Καλημέρα μετά από Αρκετό καιρό(περίπου 2 Μήνες πέρασαν) που έχω να γράψω στο Θρεντ!!!...Πρώτα από όλα Σας Πληροφορώ ότι η Οικογένειας μου ΠΛΗΘΥΝΕ με την Άφιξη του καινούργιου μέλους στις 22 Ιουλίου!!!!!! Όλα Πήγαν καλά και ο θεός μας χάρισε μια Υγιέστατη και ΚΟΥΚΛΑ κορούλα!!!
Στα Ποδοσφαιρικά τώρα !!!!!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ(ποδοσφαιρική) ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Και ……Είμαι σίγουρος ότι τον Μάη θα είναι και Πάλι ωραία με τις Κούπες στον Περαια !!!!(Πρωτάθλημα Κύπελλο και ΟΥΕΦΑ).
Χιχιχιχι.
Για να Σοβαρευτούμε τώρα…..Κατά την Γνώμη μου έχουν Γίνει ΤΡΑΓΙΚΑ λάθη αυτό το καλοκαίρι από ΟΛΟΥΣ (Προπονητή και διοίκηση)
.
Η Διοίκηση έκανε Ότι μπορούσε για να αποδυναμωθεί και να μην Προετοιμαστεί σωστά για τον Προκριματικό η ομάδα ….και αν τελικά ενισχύθηκε η ομάδα με ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ παίχτες (Ντουντου- Λετο – Ντιογο ) ήταν ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ και ....
Ο Βαλβερδε
έκανε ΟΤΙ μπορούσε για να μπερδέψει τους παίχτες….κρίμα γιατί τον συνόδευαν Άριστες συστασεις ….από εμένα πάντως Έχασε την εμπιστοσύνη μου…..ελπίζω να με διαψεύσει…..
Στους Αλλόθρησκους τώρα…..
Ερωτήματα:
1. Τα 80 μύρια των πολυμετοχικών που είναι????? Αρε κουτοχορτο….20 και με το ζόρι τελικά ε????
2. Ο νικολαιδης ειναι επιτυχημένος η αποτυχημένος τελικά ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ!!!
3. ο Ριμπο ειναι μισθοφόρος η οχι ???? σας αφησε στα κρυα του λουτρου για το Αζερμπαιτσαν ρε?????????????????????????
4.
Το Μάη θα ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΠΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΡΑΙΑ…….