Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 202K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 239 άτομα (2 μέλη και 237 επισκέπτες)

Επισκέπτης
καλημερα παιδια,δεν μου αρεσε χτες η ομαδα,αλλα τελος καλο ολα καλα
ο νταρκο μονο για μιση ωρα,θα προτιμουσα τον ντιογο μαζι με τον οσκαρ μπροστα και ενα αμυντικο χαφ με δεκαρι τον μπελουτσι :rockon:
τι να σου αρεσει ρε???
θα μας τρελλανετε???
οι αλλοι ειχαν κατεβει με εντεταλμενη υπηρεσια να σακατεψουν 2-3 παιχτες μας..
μας δουλευετε πρωινιατικα που κανετε & κριτικη μετα απο το κατς που παρακολουθησαμε???

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ο νταρκο μονο για μιση ωρα,θα προτιμουσα τον ντιογο μαζι με τον οσκαρ μπροστα και ενα αμυντικο χαφ με δεκαρι τον μπελουτσι :rockon:
κανα καλο καινουριο απο φυλης? :2funny:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.904
Πόντοι
13.165
οπως και με τις γυναικες πλεζουρα,ετσι και με αυτες τις ομαδες το φαρμακο ειναι ενα,τις καρφωνεις απο την αρχη μ ενα-δυο τεμαχια και τελειωνει το παραμυθι :)

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
ε ναι αλλα χθες και οι αλλοι πολυ κλωτσια και καθυστερηση λεμε...σε 50 λεπτα 25 φαουλ ουτε η αεκ δεν εκανε ...ολα θα γινουν...εδω λεει στους αλλοθρησκους ακομα μαθαινουν οι πρπονητες την ομαδα ....εγω στηριζα και στηριζω το βασκο....α αντε να παιζει ο γιαννακης καποιοι να τη πουλευουν του χρονου ....

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ε ναι αλλα χθες και οι αλλοι πολυ κλωτσια και καθυστερηση λεμε...σε 50 λεπτα 25 φαουλ ουτε η αεκ δεν εκανε ...ολα θα γινουν...εδω λεει στους αλλοθρησκους ακομα μαθαινουν οι πρπονητες την ομαδα ....εγω στηριζα και στηριζω το βασκο....α αντε να παιζει ο γιαννακης καποιοι να τη πουλευουν του χρονου ....
ο βαλβερδε ετοιμαζει πολλες εκπληξεις
μεχρι το τελος του πρωταθληματος τα παπαδοπουλακια(κυριακος,γιαννης) θα εχουν καμια 15 συμμετοχες και καμια 10 ο νικλητσιωτης
αν παρουμε τον δημητρη θα εχουμε 4 παπαδοπουλους στην ομαδα καμια χορηγια απο τα μπισκοτα θα παρουμε? :think: :jerking:

Επισκέπτης
οπως και με τις γυναικες πλεζουρα,ετσι και με αυτες τις ομαδες το φαρμακο ειναι ενα,τις καρφωνεις απο την αρχη μ ενα-δυο τεμαχια και τελειωνει το παραμυθι :)
η ομαδα λειτουργει στο 2ο ημιχρονιο φετος..το πρωτο παιζει ομαδικως το πουλακι της..
ο ψυχοπαθης βασκος που εχουμε στον παγκο,κατεβαζει αρχικη 11αδα αλλα αντι αλλων & ευτυχως που ΠΑΝΤΑ κανει τις σωστες αλλαγες..
μεχρι ποτε θα του βγαινει δεν ξερω..
ευτυχως που τραυματιστηκε ο χαρτινος κωλοπουστας εχτες & θα γλυτωσουμε στα σιγουρα απο το ενα παλτο..

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
η ομαδα λειτουργει στο 2ο ημιχρονιο φετος..το πρωτο παιζει ομαδικως το πουλακι της..
ο ψυχοπαθης βασκος που εχουμε στον παγκο,κατεβαζει αρχικη 11αδα αλλα αντι αλλων & ευτυχως που ΠΑΝΤΑ κανει τις σωστες αλλαγες..
μεχρι ποτε θα του βγαινει δεν ξερω..
ευτυχως που τραυματιστηκε ο χαρτινος κωλοπουστας εχτες & θα γλυτωσουμε στα σιγουρα απο το ενα παλτο..
ο φαρμακης δεν τραυματιστηκε ρε...επρεπε να παει στο γκαλεα νωρις απλα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
μεχρι το τελος του πρωταθληματος τα παπαδοπουλακια(κυριακος,γιαννης) θα εχουν καμια 15 συμμετοχες και καμια 10 ο νικλητσιωτης
αν παρουμε τον δημητρη θα εχουμε 4 παπαδοπουλους στην ομαδα καμια χορηγια απο τα μπισκοτα θα παρουμε? :think: :jerking:
μη λες για δημητρη παπαδοπουλο θα αρχισει παλι ο αλλος να λεει για χιλιοχυμενους  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ο γιαννακης εχτες ηταν ΓΤΠ..τις δοκιμες ο κοσμος τις κανει οταν κερδιζει με 2-0 & ανω..μολις μπηκε ο μπελουτσι αλλαξε η ομαδα..

Επισκέπτης
δεν πας να γαμηθεις ρε δευτεριατικα???
ΟΧΙ αλλοι λαγοαναθρεμμενοι στον ΘΡΥΛΟ μας..
ΜΑΚΡΥΑ & ΑΛΑΡΓΑ στους πουστηδες που εχουν φορεσει την χιλιοχυμενη εστω & 1 δευτερολεπτο..

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ο γιαννακης εχτες ηταν ΓΤΠ..τις δοκιμες ο κοσμος τις κανει οταν κερδιζει με 2-0 & ανω..μολις μπηκε ο μπελουτσι αλλαξε η ομαδα..
γτπ χθες ηταν ο στολτιδης και καποιοι αλλοι
τες πα εγω βλεπω οτι η ομαδα εχει προσωπικοτητα επιτελους και παιζει συγκεκριμενα ασχετα ποιοι ειναι μεσα

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
δεν πας να γαμηθεις ρε δευτεριατικα???
ΟΧΙ αλλοι λαγοαναθρεμμενοι στον ΘΡΥΛΟ μας..
ΜΑΚΡΥΑ & ΑΛΑΡΓΑ στους πουστηδες που εχουν φορεσει την χιλιοχυμενη εστω & 1 δευτερολεπτο..
εξηγησε μου γιατι εχεις στο σπιτι σου τις φωτο του σαργκανη και του κυραστα?
δεν λεω για δεληκαρη που εχεις κορνιζαρει την φανελα του

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.904
Πόντοι
13.165
με μπελουτσι βεβαια εχει μια δικαιολογια καθως εχει δυο δυσκολα εκτος εδρας κολλητα ματς και προφανως θα παιξει μπροστα μαζι με ντιογο
doriti και γω ευχαριστημενος ειμαι απο τον προπονητη,γενικα δεν εχω παραπονο
εγω ειχα τρελλα με Γαλακο(Μαικ)

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
ναι ο μικρος δεν ηταν καλος χθες αλλα ενταξει μη τους κρινουμε και ολους απο μια δυο εμφανισεις...να δω τι θα λεμε στη τουρκια που θα παιξουμε με πατσα στα χαφ λογικα  :headbang: :headbang: :headbang:..και στολτιδη ο οποιος ηταν αυτος χθες αστα...πολυ βαρυς και εσκασε κ ειναι λογικο...και καπακια αρη...ιδωμεν....

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ναι ο μικρος δεν ηταν καλος χθες αλλα ενταξει μη τους κρινουμε και ολους απο μια δυο εμφανισεις...να δω τι θα λεμε στη τουρκια που θα παιξουμε με πατσα στα χαφ λογικα  :headbang: :headbang: :headbang:..και στολτιδη ο οποιος ηταν αυτος χθες αστα...πολυ βαρυς και εσκασε κ ειναι λογικο...και καπακια αρη...ιδωμεν....
ο μικρος εχει κανει μολις 2 παιχνιδια
εγω βλεπω οτι παιζει με την μια και βγαζει τρομερες μπαλιες
αν δυναμωσει και λιγο στο μαρκαρισμα θα ειναι σουπερ
ειναι πολυ συγχρονο χαφ,ο πατσα μπροστα του ειναι τυρρανοσαυρος

Επισκέπτης
με μπελουτσι βεβαια εχει μια δικαιολογια καθως εχει δυο δυσκολα εκτος εδρας κολλητα ματς και προφανως θα παιξει μπροστα μαζι με ντιογο
doriti και γω ευχαριστημενος ειμαι απο τον προπονητη,γενικα δεν εχω παραπονο
αααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
& γιατι δεν εβγαλε τον γκαλετι στο 74' να τον ξεκουρασει αμα σκεφτοταν τα επομενα ματς???
ψυχοπαθης ειναι λεμε ρεεεεεεεεεε..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μου άνοιξες την όρεξη παλιόπουστα για μπισκότα τώρα....γμτ..

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
αααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
& γιατι δεν εβγαλε τον γκαλετι στο 74' να τον ξεκουρασει αμα σκεφτοταν τα επομενα ματς???
ψυχοπαθης ειναι λεμε ρεεεεεεεεεε..
γιατι ρε παπαρα ειχε κανει αναγκαστικη τον ραουλ παλτο
χεσε μας με το κολλημα σου,ο βαλβερδε ειναι προπονηταρα

Επισκέπτης
δεν κρινουμε τον γιαννακη αλλα τον βασκο..ξαναγραφω..παρε κυριε μαλακα το ματσακιον & μετα βαλε οποιον καριολη θελεις..

Επισκέπτης
γιατι ρε παπαρα ειχε κανει αναγκαστικη τον ραουλ παλτο
χεσε μας με το κολλημα σου,ο βαλβερδε ειναι προπονηταρα
βρε παλιομαλακα στο 74' εβγαλε τον ντιογκο για να βαλει τον οσκαρ(που να βγαλει η κοτα τον νταρκο που θα του εριχνε τα καντηλια του παλι???)..αφου σκεφτοταν λοιπον τα επομενα ματς,γιατι δεν εβγαλε το γκαλετι που ειναι ο παιχτης εκρεμμες της ομαδας???αμα σερνεται με τους τουρκους,ο γκαλετι θα φταιει???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom