διαρκειας σχεδον τελος μαγκες.τωρα γυρισα.κατι λιγα στην 23(550) στην 5 (380) και διπλα απ τα vip στο διχιλιαρο.χαμος γινοτανε....λουλουδι που γυρνας???
πηρες διαρκειας???
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
φιρι-φιρι το πας να σε σφαλιαρισω τελικα..οχι βεβαια,επειδη βγηκα υπαλληλος της χρονιας θα εχω τσαμπα εισοδο
τραβα ρε τρυπα να παρεις..
αντε χουλιγκανοπρεζακια του καναπε..
Επισκέπτης
αγορασες???διαρκειας σχεδον τελος μαγκες.τωρα γυρισα.κατι λιγα στην 23(550) στην 5 (380) και διπλα απ τα vip στο διχιλιαρο.χαμος γινοτανε....
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
φετος θα παρω της ποα γιατι εχουν ριξει λεφτα στην διαφημιση και θελουν στηριξηφιρι-φιρι το πας να σε σφαλιαρισω τελικα..
τραβα ρε τρυπα να παρεις..
αντε χουλιγκανοπρεζακια του καναπε..
Επισκέπτης
ασε..δεν ειναι για να βλεπεις νετ..εμετος μου ερχεται..φετος θα παρω της ποα γιατι εχουν ριξει λεφτα στην διαφημιση και θελουν στηριξη
ναι ηθελα να παρω στη μεση αλλα εμεινα με την ορεξη,αν και ελεγε στο σαιτ οτι ειχε μεχρι να παω ειχαν εξαντληθει των 770...στην 23 πηρα με 550.θα παρω ακριβο στο μπασκετ.θα παρεις εσυ εκει?εχω κανει κρατηση στα φθηνα απο περισυ αλλα λεω να παω πιο κατω...θα παρεις του μπασκετ?αγορασες???
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
πολυ φασαρια για το τιποταασε..δεν ειναι για να βλεπεις νετ..εμετος μου ερχεται..
πολυμετοχικοτητα,γηπεδο,μεταγραφες και μας εχουν πρηξει τον πουτσο στην διαφημιση των διαρκειας
και αυτοι οι λαγοι δεν παλευοντε με τιποτα,με τετοια αισιοδοξια που βγαζουν θα περιμενε κανεις να τα εξαντλησουν αλλα τελικα μονο λογια ειναι και σε αυτον τον τομεα
Επισκέπτης
εννοειται..θα μιλησω με τον αδελφο μου & τα ξαδελφια μου,να σου πω που θα παρουμε αν θελεις να κλεισουμε μαζι..ναι ηθελα να παρω στη μεση αλλα εμεινα με την ορεξη,αν και ελεγε στο σαιτ οτι ειχε μεχρι να παω ειχαν εξαντληθει των 770...στην 23 πηρα με 550.θα παρω ακριβο στο μπασκετ.θα παρεις εσυ εκει?εχω κανει κρατηση στα φθηνα απο περισυ αλλα λεω να παω πιο κατω...θα παρεις του μπασκετ?
Επισκέπτης
τι να μας πουν οι πουθεναδες ρε???πολυ φασαρια για το τιποτα
πολυμετοχικοτητα,γηπεδο,μεταγραφες και μας εχουν πρηξει τον πουτσο στην διαφημιση των διαρκειας
και αυτοι οι λαγοι δεν παλευοντε με τιποτα,με τετοια αισιοδοξια που βγαζουν θα περιμενε κανεις να τα εξαντλησουν αλλα τελικα μονο λογια ειναι και σε αυτον τον τομεα
παντως αμα παρεις της ποα,καλο θα ηταν να κλεισεις μαζι με την παπια να σου περνει & κανα τσιμπουκακι οταν σερνεται η παναθα..
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
σταματα γιατι ξεμιουταριστηκε και θα μας τα πρηξει αν το δει αυτοτι να μας πουν οι πουθεναδες ρε???
παντως αμα παρεις της ποα,καλο θα ηταν να κλεισεις μαζι με την παπια να σου περνει & κανα τσιμπουκακι οταν σερνεται η παναθα..
επισης αν περιμενεις οτι θα μου σηκωθει βλεπωντας ποα και εχοντας ενα ραμφος να προσπαθει να με γλυψει εισαι γελασμενος,
ανθρωπος ειμαι δεν ειμαι μηχανη
Επισκέπτης
μπαα..αυτο το διαστημα μπινελικωνετε με ολους τους βαζελους του site..τελικα δεν πρεπει να υπαρχει μελος που να μην του τα εχει χωσει..σταματα γιατι ξεμιουταριστηκε και θα μας τα πρηξει αν το δει αυτο
επισης αν περιμενεις οτι θα μου σηκωθει βλεπωντας ποα και εχοντας ενα ραμφος να προσπαθει να με γλυψει εισαι γελασμενος,
ανθρωπος ειμαι δεν ειμαι μηχανη![]()
περιπτωσαρα λεμε..
ναι ρε συ οκ.απλα δες το ως 15 γιατι δεν θα χω περιθωρια να κρατησω το αλλο .μετα μολις ελευθερωθουν για νεους κατοχους υποψιαζομαι θα γινει χαμος και εκει...μη μεινουμε με το πουλι και τρεχουμε τελευταια στιγμηεννοειται..θα μιλησω με τον αδελφο μου & τα ξαδελφια μου,να σου πω που θα παρουμε αν θελεις να κλεισουμε μαζι..
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
εχει εναν κολλητο εδω μεσα ομως και μαλιστα ειναι κοινος σαςμπαα..αυτο το διαστημα μπινελικωνετε με ολους τους βαζελους του site..τελικα δεν πρεπει να υπαρχει μελος που να μην του τα εχει χωσει..
περιπτωσαρα λεμε..
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
σας ζηλευω ρε μαγκες,εγω φετος βασει των κυκλικων υπηρεσιων της κροκους Α.Ε. πρεπει να παρω διαρκειας σε βολευ και πολοναι ρε συ οκ.απλα δες το ως 15 γιατι δεν θα χω περιθωρια να κρατησω το αλλο .μετα μολις ελευθερωθουν για νεους κατοχους υποψιαζομαι θα γινει χαμος και εκει...μη μεινουμε με το πουλι και τρεχουμε τελευταια στιγμη![]()
σας ζηλευω ρε μαγκες,εγω φετος βασει των κυκλικων υπηρεσιων της κροκους Α.Ε. πρεπει να παρω διαρκειας σε βολευ και πολο
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Επισκέπτης
παπαρια..την τελευταια φορα που πηγαμε στο βολευ γυναικων με τον δωρητη πληρωσαμε απο 10 ευρωπουλα..![]()
![]()
σ αυτα ρε παμε ετσι
![]()
![]()
ηταν κατι τελειωμενοι απ' εξω που μοιραζαν κατι φωτοτυπιες προσκλησεων αλλα δεν ηρθες να μας κανεις το κονεδακι..
Επισκέπτης
ποιον???εχει εναν κολλητο εδω μεσα ομως και μαλιστα ειναι κοινος σας![]()
Επισκέπτης
μα εμεις νεοι κατοχοι θα ειμαστε..δεν αντεχοταν δευτερη χρονια με την εβραια καριολα ρε μαγκα & ετσι δεν ανανεωσαμε..ναι ρε συ οκ.απλα δες το ως 15 γιατι δεν θα χω περιθωρια να κρατησω το αλλο .μετα μολις ελευθερωθουν για νεους κατοχους υποψιαζομαι θα γινει χαμος και εκει...μη μεινουμε με το πουλι και τρεχουμε τελευταια στιγμη![]()
δεν λεει να βγαζαμε φυλακη για τον τριπουστα..
πινι πινι
σου γαμα το σπιτι
ολη η παλαιστινη..
ελα ρε ποιοι ηταν?εγω ρε πλεζουρα εχω στο μπασκετακι απο περισυ...αλλα θελω να αλλαξω θυρα να παω πιο κεντρικα και κατω...παπαρια..την τελευταια φορα που πηγαμε στο βολευ γυναικων με τον δωρητη πληρωσαμε απο 10 ευρωπουλα..
ηταν κατι τελειωμενοι απ' εξω που μοιραζαν κατι φωτοτυπιες προσκλησεων αλλα δεν ηρθες να μας κανεις το κονεδακι..
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
αχ τι μου θυμισεςπαπαρια..την τελευταια φορα που πηγαμε στο βολευ γυναικων με τον δωρητη πληρωσαμε απο 10 ευρωπουλα..
![Cum :cum: :cum:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/cum.gif)
![Έρωτας :smitten: :smitten:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/smitten.gif)
![Έρωτας :smitten: :smitten:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/smitten.gif)
ετοιμος να πηδηξω μεσα στο γηπεδο ημουν
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις