Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (3 μέλη και 13 επισκέπτες)

kokoss7

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ελπιζω να μην λες τον σεζαρ?αν ηταν ψυχακιας αυτος τοτε ο αβρααμ με τετοια μουρη τι ειναι?σαν αυτους που ζητανε τσιγαρο στο δαφνι μου μοιαζει
Που είσαι κουμπάρε χαθήκαμε....
  Δεν έχει διαρκείας φέτος... :S :-

Επισκέπτης
ελπιζω να μην λες τον σεζαρ?αν ηταν ψυχακιας αυτος τοτε ο αβρααμ με τετοια μουρη τι ειναι?σαν αυτους που ζητανε τσιγαρο στο δαφνι μου μοιαζει
ναι για τον γαμια σου ελεγα..οσο για τον αβρααμ ετσι πρεπει να ειναι..να γυαλιζει το ματι του & ας μην ξερει μπαλλα..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ελπίζω μόνο να μην ανακυκλωθούν τα ίδια ονόματα για άλλη μια εβδομάδα και μετά πάλι από την αρχή....γιατί θα είναι γκαουτσοκεφαλιά...
Αν θέλει δεν χρειάζεται μέχρι την Παρασκευή. Δύο τηλεφωνήματα δουλειά είναι.
Αλλιώς να ανεβάσουνε το νεαρούδι από τις ακαδημίες που πήρανε φέτος...αμα πια...

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.901
Πόντοι
13.165
τι νικολακοπουλος και μαλακιες,pleasurgiver κυριοι για το ρεπορταζ του ολυμπιακου :rockon:,σημερα στις 12 το βραδι
εχει εκπομπη και ο ο αντυπας στο spotr fm για τον ολυμπιακο

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
No money no honey... με βλέπω στην ουρά έξω από το ταμείο στο Καραισκάκη όπως πέρσυ ο Δωρητής :headbang:
ρε κοκο...έλα να σου δώσω εγώ σουλειά. Αρκεί να ξέρεις αγγλικά και μία ακόμα ξένη γλώσσα...και κλείσαμε.

kokoss7

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ρε κοκο...έλα να σου δώσω εγώ σουλειά. Αρκεί να ξέρεις αγγλικά και μία ακόμα ξένη γλώσσα...και κλείσαμε.
Δουλειά βρήκα εδώ και μια εβδομάδα σ'αυτό που σπούδασα και γουστάρω να κάνω. Το θέμα είναι ότι 1,5 χρόνο ΟΑΕΔ έχω τρύπες να κλείσω...
Ευχαριστώ πάντως :thumbsup:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.901
Πόντοι
13.165
επισης αν ξερεις  χορο και τραγουδι μπορεις να συμμετεχεις  και σε παρασταση του μιστερ μπουτια με καλα λεφτα :2funny: :2funny:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
"ΧΑΛΑΣΜΟΣ" ΣΤΟ ΕΛ.ΒΕΝ.
ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...
καλα τα ελεγαν οι φυλλαδες τους... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

σεισμός»
16/07/2008, 19:07 | Διαβάστηκε 7906 φορέςΣχόλια (0)

Στην Ελλάδα έφτασε το απόγευμα της Τετάρτης (ώρα 18:20) ο Ζιλμπέρτο Σίλβα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Η άφιξη του Βραζιλιάνου «σταρ» του παγκόσμιου ποδοσφαίρου προκάλεσε πλήθος ενθουσιασμού σε περίπου [size=50pt]1.500[/size] οπαδούς του «τριφυλλιού», που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»,

Συνημμένα

• prasini_l.jpg
    prasini_l.jpg
    231,8 KB · Εμφανίσεις: 15
  • derby_l.jpg
    derby_l.jpg
    202,4 KB · Εμφανίσεις: 18

Επισκέπτης
Το ακουσα και γω striantaf αλλα δε στα πανε καλα!!!!
Μυριαδες ο λαος παρευρεθηκε στο αεροδρομιο να υποδεχτει τον Βραζιλιανο παιχτη.Η αστυνομια βεβαια εκανε καλη δουλεια εχοντας δυναμη 2000 οργανων να ρυθμιζουν την κυκλοφορια!

Τελικα μαλλον δεν κανανε καλα τη δουλεια τους και τους στελνανε στο Πορτο ραφτη γιατι ειδα στις ειδησεις οτι πλημμυρισαν οι παραλιες σημερα...

Συνολο κοσμου που εφθασε στο αεροδρομιο:     [size=20pt]1100 ατομα [/size]     :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Το ακουσα και γω striantaf!!!!
Μυριαδες ο λαος παρευρεθηκε στο αεροδρομιο να υποδεχτει τον Βραζιλιανο παιχτη.Η αστυνομια βεβαια εκανε καλη δουλεια εχοντας δυναμη 2000 οργανων να ρυθμιζουν την κυκλοφορια!

Τελικα μαλλον δεν κανανε καλα τη δουλεια τους και τους στελνανε στο Πορτο ραφτη γιατι ειδα στις ειδησεις οτι πλημμυρισαν οι παραλιες σημερα...

Συνολο κοσμου που εφθασε στο αεροδρομιο:     [size=20pt]1100 ατομα [/size]     :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πραγματικος σεισμος!
εγω ακουσα σημερα μεχρι οτι μπορει να υπαρχει και περισσοτερος κοσμος απο οτι και στον ντεταρι!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom