Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Σχετικό είναι αυτό...αν είχε πάρει ο Σώκρατες 1-2 παίχτες ακόμη...(που τους χρειαζόμαστε άλλωστε)...τότε θα έβλεπες 30.000+ με Πανσεραϊκό...;)
ρε συ ειχε και κενα λογω πανσερραικων και αυτοι που δεν ηρθαν ηταν διαρκειας
καταλαβε το χθες γινοταν της πουτανας και κοσμος εμεινε απ'εξω

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Μάστορα...στα VIP ήμουν...ξέρω καλά τι κ πως...;)
αν ησουν γηπεδο τοτε δεν υπαρχει λογος να το κουραζουμε,τα ειδες
ευτυχως που ειχα παρει εισητηριο απο την πεμπτη :rockon:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.901
Πόντοι
13.165
παιδια επειδη ημουν και γω στα vip ,νομιζω οτι ηταν η μονη θυρα που ειχε καποια κενα,το γηπεδο ειχε πολυ κοσμο ,μεχρι 6.45 ηταν
σχεδον αδειο και με την εναρξη του αγωνα ειχε ερθει ολος ο κοσμος
η ομαδα καλη και εμεινα ευχαριστημενος και παλι

Επισκέπτης
αν ησουν γηπεδο τοτε δεν υπαρχει λογος να το κουραζουμε,τα ειδες
ευτυχως που ειχα παρει εισητηριο απο την πεμπτη :rockon:
Koυβέντα κάνουμε κ καυτηριάζουμε κ τα κακώς κείμενα...;)
Ευτυχώς που έχω διαρκείας κ όποτε μπορώ πηγαίνω...:)

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Μάστορα...στα VIP ήμουν...ξέρω καλά τι κ πως...;)

Χωρις να θελω να σε προσβαλω, αλλα την μια και μοναδικη φορα που πηγα καλεσμενος στην κερκιδα των VIP του γαυρου, ποιο σκατοκοσμο δεν εχω ξανασυναντησει σε γηπεδο.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Χωρις να θελω να σε προσβαλω, αλλα την μια και μοναδικη φορα που πηγα καλεσμενος στην κερκιδα των VIP του γαυρου, ποιο σκατοκοσμο δεν εχω ξανασυναντησει σε γηπεδο.
εμενα με χεις σιναντισει,χανης τους ξεπερνο ολουσ

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ειναι γνωστο αυτο
μεχρι και ο since ειχε δηλωσει οτι πηγαινε στα v.i.p.  :2funny:

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
εμενα με χεις σιναντισει,χανης τους ξεπερνο ολουσ

Μπα... Εσυ εισαι γαυρος και σου αρεσει η μπαλιτσα. H πλειοψηφια στην VIP ηταν φανερο οτι βρισκονταν εκει «κοινωνικους» λογους.
Μπορει βεβαια να κανω και λαθος. Μπορει να ετυχα και σε λαθος αγωνα

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Μπα... Εσυ εισαι γαυρος και σου αρεσει η μπαλιτσα. H πλειοψηφια στην VIP ηταν φανερο οτι βρισκονταν εκει «κοινωνικους» λογους.
εγο παο μονο για δουλια,ξερις ολοι εκει εινε λιμνοδεξαμενοκατοχοι με κολιμενα φιλτρα

Επισκέπτης
Δεν προσβάλλομαι....δεν πάω για τον κόσμο στο γήπεδο...κ δεν ασχολούμαι με τους γυρω...

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.901
Πόντοι
13.165
καταρχην δεν μπορεις να σαι σιγουρος για τον κοσμο απο τη στιγμη που πολλοι μπορει απλα να δανειστηκανε  το εισιτηριο απο τον κανονικο
ιδιοκτητη του εισιτηριου,οπως συνεβη και σε μενα
αυτο που εμενα μ ενοχλησε καπως οτι και μετα την εναρξη του αγωνα εξακολουθουσε να ερχεται κοσμος για 15 λεπτα ακομα!
ρε πουστη μου ,γηπεδο πας ,ελα λιγο πριν την εναρξη να παρεις και μια γευση απο την ατμοσφαιρα του αγωνα

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
καταρχην δεν μπορεις να σαι σιγουρος για τον κοσμο απο τη στιγμη που πολλοι μπορει απλα να δανειστηκανε  το εισιτηριο απο τον κανονικο
ιδιοκτητη του εισιτηριου,οπως συνεβη και σε μενα
αυτο που εμενα μ ενοχλησε καπως οτι και μετα την εναρξη του αγωνα εξακολουθουσε να ερχεται κοσμος για 15 λεπτα ακομα!
ρε πουστη μου ,γηπεδο πας ,ελα λιγο πριν την εναρξη να παρεις και μια γευση απο την ατμοσφαιρα του αγωνα
ειναι γεγονος οτι στα vip ειναι για τον πουτσο και πανε μονο για δημοσιες σχεσεις
η καθυστερηση του κοσμου χθες συγκεκριμενα εχει να κανει με τα λιγα εκδοτηρια και την πολλη κινηση

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.901
Πόντοι
13.165
δεν μιλω για τα εκδοτηρια doriti,για τη θυρα των vip μιλω οσον αφορα την αργοπορια

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
δεν μιλω για τα εκδοτηρια doriti,για τη θυρα των vip μιλω οσον αφορα την αργοπορια
ειπαμε πανε γηπεδο για δημοσιες σχεσεις
εγω τις δικες μου τις εκανα στην 7 μετα απο καιρο και περασα τελεια :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom