doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
φιλε εγω εξω πινο μονο μπυρα οχι ποτο,και δε μεθω με μπυρα μονο φουσκονο ,μετα κατουρο και ολα καλαβοθρακο μου αμα το ποτό σου ρίξει παντόφλα συνήθως δεν το καταλαβαίνεις![]()
![]()
![]()
![]()
εγώ το μαξ που έχω πιει σε μπύρες ήταν γύρω στις 10+-....αλλά δεν καταλαβα τιποτα...οπως τα λες...κατουρησα κ ξεφουσκωσα...φιλε εγω εξω πινο μονο μπυρα οχι ποτο,και δε μεθω με μπυρα μονο φουσκονο ,μετα κατουρο και ολα καλα
φιλε εγω εξω πινο μονο μπυρα οχι ποτο,και δε μεθω με μπυρα μονο φουσκονο ,μετα κατουρο και ολα καλα
εγώ το μαξ που έχω πιει σε μπύρες ήταν γύρω στις 10+-....αλλά δεν καταλαβα τιποτα...οπως τα λες...κατουρησα κ ξεφουσκωσα...![]()
με μπυρα μεθασ αμα κατσης στο ηλιο και σε κτιπα στη μαπαεγώ το μαξ που έχω πιει σε μπύρες ήταν γύρω στις 10+-....αλλά δεν καταλαβα τιποτα...οπως τα λες...κατουρησα κ ξεφουσκωσα...![]()
αμα κατσεις να σε χτυπα ο ηλιος στην μαπα μεθας και με τηλιομε μπυρα μεθασ αμα κατσης στο ηλιο και σε κτιπα στη μαπα
με μπυρα μεθασ αμα κατσης στο ηλιο και σε κτιπα στη μαπα
αμα κατσεις να σε χτυπα ο ηλιος στην μαπα μεθας και με τηλιο![]()
![]()
![]()
![]()
αμα κατσεις να σε χτυπα ο ηλιος στην μαπα μεθας και με τηλιο![]()
![]()
![]()
![]()
καλά αυτό είναι βάσανο. ειδικά το καλοκαίρι άμα πίνεις στην παραλία με την ζέστη και δεν έχεις και μεζέ(συν την ταλαιπωρία από το μπάνιο).... πάντως το καλύτερο είναι το βραδινό μπυρόνι με μεζέ... έχω σκοράρει μέχρι 20... μία μπύρα για κάθε έτος ζωής μου...με μπυρα μεθασ αμα κατσης στο ηλιο και σε κτιπα στη μαπα
τιλιο πινουν τα μορα φιλε,εγο μονο μπιρουλα και μεχρι 8 μπουκαλια κανονικα,μικρες μεχρι 12 γιατι μετα ολο κατουρο και επιδη ειμε κοντος δε χορα αλλο ,ενασ κολιτος ψιλος πινη και 16αμα κατσεις να σε χτυπα ο ηλιος στην μαπα μεθας και με τηλιο![]()
![]()
![]()
![]()
καλά αυτό είναι βάσανο. ειδικά το καλοκαίρι άμα πίνεις στην παραλία με την ζέστη και δεν έχεις και μεζέ(συν την ταλαιπωρία από το μπάνιο).... πάντως το καλύτερο είναι το βραδινό μπυρόνι με μεζέ... έχω σκοράρει μέχρι 20... μία μπύρα για κάθε έτος ζωής μου...![]()
γεμισαμε ποτες
αρχιστε να λετε τωρα ποσα κοτομπιφτεκα κατεβαζετε στα καλα σας![]()
Πάθος δες pm ;)αν με δεις δεν θα πιστεύεις πόσο πολυ τρώω.... όταν έχω παρέα κ τον μπούμπι κάνουμε συναγωνισμό...![]()
![]()
αρχιστε να λετε τωρα ποσα κοτομπιφτεκα κατεβαζετε στα καλα σας![]()
και γο δε τροο πολι 3-4 το πολι,μονο μπιρα πινο αλα αλοι πινουν περισοτερο απο μεναTo πολύ 2...άντε 3...
εγω παρολο που ειμαι ζουμπας εχω μεγαλη τσαπου και κερδιζω χωρο απο εκει οποτε πινω 2 κιβωτιατιλιο πινουν τα μορα φιλε,εγο μονο μπιρουλα και μεχρι 8 μπουκαλια κανονικα,μικρες μεχρι 12 γιατι μετα ολο κατουρο και επιδη ειμε κοντος δε χορα αλλο ,ενασ κολιτος ψιλος πινη και 16
εισε προταθλιτης στη μπιρα!!!!!!!!!!!!!!!εγω παρολο που ειμαι ζουμπας εχω μεγαλη τσαπου και κερδιζω χωρο απο εκει οποτε πινω 2 κιβωτια