Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
διαρκειας στην 23 εχω ρε συ...την αλλη φορα παρε κανα τηλ...μεσα ειμαι...

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Καλημεριζω τους στεναχωρημενους φιλους συν-γαυριτες .
Μαγκες , πολυ πικρα με το χθεσινο αποτελεσμα.Εβλεπα τον αγωνα και δεν μπορουσα να καταλαβω αυτη την αδρανεια και ηττοπαθεια που εδειξε η ομαδα μας στο Α' ημιχρονο.
Σπαταλησανε 45 πολυτιμα λεπτα , με μαλακιες , που εμενα τουλαχιστον με εξεπληξαν.Ειναι δυνατον σ ενα τοσο κρισιμο ματς , να εμφανιζεις την εικονα που εμφανισε χθες ο Ολυμπιακος του α' ημιχρονου;;Τι στο διαολο προετοιμασια ( ψυχολογικη και ποδοσφαιρικη εκαναν 2 εβδομαδες τωρα;;).
Δεν ξερω φιλοι μου,ειμαι απιστευτα στεναχωρημενος ,μετα τον εξευτελισμο που δεχθηκαμε απο μια ομαδα , που για πλακα , ενας καλος Ολυμπιακος, επρεπε να της ειχε ριξει , τουλαχιστον 5!!! Αντ αυτου , καναμε τους Δελληδες μαγκες , η Ομαδα μας πηγε πισω 12 χρονια , στερηθηκαμε 20εκ.ευρω για εφετος και για να ειμαι και απολυτα ειλικρινης , ο Βαλβερδε επαψε να μου εμπνεει εμπιστοσυνη.
Δυστυχως , μπορει να ειναι καλος για Εσπανιολ, αλλα η ομαδα  στην οποια ηλθε , δεν ειναι ....ΕΣΠΑΝΙΟΛ και αυτο φαινεται δεν το εχει αντιληφει!!
Επισης μου εκανε ασχημη εντυπωση η φυσικη κατασταση των παικτων μας...Αυτο ερχεται ισως και να επιβεβαιωσει τις επιφυλαξεις που ειχα για το ειδος της προετοιμασις που εχει κανει στην ομαδα ο Βαλβερδε και οπως εδειξαν κι εχθες, στον τομεα της φυσικης καταστασης, υστερουν απελπιστικα.
Δεν θα αναφερθω αναλυτικα στις μαλακιες που εκανε φετος ο Κοκκαλης , βαζοντας υπευθυνο της ομαδας τον ..Χρυσικοπουλο!!!( καλος μηχανικος, αλλα ανυπαρκτες οι γνωσεις του για τα ποδοσφαιρικα γιγνεσθαι).
ΚΡΙΜΑ...ΚΡΙΜΑ...ΚΡΙΜΑ..... 

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.901
Πόντοι
13.165
kαποια σχολια για βαλβερδε,καταρχην ηρθε λεει απο εσπανιολ και δεν ξερει απο θρυλο,λες και μεις πηραμε ποτε την εσπανιολ σε φιλικο,παντα χαναμε
επισης πρωτη φορα ενας προπονητης πεταει εξω  τον τζολε και μπραβο του,ειναι φανερο οτι δεν μπορει αλλο
ακομη και ο αντζας πρεπει καποια στιγμη να σοβαρευτει,στα φιλικα μου χε σπασει τα νευρα
επισης μεγαλο προβλημα στην επιθεση,μεγαλο προβλημα, ο νταρκο
απο τα μεσα της περσινης σεζον τελος
εγω ειμαι αισιοδοξος παντως για τη νεα σεζον και πιστευω αν τον αφησει θα φτιαξουμε καλη ομαδα

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Θα θελα να πετάξω την κίτρινη χολή μου για τον χθεσινό σας αποκλεισμό,αλλά δεν θα το κάνω ΕΔΩ,το έκανα εξάλλου στο δικό μου θρεντ.Απλά με την επανείσοδο του γνωστού άσπονδου φίλου μου Χριστόφορου,θα θελα να του πω να την δει ότι επιθυμεί κ ειδικά ΑΕΚΤΖΟΥ.

Να σου ζήσει και από δω μέσα.
...άντε κ κιτρινάκι.... :grin:

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Καλα ο Βαλβερδε μονο και μονο που ανεφερε οτι κερδισαν στο φιλικο με 4-0 την Αλ Χιλαλ ως παραδειγμα για το οτι ειχε προετοιμαστει η ομαδα
για τον χτεσινοβραδυνο αγωνα, δειχνει οτι συμβαινουν τα εξης πραγματα πραγματα..

1.Τα εχει χαμενα γιατι δεν μπορει να βρει την διευθυνση για να παει σπιτι του γιατι οι πινακιδες ειναι μονο στα ελληνικα εκει που μενει

2.Τα εχει χαμενα γιατι η τιμη της ντοματας στην Ισπανια ειναι 34,87% φτηνοτερη απο οτι στην ελλαδα

3.Τα εχει χαμενα γιατι φοβαται οτι η γυναικα του θα εχει την καταληξη της κυριας Αντζα

4.Τα εχει χαμενα γιατι ειδε οτι το μαυρισμα του Τζολε δεν κρατησε οσο περιμενε,συνεπως το αντηλιακο λαδι δεν ηταν τοσο καλο

5.Δεν εχει την παραμικρη ιδεα του τι εστι ολυμπιακος.Ειναι για μενα ο Μαλεζανι ΙΙ.. πρεπει να φυγει γιατι ειναι σε συγχυση και θα κανει την ομαδα μπουρδελο.

Ο Τζορτζεβιτς και η πειραικη μαγκια που λεγαμε που πηγε? Σου φταιει ο διαιτητης κυριε Τζολε,γιατι επειδη του εβριζες τη μανα και τον πατερα και σε αφηνε ατιμωρητο ? Οταν ετρωγες εσυ και η κωλοφουρνια σου(ανατολακηδες,ελευθεροπουλοι...) τις 7αρες και ξευτιλιζες τον ολυμπιακο και την ελλαδα, που ηταν η πειραιωτικη μαγκια ?
στα πεναλτυ του κασναφερη και στις καρτες του ευθυμιαδη ?

Ουστ ρε να μας λειπουν τετοιοι αρχηγοι.. Αν ειναι δυνατον ο βουτιας,ο πεναλτυς,ο πιο διεφθαρμενος απο την πραγματικη πειραικη μαγκια παικτης του γαυρου να βγαινει και να κανει τετοιες δηλωσεις ..
Χιλιες φορες αρχηγος ο καγκουρο-μητρογλου και ο Νινης..

Αυτο το πραγμα με τους χουλιγκανισμους,θα ξεφυγει, αν ρωτησεις τους περισσοτερους αλλοδαπους εγκληματιες τι ομαδα ειναι,θα σου πουν ολυμπιακος... Η καρεκλα του ΟΑΚΑ παντως εχει πιο χουλιγκανικο στυλ απο την μοντερνα καρεκλα της καφετεριας που πεταγοταν σωρηδον χτες...

ΑΑΑΑΑχχχχχχ η φωτογραφια της συγχρονης ελλαδας ειναι ο ολυμπιακος...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αυτό με το φιλικό που ανέφερε με προβλημάτισε για το I.Q του.
Και νόμιζα ότι ήταν μουρλός ο δικός μας ο μπαρμπα-Φερέρ.
Κάτι δεν παέι καλά με τους Ιβηρες μάλλον

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Καλημέρα μετά από Αρκετό καιρό(περίπου 2 Μήνες πέρασαν) που έχω να γράψω στο Θρεντ!!!...Πρώτα από όλα Σας Πληροφορώ ότι η Οικογένειας μου ΠΛΗΘΥΝΕ με την Άφιξη του καινούργιου μέλους στις 22 Ιουλίου!!!!!! Όλα Πήγαν καλά και ο θεός μας χάρισε μια Υγιέστατη και ΚΟΥΚΛΑ κορούλα!!!

Στα Ποδοσφαιρικά τώρα !!!!!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ(ποδοσφαιρική) ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Και ……Είμαι σίγουρος ότι τον Μάη θα είναι και Πάλι ωραία με τις Κούπες στον Περαια !!!!(Πρωτάθλημα Κύπελλο και ΟΥΕΦΑ).
Χιχιχιχι.
Για να Σοβαρευτούμε τώρα…..Κατά την Γνώμη μου έχουν Γίνει ΤΡΑΓΙΚΑ λάθη αυτό το καλοκαίρι από ΟΛΟΥΣ (Προπονητή και διοίκηση) :jerking: .
Η Διοίκηση έκανε Ότι μπορούσε για να αποδυναμωθεί και να μην Προετοιμαστεί σωστά για τον Προκριματικό η ομάδα ….και αν τελικά ενισχύθηκε η ομάδα με ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ παίχτες (Ντουντου- Λετο – Ντιογο ) ήταν ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ και ....
Ο Βαλβερδε :jerking: έκανε ΟΤΙ μπορούσε για να μπερδέψει τους παίχτες….κρίμα γιατί τον συνόδευαν Άριστες συστασεις ….από εμένα πάντως Έχασε την εμπιστοσύνη μου…..ελπίζω να με διαψεύσει…..
Στους Αλλόθρησκους τώρα…..
Ερωτήματα:
1. Τα 80 μύρια των πολυμετοχικών που είναι????? Αρε κουτοχορτο….20 και με το ζόρι τελικά ε???? :dancing:
2. Ο νικολαιδης ειναι επιτυχημένος η αποτυχημένος τελικά ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ!!!
3. ο Ριμπο ειναι μισθοφόρος η οχι ???? σας αφησε στα κρυα του λουτρου για το Αζερμπαιτσαν ρε????????????????????????? :uglystupid:
4. Το Μάη θα ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΠΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΡΑΙΑ……. :rockon: :rockon:
Nα σου ζήσει η κόρη φίλε!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Καλημέρα μετά από Αρκετό καιρό(περίπου 2 Μήνες πέρασαν) που έχω να γράψω στο Θρεντ!!!...Πρώτα από όλα Σας Πληροφορώ ότι η Οικογένειας μου ΠΛΗΘΥΝΕ με την Άφιξη του καινούργιου μέλους στις 22 Ιουλίου!!!!!! Όλα Πήγαν καλά και ο θεός μας χάρισε μια Υγιέστατη και ΚΟΥΚΛΑ κορούλα!!!
Να σου ζησει η κορη. Και στα δικα μας , των ανα την επικρατεια ατεκνων. Τι ομαδα θα την κανεις ; Τριφυλλαρα ; ΑΕΚαρα ; τι;  :tooth:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
Αυτό με το φιλικό που ανέφερε με προβλημάτισε για το I.Q του.
Και νόμιζα ότι ήταν μουρλός ο δικός μας ο μπαρμπα-Φερέρ.
Κάτι δεν παέι καλά με τους Ιβηρες μάλλον
ξερεις εσυ κανα ισπανο προπονητη που να δουλεψε καλα εκτος ισπανιας?μη πεις μπενιτεθ και παιξεις με τον πονο μας... :2funny:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.901
Πόντοι
13.165
δεν υπαρχουνε προπονητες σημερα ρε παιδια,μην περιμενετε θαυματα,εδω στην αγγλια φεργκιουσον κτλ τους εχουν τοσα χρονια και κανανε υπομονη για να τους φτιαξουν,και το χρημα στις μεταγραφες επεφτε κανονικα
εδω ο τακης που ηξερε τον ολυμπιακο και περυσι στο πρωταθλημα επαιξε το χειροτερο ποδοσφαιρο

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16

Στα Ποδοσφαιρικά τώρα !!!!!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ(ποδοσφαιρική) ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Και ……Είμαι σίγουρος ότι τον Μάη θα είναι και Πάλι ωραία με τις Κούπες στον Περαια !!!!(Πρωτάθλημα Κύπελλο και ΟΥΕΦΑ).
Χιχιχιχι.
Για να Σοβαρευτούμε τώρα…..Κατά την Γνώμη μου έχουν Γίνει ΤΡΑΓΙΚΑ λάθη αυτό το καλοκαίρι από ΟΛΟΥΣ (Προπονητή και διοίκηση) :jerking: .
Η Διοίκηση έκανε Ότι μπορούσε για να αποδυναμωθεί και να μην Προετοιμαστεί σωστά για τον Προκριματικό η ομάδα ….και αν τελικά ενισχύθηκε η ομάδα με ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ παίχτες (Ντουντου- Λετο – Ντιογο ) ήταν ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ και ....
Ο Βαλβερδε :jerking: έκανε ΟΤΙ μπορούσε για να μπερδέψει τους παίχτες….κρίμα γιατί τον συνόδευαν Άριστες συστασεις ….από εμένα πάντως Έχασε την εμπιστοσύνη μου…..ελπίζω να με διαψεύσει…..
Στους Αλλόθρησκους τώρα…..
Ερωτήματα:
1. Τα 80 μύρια των πολυμετοχικών που είναι????? Αρε κουτοχορτο….20 και με το ζόρι τελικά ε???? :dancing:
2. Ο νικολαιδης ειναι επιτυχημένος η αποτυχημένος τελικά ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ!!!
3. ο Ριμπο ειναι μισθοφόρος η οχι ???? σας αφησε στα κρυα του λουτρου για το Αζερμπαιτσαν ρε????????????????????????? :uglystupid:
4. Το Μάη θα ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΠΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΡΑΙΑ……. :rockon: :rockon:
Chris  καλο χειμωνα και να σου ζήσει η κορουλα σου.

Για τον αγωνα δεν θα πω τιποτα ηταν αναμενομενο, περαστικα μας.

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
τακη εισαι σπιτι???γιατι σε παιρνω και μιλαειιιι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Το μόνο που στενοχωριέμαι σήμερα είναι ότι λείπει ο πλέζουρας :'(

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Σε θέση μάχης οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Κρητικής ομάδας, επιτίθενται με ανακοινώσεις τους στη διοίκηση της ΠΑΕ και ειδικά στον πρόεδρό της Φανούρη Βατσινά, τον οποίο κατηγορούν για την τακτική του όχι μόνο στο συγκεκριμένο θέμα αλλά και γενικότερα σε όλα τα θέματα αιχμής του συλλόγου.
"Ποιο είναι το όραμά σας κ. Βατσινά για τον ΟΦΗ μας; Να μετατρέψετε την ομάδα από πάλαι ποτέ καμάρι της Κρήτης σε ακαδημίες του ΠΑΟ στο Ηράκλειο, σε ομάδα φυτώριο; Μα, αλήθεια, δεν το έχετε κάνει ήδη; Ποια είναι τα σχέδιά σας; Να είναι ο ΟΦΗ μας μια ομάδα όπου προσωρινά βρίσκουν στέγη τα κάθε λογής αποδιαλέγουρα από την Παιανία; Ποια είναι η στρατηγική σας; Να δημιουργείτε υπεραξία σε περιουσιακά στοιχεία του ΠΑΟ ενώ συγχρόνως να εξαφανίζονται τα δικά μας παιδιά;», είναι το (ρητορικό) ερώτημα που απευθύνει στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ ο σύνδεσμος των «Snakes», καλώντας παράλληλα τον κόσμο να συσπειρωθεί εναντίον όσων ευθύνονται για «τα δεινά και τον ηθικό ξεπεσμό της ιστορικής ομάδας".

Ανακοίνωση – ειρωνεία με αποδέκτη τη διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ για τους χειρισμούς της στην υπόθεση μεταγραφής του Τζόρβα (και την φημολογούμενη ανταλλαγή του με τον Μάλαρτζ) εξέδωσε και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φίλων ΟΦΗ Αθηνών, ενώ ο σύνδεσμος "Κρήτες" κάνει λόγο για διοίκηση - ναυάγιο "που όσοι το ακολουθήσουν θα πάνε στον πάτο μαζί με πολλούς άλλους οι οποίοι έχουν ήδη πηδήξει στον βυθό με την ως τώρα ενασχόλησή τους".

contra.gr

Επισκέπτης
Σε θέση μάχης οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Κρητικής ομάδας, επιτίθενται με ανακοινώσεις τους στη διοίκηση της ΠΑΕ και ειδικά στον πρόεδρό της Φανούρη Βατσινά, τον οποίο κατηγορούν για την τακτική του όχι μόνο στο συγκεκριμένο θέμα αλλά και γενικότερα σε όλα τα θέματα αιχμής του συλλόγου.
"Ποιο είναι το όραμά σας κ. Βατσινά για τον ΟΦΗ μας; Να μετατρέψετε την ομάδα από πάλαι ποτέ καμάρι της Κρήτης σε ακαδημίες του ΠΑΟ στο Ηράκλειο, σε ομάδα φυτώριο; Μα, αλήθεια, δεν το έχετε κάνει ήδη; Ποια είναι τα σχέδιά σας; Να είναι ο ΟΦΗ μας μια ομάδα όπου προσωρινά βρίσκουν στέγη τα κάθε λογής αποδιαλέγουρα από την Παιανία; Ποια είναι η στρατηγική σας; Να δημιουργείτε υπεραξία σε περιουσιακά στοιχεία του ΠΑΟ ενώ συγχρόνως να εξαφανίζονται τα δικά μας παιδιά;», είναι το (ρητορικό) ερώτημα που απευθύνει στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ ο σύνδεσμος των «Snakes», καλώντας παράλληλα τον κόσμο να συσπειρωθεί εναντίον όσων ευθύνονται για «τα δεινά και τον ηθικό ξεπεσμό της ιστορικής ομάδας".

Ανακοίνωση – ειρωνεία με αποδέκτη τη διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ για τους χειρισμούς της στην υπόθεση μεταγραφής του Τζόρβα (και την φημολογούμενη ανταλλαγή του με τον Μάλαρτζ) εξέδωσε και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φίλων ΟΦΗ Αθηνών, ενώ ο σύνδεσμος "Κρήτες" κάνει λόγο για διοίκηση - ναυάγιο "που όσοι το ακολουθήσουν θα πάνε στον πάτο μαζί με πολλούς άλλους οι οποίοι έχουν ήδη πηδήξει στον βυθό με την ως τώρα ενασχόλησή τους".

contra.gr
μα καλα αυτοι δεν τον εβριζαν περσι και τουλεγαν να φυγει;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ: ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
Εικόνες ντροπής!
ρεπορτάζ: Δημήτρης Μώρος Γιάννης Λαμπίρης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Πέμπτη 28 Αυγούστου 2008

Σκηνές ντροπής εκτυλίχθηκαν χθες έξω από το «Καραϊσκάκη», με τους χούλιγκαν να πηγαίνουν και πάλι το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω. Και όλα αυτά, με την αδιαφορία της Αστυνομίας αλλά και την ανοχή της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Δύο φίλαθλοι της Ανόρθωσης, αντί να βρεθούν στις κερκίδες για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, πέρασαν το βράδυ τους τραυματισμένοι στο Τζάνειο Νοσοκομείο!

Τα επεισόδια άρχισαν στις 18.00, όταν περίπου 200 φίλοι της Ανόρθωσης έφτασαν με τον ηλεκτρικό στον σταθμό του Φαλήρου. Την ώρα που έβγαιναν από το υπόγειο διάζωμα στην πλευρά του γηπέδου, τους αντιλήφθηκαν οπαδοί του Ολυμπιακού που βρίσκονταν πάνω στη γέφυρα.

Ακολούθησαν εικόνες που θύμιζαν πεδίο μάχης!

Οι «ερυθρόλευκοι» χούλιγκαν πέταξαν πέτρες, μπουκάλια, μέχρι και πλαστικά τραπέζια (!) προς την πλευρά των άτυχων Κύπριων οπαδών, οι οποίοι δεν κάθησαν και με σταυρωμένα χέρια.

Ανταπέδωσαν και ακολούθησε πετροπόλεμος. Τελικά η μάχη έληξε με την (αργοπορημένη) επέμβαση της Αστυνομίας.

Οι φίλοι της Ανόρθωσης κάθησαν τελικά στις θύρες 26 και 27 του «Καραϊσκάκη», αλλά έγιναν το «κόκκινο πανί» για τους οργανωμένους οπαδούς της πειραϊκής ομάδας. Τα μέλη της θύρας 7 «εκτόξευσαν» ύβρεις και αντεθνικά συνθήματα. Αν είναι δυνατόν!

Οι Κύπριοι δεν περίμεναν τέτοια «θερμή» υποδοχή παρ΄ ότι είχαν πάρει την κρυάδα από την προχθεσινή αντιμετώπιση της αποστολής της Ανόρθωσης, από χούλιγκαν που αρχικά ακινητοποίησαν το πούλμαν της ομάδας στην Αττική Οδό, ενώ αργότερα συνέχισαν το... έργο τους και στο «Καραϊσκάκη» όταν έφτασε η κυπριακή ομάδα.

Εκεί τους επιτέθηκαν φραστικά, κλώτσησαν το πούλμαν και δημιούργησαν κλίμα τρομοκρατίας λίγο πριν από την προπόνηση της Ανόρθωσης.

ΠΟΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ;
Για όλα αυτά, μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχει η Αστυνομία για την κακή εκτίμηση της κατάστασης (έδωσε αργοπορημένες λύσεις και δεν έριξε το βάρος που έπρεπε στο πολύ σημαντικό παιχνίδι, για την είσοδο στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ), αλλά και ο Ολυμπιακός, ιδιαίτερα στο «Καραϊσκάκη», αφού αποδείχθηκε ανεπαρκής η ιδιωτική ασφάλεια του γηπέδου.

Τα γεγονότα κατέγραψε ο Γάλλος παρατηρητής της ΟΥΕΦΑ κ. Βαλεντάιν και ο Ολυμπιακός απειλείται με βαριά καμπάνα. Προς την κατεύθυνση αυτή κινείται και ο αντιπρόεδρος της ΟΥΕΦΑ Κύπριος Μάριος Λευκαδίτης, ο οποίος τόνισε σε κυπριακά ΜΜΕ: «Ό,τι έγινε στο “Καραϊσκάκη”, τα έχει γράψει ο παρατηρητής του αγώνα και θα έχει πολλή δουλειά η Πειθαρχική Επιτροπή της ΟΥΕΦΑ».

Κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης, οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού αποδοκίμασαν τους ποδοσφαιριστές του Τιμούρ Κετσμπάγια, ενώ τα εξ αμάξης άκουσε ο Τραϊανός Δέλλας. Απαράδεκτα συνθήματα, που δεν τιμούν την ιστορία του Ολυμπιακού και αμαυρώνουν την εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι φίλοι των «ερυθρολεύκων» είχαν μετατρέψει χθες το «Καραϊσκάκη» σε καμίνι και προσπάθησαν με κάθε τρόπο, κυρίως με τα συνθήματά τους, να επηρεάσουν τους φιλοξενούμενους.

Πάντως η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοινώσεις της από τα μεγάφωνα του γηπέδου προσπάθησε να ησυχάσει τα πνεύματα, αλλά η θύρα 7 επέβαλε τους δικούς της νόμους στο γήπεδο.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ωραιο το ποστ ρε γιγαντα....
το πολυ το γελιο το εριξα εκει που εγραφε οτι οι οπαδοι του θρυλου προσπαθουσαν με συνθηματα να επηρεασουν τους αντιπαλους.....
ε εκει πραγματικα δεν κρατηθηκα και γελασα..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
που πας και τα βρισκεις ρε παλιοσκυλο??????
ακους να φωναζουν συνθηματα στο γηπεδο και να προσπαθουν να επηρεασουν τους αντιπαλους....
που ξανακουστηκε αυτο?????συνθηματα στο γηπεδο????

ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!!!

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom