Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Aφηστε το βρηκα,την τριτη που μας ερχεται ειναι η κληρωση και θα πραγματοποιηθει στην Ελβετια
Αν περιμενω απο σας να μου απαντησετε ξημερωσαμε!!

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
otan paizetai me galatades,ksilokopous,kala ta pate!!tin kiriaki omos tha sas tsouksei!!

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
ναι,της χρωστατε να φατε αλλα 4,γιατι περυσι αυτοι σταματησαν μετα το 4-0,αφου εβαλε τα κλαματα ο τζορτζεβιτς με τον αντωνακη..

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Παμε ρε Θρυλαρα, 5-0 ΟΛΕ!!

Stiff

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλά έπαιξε ο Ολυμπιακός αλλά την Κυριακή θα βγουν ποιο χρήσιμα συμπεράσματα σχετικά με την ομάδα.

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Τη μεταδοση απο τον ΑΝΤ1 πως την ειδατε ρε μαγκες και τον τυπο που μετεδιδε ? Για πειτε κανα σχολιο γιατι δεν το ειδα αλλα μου ειπαν οτι ηταν γαματη.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Τη μεταδοση απο τον ΑΝΤ1 πως την ειδατε ρε μαγκες και τον τυπο που μετεδιδε ? Για πειτε κανα σχολιο γιατι δεν το ειδα αλλα μου ειπαν οτι ηταν γαματη.

ολυμπιακος - αεκ

2-2 τελικο. ;)

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616

Δεν την είδα ήμουν μέσα στο Καραισκάκη

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Καλημερα πρακτορες.

μονο με την απομακρυνση αυτου του καραγκιοζη προπονητη μπορει να γινει κατι...και φυσικα ο λεμονης να επανελθει....κακα τα ψεματα δεν υπηρχε προπονητης σε αυτο τον αγωνα...που τον βρηκε αυτο τον μαλακα ο κοκκαλης????[size=15pt]και αυτος ο μπελουτσι ο αργεντινος με την κοτσιδα...ας παει να κοψει την κοτσιδα και να σηκωθει να φυγει...ο χειροτερος παιχτης που εχω δει να παιζει στον ολυμπιακο...εγω αν επαιζα και ειμαι 110 κιλα και 45ρης θα επαιζα καλυτερα..μου θυμιζει καποιον ανδρεουτσι που ειχε παιξει καποτε στον παναθηναικο αν θυμαστε οι παλιοι...ποσα λεφτα μιζα πηρε ο ιβιτσ για να μας τον φορτωσει[/size]...φυσικα και ολοι οι αμυντικοι εκτος νικοπολιτη απο 100.000 προστιμο επιεικως για το χαλι τους...τετοιο ολυμπιακο εχω να δω πανω απο 15 χρονια ...εχω στεναχωρεθει...
Εκει που λεει 110 κιλα και 45αρης βαλτε 210 κιλα και 55αρης για να εισαστε μεσα.

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΕΖΟΥΡ.

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
εγω απλα γελαω με το αποτελεσμα της επενδυσης του προεδρου.Διοτι δεν μπορει να δινεις αρκετα λεφτα για εναν αμυντικο χαφ ο οποιος δεν μπορει να παει μπροστα την μπαλλα εστω υποτυπωδως!εδω εδωσε 7 μυρρια [size=15pt]για να φερει το ασθενικο τον μπελουτσι [/size] ο οποιος ναι μεν κατεχει τα βασικα του ποδοσφαιρου,αλλα εγω τον ειδα οτι δεν μπορουσε να παρει τα ποδια του οσο επαιξε περυσι,μακαρι να αλλαξει αυτη του η εικονα γιατι με 7 μυρια εφερνες 2 τουρκαλαδες στο κεντρο να κοβουν και να δινουν.[size=15pt]Αυτοι οι παικτες ειναι πολυ λιγοι για ολυμπιακο κυριε σωκρατη[/size]!οπως και οι μεχρι τωρα προπονητες που ειχες φερει.

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
τι φταίει ο προπονητής βρέ ομάδα δεν έχετε βλέπεις η παράγκα μερικές φορές δεν έχει την δύναμη να κερδίσει το ποδόσφαιρο....

ποια ομάδα [size=15pt]με την κομμώτρια την Μπελούτσι που σας παραμυθιάζει ο Κρόκους ότι έδωσε ένα τσουβάλι εκατομμύρια[/size] από που τα ξέπλυνε στο πλυντήριο η την σκάφη?
Βλεπει μπαλα ο ανθρωπος αλλιος δεν θα ηταν αεκ. :helpplea:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Έλα μωρέ Βραγίδα πρωινιάτικα. Πιάνουν και τα κρύα σιγά σιγά, χρειάζονται και τα παλτά τύπου Μπελούτσι.
Αμ ο άλλος ο πιτσιρικάς, που έδωσε και τόσα μύρια ο Θείος, τι είναι δηλαδής??
Παλταδούρα του κερατά.
Μην κάθομαι τώρα να γράφω για κάτι Γκαλλέτηδες και Λέτους κλπ κλπ  :P :P :P :P :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

[move]Λευτεριά στον Pleasure ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:[/move]

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
872
Πόντοι
6.755
Καλημερα,παιδια χορταστικος ο θρυλος εχτες

Επισκέπτης
Καλημερα πρακτορες.
Εκει που λεει 110 κιλα και 45αρης βαλτε 210 κιλα και 55αρης για να εισαστε μεσα.

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΕΖΟΥΡ.
Βλεπει μπαλα ο ανθρωπος αλλιος δεν θα ηταν αεκ. :helpplea:
Με αντιγράφεις βλέπω! :tickedoff:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom