Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (7 μέλη και 25 επισκέπτες)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166

Επισκέπτης
φιλε εγω εξω πινο μονο μπυρα οχι ποτο,και δε μεθω με μπυρα μονο φουσκονο ,μετα κατουρο και ολα καλα
εγώ το μαξ που έχω πιει σε μπύρες ήταν γύρω στις 10+-....αλλά δεν καταλαβα τιποτα...οπως τα λες...κατουρησα κ ξεφουσκωσα...:)

Επισκέπτης
φιλε εγω εξω πινο μονο μπυρα οχι ποτο,και δε μεθω με μπυρα μονο φουσκονο ,μετα κατουρο και ολα καλα

εγώ επειδή το έχω κόψει το ποτό εδώ και καιρό, έχω ξεσυνηθίσει.....
έχεις ακούσει το τραγούδι που λέει σαν σουρώνω βγαινω έξω και λασπώνομαι...;; ε κάπως έτσι

Επισκέπτης
εγώ το μαξ που έχω πιει σε μπύρες ήταν γύρω στις 10+-....αλλά δεν καταλαβα τιποτα...οπως τα λες...κατουρησα κ ξεφουσκωσα...:)

τις καλές τις εποχες τις μπυρες τις είχα γι αναψυκτικό.... 10-15 σε ενα τσιμπούσι καλο.. ανετα..

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
με μπυρα μεθασ αμα κατσης στο ηλιο και σε κτιπα στη μαπα

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
με μπυρα μεθασ αμα κατσης στο ηλιο και σε κτιπα στη μαπα
καλά αυτό είναι βάσανο. ειδικά το καλοκαίρι άμα πίνεις στην παραλία με την ζέστη και δεν έχεις και μεζέ(συν την ταλαιπωρία από το μπάνιο).... πάντως το καλύτερο είναι το βραδινό μπυρόνι με μεζέ... έχω σκοράρει μέχρι 20... μία μπύρα για κάθε έτος ζωής μου... :cheesy:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
αμα κατσεις να σε χτυπα ο ηλιος στην μαπα μεθας και με τηλιο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τιλιο πινουν τα μορα φιλε,εγο μονο μπιρουλα και μεχρι 8 μπουκαλια κανονικα,μικρες μεχρι 12 γιατι μετα ολο κατουρο και επιδη ειμε κοντος δε χορα αλλο ,ενασ κολιτος ψιλος πινη και 16

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
γεμισαμε ποτες

αρχιστε να λετε τωρα ποσα κοτομπιφτεκα κατεβαζετε στα καλα σας :grin:

Επισκέπτης
καλά αυτό είναι βάσανο. ειδικά το καλοκαίρι άμα πίνεις στην παραλία με την ζέστη και δεν έχεις και μεζέ(συν την ταλαιπωρία από το μπάνιο).... πάντως το καλύτερο είναι το βραδινό μπυρόνι με μεζέ... έχω σκοράρει μέχρι 20... μία μπύρα για κάθε έτος ζωής μου... :cheesy:

ευτυχώς που είσαι μικρός δηλαδή :2funny: :2funny:

aarsenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
1
ξέρει κανεις πως μπορούμε να δούμε την ομαδάρα μας σήμερα μέσο pc?και αν ξέρει να στήλη το link.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
τιλιο πινουν τα μορα φιλε,εγο μονο μπιρουλα και μεχρι 8 μπουκαλια κανονικα,μικρες μεχρι 12 γιατι μετα ολο κατουρο και επιδη ειμε κοντος δε χορα αλλο ,ενασ κολιτος ψιλος πινη και 16
εγω παρολο που ειμαι ζουμπας εχω μεγαλη τσαπου και κερδιζω χωρο απο εκει οποτε πινω 2 κιβωτια

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166

Stories

Νέο!