Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 202K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ουτε εγω ειμαι ρατσιστης..απλα εχω αλλα βιτσια..γουσταρω να γαμαω πρασινα λαγουδακια,κιτρινα κοτοπουλα,ασπρομαυρες κοτες,ροζ πανθηρες μα πανω απ' ολα θρασυδειλες-καταπτυστες-χυσομαζευτρες-χιλιοχυμενες παπιες..
Να μην ελπίζουμε δηλαδή? :'(

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
ουτε εγω ειμαι ρατσιστης..απλα εχω αλλα βιτσια..γουσταρω να γαμαω πρασινα λαγουδακια,κιτρινα κοτοπουλα,ασπρομαυρες κοτες,ροζ πανθηρες μα πανω απ' ολα θρασυδειλες-καταπτυστες-χυσομαζευτρες-χιλιοχυμενες παπιες..

Μιλάνε όλοι, μιλάνε και οι τσάτσοι;
Όταν μάθεις να παίρνεις το κόστος για τις ενέργειές σου και να πληρώνεις τη λυπητερή, τα ξαναλέμε.
Με τζάμπα μάγκες δεν ασχολούμαι.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

qwerty

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Like
18
Πόντοι
0
με καλο αποτελεσμα στην τουρκια μεχρι πρωτοι παμε
μαγκες βαλτε μια ελληνικη ομαδα σε καποιον αλλο ομιλο με διπλα παιχνιδια ειναι σαν cl και ας γελανε καποιοι παπαρες πιο πανω

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ΜΟΝΟ Η 7!!!!!!!!!!!!!!!!!!

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
ρε τον ντομινικ!
τι λες ρε ακου να δεις η κοντοι κακοπληρωτες λοιπον!ρε πως τους κανει ρομπα και τους δυο!!
ριξτε μια ματια και γελαστε με τα χαλια τους!!!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.270
Πόντοι
1.206
ρε τον ντομινικ!
τι λες ρε ακου να δεις η κοντοι κακοπληρωτες λοιπον!ρε πως τους κανει ρομπα και τους δυο!!
ριξτε μια ματια και γελαστε με τα χαλια τους!!!

μεγαλυτερος φραγκοφονιας δεν υπαρχει απ'τον ντομινικ...Ο παιχτης με το πιο ακριβοπληρωμενο συμβολαιο εκεινη την εποχη εκανε τρακα απ'τους συμπαικτες του...Ακομα θυμαμαι δημοσιευμα της ελευθεροτυπιας που ελεγε οτι ειχε δανειστει ποσα τυπου 700.000,800.000 δρχ απο βρανκοβιτς,οικονομου τα οποια ποτε δεν επεστρεψε

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
μεγαλυτερος φραγκοφονιας δεν υπαρχει απ'τον ντομινικ...Ο παιχτης με το πιο ακριβοπληρωμενο συμβολαιο εκεινη την εποχη εκανε τρακα απ'τους συμπαικτες του...Ακομα θυμαμαι δημοσιευμα της ελευθεροτυπιας που ελεγε οτι ειχε δανειστει ποσα τυπου 700.000,800.000 δρχ απο βρανκοβιτς,οικονομου τα οποια ποτε δεν επεστρεψε

Αυτός δεν είναι λόγος όμως (αν και εφόσον ισχύει) να μην εκπληρωθούν οι οικονομικοί όροι του συμβολαίου του.

Επισκέπτης
κανεις δεν ξερει την αληθεια αλλα & εγω θυμαμαι οτι ειχα διαβασει πως ειχε αφησει μεγαλο χρεος στο βιντεοκλαμπ της γειτονιας του..δεν νομιζω οτι οι κοντορεβυθουληδες ειναι αχαριστοι..ισως τελικα να αληθευουν αυτες οι φημες & να ηθελαν με αυτο τον τροπο να τον ταλαιπωρησουν..

Επισκέπτης
Ζήτησε συγγνώμη ο Κοβάσεβιτς..

Η κλήρωση των ομίλων του Κυπέλλου UEFA ήταν το κυρίαρχο στοιχείο στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, αλλά όχι το μόνο. Στην προπόνηση της Τρίτης, ο Ερνέστο Βαλβέρδε κάλεσε σε... απολογία για τον τρόπο που πανηγύρισε το γκολ κατά της ΑΕΚ τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο οποίος ζήτησε συγγνώμη.

Όλα άρχισαν με το γκολ που σημείωσε ο 35χρονος επιθετικός στο ντέρμπι, τρία λεπτά μετά από την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο. Κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών, ο Κοβάσεβιτς κατευθύνθηκε προς τον πάγκο και με απλωμένο το δάχτυλό κάτι είπε στα... γαλλικά.

Ο Βαλβέρδε δεν θέλησε να δώσει άμεσα συνέχεια, θεωρώντας πως δεν έπρεπε να καλυφθεί η σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού, ωστόσο με την πρώτη ευκαιρία κάλεσε τον παίκτη του σε... απολογία. Πριν αρχίσει το προπονητικό πρόγραμμα και αφού πρώτα μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη, έστρεψε το βλέμμα του στον Κοβάσεβιτς και του ζήτησε εξηγήσεις για τον πανηγυρισμό.

"Έγινε κάτι που δεν μου άρεσε. Έδειξες τον πάγκο και κάτι είπες. Δεν ξέρω ούτε τι έλεγες ούτε σε ποιον απευθυνόσουν. Έδωσες όμως δικαιώματα", τόνισε ο Βάσκος τεχνικός. Το λόγο, ως ήταν λογικό, πήρε ο Κοβάσεβιτς, ο οποίος παραδέχθηκε το λάθος του. "Δεν είμαι παιδάκι, είμαι 35 χρόνων, αλλά παρασύρθηκα. Δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν και ζητάω συγγνώμη".

Ο Βαλβέρδε δέχθηκε τη μεταμέλεια του παίκτη του και έδωσε σύνθημα να αρχίσει η προπόνηση. Φυσικά με την κίνησή του αυτή πιστοποίησε πως αυτός είναι το "αφεντικό" των αποδυτηρίων και δεν δέχεται αντιρρήσεις στο έργο του.

καλοι μαλακες & οι δυο τους..
ο βαλβερδες τον αφησε να το επαναλαβει & μετα τον καλεσε σε απολογια(του ειχε ξαναπει τα σχετικα & οταν εβαλε το γκολ & οταν τον εκανε αλλαγη σε προηγουμενο παιχνιδι)..
ο νταρκογκολ του τα χωνει κατ' επαναλλειψη & μετα λεει παρασυρθηκα-συγνωμη..
ΧΟΥ ρε ρομπες..
Υ.Γ η ρουφιανια δεν εχει τελος στον ρεντη..χρηστακη παλι κελαιδας???

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Ζήτησε συγγνώμη ο Κοβάσεβιτς..

Η κλήρωση των ομίλων του Κυπέλλου UEFA ήταν το κυρίαρχο στοιχείο στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, αλλά όχι το μόνο. Στην προπόνηση της Τρίτης, ο Ερνέστο Βαλβέρδε κάλεσε σε... απολογία για τον τρόπο που πανηγύρισε το γκολ κατά της ΑΕΚ τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο οποίος ζήτησε συγγνώμη.

Όλα άρχισαν με το γκολ που σημείωσε ο 35χρονος επιθετικός στο ντέρμπι, τρία λεπτά μετά από την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο. Κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών, ο Κοβάσεβιτς κατευθύνθηκε προς τον πάγκο και με απλωμένο το δάχτυλό κάτι είπε στα... γαλλικά.

Ο Βαλβέρδε δεν θέλησε να δώσει άμεσα συνέχεια, θεωρώντας πως δεν έπρεπε να καλυφθεί η σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού, ωστόσο με την πρώτη ευκαιρία κάλεσε τον παίκτη του σε... απολογία. Πριν αρχίσει το προπονητικό πρόγραμμα και αφού πρώτα μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη, έστρεψε το βλέμμα του στον Κοβάσεβιτς και του ζήτησε εξηγήσεις για τον πανηγυρισμό.

"Έγινε κάτι που δεν μου άρεσε. Έδειξες τον πάγκο και κάτι είπες. Δεν ξέρω ούτε τι έλεγες ούτε σε ποιον απευθυνόσουν. Έδωσες όμως δικαιώματα", τόνισε ο Βάσκος τεχνικός. Το λόγο, ως ήταν λογικό, πήρε ο Κοβάσεβιτς, ο οποίος παραδέχθηκε το λάθος του. "Δεν είμαι παιδάκι, είμαι 35 χρόνων, αλλά παρασύρθηκα. Δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν και ζητάω συγγνώμη".

Ο Βαλβέρδε δέχθηκε τη μεταμέλεια του παίκτη του και έδωσε σύνθημα να αρχίσει η προπόνηση. Φυσικά με την κίνησή του αυτή πιστοποίησε πως αυτός είναι το "αφεντικό" των αποδυτηρίων και δεν δέχεται αντιρρήσεις στο έργο του.

καλοι μαλακες & οι δυο τους..
ο βαλβερδες τον αφησε να το επαναλαβει & μετα τον καλεσε σε απολογια(του ειχε ξαναπει τα σχετικα & οταν εβαλε το γκολ & οταν τον εκανε αλλαγη σε προηγουμενο παιχνιδι)..
ο νταρκογκολ του τα χωνει κατ' επαναλλειψη & μετα λεει παρασυρθηκα-συγνωμη..
ΧΟΥ ρε ρομπες..
Υ.Γ η ρουφιανια δεν εχει τελος στον ρεντη..χρηστακη παλι κελαιδας???
ο χριστακις τιν ιδε Μερεντονας,ρε ουστ τσατσε απεδο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom