alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ωραιος φιλε !!!!!! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ !!!!!Η μεγάλη κλείνει τα 4 τον Οκτώβρη και η μικρή χρόνισε τέλος Ιουλίου.........τρέλα μεγάλη σου λέω!
Ωραιος φιλε !!!!!! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ !!!!!Η μεγάλη κλείνει τα 4 τον Οκτώβρη και η μικρή χρόνισε τέλος Ιουλίου.........τρέλα μεγάλη σου λέω!
Nα σου ζήσει η κόρη φίλε!!!!Καλημέρα μετά από Αρκετό καιρό(περίπου 2 Μήνες πέρασαν) που έχω να γράψω στο Θρεντ!!!...Πρώτα από όλα Σας Πληροφορώ ότι η Οικογένειας μου ΠΛΗΘΥΝΕ με την Άφιξη του καινούργιου μέλους στις 22 Ιουλίου!!!!!! Όλα Πήγαν καλά και ο θεός μας χάρισε μια Υγιέστατη και ΚΟΥΚΛΑ κορούλα!!!
Στα Ποδοσφαιρικά τώρα !!!!!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ(ποδοσφαιρική) ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Και ……Είμαι σίγουρος ότι τον Μάη θα είναι και Πάλι ωραία με τις Κούπες στον Περαια !!!!(Πρωτάθλημα Κύπελλο και ΟΥΕΦΑ).
Χιχιχιχι.
Για να Σοβαρευτούμε τώρα…..Κατά την Γνώμη μου έχουν Γίνει ΤΡΑΓΙΚΑ λάθη αυτό το καλοκαίρι από ΟΛΟΥΣ (Προπονητή και διοίκηση).
Η Διοίκηση έκανε Ότι μπορούσε για να αποδυναμωθεί και να μην Προετοιμαστεί σωστά για τον Προκριματικό η ομάδα ….και αν τελικά ενισχύθηκε η ομάδα με ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ παίχτες (Ντουντου- Λετο – Ντιογο ) ήταν ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ και ....
Ο Βαλβερδεέκανε ΟΤΙ μπορούσε για να μπερδέψει τους παίχτες….κρίμα γιατί τον συνόδευαν Άριστες συστασεις ….από εμένα πάντως Έχασε την εμπιστοσύνη μου…..ελπίζω να με διαψεύσει…..
Στους Αλλόθρησκους τώρα…..
Ερωτήματα:
1. Τα 80 μύρια των πολυμετοχικών που είναι????? Αρε κουτοχορτο….20 και με το ζόρι τελικά ε????
2. Ο νικολαιδης ειναι επιτυχημένος η αποτυχημένος τελικά ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ!!!
3. ο Ριμπο ειναι μισθοφόρος η οχι ???? σας αφησε στα κρυα του λουτρου για το Αζερμπαιτσαν ρε?????????????????????????
4. Το Μάη θα ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΠΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΡΑΙΑ…….![]()
![]()
Να σου ζησει η κορη. Και στα δικα μας , των ανα την επικρατεια ατεκνων. Τι ομαδα θα την κανεις ; Τριφυλλαρα ; ΑΕΚαρα ; τι;Καλημέρα μετά από Αρκετό καιρό(περίπου 2 Μήνες πέρασαν) που έχω να γράψω στο Θρεντ!!!...Πρώτα από όλα Σας Πληροφορώ ότι η Οικογένειας μου ΠΛΗΘΥΝΕ με την Άφιξη του καινούργιου μέλους στις 22 Ιουλίου!!!!!! Όλα Πήγαν καλά και ο θεός μας χάρισε μια Υγιέστατη και ΚΟΥΚΛΑ κορούλα!!!
ξερεις εσυ κανα ισπανο προπονητη που να δουλεψε καλα εκτος ισπανιας?μη πεις μπενιτεθ και παιξεις με τον πονο μας...Αυτό με το φιλικό που ανέφερε με προβλημάτισε για το I.Q του.
Και νόμιζα ότι ήταν μουρλός ο δικός μας ο μπαρμπα-Φερέρ.
Κάτι δεν παέι καλά με τους Ιβηρες μάλλον
Chris καλο χειμωνα και να σου ζήσει η κορουλα σου.Καλημέρα μετά από Αρκετό καιρό(περίπου 2 Μήνες πέρασαν) που έχω να γράψω στο Θρεντ!!!...Πρώτα από όλα Σας Πληροφορώ ότι η Οικογένειας μου ΠΛΗΘΥΝΕ με την Άφιξη του καινούργιου μέλους στις 22 Ιουλίου!!!!!! Όλα Πήγαν καλά και ο θεός μας χάρισε μια Υγιέστατη και ΚΟΥΚΛΑ κορούλα!!!
Στα Ποδοσφαιρικά τώρα !!!!!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ(ποδοσφαιρική) ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Και ……Είμαι σίγουρος ότι τον Μάη θα είναι και Πάλι ωραία με τις Κούπες στον Περαια !!!!(Πρωτάθλημα Κύπελλο και ΟΥΕΦΑ).
Χιχιχιχι.
Για να Σοβαρευτούμε τώρα…..Κατά την Γνώμη μου έχουν Γίνει ΤΡΑΓΙΚΑ λάθη αυτό το καλοκαίρι από ΟΛΟΥΣ (Προπονητή και διοίκηση).
Η Διοίκηση έκανε Ότι μπορούσε για να αποδυναμωθεί και να μην Προετοιμαστεί σωστά για τον Προκριματικό η ομάδα ….και αν τελικά ενισχύθηκε η ομάδα με ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ παίχτες (Ντουντου- Λετο – Ντιογο ) ήταν ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ και ....
Ο Βαλβερδεέκανε ΟΤΙ μπορούσε για να μπερδέψει τους παίχτες….κρίμα γιατί τον συνόδευαν Άριστες συστασεις ….από εμένα πάντως Έχασε την εμπιστοσύνη μου…..ελπίζω να με διαψεύσει…..
Στους Αλλόθρησκους τώρα…..
Ερωτήματα:
1. Τα 80 μύρια των πολυμετοχικών που είναι????? Αρε κουτοχορτο….20 και με το ζόρι τελικά ε????
2. Ο νικολαιδης ειναι επιτυχημένος η αποτυχημένος τελικά ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ!!!
3. ο Ριμπο ειναι μισθοφόρος η οχι ???? σας αφησε στα κρυα του λουτρου για το Αζερμπαιτσαν ρε?????????????????????????
4. Το Μάη θα ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΠΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΡΑΙΑ…….![]()
![]()
Στο αμπάρι ενός πλοίου για το Τρινινταντ είναι...Το μόνο που στενοχωριέμαι σήμερα είναι ότι λείπει ο πλέζουρας :'(
εφυγε και ο κολητος του.....Το μόνο που στενοχωριέμαι σήμερα είναι ότι λείπει ο πλέζουρας :'(
μα καλα αυτοι δεν τον εβριζαν περσι και τουλεγαν να φυγει;Σε θέση μάχης οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Κρητικής ομάδας, επιτίθενται με ανακοινώσεις τους στη διοίκηση της ΠΑΕ και ειδικά στον πρόεδρό της Φανούρη Βατσινά, τον οποίο κατηγορούν για την τακτική του όχι μόνο στο συγκεκριμένο θέμα αλλά και γενικότερα σε όλα τα θέματα αιχμής του συλλόγου.
"Ποιο είναι το όραμά σας κ. Βατσινά για τον ΟΦΗ μας; Να μετατρέψετε την ομάδα από πάλαι ποτέ καμάρι της Κρήτης σε ακαδημίες του ΠΑΟ στο Ηράκλειο, σε ομάδα φυτώριο; Μα, αλήθεια, δεν το έχετε κάνει ήδη; Ποια είναι τα σχέδιά σας; Να είναι ο ΟΦΗ μας μια ομάδα όπου προσωρινά βρίσκουν στέγη τα κάθε λογής αποδιαλέγουρα από την Παιανία; Ποια είναι η στρατηγική σας; Να δημιουργείτε υπεραξία σε περιουσιακά στοιχεία του ΠΑΟ ενώ συγχρόνως να εξαφανίζονται τα δικά μας παιδιά;», είναι το (ρητορικό) ερώτημα που απευθύνει στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ ο σύνδεσμος των «Snakes», καλώντας παράλληλα τον κόσμο να συσπειρωθεί εναντίον όσων ευθύνονται για «τα δεινά και τον ηθικό ξεπεσμό της ιστορικής ομάδας".
Ανακοίνωση – ειρωνεία με αποδέκτη τη διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ για τους χειρισμούς της στην υπόθεση μεταγραφής του Τζόρβα (και την φημολογούμενη ανταλλαγή του με τον Μάλαρτζ) εξέδωσε και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φίλων ΟΦΗ Αθηνών, ενώ ο σύνδεσμος "Κρήτες" κάνει λόγο για διοίκηση - ναυάγιο "που όσοι το ακολουθήσουν θα πάνε στον πάτο μαζί με πολλούς άλλους οι οποίοι έχουν ήδη πηδήξει στον βυθό με την ως τώρα ενασχόλησή τους".
contra.gr