Επισκέπτης
μπανακι κανουν οι παπιες..ε σε βλεπω πας φουλ για μπαν..ακι!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μπανακι κανουν οι παπιες..ε σε βλεπω πας φουλ για μπαν..ακι!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Να μην ελπίζουμε δηλαδή? :'(ουτε εγω ειμαι ρατσιστης..απλα εχω αλλα βιτσια..γουσταρω να γαμαω πρασινα λαγουδακια,κιτρινα κοτοπουλα,ασπρομαυρες κοτες,ροζ πανθηρες μα πανω απ' ολα θρασυδειλες-καταπτυστες-χυσομαζευτρες-χιλιοχυμενες παπιες..
στρακια οχι λεμε..τελικα θα αποφασισεις γιατι εχει αγχωθει το παλληκαρι;;;;![]()
![]()
![]()
γαμας η δεν γαμας στρακια;;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
μην παιζεις με την ψυχολογια του!!!!!11
χοντρες γαμαω..Να μην ελπίζουμε δηλαδή? :'(
εσύ το φαγες το δίψωλό σου.Να μην ελπίζουμε δηλαδή? :'(
Μην μπλέκεσαι στα ερωτικα μου ρε!εσύ το φαγες το δίψωλό σου.
Ολα δικά σου τα θέλεις ΖμΠΑΕΚάκι.
σε ξαναρωταω....μα πανω απ' ολα θρασυδειλες-καταπτυστες-χυσομαζευτρες-χιλιοχυμενες παπιες..
ζουλεύω αγάπη μου......Μην μπλέκεσαι στα ερωτικα μου ρε!![]()
ουτε εγω ειμαι ρατσιστης..απλα εχω αλλα βιτσια..γουσταρω να γαμαω πρασινα λαγουδακια,κιτρινα κοτοπουλα,ασπρομαυρες κοτες,ροζ πανθηρες μα πανω απ' ολα θρασυδειλες-καταπτυστες-χυσομαζευτρες-χιλιοχυμενες παπιες..
εφιάλτης οι αφοι κοντοί....΄'ετσι... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)ρε τον ντομινικ!
τι λες ρε ακου να δεις η κοντοι κακοπληρωτες λοιπον!ρε πως τους κανει ρομπα και τους δυο!!
ριξτε μια ματια και γελαστε με τα χαλια τους!!!
μεγαλυτερος φραγκοφονιας δεν υπαρχει απ'τον ντομινικ...Ο παιχτης με το πιο ακριβοπληρωμενο συμβολαιο εκεινη την εποχη εκανε τρακα απ'τους συμπαικτες του...Ακομα θυμαμαι δημοσιευμα της ελευθεροτυπιας που ελεγε οτι ειχε δανειστει ποσα τυπου 700.000,800.000 δρχ απο βρανκοβιτς,οικονομου τα οποια ποτε δεν επεστρεψερε τον ντομινικ!
τι λες ρε ακου να δεις η κοντοι κακοπληρωτες λοιπον!ρε πως τους κανει ρομπα και τους δυο!!
ριξτε μια ματια και γελαστε με τα χαλια τους!!!
μεγαλυτερος φραγκοφονιας δεν υπαρχει απ'τον ντομινικ...Ο παιχτης με το πιο ακριβοπληρωμενο συμβολαιο εκεινη την εποχη εκανε τρακα απ'τους συμπαικτες του...Ακομα θυμαμαι δημοσιευμα της ελευθεροτυπιας που ελεγε οτι ειχε δανειστει ποσα τυπου 700.000,800.000 δρχ απο βρανκοβιτς,οικονομου τα οποια ποτε δεν επεστρεψε
Σωστό.Αυτός δεν είναι λόγος όμως (αν και εφόσον ισχύει) να μην εκπληρωθούν οι οικονομικοί όροι του συμβολαίου του.
κανεις δεν ξερει την αληθεια αλλα & εγω θυμαμαι οτι ειχα διαβασει πως ειχε αφησει μεγαλο χρεος στο βιντεοκλαμπ της γειτονιας του..δεν νομιζω οτι οι κοντορεβυθουληδες ειναι αχαριστοι..ισως τελικα να αληθευουν αυτες οι φημες & να ηθελαν με αυτο τον τροπο να τον ταλαιπωρησουν..μεγαλυτερος φραγκοφονιας δεν υπαρχει απ'τον ντομινικ...Ο παιχτης με το πιο ακριβοπληρωμενο συμβολαιο εκεινη την εποχη εκανε τρακα απ'τους συμπαικτες του...Ακομα θυμαμαι δημοσιευμα της ελευθεροτυπιας που ελεγε οτι ειχε δανειστει ποσα τυπου 700.000,800.000 δρχ απο βρανκοβιτς,οικονομου τα οποια ποτε δεν επεστρεψε
ο χριστακις τιν ιδε Μερεντονας,ρε ουστ τσατσε απεδοΖήτησε συγγνώμη ο Κοβάσεβιτς..
Η κλήρωση των ομίλων του Κυπέλλου UEFA ήταν το κυρίαρχο στοιχείο στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, αλλά όχι το μόνο. Στην προπόνηση της Τρίτης, ο Ερνέστο Βαλβέρδε κάλεσε σε... απολογία για τον τρόπο που πανηγύρισε το γκολ κατά της ΑΕΚ τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο οποίος ζήτησε συγγνώμη.
Όλα άρχισαν με το γκολ που σημείωσε ο 35χρονος επιθετικός στο ντέρμπι, τρία λεπτά μετά από την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο. Κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών, ο Κοβάσεβιτς κατευθύνθηκε προς τον πάγκο και με απλωμένο το δάχτυλό κάτι είπε στα... γαλλικά.
Ο Βαλβέρδε δεν θέλησε να δώσει άμεσα συνέχεια, θεωρώντας πως δεν έπρεπε να καλυφθεί η σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού, ωστόσο με την πρώτη ευκαιρία κάλεσε τον παίκτη του σε... απολογία. Πριν αρχίσει το προπονητικό πρόγραμμα και αφού πρώτα μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη, έστρεψε το βλέμμα του στον Κοβάσεβιτς και του ζήτησε εξηγήσεις για τον πανηγυρισμό.
"Έγινε κάτι που δεν μου άρεσε. Έδειξες τον πάγκο και κάτι είπες. Δεν ξέρω ούτε τι έλεγες ούτε σε ποιον απευθυνόσουν. Έδωσες όμως δικαιώματα", τόνισε ο Βάσκος τεχνικός. Το λόγο, ως ήταν λογικό, πήρε ο Κοβάσεβιτς, ο οποίος παραδέχθηκε το λάθος του. "Δεν είμαι παιδάκι, είμαι 35 χρόνων, αλλά παρασύρθηκα. Δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν και ζητάω συγγνώμη".
Ο Βαλβέρδε δέχθηκε τη μεταμέλεια του παίκτη του και έδωσε σύνθημα να αρχίσει η προπόνηση. Φυσικά με την κίνησή του αυτή πιστοποίησε πως αυτός είναι το "αφεντικό" των αποδυτηρίων και δεν δέχεται αντιρρήσεις στο έργο του.
καλοι μαλακες & οι δυο τους..
ο βαλβερδες τον αφησε να το επαναλαβει & μετα τον καλεσε σε απολογια(του ειχε ξαναπει τα σχετικα & οταν εβαλε το γκολ & οταν τον εκανε αλλαγη σε προηγουμενο παιχνιδι)..
ο νταρκογκολ του τα χωνει κατ' επαναλλειψη & μετα λεει παρασυρθηκα-συγνωμη..
ΧΟΥ ρε ρομπες..
Υ.Γ η ρουφιανια δεν εχει τελος στον ρεντη..χρηστακη παλι κελαιδας???