Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
μέχρι και ο Ντέμης στα σκαλιά καθότανε για ν αποφύγει το αγιάζι....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ενταξει ειχαν μια δικαιολογια ,πιαστηκαν απροετοιμαστοι και δεν ειχαν κατεβασει τα χειμονιατικα απο της ντουλαπες. :grin:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
Οχι χουντικος , εγω ειμαι Μεταξικος με το καθεστος της 4ης Αυγουστου οχι της 21ης Απριλιου. :grin:
Εγω δεν πηγα πρακτορα εχω ξεκοψει αλλα αν αρχισω να βλεπω επιτελους μπαλα μπορει να ξαναρχισω.
με κανα δυο καλες κινησεις το χειμωνα και αλλες τοσες το καλοκαιρι μπορει να φτιαξει ομαδα για πολλα χρονια....

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
με κανα δυο καλες κινησεις το χειμωνα και αλλες τοσες το καλοκαιρι μπορει να φτιαξει ομαδα για πολλα χρονια....
Και εγω αυτο πιστευω αλλα θελει υπομονη, παντως ασχετα με την πλακα φετος βλεπω οτι και ο Ολυμπιακος και ο Παναθηναικος μπορουν να παιξουν καλο ποδοσφαιρο και να δουμε ωραια μπαλιτσα.
Και οι δυο ομως θελουμε μια δυο προσθηκες για να ειμαστε πληρης.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Ενταξει ειχαν μια δικαιολογια ,πιαστηκαν απροετοιμαστοι και δεν ειχαν κατεβασει τα χειμονιατικα απο της ντουλαπες. :grin:

δεν παίζει αυτό....
Τόσα παλτά αγόρασαν το καλοκαίρι.......

Ντεμάκο καλοφόρετα αδερφέ......

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Και εγω αυτο πιστευω αλλα θελει υπομονη, παντως ασχετα με την πλακα φετος βλεπω οτι και ο Ολυμπιακος και ο Παναθηναικος μπορουν να παιξουν καλο ποδοσφαιρο και να δουμε ωραια μπαλιτσα.
Και οι δυο ομως θελουμε μια δυο προσθηκες για να ειμαστε πληρης.
Ο Παναθηναικός έκανε μαλακίες στα μεταγραφικά ενώ ξεκίνησε καλά
Με τζιμπούρ και Κυριάκο θα ήταν αλλη ομάδα.....
Τώρα πάλι είναι πίσω κατά τη γνώμη μου... Υπάρχει και το βάρος του τσου λου μην το ξεχνάς......

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Τώρα πάλι είναι πίσω κατά τη γνώμη μου... Υπάρχει και το βάρος του τσου λου μην το ξεχνάς......
Για τον Κυριακο συμφωνο απο την αποψη οτι δεν εχεις αξιοπιστο κεντρικο αμυντικο για τον Τζιμπουρ δεν ξερω ,οχι οτι δεν ειναι καλος παικτης απλος για την θεση του εχεις παικτες παντως και αυτος θα ηταν καλη προσθηκη αλλα οχι για βασικος, τουλαχιστον στον Ολυμπιακο δεν βλεπω που θα μπορουσε να χωρεσει σαν βασικος ο τζιμπουρ.

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Πως τα λεμε ετσι πολιτισμενα με τα φιλαρακια μου τους βαζελους, μεσα στα μελια.
Οχι εσεις εχετε καλητερη ομαδα , μα οχι εσεις εχετε καλητερη ομαδα και παει λεγοντας. :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Για τον Κυριακο συμφωνο απο την αποψη οτι δεν εχεις αξιοπιστο κεντρικο αμυντικο για τον Τζιμπουρ δεν ξερω ,οχι οτι δεν ειναι καλος παικτης απλος για την θεση του εχεις παικτες παντως και αυτος θα ηταν καλη προσθηκη αλλα οχι για βασικος, τουλαχιστον στον Ολυμπιακο δεν βλεπω που θα μπορουσε να χωρεσει σαν βασικος ο τζιμπουρ.
για τη βαζέλα μιλάω....
ο γαύρος έχει γαμώ την πληρότητα σε σέντερ μπακ και φορ....
Τουλάχιστον για φέτος....
προπονητή δεν έχει..............
Εχει και το καλύτερο δεξί εξτρέμ αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα ....
Γκαλέττι τονε λένε κι όλα τα παιδάκια κλαίνε.......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Πως τα λεμε ετσι πολιτισμενα με τα φιλαρακια μου τους βαζελους, μεσα στα μελια.
Οχι εσεις εχετε καλητερη ομαδα , μα οχι εσεις εχετε καλητερη ομαδα και παει λεγοντας. :2funny:
βρά εγώ δεν λέω ποτέ οπαδική άποψη πλην του χαβαλέως......
Ο βαζέλας έχει καλύτερο σύνολο από πέρσυ αλλά ποιότητα καλύτερη από το γαύρο μόνο στα αμυντικά χαφ παίζει (τουλάχιστον χρηματικώς)

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
για τη βαζέλα μιλάω....
θα μας τρελλανεις ρε συ?ποια σεντερ μπακ?ειδες παλι ο βουλης κατι γκελες χθες?ο αβρααμ θελει χρονο και ο ζεβλακοφ ειναι κατα συνθηκη σεντερ μπακ...τωρα για επιθεση ο νταρκο τα χει παλι ανετα τα 15 παστελια και φετος και ο ντιογο εκει που δυοματς ειναι αφαντος εβαλε 2 τεμαχια..ο μητρογλου ειναι βαρυς θελει παιχνιδια...δεν ηθελε μια λυση ακομα?ενας να χει καρτες η ναπαθει κατι θα παιζει ο οσκαρ...παλι καλα που ψαχνει ο νινιαδης...και μη ξεχνιομαστε στο πρωτο ματς των ομιλων του ουεφα δεν παιζει ο στολτιδης...πατσα δηλαδη εκτος και αν ειναι ευκολο και εντος(χλωμο) και παιξει με ενα αμυντικο χαφ και μπελλουτσι..θελει προσθηκες η ομαδα...τελειωνουν και πολλα συμβολαια και αντωνης και νταρκο τελειωνουν...για τζολε δεν λεω ηδη θεωρειται αλλαγη...

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
για τη βαζέλα μιλάω....
Εχει και κενα αλλα στον παγκο, θελω εναν τερματοφυλακα αξιοπιστο πισω απο τον Αντωνη και δεν θα με χαλαγε και ενα χαφ σαν τον Ντουντου αν και εκει μπορει να παιξει και ο Τοροσιδης που απο οτι βλεπω ειναι αρκετα ανεβασμενος, μπροστα αν πιασει ο Μιτρογλου πιστευω οτι ειμαι ενταξει.
Για τον Βαλβερδε δεν θα συμφωνισο ειναι νωρις να τον κρινουμε εμενα παντως μου διχνει καλα στοιχεια η ομαδα.

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
θα μας τρελλανεις ρε συ?ποια σεντερ μπακ?ειδες παλι ο βουλης κατι γκελες χθες?ο αβρααμ θελει χρονο και ο ζεβλακοφ ειναι κατα συνθηκη σεντερ μπακ...τωρα για επιθεση ο νταρκο τα χει παλι ανετα τα 15 παστελια και φετος και ο ντιογο εκει που δυοματς ειναι αφαντος εβαλε 2 τεμαχια..ο μητρογλου ειναι βαρυς θελει παιχνιδια...δεν ηθελε μια λυση ακομα?ενας να χει καρτες η ναπαθει κατι θα παιζει ο οσκαρ...παλι καλα που ψαχνει ο νινιαδης...και μη ξεχνιομαστε στο πρωτο ματς των ομιλων του ουεφα δεν παιζει ο στολτιδης...πατσα δηλαδη εκτος και αν ειναι ευκολο και εντος(χλωμο) και παιξει με ενα αμυντικο χαφ και μπελλουτσι..θελει προσθηκες η ομαδα...τελειωνουν και πολλα συμβολαια και αντωνης και νταρκο τελειωνουν...για τζολε δεν λεω ηδη θεωρειται αλλαγη...
Ο Ζεβλακοφ την εχει την θεση ασχετα αν η βασικη του θεση ειναι δεξια.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

ρε ελληνικά μιλάμε;
εγώ συνέκρινα ρόστερ βάζελου με γαύρο για φέτος.
Το πότε τελειώνουν τα συμβόλαια θα το συζητήσουμε όταν λήξουν....
Οι παγκίτες του γαύρου άνετα παίζουν βασικοί σε άλλες ομάδες της Α Εθνικής.........
Ο γαύρος είναι η πιο πλήρης ομάδα σε σχέση με τους άλλους (τουλάχιστον στο πώς κινήθηκε μεταγραφικά) και τι παίκτες πήρε.
Τώρα εάν βγουν οι 5 Κονσεισάο είναι άλλο θέμα......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Για τον Βαλβερδε δεν θα συμφωνισο ειναι νωρις να τον κρινουμε εμενα παντως μου διχνει καλα στοιχεια η ομαδα.
φαντάσου αυτό το ρόστερ με Τάκη πάγκο....
Δεν έχω να πω τίποτα περισσότερο..........
Καλός δεν ξέρω αν είναι....
Καλύτερο πάντως απ τον Τάκη δεν τον έχω κόψει...
Αυτά δε που έκανε με Ανόρθωση δε μου θύμισαν Τάκη, αλλά Μαλεζάνι.........

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
ρε ελληνικά μιλάμε;
εγώ συνέκρινα ρόστερ βάζελου με γαύρο για φέτος.
Το πότε τελειώνουν τα συμβόλαια θα το συζητήσουμε όταν λήξουν....
Οι παγκίτες του γαύρου άνετα παίζουν βασικοί σε άλλες ομάδες της Α Εθνικής.........
Ο γαύρος είναι η πιο πλήρης ομάδα σε σχέση με τους άλλους (τουλάχιστον στο πώς κινήθηκε μεταγραφικά) και τι παίκτες πήρε.
Τώρα εάν βγουν οι 5 Κονσεισάο είναι άλλο θέμα......
kai τι μας νοιαζει ρε εμας ο πολυμετοχικος? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
φαντάσου αυτό το ρόστερ με Τάκη πάγκο....
Δεν έχω να πω τίποτα περισσότερο..........
Καλός δεν ξέρω αν είναι....
Καλύτερο πάντως απ τον Τάκη δεν τον έχω κόψει...
Αυτά δε που έκανε με Ανόρθωση δε μου θύμισαν Τάκη, αλλά Μαλεζάνι.........
Θα δειξει, θελει υπομονη παντως με τον Τακη περσι αν εξαιρεσουμε τους αγωνες του τσου λου μπαλα δεν ειδα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom