Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (5 μέλη και 27 επισκέπτες)

lolo

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Για εμένα τα επεισόδια είναι κατακριτέα. Μια στιγμή όμως γιατί γίνανε? Επειδή η ανόρθωση είναι Κύπριοι? Είναι άλλη ομάδα και τέλος.Δεν παίζει ρόλο απο που είναι. Καμία διαφορά δεν έχουν τα επεισόδια και αν γινότανε με την ξάνθη, ή με τον ατρόμητο. Που κολλάει το Τούρκοι και μαλακίες? Οι Κύπριοι ολυμπιακοί δεν έχουν κανένα πρόβλημα.

Και πάλι τα κατακρίνω, αλλά μην μας το παίζουν και εθνικά θιγμένοι.Ομάδες παίζουν όχι εθνικές.

aarsenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
1
ρε θα ακουν θρυλο και θα τρεχουν τα λαμογια που κανανε μαγκιες και μετα ηρθαν με ελληνικες σημαιες για να τραβανε οι τηλεορασεις και να σχολιαζουν οι μαλακες.................
μονο θρυλος.................. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
παλι καλα που δεν σε καταλαβαν ακομη και σε νομιζουν για κουμπαρο.τι χαλιεσαι ρε παλερμο;
μια ζωη ιδιοι θα ειναι.
αργοτερα που θα μπουνε και οσοι ειναι τωρα στο γηπεδο θα δειξουν παλι το μεγαλειο τους.
παλι ξεφτιλα μας εκαναν.
υ.γ.:ελπιζω καποιοι συμπολιτες να παρουν τη θεση που πρεπει
παλι καλα που δεν σε καταλαβαν ακομη και σε νομιζουν για κουμπαρο.τι χαλιεσαι ρε παλερμο;
μια ζωη ιδιοι θα ειναι.
αργοτερα που θα μπουνε και οσοι ειναι τωρα στο γηπεδο θα δειξουν παλι το μεγαλειο τους.
παλι ξεφτιλα μας εκαναν.
υ.γ.:ελπιζω καποιοι συμπολιτες να παρουν τη θεση που πρεπει
αν είναι κουμπάρος δεν το νομίζω αλλα άμα δεν είναι τι θέλει την κυπριακή σημαία :think: :think:? ότι και να είναι χαλάει το στόμα του σε αυτό εσύ τι λες?

aarsenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Για εμένα τα επεισόδια είναι κατακριτέα. Μια στιγμή όμως γιατί γίνανε? Επειδή η ανόρθωση είναι Κύπριοι? Είναι άλλη ομάδα και τέλος.Δεν παίζει ρόλο απο που είναι. Καμία διαφορά δεν έχουν τα επεισόδια και αν γινότανε με την ξάνθη, ή με τον ατρόμητο. Που κολλάει το Τούρκοι και μαλακίες? Οι Κύπριοι ολυμπιακοί δεν έχουν κανένα πρόβλημα.

Και πάλι τα κατακρίνω, αλλά μην μας το παίζουν και εθνικά θιγμένοι.Ομάδες παίζουν όχι εθνικές.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Επισκέπτης
Kαλά ρε είστε χαζοί??? :tickedoff:
Όταν τα κάνουν αυτά οι ολυμπιακοί το κάνουν γιατί είναι μάγκες και η μεγαλύτερη ομάδα σε 6 τουλάχιστον γαλαξίες αλλά και γιατί έτσι πρέπει!!! :rockon:
Όταν το κάνουν οι άλλοι είναι κάφροι και αμόρφωτοι! :jerking:

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ενταξει αυτοι που τα κανανε ειναι μαλακες και πρεζονια. αυτος ο κοκκαλης δεν του κοβει αοτι θα τιμωρηθει 1000% να παρει τα μετρα του? να βαλει security στο καραισκακη στις καφετεριες , να βαλει στρατο να κανει κατι . γιατι μη μου πειτε οτι δεν το περιμενε. εγω ξερω απο χτες οτι θα μαζευοντουσαν στο καραισκακη απο τις 3 το μεσημερι και ειμαι απο επαρχια, αυτοι δεν το μαθανε? τωρα και να περασουνε που το θεωρω πολυ πιθανο , θα βλεπουνε τα ματς απο την τηλεοραση . αν και αμα γινουν κ αλλα επεισοδια στο γηπεδο βλεπω να περναει στο γηπεδο και να τον σουταρει η ουεφα στα χαρτια. οσο για τον γνωστο μπαουγκτζη μην ασχολειστε αυτοι δεν κανουν επεισοδια....μονο καταδρομικες με κρανη στα μουλωχτα...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Kαλά ρε είστε χαζοί??? :tickedoff:
Όταν τα κάνουν αυτά οι ολυμπιακοί το κάνουν γιατί είναι μάγκες και η μεγαλύτερη ομάδα σε 6 τουλάχιστον γαλαξίες αλλά και γιατί έτσι πρέπει!!! :rockon:
Όταν το κάνουν οι άλλοι είναι κάφροι και αμόρφωτοι! :jerking:
Αυτο ισχυει και για καποιους αλλους προς Βορρα...

Επισκέπτης
Αυτο ισχυει και για καποιους αλλους προς Βορρα...
Όχι σε αυτό δεν ισχύει!!!
Τέτοια συμπεριφορά απο τους επιστήμονες είναι μοναδικοί!
Οί αρχικάφροι κάνουν τους επικριτές άλλον ομάδων και οπαδών όταν αυτοί είναι γεγονός ότι έχουν κάνει και χειρότερα και συνεχίζουν να κάνουν!
Οι του βορρά που λες το ξέρουμε ότι είναι κάφροι αλλά αυτό το δήθεν των γαύρων δεν παλεύεται!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Όχι σε αυτό δεν ισχύει!!!
Τέτοια συμπεριφορά απο τους επιστήμονες είναι μοναδικοί!
Οί αρχικάφροι κάνουν τους επικριτές άλλον ομάδων και οπαδών όταν αυτοί είναι γεγονός ότι έχουν κάνει και χειρότερα και συνεχίζουν να κάνουν!
Οι του βορρά που λες το ξέρουμε ότι είναι κάφροι αλλά αυτό το δήθεν των γαύρων δεν παλεύεται!
ειδες ομως κι αυτοι ποσο ευκολα βγηκαν να κατακρινουν και μαλιστα γενικευοντας,οταν τα κανουν αυτοι ομως ειναι"μια μικρη μεριδα ανεγκεφαλων"που κατα τον τυπο μας "δε φερουν διακριτικα ομαδας",να σου θυμισω την υπουλη επιθεση στους οπαδους του Ερ.Αστερα στο κεντρο της πολης,στους βαζελους στον τελικο της Ευρωλιγκας και σε μας σε ταβερνα(!)παραμονες του τελικου στον οποιον αυτοι συμμετειχαν μονο απο το σαλονι τους τρωγοντας πιτσες.

Επισκέπτης
ειδες ομως κι αυτοι ποσο ευκολα βγηκαν να κατακρινουν και μαλιστα γενικευοντας,οταν τα κανουν αυτοι ομως ειναι"μια μικρη μεριδα ανεγκεφαλων"που κατα τον τυπο μας "δε φερουν διακριτικα ομαδας",να σου θυμισω την υπουλη επιθεση στους οπαδους του Ερ.Αστερα στο κεντρο της πολης,στους βαζελους στον τελικο της Ευρωλιγκας και σε μας σε ταβερνα(!)παραμονες του τελικου στον οποιον αυτοι συμμετειχαν μονο απο το σαλονι τους τρωγοντας πιτσες.
Bρε παλικάρι μου το ίδιο πράγμα λέμε, δεν σου είπα ότι δεν είναι κάφροι!
Βέβαια κάφροι υπάρχουν σε όλες τι ομάδες, μην αρχίσουμε να λέμε παραδείγματα απο όλες τις ομάδες!
Εγώ αναφέρομαι στο δήθεν των γαύρων! Τα κάνουν άλλοι είναι κάφροι, τα κάνουν αυτοί είναι μάγκες!
Οι οπαδοί που ανακάλυψαν την καφρίλα μαζί με τους παοκτσήδες!

Επισκέπτης
Ti ωρα ειναι το ματς ρε φιλοι και που το δειχνει?
Ευχαριστω αλανια.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Bρε παλικάρι μου το ίδιο πράγμα λέμε, δεν σου είπα ότι δεν είναι κάφροι!
Βέβαια κάφροι υπάρχουν σε όλες τι ομάδες, μην αρχίσουμε να λέμε παραδείγματα απο όλες τις ομάδες!
Εγώ αναφέρομαι στο δήθεν των γαύρων! Τα κάνουν άλλοι είναι κάφροι, τα κάνουν αυτοί είναι μάγκες!
Οι οπαδοί που ανακάλυψαν την καφρίλα μαζί με τους παοκτσήδες!
Τα'πες ολα στο τελος,αλλωστε κι εσυ τα ζεις απο κοντα και ξερεις,γανιασα αλλα στο βγαλα!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Οσοι απο μας εχουν υπηρετησει Κυπρο θα ξερουν ποσο πολυ οι Κυπριοι νοιοωθουν Ελληνες,καταδικαστεα τα επεισοδια 100% αλλα οχι και να μας το γυριζουν στο πατριωτικο...

Επισκέπτης
ενταξει αυτοι που τα κανανε ειναι μαλακες και πρεζονια. αυτος ο κοκκαλης δεν του κοβει αοτι θα τιμωρηθει 1000% να παρει τα μετρα του? να βαλει security στο καραισκακη στις καφετεριες , να βαλει στρατο να κανει κατι . γιατι μη μου πειτε οτι δεν το περιμενε. εγω ξερω απο χτες οτι θα μαζευοντουσαν στο καραισκακη απο τις 3 το μεσημερι και ειμαι απο επαρχια, αυτοι δεν το μαθανε? τωρα και να περασουνε που το θεωρω πολυ πιθανο , θα βλεπουνε τα ματς απο την τηλεοραση . αν και αμα γινουν κ αλλα επεισοδια στο γηπεδο βλεπω να περναει στο γηπεδο και να τον σουταρει η ουεφα στα χαρτια. οσο για τον γνωστο μπαουγκτζη μην ασχολειστε αυτοι δεν κανουν επεισοδια....μονο καταδρομικες με κρανη στα μουλωχτα...

Eίναι εμφανές, σε συνέχεια κάποιων πραγμάτων που έχω γράψει παλιότερα ότι για το χάλι του ολυμπιακού ευθύνονται MONO οι βλάκες οπαδοί του (όχι όλοι), ότι η Διοίκηση αφήνει την ομάδα στα χέρια των οπαδών της για άλλη μια φορά. Kαι οι οπαδοί θα τα κάνουν κώλος.

Επισκέπτης
Αντε να δουμε τι θα δουμε..
Λετε να μας τη φορεσει ο Τιμουρ? :headbang:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Eίναι εμφανές, σε συνέχεια κάποιων πραγμάτων που έχω γράψει παλιότερα ότι για το χάλι του ολυμπιακού ευθύνονται MONO οι βλάκες οπαδοί του (όχι όλοι), ότι η Διοίκηση αφήνει την ομάδα στα χέρια των οπαδών της για άλλη μια φορά. Kαι οι οπαδοί θα τα κάνουν κώλος.
eυχαριστουμε ρε φιλε για το ενδιαφερον που δειχνεις για την ομαδα μας ,για το πως πρεπει να λειτουργει σωστα,που υπαρχει προβλημα κλπ....
να σου κανω ομως ρε φιλε μια ερωτηση?????επιτρεπεις???????
ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ......ΜΑΛΑΚΑΣ??????
ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ???????? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Εδρασε παλι ο υπεροχος λαος του θρηνου.....και μονο για αυτο να αποκλειστουν...τοτε να δεις ο κροκους που εχει ξοδεψει 20 εκ φετος πως θα τους συμμαζεψει.....παπαδοπαιδια θα γινουν οι αληταραδες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom