φιλε ορεο αφτο απο κατο ,διλαδι αμα τα βαλο μαζι σου θα γινο εξιπνοςδυσκολακι το προγραμμα
Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού:
23/10: Γαλατασαράι-Ολυμπιακός
6/11: Ρεπό
27/11: Ολυμπιακός-Μπενφίκα
3/12: Μέταλιστ-Ολυμπιακός
18/12: Ολυμπιακός-Χέρτα Βερολίνου
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Επισκέπτης
θα τους ξεσκισουμε..δυσκολακι το προγραμμα
Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού:
23/10: Γαλατασαράι-Ολυμπιακός
6/11: Ρεπό
27/11: Ολυμπιακός-Μπενφίκα
3/12: Μέταλιστ-Ολυμπιακός
18/12: Ολυμπιακός-Χέρτα Βερολίνου

ουδεν κακον αμιγες καλου..
θα παμε ξεκουραστοι στο ραντεβου με την πρασινη χυσομαζευτρα..
εγο φιλε παντος προβλεπο οτι το χις βαλι δολομα για να βρισκις θιματακια και να γαμας και να δερνις ,εγο δε τι παταο
ΜΟΝΟ Η 7!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
ΜΟΝΟ Η 7!!!!!!!
βγαλε απο κατο τιν ιπογραφι γιατι ετσι θα τιν πατισουνε πολι σιγαβρε ινε αμαρτιαΜΟΝΟ Η 7!!!!!!!
ΜΟΝΟ Η 7!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Επισκέπτης
βρωμερε εχτες ειδες το βιντεακι που εφτιαξε ο τσουκαλας για τα αδεκαροπουλα???εγο φιλε παντος προβλεπο οτι το χις βαλι δολομα για να βρισκις θιματακια και να γαμας και να δερνις ,εγο δε τι παταο
ΜΟΝΟ Η 7!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
χα χα χα χα χα

φιλε τι ΘΥΡΑ 7 παντα τι βλεπο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!βρωμερε εχτες ειδες το βιντεακι που εφτιαξε ο τσουκαλας για τα αδεκαροπουλα???
για μενα η 7 εινε τεραστιο πραμα στι ζοη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
8-2-81 για σας ΑΔΕΡΦΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
ναι οι φλώροι με ολική εξάρθρωση αστραγάλου, με ένα κομμενο χιαστό και μηνίσκο, και 15 ράμματα στο δόξα πατρί τι να μας πουν τα μαλακιστήρια από τραύματα.....το εχω ξαναδει αν και απο οτι βλεπω τωρα εχουν κοψει τις στιγμες που δειχνει το τραυματισμο
αυτα ειναι περσονα τραυματισμοι οχι σαν κατι φλωρους που με ενα χιαστο κλαιγοντε μια ζωη![]()
Επισκέπτης
παρε τον vaso & τραβατε να κλαψετε παρακατω σεσημασμενοι φλωροι..ναι οι φλώροι με ολική εξάρθρωση αστραγάλου, με ένα κομμενο χιαστό και μηνίσκο, και 15 ράμματα στο δόξα πατρί τι να μας πουν τα μαλακιστήρια από τραύματα.....
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
ναι ρε με τις παλιαδερφές δίκιο έχεις......παρε τον vaso & τραβατε να κλαψετε παρακατω σεσημασμενοι φλωροι..
ρε μαγες εδο τραματιζοντε οι οδιγη και βοιθη στι δουλια αλα δε περνουνε τοσα λεφταναι ρε με τις παλιαδερφές δίκιο έχεις......
Επισκέπτης
αυτοι κλαινε στα υπολοιπα θρεντς..ρε μαγες εδο τραματιζοντε οι οδιγη και βοιθη στι δουλια αλα δε περνουνε τοσα λεφτα
αφτι δε κλενε κλενε τα πεδια οι σιγενις γιατι η σινταξι του ικα εινε ΓΤΠαυτοι κλαινε στα υπολοιπα θρεντς..
εισαι αρρωστος πηγαινε σε ενα γιατρο επειγοντως!Καλή κλήρωση πάντως...είχε πολύ πιο δύσκολους αντιπάλους!

εγω γαμαω στρακια δεν ειμαι ρατσιστης....αν σε ενδιαφερει μην διστασεις.....χαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχ![]()
![]()
![]()
![]()
που να γαμήσεις έτσι σκυμμένη που είσαι στο αβανταρ σου μωρή??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Επισκέπτης
ουτε εγω ειμαι ρατσιστης..απλα εχω αλλα βιτσια..γουσταρω να γαμαω πρασινα λαγουδακια,κιτρινα κοτοπουλα,ασπρομαυρες κοτες,ροζ πανθηρες μα πανω απ' ολα θρασυδειλες-καταπτυστες-χυσομαζευτρες-χιλιοχυμενες παπιες..
ε σε βλεπω πας φουλ για μπαν..ακι!!!!!ουτε εγω ειμαι ρατσιστης..απλα εχω αλλα βιτσια..γουσταρω να γαμαω πρασινα λαγουδακια,κιτρινα κοτοπουλα,ασπρομαυρες κοτες,ροζ πανθηρες μα πανω απ' ολα θρασυδειλες-καταπτυστες-χυσομαζευτρες-χιλιοχυμενες παπιες..

τελικα θα αποφασισεις γιατι εχει αγχωθει το παλληκαρι;;;;ουτε εγω ειμαι ρατσιστης..απλα εχω αλλα βιτσια..γουσταρω να γαμαω πρασινα λαγουδακια,κιτρινα κοτοπουλα,ασπρομαυρες κοτες,ροζ πανθηρες μα πανω απ' ολα θρασυδειλες-καταπτυστες-χυσομαζευτρες-χιλιοχυμενες παπιες..
γαμας η δεν γαμας στρακια;;;;;
μην παιζεις με την ψυχολογια του!!!!!11
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 755
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις