Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Ρε τι γινεται στην κρητη;;;;;;
τοσο ξυλο δεν εχω ξαναδει.....
και οι μαλακες της νοβα σφυριζουν αδιαφορα....
ο λυκουροπουλος στη φαση που καθαριζει ο ρουμανος τον μπελου λεει συγκρουονται και διωχνει ο μπαρκαουαν που ο ρουμανος ουτε εχει σχεση με την μπαλλα....
εχει ηδη κιτρινη και αυτη ειναι καρατια κατευθειαν κοκκινη και πεναλτι και  στην επομενη φαση στον ντιογο καθαρη 2η κιτρινη.....
τις φασεις που διαμαρτυρεται ο θρυλος δεν τις δειχνουν ριπλει με τιποτα.....
καθαρη ανατροπη πανω στη γραμμη του μπελου και ο μαζαρακος λεει παιξτε και η νοβα δεν δειχνει ποτε ριπλει... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
και οι μαλακες οι πολυμετοχικοι ακομα δεν εχουν αποφασισει ποσα πεναλτι ζητανε με τον πανθρακα....
αλλος ΄λεει 1,αλλος 2 και αλλος 3..... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.997

OFI [size=15pt]Ερχόμαστε !!!![/size]
Τι παπαριά είναι αυτή με το θέμα για τους 3 παίχτες(Δημούτσο,Εντόι και Μάλαρτζ)?Ο ΟΦΗ δηλαδή δεν είχε πέρυσι παίχτες που προέρχονταν από τον Ολυμπιακό?Ο Ταραλίδης και ένας Βραζιλιάνος-δεν θυμάμαι το όνομά του δεν έπαιζαν πέρυσι στον ΟΦΗ?Δηλαδή να απαγορευτούν οι δανεισμοί και οι μετεγγραφές παιχτών μεταξύ των ελληνικών ομάδων?
Ή μήπως ο Ολυμπιακός δεν έχει τις δικές του ομάδες?Όπως η Κέρκυρα για παράδειγμα,πριν από 2-3 χρόνια.
Ότι γουστάρει και θυμάται ο καθένας γράφει(ειδικά άμα δεν έχει να γράψει κάτι αξιόλογο)και το κακό είναι ότι υπάρχουν και αρκετοί από μας-μαζί και γω-που μας επηρρεάζουν.

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.997
Για να μην πω για τον τίτλο της εφημερίδας!Άκου "που τα βρήκες τα λεφτά"
Ποιος είπε ότι τα βρήκε?Τους χρωστάει μισθούς και δεν ξέρω και γω τι άλλο,ε τώρα θα τους χρωστάει και πριμ!!!Που το περίεργο? :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
συνωμοσία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ο γαύρος έχασε βαθμούς απ τα δεύτερα..........

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
παντως η αληθεια ειναι οτι δεν επαιξε μπαλλα η ομαδα,οσο κι αν επαιζαν οι αλλοι σκληρα :(

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
παντως η αληθεια ειναι οτι δεν επαιξε μπαλλα η ομαδα,οσο κι αν επαιζαν οι αλλοι σκληρα :(
πως να παιξει φιλε μου
με πατσα,μπραβο,τορο και αναγκαστικη αλλαγη τον μενδρινο?
και παλι καλα να λες με αυτους πως καναμε τετοιες ευκαιριες,χωρις να μπω σε λεπτομερειες απο το 40 επρεπε να ειναι 0-1 και με 9 παικτες η πουτανα της κρητης
δεν πειραζει ομως το μαη θα τα πουμε ξανα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
πως να παιξει φιλε μου
και παλι καλα να λες με αυτους πως καναμε τετοιες ευκαιριες,χωρις να μπω σε λεπτομερειες απο το 40 επρεπε να ειναι 0-1 και με 9 παικτες η πουτανα της κρητης

κλάψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

:birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
κλάψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

:birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:
δεν γαμαω σεσημασμενους φλωρους
εχω να κλαψω 12 χρονια για τον ολυμπιακο ενω εσυ κλαις 12 χρονια εξαιτιας του ολυμπιακου

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Η λυση ειναι μια.....ΕΝΣΤΑΣΗ......ΤΩΡΑ!!!!!!

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.997
δεν γαμαω σεσημασμενους φλωρους
εχω να κλαψω 12 χρονια για τον ολυμπιακο ενω εσυ κλαις 12 χρονια εξαιτιας του ολυμπιακου
Δηλαδή δεν σου έχει προσφέρει καμιά συγκίνηση η ομάδα σου για να κλάψεις?
Εγώ έχω κλάψει πολλές φορές για την ομάδα μου και όχι βέβαια για τον λόγο που γράφεις

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
παντως οι κλαψες των πολυμετοχικων,σχετικα με την διαιτησια,επιασαν τοπο >:(

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
σας τα πα...με Πατσα δε πασ πουθενα..Μεντρινο ακομα ταλεντο δεν τραβηξανε τα ακρα,φρου και φρου και παιζεις 30 λεπτα συνολικα...

akapovic

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Για άλλο ένα παιχνίδι οι γαύροι ήταν τραγικοί!Όπως και όλοι οι υπόλοιποι εκτός της ΠΑΟΚΑΡΑΣ! :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom