Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Επισκέπτης
οντως σοβαρο επιχειρημα το οτι ο βαλβερδε ειναι ψυχοπαθης και κοτα
ρε δεν γαμιεσαι λεω εγω?
τι ειναι βρε μαλακα οταν επιτρεπει σε εναν παιχτη να κανει την ομαδα μπουρδελο???τι ειναι οταν του επιτρεπει να τον βριζει κατ' επαναλλειψη???οταν στα ελεγα,μου απαντουσες οτι δεν το ειχες προσεξει..τελικα συμφωνησες οτι οντως του τα χωνει σε καθε ευκαιρεια..εχτες γιατι δεν τον εβγαλε που σερνοταν & εβγαλε τον ντιογκο???γιατι στα 21 του τα ειχε φτυσει ενω ο σερβος ετρεχε σαν γαζελα???κοτα ειναι & μαλιστα τριλιρη..

Επισκέπτης
για να μονοιασετε σας προτεινω να πατε να κυνηγησετε www.zougla.gr/news.php?id=10865]λαγους[/url] και οποιος την γλυτωσει :cheesy:
τι να μονιασουμε ρε???εφαγε ο μαλακας χυλοπιτα απο ενα μουνακι εχτες & εχει παρανοησει τελειως..δεν τον γαμαω..αστον να τραγουδαει..ετσι & αλλιως εχουμε & μεγαλυτερους μαλακες εδω μεσα..

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
τι ειναι βρε μαλακα οταν επιτρεπει σε εναν παιχτη να κανει την ομαδα μπουρδελο???τι ειναι οταν του επιτρεπει να τον βριζει κατ' επαναλλειψη???οταν στα ελεγα,μου απαντουσες οτι δεν το ειχες προσεξει..τελικα συμφωνησες οτι οντως του τα χωνει σε καθε ευκαιρεια..εχτες γιατι δεν τον εβγαλε που σερνοταν & εβγαλε τον ντιογκο???γιατι στα 21 του τα ειχε φτυσει ενω ο σερβος ετρεχε σαν γαζελα???κοτα ειναι & μαλιστα τριλιρη..
εβγαλε τον ντιογκο γιατι τον χρειαζεται πιο πολυ
τον νταρκο τον εχει καλεσει σε απολογια και εχει φαει προστιμο(εκει εκανε ο νταρκο την κοτα)
αν τον εκαιγε οπως καποτε ο βατραχος εφαγε τον ζιο τοτε τι θα ελεγες?
μηπως οτι βαζει τον εγωισμο πανω απο την ομαδα?ξυπνα ο νταρκο ειναι ο 2 και μοναδικος φορ που εχει μεετα απο ντιογκο εκτος και αν θες να βλεπεις διδυμο ντιογκο-μητρογλου
εισαι κολλημενος δεν μιλαω αλλο μαζι σου

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
τι να μονιασουμε ρε???εφαγε ο μαλακας χυλοπιτα απο ενα μουνακι εχτες & εχει παρανοησει τελειως..δεν τον γαμαω..αστον να τραγουδαει..ετσι & αλλιως εχουμε & μεγαλυτερους μαλακες εδω μεσα..
εισαι σιγουρος? :2funny: :2funny: :2funny:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
ο πλε εχει δικιο για νταρκο και γκαλλετι..εγινε μπροστα μου...τα χωνε ο αλλος παλι αερα...μετα ομως δε ξαναμιλησε...τι να κανει και ο βασκος αυτους εχει αυτους βαζει...ποιος μητρογλου....το παιδακι αιωνιο ταλαντο το κοβω...ασπρο οφορικοιυε  :2funny: :2funny: :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ο πλε εχει δικιο για νταρκο και γκαλλετι..εγινε μπροστα μου...τα χωνε ο αλλος παλι αερα...μετα ομως δε ξαναμιλησε...τι να κανει και ο βασκος αυτους εχει αυτους βαζει...ποιος μητρογλου....το παιδακι αιωνιο ταλαντο το κοβω...ασπρο οφορικοιυε  :2funny: :2funny: :2funny:
ο πρωτος ποδοσφαιριστης που βριζει ειναι?σιγα ρε παρθενες μου γινατε και λατρεις της πειθαρχιας τωρα
και ο ιβιτς ειχε πει κατι γαλλικα για την μανα του βατραχου και παιξανε μπουνιες,αλλα δεν νομιζω να πηρατε το μερος του βατραχου?

Επισκέπτης
ο πλε εχει δικιο για νταρκο και γκαλλετι..εγινε μπροστα μου...τα χωνε ο αλλος παλι αερα...μετα ομως δε ξαναμιλησε...τι να κανει και ο βασκος αυτους εχει αυτους βαζει...ποιος μητρογλου....το παιδακι αιωνιο ταλαντο το κοβω...ασπρο οφορικοιυε  :2funny: :2funny: :2funny:
γαμησε τους ρε..λες & για τον γκαλετι δεν εχω δικιο..στον πουτσο μου τους γραφω..εχω χειροτερους μαλακες στο γηπεδο..

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
και μενα μου αρεσει που δεν ειναι εμπαθης με τους παικτες,ο κοβασεβιτς ασφαλως και φταιει και καλυτερα για μενα που ο προπονητης τον εγραψε στ αρχιδια του

Επισκέπτης
ο πρωτος ποδοσφαιριστης που βριζει ειναι?σιγα ρε παρθενες μου γινατε και λατρεις της πειθαρχιας τωρα
και ο ιβιτς ειχε πει κατι γαλλικα για την μανα του βατραχου και παιξανε μπουνιες,αλλα δεν νομιζω να πηρατε το μερος του βατραχου?
τι συγκρινεις μωρε τρομπα???τον αρχικομπλεξικο καραγκιοζη με τον ψυχοπαθη βασκο???
με ποιον δεν εχει μαλλωσει ο σιχαμενος βατραχας???
Υ.Γ πηρε το μερος του βατραχα ο θειος με τα γνωστα αποτελεσματα..τραβα τωρα & γαμησου να μου φερεις την εισπραξη γιατι εχω εξοδα..

Επισκέπτης
και μενα μου αρεσει που δεν ειναι εμπαθης με τους παικτες,ο κοβασεβιτς ασφαλως και φταιει και καλυτερα για μενα που ο προπονητης τον εγραψε στ αρχιδια του
οκ..την επομενη φορα που θα τον γαμωσταυρισει ο λετο(γιατι σιγουρα θα το κανει),να τον χειροκροτησετε κιολας..

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
τι συγκρινεις μωρε τρομπα???τον αρχικομπλεξικο καραγκιοζη με τον ψυχοπαθη βασκο???
με ποιον δεν εχει μαλλωσει ο σιχαμενος βατραχας???
Υ.Γ πηρε το μερος του βατραχα ο θειος με τα γνωστα αποτελεσματα..τραβα τωρα & γαμησου να μου φερεις την εισπραξη γιατι εχω εξοδα..
κατι τελευταιο και μετα κλαψε οσο θες
τι θα εκανες εσυ στη θεση του βαλβερδε?θα τον εβαζες τον νταρκο στο ψυγειο και θα επαιζες μεχρι τον γεναρη τουλαχιστον με ντιογκο,οσκαρ και μητρογλου?

Επισκέπτης
κατι τελευταιο και μετα κλαψε οσο θες
τι θα εκανες εσυ στη θεση του βαλβερδε?θα τον εβαζες τον νταρκο στο ψυγειο και θα επαιζες μεχρι τον γεναρη τουλαχιστον με ντιογκο,οσκαρ και μητρογλου?
οχι κυριε αρχιδη..θα πηγαινα κατευθειαν στον θειο..θα του εξηγουσα γιατι δεν μπορω να επιλυσω σαν προπονητης το ειδικο προβλημα του νταρκο & το θεμα θα λυνοταν απο την πρωτη στιγμη..ο θειος θα φωναζε τον νταρκο & καλα για καφε & μεταξυ τυρου & αχλαδιου θα του ελεγε οτι δεν του αρεσει που βριζει τον προπονητη..ενδοοικογενειακα,χωρις απολογιες & προστιμα που τα εχουν για καφε οι παιχτες με τον μισθο του νταρκογκολ..

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
οχι κυριε αρχιδη..θα πηγαινα κατευθειαν στον θειο..θα του εξηγουσα γιατι δεν μπορω να επιλυσω σαν προπονητης το ειδικο προβλημα του νταρκο & το θεμα θα λυνοταν απο την πρωτη στιγμη..ο θειος θα φωναζε τον νταρκο & καλα για καφε & μεταξυ τυρου & αχλαδιου θα του ελεγε οτι δεν του αρεσει που βριζει τον προπονητη..ενδοοικογενειακα,χωρις απολογιες & προστιμα που τα εχουν για καφε οι παιχτες με τον μισθο του νταρκογκολ..
ξερεις οτι δεν το εχει κανει αυτο?γνωριζεις οτι ο ιδιος ο κοκκαλης μιλησε στους αρχηγους(μεταξυ των οποιων και ο νταρκο) για τον εσωτερικο κανονισμο και τους ειπε να ειναι οπως πρεπει?
εχεις αρχισει και μιλας σαν την παπια :2funny: :2funny: :2funny:λες να ειναι κλωνος σου?εχει και αυτος βρωμοστομα :birdman:
τραβα να ποτισεις τωρα

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
o θειος θαα φωναζε το βασκο να του πει οτι τον στηριζει ρε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom