Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
φιρι-φιρι το πας να σε σφαλιαρισω τελικα..
τραβα ρε τρυπα να παρεις..
αντε χουλιγκανοπρεζακια του καναπε..
φετος θα παρω της ποα γιατι εχουν ριξει λεφτα στην διαφημιση και θελουν στηριξη

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
ναι ηθελα να παρω στη μεση αλλα εμεινα με την ορεξη,αν και ελεγε στο σαιτ οτι ειχε μεχρι να παω ειχαν εξαντληθει των 770...στην 23 πηρα με 550.θα παρω ακριβο στο μπασκετ.θα παρεις εσυ εκει?εχω κανει κρατηση στα φθηνα απο περισυ αλλα λεω να παω πιο κατω...θα παρεις του μπασκετ?

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ασε..δεν ειναι για να βλεπεις νετ..εμετος μου ερχεται..
πολυ φασαρια για το τιποτα
πολυμετοχικοτητα,γηπεδο,μεταγραφες και μας εχουν πρηξει τον πουτσο στην διαφημιση των διαρκειας
και αυτοι οι λαγοι δεν παλευοντε με τιποτα,με τετοια αισιοδοξια που βγαζουν θα περιμενε κανεις να τα εξαντλησουν αλλα τελικα μονο λογια ειναι και σε αυτον τον τομεα

Επισκέπτης
ναι ηθελα να παρω στη μεση αλλα εμεινα με την ορεξη,αν και ελεγε στο σαιτ οτι ειχε μεχρι να παω ειχαν εξαντληθει των 770...στην 23 πηρα με 550.θα παρω ακριβο στο μπασκετ.θα παρεις εσυ εκει?εχω κανει κρατηση στα φθηνα απο περισυ αλλα λεω να παω πιο κατω...θα παρεις του μπασκετ?
εννοειται..θα μιλησω με τον αδελφο μου & τα ξαδελφια μου,να σου πω που θα παρουμε αν θελεις να κλεισουμε μαζι..

Επισκέπτης
πολυ φασαρια για το τιποτα
πολυμετοχικοτητα,γηπεδο,μεταγραφες και μας εχουν πρηξει τον πουτσο στην διαφημιση των διαρκειας
και αυτοι οι λαγοι δεν παλευοντε με τιποτα,με τετοια αισιοδοξια που βγαζουν θα περιμενε κανεις να τα εξαντλησουν αλλα τελικα μονο λογια ειναι και σε αυτον τον τομεα
τι να μας πουν οι πουθεναδες ρε???
παντως αμα παρεις της ποα,καλο θα ηταν να κλεισεις μαζι με την παπια να σου περνει & κανα τσιμπουκακι οταν σερνεται η παναθα..

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
τι να μας πουν οι πουθεναδες ρε???
παντως αμα παρεις της ποα,καλο θα ηταν να κλεισεις μαζι με την παπια να σου περνει & κανα τσιμπουκακι οταν σερνεται η παναθα..
σταματα γιατι ξεμιουταριστηκε και θα μας τα πρηξει αν το δει αυτο
επισης αν περιμενεις οτι θα μου σηκωθει βλεπωντας ποα και εχοντας ενα ραμφος να προσπαθει να με γλυψει εισαι γελασμενος,
ανθρωπος ειμαι δεν ειμαι μηχανη :grin:

Επισκέπτης
σταματα γιατι ξεμιουταριστηκε και θα μας τα πρηξει αν το δει αυτο
επισης αν περιμενεις οτι θα μου σηκωθει βλεπωντας ποα και εχοντας ενα ραμφος να προσπαθει να με γλυψει εισαι γελασμενος,
ανθρωπος ειμαι δεν ειμαι μηχανη :grin:
μπαα..αυτο το διαστημα μπινελικωνετε με ολους τους βαζελους του site..τελικα δεν πρεπει να υπαρχει μελος που να μην του τα εχει χωσει..
περιπτωσαρα λεμε..

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
εννοειται..θα μιλησω με τον αδελφο μου & τα ξαδελφια μου,να σου πω που θα παρουμε αν θελεις να κλεισουμε μαζι..
ναι ρε συ οκ.απλα δες το ως 15 γιατι δεν θα χω περιθωρια να κρατησω το αλλο .μετα μολις ελευθερωθουν για νεους κατοχους υποψιαζομαι θα γινει χαμος και εκει...μη μεινουμε με το πουλι και τρεχουμε τελευταια στιγμη  :cheesy:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
μπαα..αυτο το διαστημα μπινελικωνετε με ολους τους βαζελους του site..τελικα δεν πρεπει να υπαρχει μελος που να μην του τα εχει χωσει..
περιπτωσαρα λεμε..
εχει εναν κολλητο εδω μεσα ομως και μαλιστα ειναι κοινος σας  :rockon:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ναι ρε συ οκ.απλα δες το ως 15 γιατι δεν θα χω περιθωρια να κρατησω το αλλο .μετα μολις ελευθερωθουν για νεους κατοχους υποψιαζομαι θα γινει χαμος και εκει...μη μεινουμε με το πουλι και τρεχουμε τελευταια στιγμη  :cheesy:
σας ζηλευω ρε μαγκες,εγω φετος βασει των κυκλικων υπηρεσιων της κροκους Α.Ε. πρεπει να παρω διαρκειας σε βολευ και πολο

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: σ αυτα ρε παμε ετσι  :2funny: :2funny:
παπαρια..την τελευταια φορα που πηγαμε στο βολευ γυναικων με τον δωρητη πληρωσαμε απο 10 ευρωπουλα..
ηταν κατι τελειωμενοι απ' εξω που μοιραζαν κατι φωτοτυπιες προσκλησεων αλλα δεν ηρθες να μας κανεις το κονεδακι..

Επισκέπτης
μα εμεις νεοι κατοχοι θα ειμαστε..δεν αντεχοταν δευτερη χρονια με την εβραια καριολα ρε μαγκα & ετσι δεν ανανεωσαμε..
δεν λεει να βγαζαμε φυλακη για τον τριπουστα..
πινι πινι
σου γαμα το σπιτι
ολη η παλαιστινη..

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
παπαρια..την τελευταια φορα που πηγαμε στο βολευ γυναικων με τον δωρητη πληρωσαμε απο 10 ευρωπουλα..
ηταν κατι τελειωμενοι απ' εξω που μοιραζαν κατι φωτοτυπιες προσκλησεων αλλα δεν ηρθες να μας κανεις το κονεδακι..
ελα ρε ποιοι ηταν?εγω ρε πλεζουρα εχω στο μπασκετακι απο περισυ...αλλα θελω να αλλαξω θυρα να παω πιο κεντρικα και κατω...

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
αχ τι μου θυμισες  :cum: :cum: :cum: :cum: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
ετοιμος να πηδηξω μεσα στο γηπεδο ημουν  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom