Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Γενικα το ξερω, απλα επειδη σημερα ενιωσα και στο γηπεδο οτι υπηρχε μια αγωνια και πολυ αγχος απο τον κοσμο, περιμενα ψιλοξεσπασμα. 

τωρα το εχεις καταλαβει ρε φιλε;;;;;;
εμεις ξερουμε ποιοι ειμαστε και τι κανουμε....
οι αλλοι ειναι τρελλαμενοι και αντιδρουν σπασμωδικα....
μια ισοπαλια να παραχωρησουμε θα πανηγυριζουν μια βδομαδα.... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
εντελως αδικο το αποτελεσμα ο Βασαρας μας εσφαξε ....... :2funny: :2funny: :2funny:  

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
MONO EMEIS..... ΘΥΡΑ 7 ρε χανουμοπρόσφυγες.....  Για να μη βγάζετε γλώσσα άλλη φορά...!!!

zouzis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Ο θρύλος είναι πολύ μεγάλη ομάδα...

Το αεκάκι σήμερα γύρισε στη μιζέρια του, στην πίκρα και στο κλαψομούνι...  :2funny: :2funny: :2funny:

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Γενικα το ξερω, απλα επειδη σημερα ενιωσα και στο γηπεδο οτι υπηρχε μια αγωνια και πολυ αγχος απο τον κοσμο, περιμενα ψιλοξεσπασμα. 

Ποια αγωνία ρε φίλε , με το αεκάκι παίζαμε ... όταν παίζω με το αεκάκι ΕΓΩ είμαι το Αφεντικό .

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
εριξε 2 σφαλιαρες το αφεντικο και οξω απο εδω  :dancing:  πρεπει αστεια αστεια να εχουμε αυτη τη στιγμη μια απο τις καλυτερες δυαδες :grin: :grin: επιθετικων  στην ευρωπη ,  ο Ντιογκο στατιστικα εχει γυρω στο 70% επιτυχια οταν εχει φαση μεσα στην περιοχη ο Κοβασεβιτς 50%  ....  :dancing:

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Ρε παιδιά , έχω την εντύπωση πως οι ψαράδες της Νόρτζελαντ μας δυσκόλεψαν περισσότερο ...  :think:

Επισκέπτης
2 παστέλια στην κλαψομούνα τουρκάλα....

είμαι λυπημένος για 2 λόγους....

1.Που δεν υπάρχει κάποιος στην ομάδα να πλακώσει στις φάπες κ τις παναγίες τον Λετο...

2.Που δεν τους ρίξαμε μια 5αρα....κ χαλαρώσαμε.....πηγαίνοντας πίσω για να περάσει η ώρα....

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ.....

ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΙΩ....ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ.....ΤΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.............

ΤΟΥΡΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

ΚΥΡΓΙΑΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ.......ΣΑΣ ΚΑΝΑΜΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ΑΕΚ ΑΕΚ ΑΕΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΑΕΚ.

Κι όποιος γαυρόπουλος μου ξαναμιλήσει για τον Βησσαρίωνα θα φάει Που-Λέτο.

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
επειδη ακουσα χτες λιγο ραδιο γυριζοντας απο ναο και τωρα διαβαζω γνωμες αεκτζηδων ενα εχω να πω...αυτη  η αεκ ειναι η χειροτερη αεκ των δεκα τελευταιων χρονων τουλαχιστον.δεν εχει ενα ηγετη,τιποτα λεμε..ακομα και η νορτζελαντ εκανε δυο τρεις φασεις οι αλλοι ουσιαστικα καμμια μιας και ο αντωνης επρεπε να πληρωσει εισιτηριο χτες...χωρις στολτιδη εξ αρχης εγινε ολη τη βδομαδα προσπαθεια να παιξει ο ντουντου και μολις βγηκε και αυτος δεν μπορεσε καν να το εκμεταλλευτει.να μου πεις με ποιον με το μπασινα (καλα που δεν φορτωθηκαμε το παλτο και ξελαρυγγιαστηκαμε να φωναζουμε) και το λαγο?ο πελετιερι ειναι απλα καλος τιποτα το ιδιαιτερο....μια επαγγελματικη νικη εναντιον της αεκ με βασσαρα διαιτητη (καλα που δεν απεβαλλε τον χιλιοχυμενο θα χαν δικαιολογια) και κεντρικα χαφ πατσατζογλου και γιαννακη παπαδοπουλο...αυτα λεω και απλα αρκουν...

Επισκέπτης
επειδη ακουσα χτες λιγο ραδιο γυριζοντας απο ναο και τωρα διαβαζω γνωμες αεκτζηδων ενα εχω να πω...αυτη  η αεκ ειναι η χειροτερη αεκ των δεκα τελευταιων χρονων τουλαχιστον.δεν εχει ενα ηγετη,τιποτα λεμε..ακομα και η νορτζελαντ εκανε δυο τρεις φασεις οι αλλοι ουσιαστικα καμμια μιας και ο αντωνης επρεπε να πληρωσει εισιτηριο χτες...χωρις στολτιδη εξ αρχης εγινε ολη τη βδομαδα προσπαθεια να παιξει ο ντουντου και μολις βγηκε και αυτος δεν μπορεσε καν να το εκμεταλλευτει.να μου πεις με ποιον με το μπασινα (καλα που δεν φορτωθηκαμε το παλτο και ξελαρυγγιαστηκαμε να φωναζουμε) και το λαγο?ο πελετιερι ειναι απλα καλος τιποτα το ιδιαιτερο....μια επαγγελματικη νικη εναντιον της αεκ με βασσαρα διαιτητη (καλα που δεν απεβαλλε τον χιλιοχυμενο θα χαν δικαιολογια) και κεντρικα χαφ πατσατζογλου και γιαννακη παπαδοπουλο...αυτα λεω και απλα αρκουν...
καλημερα πρακτορα..
αυτοι δεν βαζουν μυαλο με τιποτε ρε..
στα παπαρια μου..
καλυτερα..
θα τους ξεκωλιαζω & την επομενη 15ετια..

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
kαλημερα παιδια, ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το χτεσινο ματς,για να ειμαι ειλικρινης δεν περιμενα να νικησουμε οταν ειδα τον  πατσατζογλου και μετα τον παπαδοπουλο στη συνθεση
Για μενα κορυφαιος ο προπονητης,μου εκλεψε την καρδια,ο ντιογο,ο ντομι,ο παπαδοπουλος και ο νταρκο αλλα γενικα ειμαι ευχαριστημενος απ ολη την ομαδα
Τωρα οσον αφορα αυτο περι τεσσαρας,πενταρας κτλ δεν με απασχολουσε,μονο η νικη μ ενδιεφερε εστω και με 1-0
οι αεκτζηδες και δεκα γκολ να φανε παλι τα δικα τους θα λενε,σορρυ που το λεω ,αλλα μου θυμιζουν κατι πουτανες της φυλης που μπορεις να τις γαμας επι 20 λεπτα αλυπητα και να μην βγαζουν ουτε κιχ,και στο τελος απλα μπορει να σου πουνε ενα απλα καλα ητανε,δεν καταλαβαινουν τιποτα οι αεκτζηδες,και χτες παλι λέγανε στο ραδιο(το ακουσα ο ιδιος)οτι ο ολυμπιακος δεν εχει τιποτα και θα τον σκισουμε στο οακα,τι να συζηταμε λοιπον
ενα,δυο και να καινε,και κυριως απολυτα δικαια

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αλλα μου θυμιζουν κατι πουτανες της φυλης που μπορεις να τις γαμας επι 20 λεπτα αλυπητα και να μην βγαζουν ουτε κιχ,και στο τελος απλα μπορει να σου πουνε ενα απλα καλα ητανε,δεν καταλαβαινουν τιποτα οι αεκτζηδες,και χτες παλι λέγανε στο ραδιο(το ακουσα ο ιδιος)οτι ο ολυμπιακος δεν εχει τιποτα και θα τον σκισουμε στο οακα,τι να συζηταμε λοιπον

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

έτσι ρε καριόλη βεντούζα στις πουτάνες.........

Επισκέπτης
kαλημερα παιδια, ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το χτεσινο ματς,για να ειμαι ειλικρινης δεν περιμενα να νικησουμε οταν ειδα τον  πατσατζογλου και μετα τον παπαδοπουλο στη συνθεση
Για μενα κορυφαιος ο προπονητης,μου εκλεψε την καρδια,ο ντιογο,ο ντομι,ο παπαδοπουλος και ο νταρκο αλλα γενικα ειμαι ευχαριστημενος απ ολη την ομαδα
Τωρα οσον αφορα αυτο περι τεσσαρας,πενταρας κτλ δεν με απασχολουσε,μονο η νικη μ ενδιεφερε εστω και με 1-0
οι αεκτζηδες και δεκα γκολ να φανε παλι τα δικα τους θα λενε,σορρυ που το λεω ,αλλα μου θυμιζουν κατι πουτανες της φυλης που μπορεις να τις γαμας επι 20 λεπτα αλυπητα και να μην βγαζουν ουτε κιχ,και στο τελος απλα μπορει να σου πουνε ενα απλα καλα ητανε,δεν καταλαβαινουν τιποτα οι αεκτζηδες,και χτες παλι λέγανε στο ραδιο(το ακουσα ο ιδιος)οτι ο ολυμπιακος δεν εχει τιποτα και θα τον σκισουμε στο οακα,τι να συζηταμε λοιπον
καλημερα πρακτορα..
& εγω το μετανοιωσα τελικα που ειπα να κανω σοβαρη συζητηση με τους πελατες..
ντουβαρια ρε..
μια ζωη τα ιδια..
δεν γαμιουνται???
καλυτερα για εμας..

Επισκέπτης
& επειδη πλεον εχουμε διακοπη στο τοπι,ας επικεντρωθουμε στα ομορφα της εβδομαδας..

βολλευ ανδρων Α' Γύρος - 1η αγωνιστική
ΘΡΥΛΟΣ-σιχαμενοι λαγοι 11/10(Σαββατο) 18:00
μεγαλο γλεντι λεμε..
καλουνται οι γνωστοι πρεζοχουλιγκανοι να οργανωσουν τα του γλεντιου..

μπασκετ
Αιγάλεω-ΘΡΥΛΟΣ 11/10(Σαββατο) 17:00

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
878
Πόντοι
6.755
To μυαλο μου εχω ΧΑΣΕΙ,μια ζωη,μαζι σου εχω ΠΕΡΑΣΕΙ,εχω αρωστησει και δεν ειμαι καλα,σαν και εσενα ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΚΑΜΙΑ,τα υπολοιπα τα ειδαμε εχτες,μπραβο ρε ΘΡΥΛΕ δικαια ΝΙΚΗΤΗΣ

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
& επειδη πλεον εχουμε διακοπη στο τοπι,ας επικεντρωθουμε στα ομορφα της εβδομαδας..

βολλευ ανδρων Α' Γύρος - 1η αγωνιστική
ΘΡΥΛΟΣ-σιχαμενοι λαγοι 11/10(Σαββατο) 18:00
μεγαλο γλεντι λεμε..
καλουνται οι γνωστοι πρεζοχουλιγκανοι να οργανωσουν τα του γλεντιου..

μπασκετ
Αιγάλεω-ΘΡΥΛΟΣ 11/10(Σαββατο) 17:00
a με αυτο το ματσακι εχει γινει ολοκληρη ιστορια απ τη προηγουμενη βδομαδα...θελει λεει η αστυνομια αν ανοιξει λεει το πεταλακι να χουν ονομαστικα εισιτηρια που θα διασταυρωνονται με ταυτοτητα στην εισοδο  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:.και φυσικα τους απαντησαν οι δικοι μας οτι στις γυναικες στη λεωφορο αν ειναι ετσι δεν θα ανοιξει κανενα πεταλο απ τα δυο....προβλεπονται ιστοριες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: παλι....

Επισκέπτης
a με αυτο το ματσακι εχει γινει ολοκληρη ιστορια απ τη προηγουμενη βδομαδα...θελει λεει η αστυνομια αν ανοιξει λεει το πεταλακι να χουν ονομαστικα εισιτηρια που θα διασταυρωνονται με ταυτοτητα στην εισοδο  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:.και φυσικα τους απαντησαν οι δικοι μας οτι στις γυναικες στη λεωφορο αν ειναι ετσι δεν θα ανοιξει κανενα πεταλο απ τα δυο....προβλεπονται ιστοριες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: παλι....
ε χειμωνιαζει σιγα-σιγα..καιρος για επαναστατικη γυμναστικη..

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
ε χειμωνιαζει σιγα-σιγα..καιρος για επαναστατικη γυμναστικη..
ετσι ετσι... αν δεν φτασουν οι καρεκλες για γυμαναστικες επιδειξεις(ριψεις κλπ..) θα πεταχτω διπλα.εχω στο σπιτι καβα..... :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom