Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Μιλάς εσύ μωρή παρτάλω???που έχεις και γραφείο στα κεντρικά της ΙΝΤΡΑΚΟΜ???Ήρθες να χαιρετίσεις τα αφεντικά σου μωρή πατσαβούρα?
Μιλάς εσύ μωρή παρτάλω???που έχεις και γραφείο στα κεντρικά της ΙΝΤΡΑΚΟΜ???Ήρθες να χαιρετίσεις τα αφεντικά σου μωρή πατσαβούρα?
Θα κλάψεις και εσύ την Κυριακή ρε παράρτημα μαζί με τα αφεντικά σου!Μιλάς εσύ μωρή παρτάλω???που έχεις και γραφείο στα κεντρικά της ΙΝΤΡΑΚΟΜ???
Επίτηδες το κάνουν για ξεκάρφωμα, είναι καλά εκπαιδευμένοι!Μην μαλώνετε οι πράκτορες δημόσια και μας πάρουν χαμπάρι
καλά τραγούδα...όπως πάντα πριν τον αγώνα γιατί μετά θα κλαίιιιιιιιιιςΘα κλάψεις και εσύ την Κυριακή ρε παράρτημα μαζί με τα αφεντικά σου!
Καλά λέει ο bull, ξέρει απο καλό κλάμα!καλά τραγούδα...όπως πάντα πριν τον αγώνα γιατί μετά θα κλαίιιιιιιιιις
Μάλλον που δεν το πήρε χαμπάρι η φιλενάδα μας το πόστ δίπλαΕπίτηδες το κάνουν για ξεκάρφωμα, είναι καλά εκπαιδευμένοι!
Το είδα αλλά έκανε λάθος, εγώ είμαι με το πράσινο κορμάκι!Μάλλον που δεν το πήρε χαμπάρι η φιλενάδα μας το πόστ δίπλα
Αγάπη σε καταλαβαίνω, ζορίζεσαι αυτές τις μέρες αλλά κόψε την για λίγο.Το είδα αλλά έκανε λάθος, εγώ είμαι με το πράσινο κορμάκι!
Όσο μιλάς τόσο εκδηλώνεσαι παράρτημα! :-*καλά τραγούδα...όπως πάντα πριν τον αγώνα γιατί μετά θα κλαίιιιιιιιιις
Γιατί έγραψα εγώ ποιο κορμάκι φορούσες???Το είδα αλλά έκανε λάθος, εγώ είμαι με το πράσινο κορμάκι!
Αστον δεν σιαπέρ' ο φλοϊέρας...Αγάπη σε καταλαβαίνω, ζορίζεσαι αυτές τις μέρες αλλά κόψε την για λίγο.
Σε άλλο πόστ αναφέρομαι
Χου βρε βλάχο!Γιατί έγραψα εγώ ποιο κορμάκι φορούσες???
καρφώθηκες παπάρα και μου χάλασες και το κουϊζ
Ναι μωρή Lucy, δίκιο έχεις.Αστον δεν σιαπέρ' ο φλοϊέρας...
Χου βρε βλάχο!
[youtube=425,350]3kfJHHn_ygA[/youtube]
Έλα μωρέ Βραγίδα πρωινιάτικα. Πιάνουν και τα κρύα σιγά σιγά, χρειάζονται και τα παλτά τύπου Μπελούτσι.
Αμ ο άλλος ο πιτσιρικάς, που έδωσε και τόσα μύρια ο Θείος, τι είναι δηλαδής??
Παλταδούρα του κερατά.
Μην κάθομαι τώρα να γράφω για κάτι Γκαλλέτηδες και Λέτους κλπ κλπ
[move]Λευτεριά στον Pleasure ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε [/move]
Εχει και αλλα απο τους προπονητες της εξεδρας.Με αντιγράφεις βλέπω!
Tα ακουτε κυριοι mod βριζει συνεχεια και μενει ατιμωρητος ωραια δουλεια κανετε υπο την προστασια σας μπορει το καθε μελος να εχει τετοια συμπεριφορα? Ευγε!!!καλημερα πρακτορες & δοκιμοι ανθυποπρακτορες..
αμα φυγει ο πουστης που φοραγε την σιχαμενη 14 χρονια,θα κλαιμε..ελε μην γυρνας γιατι ακομη φυσαει..
αβρααμ αληταμπουρα μηπως εισαι γιος του ανατολ???για ψαξτο λιγο..
ρε μιχαλακη ζεβλακα τι ειχες πιει εχτες γαμω την ewa σου γαμω???
ντομι ερχεται η ωρα να ξαναμπεις στο δουλεμπορικο..
παρε κανα κιλο ρε γκαλιτσιο..(θα βγαλει ματια το παλληκαρι)..
τορο ελπιζουμε να ξεκομπλαρεις τωρα που εβαλες το τεμαχιο..
vaso γαμω τον μενδρινο ρε αμπαλλε..σε ποιο γηπεδο ηταν το παπαρι στον χτεσινο αγωνα???ΗΜΑΡΤΟΝ..
κυριε βαλβερδε τον γιαννακη τον παπ ποτε θα τον δουμε???
ΤΕΡΑΣΤΙΟ εργαλειο ο γαμιας της σωτηρουλας..μπαλλιες ξυραφι..ανετα παιζει & αυτη την θεση..
τι να πω για μπελουτσι-λετο-νταρκο-ντιογκο???γαμω τον θειο & τα παλτα του..
βησαριωνα γαμα τις πουτανες σου την κυριακη & μετα μπορεις ανετα να ξαναπαιξεις στις 9 νοεμβρη με τους πελατες σου..
ρε οσκαρ τελικα ξερεις μπαλλα???
Υ.Γ πουτανες στα κρεββατια σας..
βραγιδα προβοκατορα παλι ξεχασες να πιεις τα χαπια σου???Tα ακουτε κυριοι mod βριζει συνεχεια και μενει ατιμωρητος ωραια δουλεια κανετε υπο την προστασια σας μπορει το καθε μελος να εχει τετοια συμπεριφορα? Ευγε!!!