Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

hadesg7

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Η Γνωμη των Φιλαθλων για την Συγνωμη του ριβαλντο.....
wwwrx7.jpg

απο το Γκαλοπ του

Αυτα απο τους ελαχιστους αποδεδειγμενα φιλαθλους του Ολυμπιακου...

Παμε τωρα στην γνωμη των αμετρητων Οπαδων Του...

Που πιστευετε οτι θα κλεισει την καριερα της η "συγχωρεμενη";

α. Βραζιλια   0%
β. τουρκιαεκ  0%
γ. Καραισκακη την 5η αγωνιστικη  100%

Πηγη: ΘΥΡΑ7

...Καλησπερα και σημερα σε ολα τα αδερφια...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
1.πόσο τον πήρε η Ιντεπεντιέντε το Νούνιες; Περιέργεια, αλλά και για να δούμε μην τυχόν καταλήξουμε σαν αυτή την ομαδίτσα την πωστηλενε, την Μπαρτσελόνα ντε που δίνει πακτωλούς να πάρει παίκτες και μετά τους δίνει πιρπαρά.

2. Τώρα, και χωρίς Λούα και Νούνιες...τι επιθετικό πρέπει να πάρει;
3. Τον Κρέσπο και να ερχότανε ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΩ.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295

α. Βραζιλια   0%
β. τουρκιαεκ  0%

:rockon: :rockon: :rockon: :thumbsup:

Συνημμένα

• f_Rivaldo.jpg
    f_Rivaldo.jpg
    51,1 KB · Εμφανίσεις: 43

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

α. Βραζιλια   0%
β. τουρκιαεκ  0%

Τώρα θες να μας πεις πως θα φτάσει μέχρι την 5η αγωνιστική;;; Μπαααααααααααααααααααααααααααα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Πάντως πέρα από την πλάκα και το οπαδιλίκι...καλό είναι φέτος να προσέξουμε...όχι την ΑΕΚ και τον ΠΑΟ, αναφέρομαι στις καλές ομάδες...Αστέρα, Πανιώνιο, Εργοτέλη...αυτές δηλαδή πουθ και φέτος μας κόψανε βαθμούς.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ρε φίλε αφού σου έχω πει είμαι σε μετακόμιση και ανακαίνιση  Προσωπική και επαγγελματική !!!!!!
ΔΕΝ σας γραφω !!!! διαβαζω τα παντα(σχεδον) αλλα δεν προλαβαινω να γραψω !!!!

ο Doritis τι κανει???
Που εισαι μωρη χαμουρα?κανονισε να μην ερθεις στο πρωτο φιλικο στον ναο

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ρε σεις δεν λεω τον γουσταρα τον νουνιες αλλα στην τελικη τι εκανε?ενα γκολ εβαλε στην ποα και ουτε καν το πρωτο
το [size=20pt]4 [/size]σιγα τα ωα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ρε σεις δεν λεω τον γουσταρα τον νουνιες αλλα στην τελικη τι εκανε?ενα γκολ εβαλε στην ποα και ουτε καν το πρωτο
το [size=20pt]4 [/size]σιγα τα ωα
σωστό και λάθος όμως.
Δεν έκανε τίποτα, συμφωνώ. Αλλά μην ξεχνάμε πως είχε έρθει όντας βασικός στην ομάδα του κι εδώ δεν τον έβαζε ούτε στα φιλικά.
Επίπλέον χρειάζεται και χόνος προσαρμογής. Θέλω να πω, αν είναι να παίρνεις ένα παίκτη για μια χρονιά γιατί να του κάνεις συμβόλαιο για 3 ή 4 χρόνια; Υποτίθεται πως πέρσι το καλοκαίρι χτίζαμε ομάδα και από την ομάδα που χτίζαμε δεν έχει μείνει ούτε ο προπονητής ούτε ο τεχνικός διευθυντής ούτε οι παίκτες οι περισσότεροι. Οπότε ή πέρσι κάναμε λάθος ή φέτος κάνουμε.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.901
Πόντοι
13.165
τον νουνιεζ τον ειχα δει στα φιλικα που εννοειτε οτι ηταν και στα καλυτερα του,πολυ λιγος σαν παικτης,και για μενα υπευθυνος
για τη κακη εικονα του ολυμπιακου στα φιλικα,ευτυχως που εφυγε,δεν εκανε αυτος ο παικτης για τον ολυμπιακο,κατι ακουγεται δειλα δειλα για καστιγιο,απο αγγλια,για να δουμε

Επισκέπτης
Νούνιες: «Είμαι ευγνώμων…»

112417.jpg

Η επιστροφή του στην πατρίδα είναι κάτι που επιθυμούσε, αφού στον Ολυμπιακό δεν τα κατάφερε…Ο Λίονελ Νούνιες ωστόσο δεν φεύγει με πικρία και δεν κρατά κακία σε κανέναν.

«Είμαι ευγνώμων στον Ολυμπιακό για την ευκαιρία που μου έδωσε να αγωνιστώ στην Ευρώπη, για την αντιμετώπιση που είχα από όλους, αλλά και γιατί μου επιτρέπει τώρα να πάω σε μία μεγάλη ομάδα της Αργεντινής, όπου θα είμαι βασικός», ήταν τα λόγια του Αργεντινού άσου που μεθαύριο αναμένεται να αναχωρήσει για την πατρίδα του.

«Ήρθα για να παίξω και η αλήθεια είναι πως περίμενα να εξελιχθούν διαφορετικά τα πράγματα, αλλά δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Μου φέρθηκε πολύ καλά ο Ολυμπιακός και φεύγω κρατώντας τις καλές αναμνήσεις. Είναι προφανές πως θα ήθελα να παίξω περισσότερο, για να μπορέσω να δείξω και την αξία μου και να δικαιώσω τις προσδοκίες, αλλά αναγνωρίζω πως υπήρχαν πολλοί καλοί επιθετικοί στην ομάδα. Στα μισά της χρονιάς, όταν προσαρμόστηκα και έπαιξα σε κάποια σερί παιχνίδια, ανέβηκα. Αν τότε είχα πάρει κι άλλα παιχνίδια στα πόδια μου, πιστεύω πως θα είχα και στην Ελλάδα τη συχνότητα στο σκοράρισμα που είχα στην Αργεντινή. Αλλά δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τον Ολυμπιακό, ίσα ίσα με διευκόλυνε τώρα που εξέφρασα την επιθυμία να πάω στην Ιντεπεντιέντε, όπου θα έχω τη δυνατότητα να παίξω…», συμπλήρωσε.

Αφού πρώτα αποκάλυψε ότι η φανέλα του βασικού, που του υποσχέθηκαν στην Ιντεπεντιέντε, έπαιξε σημαντικό ρόλο για την απόφασή του, συναρτήσει με το γεγονός ότι εδώ δεν θα ήταν και στις πρώτες επιλογές του Βαλβέρδε, εν συνεχεία ξεχώρισε την κορυφαία του στιγμή με τα ερυθρόλευκα. «Ήταν πολύ ιδιαίτερο γκολ αυτό κόντρα στον Παναθηναϊκό για μένα και θα το θυμάμαι για πάντα», είπε αναφερόμενος στο εντυπωσιακό γυριστό σουτ με το οποίο κεραυνοβόλησε την εστία των «πρασίνων»…

«Ήταν το πρώτο μου γκολ. Είναι πολύ ιδιαίτερο όμως, όχι μόνο επειδή ήταν το πρώτο, αλλά κυρίως επειδή ήταν απέναντι στον Παναθηναϊκό. Γνωρίζω πολύ καλά τι σημαίνουν αυτά τα παιχνίδια για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, γι' αυτό και είχα πανηγυρίσει τόσο έξαλλα το γκολ που είχα πετύχει σε μία από τις μεγαλύτερες νίκες μας αυτή τη χρονιά. Και επειδή ήταν και πολύ ωραίο γκολ βέβαια…», είπε ο 22χρονος επιθετικός.

Όταν ρωτήθηκε τι κρατά από την χρονιά του στον Ολυμπιακό, ο «Λιο» απάντησε: «Την αγάπη των οπαδών και τη σχέση τους με την ομάδα. Μας στήριζαν πάντα με τρόπο μοναδικό. Τους συμπαίκτες μου, το κλίμα ήταν εξαιρετικό. Όπως θα θυμάμαι και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, του Κυπέλλου, του Σούπερ Καπ ήταν οι πρώτοι τίτλοι μου στην καριέρα μου».

Τέλος ρωτήθηκε αν θα ήθελε κάποια στιγμή να επιστρέψει στην Ελλάδα και να ξαναφορέσει τα ερυθρόλευκα και είπε: «Γιατί όχι; Αισθάνομαι πως φεύγω χωρίς να έχω δείξει την αξία μου. Θα ήθελα να επιστρέψω για να πετύχω τα γκολ που δεν πέτυχα αυτή τη χρονιά».
μαθε λιγο παραπανω μπαλλιτσα & εδω ειμαστε εμεις..
ευχαριστουμε για την ωραια καρφωτη ψωλαρα που εριξες στην σουφρα των σιχαμενων..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
κοίτα, δεν αντιλέγω. Απλά λέω πως καλό είναι να δίνουμε πίστωση σε παίκτες που επιλέγουμε για να μην άχουμε πάλι τα ίδια όπως με τον Ντρασένα και τόσους άλλους που φύγανε και μεγαλούργησαν επειδή τους εμπιστεύθηκαν.
Κατά τα άλλα ο προπονητής ξέρει καλύτερα.
Και στο κάτω κάτω...ό,τι και να γίνει, εγώ Ολυμπιακός είμαι..δεν είμαι οπαδός ούτε καποιου παίκτη, ούτε κάποιου προπονητή ούτε προέδρου.

Επισκέπτης
Άσχημα μαντάτα
Ο Λομάνα Λούα Λούα πήγε χθες στου Ρέντη και ενημερώθηκε και επισήμως ότι δεν υπολογίζεται για τη νέα χρονιά και πως πρέπει να βρει ομάδα και να φύγει…

Ο Κονγκολέζος επιθετικός δεν το πήρε και πολύ καλά.. Αντιθέτως ήταν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση αφού περίμενε ότι τελικά θα βρισκόταν λύση και θα έμενε στην ομάδα. Το χειρότερο όμως για του Λούα Λούα είναι ότι από την στιγμή που δεν έχει φτάσει πρόταση από άλλη ομάδα, πλην της Αλ Αραμπί, το Κατάρ αποτελεί μονόδρομο…

Ο παίκτης έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει με τίποτα να πάει στο Κατάρ αν και το συμβόλαιο που του προσφέρουν (πάνω από 3 εκατ. ευρώ ετησίως) δεν πρόκειται να τα βρει πουθενά!!

Την γλίτωσαν Μπελούτσι – Λεντέσμα

Σύμφωνα με τα χθεσινά αποτελέσματα των εξετάσεων τους οι Μπελούτσι και Λεντέσμα συνεχίσουν το πρόγραμμα της αποθεραπείας τους και γλιτώνουν τα χειρότερα!

Ειδικά για τον Μπελούτσι τα πράγματα τελικά είναι πολύ καλύτερα. Ο κίνδυνος του χειρουργείου απομακρύνεται και ο παίκτης θα ακολουθήσει κανονικά την υπόλοιπη ομάδα στην Ολλανδία με προοπτική να παίξει στα 2 από τα 3 φιλικά παιχνίδια που θα δοθούν εκεί.

Σε ότι αφορά τον «λύκο» τα πράγματα είναι λίγο πιο πολύπλοκα. Η τενοντίτιδα στο αριστερό γόνατο που τον ταλαιπωρεί ενδεχομένως να τον αναγκάσει να χάσει μεγάλο μέρος της προετοιμασίας. Το πιθανότερο είναι να πάει και αυτός στην Ολλανδία αλλά ίσως να μην μπορέσει να λάβει μέρος σε κανένα από τα φιλικά και μάλλον θα αρκεστεί στο να συνεχίσει εκεί την αποθεραπεία του εκεί με την υπόλοιπη αποστολή.

Ο κίνδυνος για τον Λεντέσμα τελικά είναι μεγαλύτερος αφού αν πιέσει το πόδι του ίσως να χειροτερέψει την κατάσταση και να χρειαστεί να μείνει εκτός για πολύ μεγαλύτερο διάστημα. Επίσης χθες έγινε γνωστό ότι η Σαν Λορένζο απέσυρε το ενδιαφέρον της, προς μεγάλη απογοήτευση του μάνατζερ του παίκτη, αφού έκρινε ότι δεν έχει την οικονομική δυνατότητα για να δελεάσει τον Ολυμπιακό.

Ο Αργεντινός αμυντικός μέσος, όπως η ΠΑΕ αφήνει να διαρρεύσει, βρίσκεται κανονικά στα πλάνα του Βαλβέρδε για τη νέα χρονιά…

Στα 2,7 εκατομμύρια του Όσκαρ…

Μπορεί το όνομα του να μην ξεσήκωσε τον κόσμο και να μην γέμισε το αεροδρόμιο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι φτηνός!!

Ο λόγος για τον Όσκαρ Γκονζάλεθ, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού από την Σαραγόσα. Τις τελευταίες ημέρες στην Ισπανία κυκλοφόρησε ότι η μετακίνηση του παίκτη στον Ολυμπιακό έφτασε στα 2,7 εκατομμύρια ευρώ….

Αυτό δείχνει ότι ο Ισπανός τεχνικός υπολογίζει πολύ τον εν λόγω παίκτη και ίσως τελικά κάτι να ξέρει…

Αν λοιπόν συνυπολογιστούν οι μεταγραφές των Γκαλίτσιου, Γ. Παπαδόπουλου, Κ. Παπαδόπουλου, τα χρήματα που έχουν δαπανηθεί ως τώρα φτάνουν τα 6,8 εκατομμύρια ευρώ, ενώ αναμένεται να αποκτηθούν άλλοι 2-3 ενδεκαδάτοι παίκτες.

Επισκέπτης
Προβάδισμα στον Λέτο
Η θέση του αριστερού χαφ στον Ολυμπιακό θεωρείται ότι θα καλυφθεί φέτος με κάποιον παίκτη που θα μπορέσει να δώσει όσα πρόσφερε (ή τουλάχιστον …ορισμένα απ΄αυτά) τα προηγούμενα χρόνια ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς.

Κατά καιρούς έχουν ακουστεί πολλά ονόματα που μπήκαν στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού με μεγαλύτερο αυτό του Σολάρι και πιο πρόσφατο του Ντούντα που ήταν και η προτίμηση του Βαλβέρδε.
Καμία από τις περιπτώσεις δεν προχώρησε και …αναγκαστικά εμφανίστηκαν νέα ονόματα στο προσκήνιο.

Ένα από αυτά, είναι του Σεμπάστιαν Λέτο και είναι – ίσως – από τα πιο πιθανά.

Ο Λέτο ανήκει στη Λίβερπουλ αλλά το μέλλον του στους “reds” δεν είναι και ιδιαίτερα ρόδινο. Η πρώτη του σεζόν στην Αγγλία ήταν αρκετά κακή αφού αγωνίστηκε μόλις σε δύο παιχνίδια του Carling Cup και ένα του Τσάμπιονς Λιγκ.
Η έλλειψη άδειας εργασίας στην Αγγλία δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί στο Πρωτάθλημα αν και δημιουργεί απορία το γεγονός ότι η Λίβερπουλ ξόδεψε 3 εκατομμύρια για να πάρει από τη Λανούς έναν παίκτη που δεν μπορούσε να παίξει στην Πρέμιερσιπ.

Πάντως, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά σήμερα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει σχηματίσει καλή γνώμη για τον παίκτη. Ορισμένοι μάλιστα, συσχετίζουν τις επαφές που είχε ο Ιμπάνιεθ (ατζέντης του Βαλβέρδε) στο Λίβερπουλ, πριν από λίγες ημέρες, με τον Αργεντινό μέσο.
Τα χρήματα που μπορεί να ζητάει η Λίβερπουλ είναι άγνωστα. Ισως μάλιστα οι «κόκκινοι» να θέλουν να δώσουν τον παίκτη δανεικό μέχρι να μπορέσει να εξασφαλίσει άδεια εργασίας στην Αγγλία.

Ο Λέτο είναι μόλις 22 χρονών και τα στατιστικά του στην Αργεντινή μιλάνε για έναν παίκτη βασικό. Μόλις 4 συμμετοχές τη σεζόν 2004-05 (18 χρονών) αλλά 21 και 30 στις επόμενες δύο.
Αν και είναι ψηλός για να παίζει στα άκρα (1.88), βάσει του βίντεο που θα δείτε παρακάτω, φαίνεται να είναι και αρκετά δυνατός.
[youtube=425,350]B5HfXULDSD4[/youtube]
οχι ρε πουστη μου..
δεν θα παιζει & την επομενη 15ετια ο βησαριωνας???

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
μονο και μονο που ειδα κολλημα στο μυτακι απο βολε του τερματοφυλακα εμενα μου κανει ο οσκαρ
αυτα τα βλεπαμε απο τον ζιο και μας εχουν λειψει

Επισκέπτης
Ξανά ο Ντούσερ !
Παρότι το θέμα της μεταγραφής του Αλντο Ντούσερ στον Ολυμπιακό θεωρήθηκε «τελειωμένο», ο Αργεντινός ήρθε να ανατρέψει τα δεδομένα με χθεσινές του δηλώσεις στον «Πρωταθλητή».

Ο αμυντικός χαφ της Σανταντέρ δήλωσε ότι ουδέποτε αρνήθηκε την πρόταση του Ολυμπιακού που την θεωρεί τιμητική!
Μάλιστα, ο Ντούσερ λέει πως δεν έχει πρόβλημα να μετακομίσει από την Ισπανία αφού στο παρελθόν έχει παίξει και στην Πορτογαλία.

Επιπλέον, ο Αργεντινός λέει ότι έχει μιλήσει τηλεφωνικά με τον Ερνέστο Βαλβέρδε που του είπε ότι τον θέλει μαζί του στον Ολυμπιακό.
Τέλος, ο αμυντικός μέσος με το αυστριακό διαβατήριο, παραπέμπει το θέμα στον ατζέντη του αλλά και στις δύο ομάδες!

Πάντως, το θέμα του Αργεντινού χαφ μπορεί να είναι περισσότερο μπερδεμένο απ’ότι υπολογίστηκε παλιότερα. Μάλιστα, πηγές της διοίκησης του Ολυμπιακού λένε ότι το ποσό που προσφέρθηκε στη Σανταντέρ δεν είναι τα 4 εκατομμύρια της ρήτρα αλλά πολύ λιγότερο αφού το συμβόλαιο του παίκτη λήγει σε ένα χρόνο.

Σε κάθε περίπτωση, η ισπανική ομάδα έχει συναινέσει στη μεταγραφή και πιέζει τον παίκτη για την οριστική (και αμετάκλητη ελπίζουμε) απόφαση του.

Ο παίκτης – όπως ακούγεται στην Ισπανία – θα απαντήσει οριστικά στην ομάδα του μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή αν και στο πρόσφατο παρελθόν οι δηλώσεις του (ή του ατζέντη του) δεν ήταν ενθαρρυντικές.

Ετσι, τα δεδομένα είναι (όπως παρουσιάζονται σήμερα) απλά. Ο Ολυμπιακός ΔΕΝ έχει αποσυρθεί και η Σανταντέρ δέχεται. Αν αποφασίσει τελικά και ο Αργεντινός...

Επισκέπτης
μονο και μονο που ειδα κολλημα στο μυτακι απο βολε του τερματοφυλακα εμενα μου κανει ο οσκαρ
αυτα τα βλεπαμε απο τον ζιο και μας εχουν λειψει
εδω εσενα σου εκανε ο ψυχοπαθακιας..
ααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ασε ρε παπαρα τις αντιγραφες και ξεκινα για αεροδρομιο,προλαβαινουμε τον παιχταρα?

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
εδω εσενα σου εκανε ο ψυχοπαθακιας..
ααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
ελπιζω να μην λες τον σεζαρ?αν ηταν ψυχακιας αυτος τοτε ο αβρααμ με τετοια μουρη τι ειναι?σαν αυτους που ζητανε τσιγαρο στο δαφνι μου μοιαζει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom