Που είσαι κουμπάρε χαθήκαμε....ελπιζω να μην λες τον σεζαρ?αν ηταν ψυχακιας αυτος τοτε ο αβρααμ με τετοια μουρη τι ειναι?σαν αυτους που ζητανε τσιγαρο στο δαφνι μου μοιαζει
Δεν έχει διαρκείας φέτος... :S :-
Που είσαι κουμπάρε χαθήκαμε....ελπιζω να μην λες τον σεζαρ?αν ηταν ψυχακιας αυτος τοτε ο αβρααμ με τετοια μουρη τι ειναι?σαν αυτους που ζητανε τσιγαρο στο δαφνι μου μοιαζει
εχει ληξει η αδεια κυνηγιου..ασε ρε παπαρα τις αντιγραφες και ξεκινα για αεροδρομιο,προλαβαινουμε τον παιχταρα?
ναι για τον γαμια σου ελεγα..οσο για τον αβρααμ ετσι πρεπει να ειναι..να γυαλιζει το ματι του & ας μην ξερει μπαλλα..ελπιζω να μην λες τον σεζαρ?αν ηταν ψυχακιας αυτος τοτε ο αβρααμ με τετοια μουρη τι ειναι?σαν αυτους που ζητανε τσιγαρο στο δαφνι μου μοιαζει
No money no honey... με βλέπω στην ουρά έξω από το ταμείο στο Καραισκάκη όπως πέρσυ ο Δωρητής
ρε κοκο...έλα να σου δώσω εγώ σουλειά. Αρκεί να ξέρεις αγγλικά και μία ακόμα ξένη γλώσσα...και κλείσαμε.No money no honey... με βλέπω στην ουρά έξω από το ταμείο στο Καραισκάκη όπως πέρσυ ο Δωρητής![]()
Live ή play back?τι νικολακοπουλος και μαλακιες,pleasurgiver κυριοι για το ρεπορταζ του ολυμπιακου,σημερα στις 12 το βραδι
εχει εκπομπη και ο ο αντυπας στο spotr fm για τον ολυμπιακο
play είναι αλλά άλλου είδους και οι δύο τους...Live ή play back?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πουλα το κορμι σου..No money no honey... με βλέπω στην ουρά έξω από το ταμείο στο Καραισκάκη όπως πέρσυ ο Δωρητής![]()
Δουλειά βρήκα εδώ και μια εβδομάδα σ'αυτό που σπούδασα και γουστάρω να κάνω. Το θέμα είναι ότι 1,5 χρόνο ΟΑΕΔ έχω τρύπες να κλείσω...ρε κοκο...έλα να σου δώσω εγώ σουλειά. Αρκεί να ξέρεις αγγλικά και μία ακόμα ξένη γλώσσα...και κλείσαμε.
Το κορμί μου ανήκει στη Σοφία αλλά δεν με πληρώνει ρε γαμώτοπουλα το κορμι σου..![]()
![]()
![]()
μαλακιζεσαι..τωρα που ακομη μετρας,πρεπει να στα ακουμπανε οι γυναικες..Το κορμί μου ανήκει στη Σοφία αλλά δεν με πληρώνει ρε γαμώτο![]()
![]()
ευτυχως που δεν ειναι λαγος γιατι θα τον εστελνες στα παρατραγουδα..επισης αν ξερεις χορο και τραγουδι μπορεις να συμμετεχεις και σε παρασταση του μιστερ μπουτια με καλα λεφτα![]()
![]()
πραγματικος σεισμος!Το ακουσα και γω striantaf!!!!
Μυριαδες ο λαος παρευρεθηκε στο αεροδρομιο να υποδεχτει τον Βραζιλιανο παιχτη.Η αστυνομια βεβαια εκανε καλη δουλεια εχοντας δυναμη 2000 οργανων να ρυθμιζουν την κυκλοφορια!
Τελικα μαλλον δεν κανανε καλα τη δουλεια τους και τους στελνανε στο Πορτο ραφτη γιατι ειδα στις ειδησεις οτι πλημμυρισαν οι παραλιες σημερα...
Συνολο κοσμου που εφθασε στο αεροδρομιο: [size=20pt]1100 ατομα [/size]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()