ναι τη διαβασα κι εγω τη μαλακια στο κοντρα...εχουν και τον ιδιο μανατζερ υποτιθεται νταρκο και ερνεστο...τι μαλακιες ειν αυτες ρε γμτ...ημαρτον!!Ζήτησε συγγνώμη ο Κοβάσεβιτς..
Η κλήρωση των ομίλων του Κυπέλλου UEFA ήταν το κυρίαρχο στοιχείο στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, αλλά όχι το μόνο. Στην προπόνηση της Τρίτης, ο Ερνέστο Βαλβέρδε κάλεσε σε... απολογία για τον τρόπο που πανηγύρισε το γκολ κατά της ΑΕΚ τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο οποίος ζήτησε συγγνώμη.
Όλα άρχισαν με το γκολ που σημείωσε ο 35χρονος επιθετικός στο ντέρμπι, τρία λεπτά μετά από την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο. Κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών, ο Κοβάσεβιτς κατευθύνθηκε προς τον πάγκο και με απλωμένο το δάχτυλό κάτι είπε στα... γαλλικά.
Ο Βαλβέρδε δεν θέλησε να δώσει άμεσα συνέχεια, θεωρώντας πως δεν έπρεπε να καλυφθεί η σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού, ωστόσο με την πρώτη ευκαιρία κάλεσε τον παίκτη του σε... απολογία. Πριν αρχίσει το προπονητικό πρόγραμμα και αφού πρώτα μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη, έστρεψε το βλέμμα του στον Κοβάσεβιτς και του ζήτησε εξηγήσεις για τον πανηγυρισμό.
"Έγινε κάτι που δεν μου άρεσε. Έδειξες τον πάγκο και κάτι είπες. Δεν ξέρω ούτε τι έλεγες ούτε σε ποιον απευθυνόσουν. Έδωσες όμως δικαιώματα", τόνισε ο Βάσκος τεχνικός. Το λόγο, ως ήταν λογικό, πήρε ο Κοβάσεβιτς, ο οποίος παραδέχθηκε το λάθος του. "Δεν είμαι παιδάκι, είμαι 35 χρόνων, αλλά παρασύρθηκα. Δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν και ζητάω συγγνώμη".
Ο Βαλβέρδε δέχθηκε τη μεταμέλεια του παίκτη του και έδωσε σύνθημα να αρχίσει η προπόνηση. Φυσικά με την κίνησή του αυτή πιστοποίησε πως αυτός είναι το "αφεντικό" των αποδυτηρίων και δεν δέχεται αντιρρήσεις στο έργο του.
καλοι μαλακες & οι δυο τους..
ο βαλβερδες τον αφησε να το επαναλαβει & μετα τον καλεσε σε απολογια(του ειχε ξαναπει τα σχετικα & οταν εβαλε το γκολ & οταν τον εκανε αλλαγη σε προηγουμενο παιχνιδι)..
ο νταρκογκολ του τα χωνει κατ' επαναλλειψη & μετα λεει παρασυρθηκα-συγνωμη..
ΧΟΥ ρε ρομπες..
Υ.Γ η ρουφιανια δεν εχει τελος στον ρεντη..χρηστακη παλι κελαιδας???
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
που εισαι ρε παιχτη???ναι τη διαβασα κι εγω τη μαλακια στο κοντρα...εχουν και τον ιδιο μανατζερ υποτιθεται νταρκο και ερνεστο...τι μαλακιες ειν αυτες ρε γμτ...ημαρτον!!
που να ειμαι ρε μαν..γαμησε τα..πολυ δουλεια εχει πεσει τελευταια και συνηθως μπαινω τετοια ωρα και ριχνω καμια ματια στο σαιτ...αλλα εχει πεσει πολυ...εχω ξενερωσει πολυ που δουλευω σχεδον ολες τις μερες που παιζει η ομαδα μπαλα φετος...γαμησε τα!!!που εισαι ρε παιχτη???
Επισκέπτης
το site εξελισσεται οπως καθε ζωντανος οργανισμος..εχει γινει τεραστιο,εως χαοτικο..θεματολογια αρτζι μπουσι & λουλους που λενε..παιδικη χαρα..ομως παντα υπαρχουν θρεντς με ενδιαφερον..σχετικα με το πηξιμο σου δεν μπορω να σου πω τιποτε παραπανω απο υπομονη..η ομαδα φαινεται οτι στρωνει σιγα-σιγα..ειδωμεν..που να ειμαι ρε μαν..γαμησε τα..πολυ δουλεια εχει πεσει τελευταια και συνηθως μπαινω τετοια ωρα και ριχνω καμια ματια στο σαιτ...αλλα εχει πεσει πολυ...εχω ξενερωσει πολυ που δουλευω σχεδον ολες τις μερες που παιζει η ομαδα μπαλα φετος...γαμησε τα!!!
αρχιζει να διαφαινεται ενα ψιλοδεσιμο με καποια καλα στοιχεια...η παναγια μαζι μας μπας και δοθμε τιποτα καλο απ το ουεφα...να σαι καλα ρε πλεζουρα!!!το site εξελισσεται οπως καθε ζωντανος οργανισμος..εχει γινει τεραστιο,εως χαοτικο..θεματολογια αρτζι μπουσι & λουλους που λενε..παιδικη χαρα..ομως παντα υπαρχουν θρεντς με ενδιαφερον..σχετικα με το πηξιμο σου δεν μπορω να σου πω τιποτε παραπανω απο υπομονη..η ομαδα φαινεται οτι στρωνει σιγα-σιγα..ειδωμεν..
Επισκέπτης
καλα μην περιμενεις πολλα..μην τρελλαθουμε κιολας..δεν εχουμε παιχτες σε βασικες θεσεις για πορειες..απλα θα δουμε λιγο καλυτερη μπαλλα & ισως σηκωσουμε τις κουπες στην Ελλαδα ευκολοτερα..αρχιζει να διαφαινεται ενα ψιλοδεσιμο με καποια καλα στοιχεια...η παναγια μαζι μας μπας και δοθμε τιποτα καλο απ το ουεφα...να σαι καλα ρε πλεζουρα!!!
Nαι ρε cool ειπαμε μια καλη πορεια οχι τρελα πραγματα...Στην Ελλαδα χαλαρα μας βλεπω παλι με τα βοδια που εχουμε για αντιπαλους...καλα μην περιμενεις πολλα..μην τρελλαθουμε κιολας..δεν εχουμε παιχτες σε βασικες θεσεις για πορειες..απλα θα δουμε λιγο καλυτερη μπαλλα & ισως σηκωσουμε τις κουπες στην Ελλαδα ευκολοτερα..
ασχετο:τι μαλακας ειναι αυτος ο Ευαγγελατος ρε το κερατο μου!!
Επισκέπτης
τωρα το ανοιξα..τι λεει???νωριτερα εβλεπα τον εξαντα που ειχε ερευνα σχετικη με την φουσκα που εσκασε..Nαι ρε cool ειπαμε μια καλη πορεια οχι τρελα πραγματα...Στην Ελλαδα χαλαρα μας βλεπω παλι με τα βοδια που εχουμε για αντιπαλους...
ασχετο:τι μαλακας ειναι αυτος ο Ευαγγελατος ρε το κερατο μου!!
καλα εκανες...τι να πει μωρε ο μαλακας,αφηνει και κανεναν αλλο να μιλησει....τωρα το ανοιξα..τι λεει???νωριτερα εβλεπα τον εξαντα που ειχε ερευνα σχετικη με την φουσκα που εσκασε..
Επισκέπτης
δεν βλεπω σκουπιδια ρε..κανω αποτοξινωση..καλα εκανες...τι να πει μωρε ο μαλακας,αφηνει και κανεναν αλλο να μιλησει....

καληνυχτα φιλε..την κανω..
καληνυχτα ρε μαν...δεν βλεπω σκουπιδια ρε..κανω αποτοξινωση..![]()
![]()
καληνυχτα φιλε..την κανω..
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
πάντως αυτά που βγάζει για την ακρίβεια είναι αλήθεια. Κι εγώ μαλάκα τον θεωρώ από τη στιγμή ειδικά που εκείνος τσιμπάει τα μύρια και φοροδιαφεύγει και μετά λέει για τους άλλους, όμως αυτό που λέει είναι αλήθεια.
Τελικά όμως δύο πράγματα δεν απαντήθηκαν:
1. Είπε ο ζαχαράτος της ΝΔ: πως είναι σκληρή απόφαση η νέα φορολογία αλλά έτσι γίνονται χρήσιμοι γιατί τα ταμεία έχουν κενά. Και δηλαδή τώρα με αυτό καλύφθηκαν και δεν θα ξαναζητήσουνε χρήματα; Γιατί δεν διώχνουνε όλους τους συμβασιούχους που είναι βυσματικά μέσα και κάθονται σε μια καρέκλα και κωλοβαράνε αντί για φορολογία;
2. Μίλησε για τις πλασματικές τιμές που δίνουνε στα σούπερ μάρκετ. Η επόμενη λοιπόν κίνηση είναι να βάλουνε αυτοί τις πραγματικές τιμές και επομένως όλα να πάνε ένα 70% πάνω.
ΓΜΤ...πότε θα βάλουμε μπουρλώτο στη Βουλή;
Τελικά όμως δύο πράγματα δεν απαντήθηκαν:
1. Είπε ο ζαχαράτος της ΝΔ: πως είναι σκληρή απόφαση η νέα φορολογία αλλά έτσι γίνονται χρήσιμοι γιατί τα ταμεία έχουν κενά. Και δηλαδή τώρα με αυτό καλύφθηκαν και δεν θα ξαναζητήσουνε χρήματα; Γιατί δεν διώχνουνε όλους τους συμβασιούχους που είναι βυσματικά μέσα και κάθονται σε μια καρέκλα και κωλοβαράνε αντί για φορολογία;
2. Μίλησε για τις πλασματικές τιμές που δίνουνε στα σούπερ μάρκετ. Η επόμενη λοιπόν κίνηση είναι να βάλουνε αυτοί τις πραγματικές τιμές και επομένως όλα να πάνε ένα 70% πάνω.
ΓΜΤ...πότε θα βάλουμε μπουρλώτο στη Βουλή;
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Καληνλυχτα σε όλους....συφυλιάστηκα τώρα με τους παπάρες τους πολιτικούς.
Άσχετο...δύσκολο το πρόγραμμα γμτ. Αφήστε τις νίκες. Θέλω ισομαλία με Γαλατά και Χέρτα και μία νίκη με τους μεταλλούς. Χαλαρή πρόκριση.....
Άσχετο...δύσκολο το πρόγραμμα γμτ. Αφήστε τις νίκες. Θέλω ισομαλία με Γαλατά και Χέρτα και μία νίκη με τους μεταλλούς. Χαλαρή πρόκριση.....
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
α, και άσχετο....
ρε μαλάκες...
1. Καλή η Emirates αλλά μας τα πρήξανε με δαύτηνε σε όλο τον αγώνα.
2. Η ιστορία με την Emirates μου βρωμάει λιγάκι...σκέτη χορηγός δεν μου κάθεται....κάτι ψήνεται. Για καλό βέβαια θα είναι, αλλά κάτι μου μυρίζει...
Θα δούμε.
Φόρτσα ρε Θρύλε...την έχεις την πρόκριση...
ρε μαλάκες...
2. Η ιστορία με την Emirates μου βρωμάει λιγάκι...σκέτη χορηγός δεν μου κάθεται....κάτι ψήνεται. Για καλό βέβαια θα είναι, αλλά κάτι μου μυρίζει...
Θα δούμε.
το γελιο ειναι οτι ο μαλακας την ελεγε ΕΜΙΡΑΤΕΣ.ελληνιστι..α, και άσχετο....
ρε μαλάκες...
Θα δούμε.

Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
καλό το γέλιο, αλλά ελπίζω να μην μας τα ξαναπρήξουνε έτσι και στον επόμενο αγώνα.το γελιο ειναι οτι ο μαλακας την ελεγε ΕΜΙΡΑΤΕΣ.ελληνιστι..![]()
![]()
.τη τελευταια φορα του το σφυριξαν και το προφερε σωστα οποτε επεσε και το πανηγυρι...καλημερα αδελφια....
εννοειται θα μας τα πρηξουν..καλησπερα πρακτορια...καλό το γέλιο, αλλά ελπίζω να μην μας τα ξαναπρήξουνε έτσι και στον επόμενο αγώνα.
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
[youtube=425,350]cBrBYUgImmQ&feature=related[/youtube] 

εννοειται θα μας τα πρηξουν..καλησπερα πρακτορια...
Καλά ήταν όλα τα λεφτά ο τύπος , έκλεψε την παράσταση , μέχρι που να βάλει το πρώτο ο Ντάρκο
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
[youtube=425,350]cC2SBnGH-Ag&feature=related[/youtube] 

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)