POLYATAKTOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΙΝ κι απο εμενα...
φιλε dark-pink floyd.στην ελλαδα υπαρχουν παναθηναικοι και αντι-παναθηναικοι.θυμισου τι εγινε το 93 στο ματσ αεκ-οσφπ
χθες εκτός απο μπουκάλια και γίουχες για τις καθυστερήσεις δεν έγινε κάτι άλλο νομίζω
Περιμενε να παιξουμε πρωτα
αν ειναι να κερδισει ετσι η αλλιως θα το κανει.θα φανει την κυριακη με την αεκ.θα καρασπρωχτει απ τη διαιτησια για το 10.και μετα με μας θα γινουν τα ιδια.ειναι απαγορευτικο να χασει ο ολυμπιακος στο καραισκακη παντως.για να δουμεΞερει οτι θα φαει 3αρα μεσα στο κοκκαλισκακη του
σιγουρα αλλο χιουμορ και πλακα και αλλο υβρεις και προσβολες.βεβαια να αντιδρας οταν προκειται για εσενα.ο ολυμπιακος και ο παναθηναικος δυστυχως δεν ειναι πλεον ιδεα για αρκετους αλλα καταστημα γωνιακο.επιχειρηση οποτε μην τσαντιζεσαι.αν γινει προσωπικο και εγω συμφωνω να αντιδρασειςΕπειδη εμαθα να σεβομαι αυτους που με σεβονται και να μη σεβομαι αυτους που δε με σεβονται, θα πω "ΜΠΡΑΒΟ" στους admins-mods που απέσυραν τις ύβρεις εναντιον του Συλλόγου που εκφράζει την πλειοψηφία του σάιτ και της Ελλάδος γενικότερα. Και επειδή ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΡΩ προσωπικά, συνεπάγεται ότι δεν έχω κανένα λόγο έτσι στα καλά καθούμενα να υβρίζω χυδαία. Αν σεληνιαζομαι είναι όταν έχω δίκιο. Και όταν ο κύριος lepando ξαφνικά αρχίζει να υβρίζει με την ανοχή σας , τότε θα τα ακούσετε. Είμαστε μέλη του σάιτ και όχι υπήκοοι.
Οι ύβρεις δεν πήγαιναν σε panosmpos και Antisthenis τους οποίους και εκτιμω απεριόριστα.
Δεν ειπα οτι ειναι στο απυροβλητο. Ούτε απαιτησα σεβασμό επειδη ειναι πλειοψηφια. Και μειοψηφια να ηταν πάλι θα απαιτουσα σεβασμο.υγ. για το πλειοψηφια κτλ δεν σημαινει οτι ειναι και στο απυροβλητο.
εχεις δικιο.αλλα εχει και 2 κυπελλουχων εμεις...Χθες για το Τσαμπιονς Λιγκ Βολει Ανδρων , στο κλειστο γυμναστηριο του ρεντη ηταν εκει ... 10 γαυροι και 400 οπαδοι της ΣΚΡΑ ( 0 - 3 )
[size=15pt]Ιδου ο "πυρινος" λαος της Λεφτα 7[/size]
ποιο παικτη??Οι επιτυχιες του γαβρου στα μπασκετ και στο βολεη ειναι "περασμενα μεγαλεια,διηγωντας τα να κλαις!".Σαν να μιλαμε για την Αρχαια Ελλαδα ενα πραγμα!Οσον αφορα το ποδοσφαιρο προς τα εκει θα βαδιζουν με μαθηματικη ακριβεια,οσο κουμαντο θα κανει η ΘΥΡΑ Λ-7 και οχι οι Ολυμπιακοι οι πραγματικοι.Σε ΜΕΣΑΙΩΝΑ οδευετε ανεπιστρεπτι!Χαρειτε το φετινο πρωταθλημα γαβροι(μια ευγενικη προσφορα του ΣΩΦΕΡ που πηρε τον Μπακε),γιατι θα κανετε πολλα χρονια να ξαναδειτε
Υ.Γ:Ασχετο με τον Γαβρο,αλλα καπου πρεπει να ρωτησω:τελικα με το θεμα του παικτη που πιαστηκε κατα πασα πιθαντητα ντοπε ξερουμε τιποτα?Καποιοι ξαφνικοι "τραυματισμοι" προεκυψαν.Μια "κολοσσιαια" θλαση...
KΑΡΑΛΙΑΚΟΥΡΑ μαλλον εχεις μπερδευτει. Στο ματς στο ΟΑΚΑ δεν ελλειπε κανενας απο τους βασικους της ΑΕΚ!!!