talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
ναι...το δανείστηκα απο σένα....βαζελακο εισαι μπουκωμενος ακομη.μη μιλας
ναι...το δανείστηκα απο σένα....βαζελακο εισαι μπουκωμενος ακομη.μη μιλας
Ναι καλα,απο ποια απο την ΑΕΚ.????otan paizetai me galatades,ksilokopous,kala ta pate!!tin kiriaki omos tha sas tsouksei!!
Τη μεταδοση απο τον ΑΝΤ1 πως την ειδατε ρε μαγκες και τον τυπο που μετεδιδε ? Για πειτε κανα σχολιο γιατι δεν το ειδα αλλα μου ειπαν οτι ηταν γαματη.
Τη μεταδοση απο τον ΑΝΤ1 πως την ειδατε ρε μαγκες και τον τυπο που μετεδιδε ? Για πειτε κανα σχολιο γιατι δεν το ειδα αλλα μου ειπαν οτι ηταν γαματη.
Εκει που λεει 110 κιλα και 45αρης βαλτε 210 κιλα και 55αρης για να εισαστε μεσα.μονο με την απομακρυνση αυτου του καραγκιοζη προπονητη μπορει να γινει κατι...και φυσικα ο λεμονης να επανελθει....κακα τα ψεματα δεν υπηρχε προπονητης σε αυτο τον αγωνα...που τον βρηκε αυτο τον μαλακα ο κοκκαλης????[size=15pt]και αυτος ο μπελουτσι ο αργεντινος με την κοτσιδα...ας παει να κοψει την κοτσιδα και να σηκωθει να φυγει...ο χειροτερος παιχτης που εχω δει να παιζει στον ολυμπιακο...εγω αν επαιζα και ειμαι 110 κιλα και 45ρης θα επαιζα καλυτερα..μου θυμιζει καποιον ανδρεουτσι που ειχε παιξει καποτε στον παναθηναικο αν θυμαστε οι παλιοι...ποσα λεφτα μιζα πηρε ο ιβιτσ για να μας τον φορτωσει[/size]...φυσικα και ολοι οι αμυντικοι εκτος νικοπολιτη απο 100.000 προστιμο επιεικως για το χαλι τους...τετοιο ολυμπιακο εχω να δω πανω απο 15 χρονια ...εχω στεναχωρεθει...
εγω απλα γελαω με το αποτελεσμα της επενδυσης του προεδρου.Διοτι δεν μπορει να δινεις αρκετα λεφτα για εναν αμυντικο χαφ ο οποιος δεν μπορει να παει μπροστα την μπαλλα εστω υποτυπωδως!εδω εδωσε 7 μυρρια [size=15pt]για να φερει το ασθενικο τον μπελουτσι [/size] ο οποιος ναι μεν κατεχει τα βασικα του ποδοσφαιρου,αλλα εγω τον ειδα οτι δεν μπορουσε να παρει τα ποδια του οσο επαιξε περυσι,μακαρι να αλλαξει αυτη του η εικονα γιατι με 7 μυρια εφερνες 2 τουρκαλαδες στο κεντρο να κοβουν και να δινουν.[size=15pt]Αυτοι οι παικτες ειναι πολυ λιγοι για ολυμπιακο κυριε σωκρατη[/size]!οπως και οι μεχρι τωρα προπονητες που ειχες φερει.
Βλεπει μπαλα ο ανθρωπος αλλιος δεν θα ηταν αεκ.τι φταίει ο προπονητής βρέ ομάδα δεν έχετε βλέπεις η παράγκα μερικές φορές δεν έχει την δύναμη να κερδίσει το ποδόσφαιρο....
ποια ομάδα [size=15pt]με την κομμώτρια την Μπελούτσι που σας παραμυθιάζει ο Κρόκους ότι έδωσε ένα τσουβάλι εκατομμύρια[/size] από που τα ξέπλυνε στο πλυντήριο η την σκάφη?
Καλημερα πρακτορες.
Εκει που λεει 110 κιλα και 45αρης βαλτε 210 κιλα και 55αρης για να εισαστε μεσα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΕΖΟΥΡ.
Με αντιγράφεις βλέπω!Βλεπει μπαλα ο ανθρωπος αλλιος δεν θα ηταν αεκ.
Ήρθες να χαιρετίσεις τα αφεντικά σου μωρή πατσαβούρα?Kαλημέρα λούγκρες...