Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (1 μέλη και 34 επισκέπτες)

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
ακου τι θα σου πω και βαλτο καλα στο μυαλο σου....
δεν ξερω αν τον ξερεις τον ακη(μαλλον οχι)αλλα αν δεν ξερεις καποιον μην τον λες ευκολα καραγκιοζη.....βεβαια μπορει να διαφωνουμε στο πως εννοει ο καθενας τον γκιοζη ...

Όποιος φωνάζει υπερ της ομάδας που παίζει ο αντιπαλός του και πάει και στο γήπεδο να ντυθεί ΙΩΝΙΚΟΣ είναι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Όποιος φωνάζει υπερ της ομάδας που παίζει ο αντιπαλός του και πάει και στο γήπεδο να ντυθεί ΙΩΝΙΚΟΣ είναι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ.
ενταξει για το συγκεκριμενο δεν πολυδιαφωνω ,εγω τουλαχιστον δεν θα το εκανα αλλα ακου που σου λεω ειναι αδικια να χαρακτηριζεις καποιον απο μια και μονο μαλακια....
επειδη τυχαινει να τον ξερω αρκετα καλα ειναι σπαθενιος και''ψυχη''οχι επειδη ειναι γαυρος γνησια στο λεω....εξαλλου υπαρχουν πολλα αντιστοιχα ατομα και βαζελοι και χανουμια....δεν ειναι να λεμε ονοματα....
παντως ψυχη εχει .....να εισαι σιγουρος....

Επισκέπτης
άντε μαλάκες έχω δουλειά και τρώω την ώρα μου :

Συνημμένα

• afisoula.jpg
    afisoula.jpg
    165,2 KB · Εμφανίσεις: 32

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
παιδιά....χαλούμι ψητό έχει σήμερα το μενού?.......έχει......

πούσαι παιδί...πιάσε μια μερίδα σε περικαλώ..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Eπαιξα online 20 ευρουδάκια σε νίκη της Aνόρθωσης. Aν συμβεί αυτό θα τσακώσω 280. Πιστεύω ότι σήμερα το κλίμα είναι κακό, οι παίκτες θα σέρνονται ( οι λέξεις "άθλος" και ανατροπή δεν υπάρχουν στο λεξιλόγιο των παικτών του Oλυμπιακού ), με αποτέλεσμα να βάλει κάνα γκολάκι η Aνόρθωση και το σκορ να μείνει έτσι. Θα γίνεται και το έλα να δεις στις κερκίδες, θα ξενερώσουν ακόμα περισσότερο οι παίκτες...

Επισκέπτης
Πολύ βιάζεστε μάγκες, κρατήστε μικρό καλάθι! Δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται και θα τρέχετε μετά!

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Άντε μαλάκες δώσαμε ζωή στο thread σας και σήμερα... είσασταν κρυμμένες όλες στα λαγούμια σας... να δω το βράδυ με τι μούτρα θα εμφανιστείτε... άντε γεια γελωτοποιοί της Eλληνικής κοινωνίας
ρε μαυρε κοπριτη ουυυυυυστ :jerking:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Πολύ βιάζεστε μάγκες, κρατήστε μικρό καλάθι! Δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται και θα τρέχετε μετά!
Εδώ είσαι εσύ??? :tickedoff:
Eπαιξα online 20 ευρουδάκια σε νίκη της Aνόρθωσης. Aν συμβεί αυτό θα τσακώσω 280. Πιστεύω ότι σήμερα το κλίμα είναι κακό, οι παίκτες θα σέρνονται ( οι λέξεις "άθλος" και ανατροπή δεν υπάρχουν στο λεξιλόγιο των παικτών του Oλυμπιακού ), με αποτέλεσμα να βάλει κάνα γκολάκι η Aνόρθωση και το σκορ να μείνει έτσι. Θα γίνεται και το έλα να δεις στις κερκίδες, θα ξενερώσουν ακόμα περισσότερο οι παίκτες...
Καλά πιο κολλημένο άτομο δεν έχω δει εδώ μέσα από'σένα...ξεπερνάς και τον παλέρμο... :2funny:΄
Όσο για το στοίχημα που έπαιξες...να μη σου πώ καλύτερα τι θα τσακώσεις... :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε στοίχημα δεν παίζουμε ούτε με γνώμονα το συναίσθημα,ούτε με τις εμπάθειές μας και τις συλλογικές προτιμήσεις μας... :sunglasses:

aarsenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
1
μπορεί να γυαλίζει το μάτι τον παιχτών αλλα να έχουμε και την τύχη με το μέρος μας.καλή επιτυχία στην ομάδα μας.ευτυχώς που το δείχνει η ερτ το παιχνίδι και θα το δούμε και εμείς του εξωτερικού.a και μην το ξεχάσω since 1991 αν σου λείπουν τα 260€ να κάνουμε έρανο να στα δώσουμε,αλλα δεν μας είπες τι ομάδα είσαι και ποσα χρονια έχετε να κουνήσετε σεντόνι?πολύ χολή ρε συναγωνιστή,κανε και λίγο κράτη σε παραλαλώ.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Οφείλω να τους προειδοποιήσω για το τι καφενείο είναι η ανόρθωση και ότι ακριβώς το ίδιο έγινε με το άλλο καφενείο την Ραπιντ και κόντεψαν να αποκλειστούν!
Θα το καταλάβουν το βράδυ...και που είσαι...η Ραπίντ έχει τα μάυρα της τα χάλια στην Αυστρία και δεν έχουν και γήπεδο κολαστήριο...πάλι ομως ρίξανε 3 στην Ανόρθωση...
λίγο να τον πάει η μπάλα τον γαύρο...θα τους ξεκωλιάσει εκεί μέσα!!!

LARY13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
3-4 γκολ θα τα βαλει ο γαυρος..αλιμονο με αυτη την ομαδα που παιζει να μην το κανει..επιπεδου β εθνικης ειναι...

aarsenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Εδώ είσαι εσύ??? :tickedoff:Καλά πιο κολλημένο άτομο δεν έχω δει εδώ μέσα από'σένα...ξεπερνάς και τον παλέρμο... :2funny:΄
Όσο για το στοίχημα που έπαιξες...να μη σου πώ καλύτερα τι θα τσακώσεις... :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε στοίχημα δεν παίζουμε ούτε με γνώμονα το συναίσθημα,ούτε με τις εμπάθειές μας και τις συλλογικές προτιμήσεις μας... :sunglasses:
συναγωνιστή ευτυχώς που το δείχνει η ερτ αλλιώς από premiere  θα βλέπαμε το a@@@@mas.se γουστάρω αν και υποστηρίζω την salke04,αλλα δεν είμαι και φανατικός.

aarsenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Θα το καταλάβουν το βράδυ...και που είσαι...η Ραπίντ έχει τα μάυρα της τα χάλια στην Αυστρία και δεν έχουν και γήπεδο κολαστήριο...πάλι ομως ρίξανε 3 στην Ανόρθωση...
λίγο να τον πάει η μπάλα τον γαύρο...θα τους ξεκωλιάσει εκεί μέσα!!!
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
συναγωνιστή ευτυχώς που το δείχνει η ερτ αλλιώς από premiere  θα βλέπαμε το a@@@@mas.se γουστάρω αν και υποστηρίζω την salke04,αλλα δεν είμαι και φανατικός.
Φίλε Ελλάδα μένω,έχω χρόνια που κατέβηκα στην πατρίδα...αλλά οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται :rockon: :rockon: :rockon:
Τι είσαι???...Schalke04??? :knuppel:εσύ μπορεί να μην είσαι φανατικός εγώ όμως είμαι... :grin: :uzi: :uzi:

Ασχετο???στο καρναβάλι...ρίχνεις στην πλάτη τα @@ σου,βάζεις την πούτσα στο στόμα σου και το παίζεις βατραχάνθρωπος??? :2funny: :2funny: :2funny:
Αστειευομαι μη στραβώσεις mein freund... ;)

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Αντε ΘΡΥΛΑΡΑ , παμε γερα!!!4 γκολακια απο το Α' ημιχρονο , ετσι για να το βουλωσουν τα βαζελια που βγαλανε γλωσσα ,μετα απο 3 χρονια που ειχαν να κουνησουν το σεντονι!!!!!

aarsenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Μετά την  :cussing:φραστική επίθεση κατά την άφιξη της αποστολής της Ανόρθωσης και το συμβάν κατά την προπόνηση της πρωταθλήτριας Κύπρου, άλλο ένα περιστατικό ήρθε να προστεθεί.

Οι οπαδοί της Κυπριακής ομάδας δέχθηκαν επίθεση με αντικείμενα :knuppel: :hammer: :bottom: στο στάδιο "Γ. Καραϊσκάκης" από τους λίγους φίλους του Ολυμπιακού που βρισκόντουσαν έξω από γήπεδο.

Η :police: αστυνομία έχει πλέον κινητοποιηθεί προκειμένου να προστατευθούν οι φίλοι της Ανόρθωσης κατά την είσοδο τους στις εξέδρε του Φαληρικού σταδίου.
κόλαση γίνετε μάλλον δεν θα την γλιτώσουμε την τιμωρία,μακάρι να είναι μονο χρηματική."ασκετο":αλλα τσιμούρη δεν είμαι εσύ καταλαβαίνεις.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
άνανδρα μουνόπανα γαύροι έκαναν σφοδρή επίθεση σε Κύπριους στον Ηλεκτρικό...το ματς είναι στον αέρα...ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ μια ζωή...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
είσαστε Τούρκοι και αρχίδια,φωνάζουν οι Κύπριοι μπροστά στην κάμερα του ΑΛΤΕΡ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom