Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (3 μέλη και 12 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.890
Πόντοι
42.697
Καλημερα ΑΡΡΩΣΤΟΙ φιλοι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΒΟΘΡΟΣ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ρε σύνγαυρε βόθρε πάντα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι, και ξέρω οτι δεν θα με παρεξηγήσεις γιατί είσαι ωραίος τύπος:
με τί αφρόλουτρο/σαπούνι κτλ κάνεις μπάνιο σπίτι όταν γυρνάς απο την δουλεία?

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ρε σύνγαυρε βόθρε πάντα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι, και ξέρω οτι δεν θα με παρεξηγήσεις γιατί είσαι ωραίος τύπος:
με τί αφρόλουτρο/σαπούνι κτλ κάνεις μπάνιο σπίτι όταν γυρνάς απο την δουλεία?
φιλε δεν πλενομε ποτε με νερο,παλια  χρησιμοποιουσα μυστρι ή ξεστρο,αλλα τελικα κατεληξα στην γυαλοβουρτσα!!!!!!!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.890
Πόντοι
42.697
φιλε δεν πλενομε ποτε με νερο,παλια  χρησιμοποιουσα μυστρι ή ξεστρο,αλλα τελικα κατεληξα στην γυαλοβουρτσα!!!!!!!

χαχαχα!
υπάρχει και το σβουράκι που μπάινει στο μπακ εντ ντεκερ ξέρεις...
να σαι καλά φίλε!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
καλησπερα χουλιγκανοπρεζακηδες.πλεζουρ με πηραν τηλεφωνο απο καε για εισιτηριο και ρωτησα για κατω διαζωματα αν εχει διπλανα και μου παν οτι προς το παρον δεν εχει χαμηλα στο σεφ...και αλλαξα κρατηση μου για να παρω 2διπλανα και  τελικα και ειχε μονο στα ψηλα 7 σειρες κατω απο το ταβανι κεντρικα ...ψαξτο να δεις γιατι αν θες διπλανα και αρκετα ισως να χεις προβλημα...και μου παν και ως την τριτη να παω να πλερωσω. :grin: :grin: :grin:.απο 4 αυγουστου ανοιγει οτι εχει μεινει για νεους κατοχους...

Επισκέπτης
καλησπερα χουλιγκανοπρεζακηδες.πλεζουρ με πηραν τηλεφωνο απο καε για εισιτηριο και ρωτησα για κατω διαζωματα αν εχει διπλανα και μου παν οτι προς το παρον δεν εχει χαμηλα στο σεφ...και αλλαξα κρατηση μου για να παρω 2διπλανα και  τελικα και ειχε μονο στα ψηλα 7 σειρες κατω απο το ταβανι κεντρικα ...ψαξτο να δεις γιατι αν θες διπλανα και αρκετα ισως να χεις προβλημα...και μου παν και ως την τριτη να παω να πλερωσω. :grin: :grin: :grin:.απο 4 αυγουστου ανοιγει οτι εχει μεινει για νεους κατοχους...
καλησπερα υπαλληλε..αφου σου ειπα ρε οτι λογιζομαστε σαν νεοι..μιλησα με τους δικους μου & τους ειπα να παρουν οπου βρουν στο κεντρο..400 ευρωπουλα μου ειπαν..οταν κλεισουν θα σε ενημερωσω..να χαθουμε παντως αποκλειεται..

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
καλησπερα υπαλληλε..αφου σου ειπα ρε οτι λογιζομαστε σαν νεοι..μιλησα με τους δικους μου & τους ειπα να παρουν οπου βρουν στο κεντρο..400 ευρωπουλα μου ειπαν..οταν κλεισουν θα σε ενημερωσω..να χαθουμε παντως αποκλειεται..
ναι ρε απλα φετος ανοιγουν για διαρκειας πιο πολλες θυρες και μπορεις να κανεις κρατηση απο τωρα...στα κατω ειχε φουλ απο περισυ μοου πε μια απο καε που μιλαγαμε...και σιγα  μην ακυρωσουν φετος

Επισκέπτης
ναι ρε απλα φετος ανοιγουν για διαρκειας πιο πολλες θυρες και μπορεις να κανεις κρατηση απο τωρα...στα κατω ειχε φουλ απο περισυ μοου πε μια απο καε που μιλαγαμε...και σιγα  μην ακυρωσουν φετος
ε σου ειπα..το ψαχνουν..

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
καλησπέρα γαυροεπιστήμονες........ψύχραιμα σήμερα γιατί 40άρισε...και εσείς ή με ζέστη ή με κρύο...αλλού είσαστε.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: ..........με φειδώ τις μπύρες βρεεεεεεεεεεεεεεε............... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
μην ξεχασετε να ανανεωσετε την καρτα μελους σας!
α ρε θειε κονομες και φερνεις και κανενα παπαδοπυλο απο ηρακλη για ξεκαρφωμα!

Επισκέπτης
πολυμετοχικε σε ψαχνει το αφεντικο να κανεις κανα δρομολογιο..

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
πολυμετοχικε σε ψαχνει το αφεντικο να κανεις κανα δρομολογιο..

ο σιλβα ερχεται ο μακελελε που ειναι εχασε το δρομο?απο περσι τον περιμενετε με μπαρμαστολτιδη και τον κουτσο λυκο ωραια αμυντικα χαφ εχετε!απο αριστερα στα χαφ με τον γεροτζολε και αμυνα πισω με αντζα μεινατε και μπραβο που παιζει αριστερο μπακ και ζεβλακοφ που ειναι δεξιο μπακ.ο κολοτσινι ερχεται η ακομα?

Επισκέπτης
ο σιλβα ερχεται ο μακελελε που ειναι εχασε το δρομο?απο περσι τον περιμενετε με μπαρμαστολτιδη και τον κουτσο λυκο ωραια αμυντικα χαφ εχετε!απο αριστερα στα χαφ με τον γεροτζολε και αμυνα πισω με αντζα μεινατε και μπραβο που παιζει αριστερο μπακ και ζεβλακοφ που ειναι δεξιο μπακ.ο κολοτσινι ερχεται η ακομα?
τι παραπανω να παρουμε ρε κακομοιρε???δεν σου φτανουν οι 4αρες???

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Καλημερα σε ολους!!!!!
Ρε αρρωστε με τον κροκους που μας κοροιδευει και σας παμε.....βολτα ;)...
Φαντασου και να σταματησει να μας κοροιδευει τι εχετε να τραβηξετε ρε αμοιρα!!!!!!

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
τι παραπανω να παρουμε ρε κακομοιρε???δεν σου φτανουν οι 4αρες???
κανε καμια επετειο να θυμασαι οτι περασες στους 16 καρπαζοεισπρακτορα της ευρωπης και αναψε και μια λαμπαδιτσα στην κωλοοικογενεια του βαρδινογιαννη που με την ανυπαρξια τους σε εκαναν τσαμπα μαγκα.η τσαπου θα ειναι ωραια φετος ξερω οτι τρεμετε αλλα παρτε το αποφαση σιγα σιγα!
ΚΟΡΝΕΣ ΟΛΕ ΟΛΕ.........................

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Ηρθαν: Γκαλίτσιος, Γιάννης Παπαδόπουλος, Κόβατς, Οσκαρ, Αβραάμ Παπαδόπουλος

πω παικταραδες τρεμε μπαρτσα!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
κανε καμια επετειο να θυμασαι οτι περασες στους 16 καρπαζοεισπρακτορα της ευρωπης και αναψε και μια λαμπαδιτσα στην κωλοοικογενεια του βαρδινογιαννη που με την ανυπαρξια τους σε εκαναν τσαμπα μαγκα.η τσαπου θα ειναι ωραια φετος ξερω οτι τρεμετε αλλα παρτε το αποφαση σιγα σιγα!
ΚΟΡΝΕΣ ΟΛΕ ΟΛΕ.........................
copy-paste τις περσινες δηλωσεις κανετε ρε νουμερα..36 στα 72 ρεεεεεεεεεεε..
πουτανες σας εχω κανει ολες..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom