια ομάδα μόνος σου χωρίς να δώσεις πάσα, δεν είναι τουλάχιστον σε αυτόν τον Ολυμπιακό.
Και επίσης ας κάνει τρίπλες ένας παίκτης όταν όμως τον παίρνει κι όχι όταν του παίρνουνε διαρκώς την μπάλα. Λοιπόν, ο Λέτο μπορεί να είναι παικταράς (είπα, δεν ξέρω, θα δούμε), αλλά αυτή τη στιγμή είναι μεγάλο μείον στα πλάγια. Μόλις παίρνει μπάλα σταματάει η ανάπτυξη, εδν βγαίνει μπροστά η ομάδα.
Από κει και πέρα τι μπάλα βλέπουμε εμείς και τι βλέπεις εσύ...ο καθένας κρίνει από τη δική του σκοπιά...εγώ πάντως φοράω και γιαλάκια για να βλέπω, οπότε δικαιολογημένος είμαι να μη βλέπω καλά. Εσύ που βλέπεις καλά....που τον είδες το Λέτο να παίζει μπάλα, ακόμα δεν το κατάλαβα...
θεωρω οτι οταν λεω κατι ειμαι αρκετα σαφης ωστε να μην χρειαζεται να επαναλαμβανομαι....
ειπα πτι ΠΡΟΤΙΜΩ τους παιχτες που περνανε κατα μετωπο και δεν κοιτανε να δωσουν την μπαλλα στα σιγουρα διπλα η πισω μονο και μονο για να μην ΧΡΕΩΘΟΥΝ ΜΕ ΛΑΘΟΣ....
δεν γραφω πουθενα αν εχει ακομα βοηθησει η οχι την ομαδα....
θεωρω ομως οτι αφου εχει αυτο το στυλ σιγουρα θα βοηθησει και σιγουρα τρομαζει τους αντιπαλους γιοατι εχει θρασος και αυτοπεποιθηση....
εχω βαρεθει νεροκουβαλητες και ''σιγουρατζες''....
θελω μπουκαδορους και ας ''πουλαν'' μπαλα....

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Διαλέχτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://[URL unfurl="true"]www.myself.gr/files/Image/Products/Home/epipla/kanapedes/2008/febrouarios/resized/kanapesapoderma_300_244.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.myself.gr/files/Image/Products/Home/epipla/kanapedes/resized/kanapeszannota_m_300_244.jpg[/img[/URL]]

[img]http://media2.feed.gr/filesystem/images/20070606/engine/assets_LARGE_t_1181_402951_type11279.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.antikes-ziaras.gr/catalog/images/κόκκινος%20καναπές.JPG[/img[/URL]]

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Κανέναν μεταχειρισμένο δεν έχεις να μας δώσεις, τόσα χρόνια μετά? :2funny: :2funny: :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
στρέιντζερ...τους πληγώνεις ρε...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
στρέιντζερ...τους πληγώνεις ρε...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ας κάνουνε ένσταση.............
[size=20pt]Κλαφτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε[/size]
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

URL]]

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Χρηστιδη ποσα θα μας ριξει η ομαδαρα που ξεκωλιασες περσι μεσα-εξω?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
θεωρω οτι οταν λεω κατι ειμαι αρκετα σαφης ωστε να μην χρειαζεται να επαναλαμβανομαι....
ειπα πτι ΠΡΟΤΙΜΩ τους παιχτες που περνανε κατα μετωπο και δεν κοιτανε να δωσουν την μπαλλα στα σιγουρα διπλα η πισω μονο και μονο για να μην ΧΡΕΩΘΟΥΝ ΜΕ ΛΑΘΟΣ....
δεν γραφω πουθενα αν εχει ακομα βοηθησει η οχι την ομαδα....
θεωρω ομως οτι αφου εχει αυτο το στυλ σιγουρα θα βοηθησει και σιγουρα τρομαζει τους αντιπαλους γιοατι εχει θρασος και αυτοπεποιθηση....
εχω βαρεθει νεροκουβαλητες και ''σιγουρατζες''....
θελω μπουκαδορους και ας ''πουλαν'' μπαλα....
αυτό είναι άσχετο όμως.
Αυτή τη στιγμή δεν τον συγκρίναμε κάποιο παίκτη αυτού του είδους που περιγράφεις  (΄πισως μάλιστα να έχεις κάποιο συγκεκριμένο στο μυαλό σου για να το λες), εμείς το συγκρίνουμε ας πούμε με τον Γκαλέτι ή με αυτό που πρέπει να έχουμε από αριστερά και δεν το έχουμε με το Λέτο.
Και σου ξαναλέω. Ναι, καλός ο παίκτης με τα παπάρια να κοιτάει μπροστά και να μη γυρνάει πίσω την μπάλα, αλλά καλύτερος ο παίκτης που δεν θα πουλήσει την μπάλα στο κέντρο για να κάνει μια μαλακία ενέργεια ντρίπλα. Και επίσης προτιμώ τον παίκτη που βλέπει γήπεδο και δεν κοιτάει διαρκώς κάτω την μπάλα. Αυτόν που κάνει αυτό που χρειάζεται η ομάδα και όχι αυτό που σκέφτεται ο ίδιος. Πρόσεξε λιγάκι το Λέτο πως παίζει και θα με εννοήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom