Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
αχ μωρέ φεθ....δεν χαμογελάς καθόλου?.....η ζωή θέλει και την πλάκα της...όλα σοβαρα τα παίρνεις?.....φίλε...αν δεν το ρίξουμε και λίγο στην πλάκα θα τρελλαθούμε πραγματικά με την κωλοζωή μας.....χαλάρωσε και απόλαυσε ότι μπορείς......εδω εγώ αυτοσαρκάζομαι συνέχεια όπως θα έχεις δει.....χιούμορ μωρέ.....ρε τι γραφω στο αρουροθρέντ...φιλοσοφίες,άντε τώρα να καθαρισουμε με τον πλέζουρα....και αυτα θα βρίζει....

είδες?...ο ζούζις..όρμηξε..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Όχι Τάλε.
Στο θρεντ του Πλέζουρα και των άλλων καλόπαιδων, ΕΓΩ δεν χαμογελάω.
Χαμογελάω -και πολύ μάλιστα- μόνο με όσους σέβομαι.
Και απο δω δεν σέβομαι και πολλούς, ξέρεις.
Αν πάλι χαμογελάς εσύ, δικό σου το πρόβλημα.

Στο μεταξύ πάντως, και πριν μου αρχίσεις τη χρηστομάθεια, δεν μαζεύεις λίγο την 'Ορκα, που ξανάρχισε τα γνωστά εμετικά για μανούλες κλπ;
Το λέω γιατί όλοι χαιρετίσατε την επάνοδό του στο δικό μας θρεντ.
Και έμεινα να είμαι ο μόνος που λέει οτι με τέτοιους κάφρους, πράσινους εν προκειμένω, δεν έχω ΤΙΠΟΤΑ ΚΟΙΝΟ.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
και τι είμαι εγώ βρε?...ο φύλακας του θρέντ?...απλό μέλος είμαι....λες και άμα του πω να σταματήσει θα με ακούσει?....εμένα ή εσένα ή τον καθένα?.....

zouzis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Δεν έχει δει ΠΟΤΕ κόκκινους κλώνους να ρυπαίνουν το θρεντ του Παναθηναϊκού;

Μπορεί αλλά όχι και να μπαίνω να διαβάσω τα νέα του Ολυμπιακού και να βλέπω 2 βάζελους να γράφουν κοπλιμέντα και να ανεβάζουν ο ένας τον άλλο... αυτό πια πάει πολύ  :2funny: :2funny: :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Μπορεί αλλά όχι και να μπαίνω να διαβάσω τα νέα του Ολυμπιακού και να βλέπω 2 βάζελους να γράφουν κοπλιμέντα και να ανεβάζουν ο ένας τον άλλο... αυτό πια πάει πολύ  :2funny: :2funny: :2funny:
είμαστε ευγενικοί αγόρι μου....ακόμα και στο γαμωθρέντ σας όλο ρεβεράντζες κάνουμε..τι νόμιζες?.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

Η ιδέα της αυτοκτονίας πως σου φαίνεται;      :dancing:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Η αυτοκτονία φιλοσοφικά είναι το μόνο πραγματικό δίλλημα, και από το να γίνω παναθηναικός την προτιμώ  :2funny: :2funny: :2funny:

Φιλοσοφικά είμαι υπέρ της ευθανασίας (όταν την επιθυμεί ο ενδιαφερόμενος), άρα και της αυτοευθανασίας.
Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα οπαδό λιγότερο της σιχαμένης ομάδας!      :dancing:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Oυστ απο΄δω ρε κοπροσκυλα.....ΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΟΥΤΤΤΤΤΤ :bottom: :bottom: :bottom: :bottom:

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Τελικα καποιοι πονανε παρααα πολυυυυ. Αυτο σαν δειγμα κατωτεροτητας μοιαζει.  Εγω σαν γαυρος δε με ποναει τοσο πολυ το 10/11 στο μπασκετ. Αυτοι γιατι πονανε τοοοσο για το 11/12 στη μπαλα ?

Oυστ απο΄δω ρε κοπροσκυλα.....ΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΟΥΤΤΤΤΤΤ :bottom: :bottom: :bottom: :bottom:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
οταν εμεις ημασταν τελικο πρωταθλητριων εσεις ησασταν στα δεντρα..

οταν παιζαμε στους 4 με λιβερπουλ,αγιαξ,στους 8 ουεφα τοσες φορες κ πρωτη φορα σε ομιλους CL το 91 εσεις ησασταν στις σπηλιες..

τοσο απλα..
όταν, όταν, όταν ρε λαπλάς. Και όταν πέσανε τα φράγκα μαζί στο μπάσκετ (ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ) και αναβίωσαν μαζί ΠΑΟ και ΟΣΦΠ που ήταν της κλωτσοπατινάδας μέχρι τότε από ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΑΡΗ, εμείς σας είχαμε για γλέντια. όποτε σας βρίσκαμε Ευρώπη σας τον φορούσαμε, δεν είναι αλήθεια; ΔΕΝ ζεις με το παρελθόν το έχουμε ξαναπει. Εγώ λέω κάτι πολύ απλό. Ζω το τελευταίο πρωτάθλημα. Το έχασα; πρέπει να χτυπήσω το επόμενο. Όποιος ζει με το πρωτάθλημα το ΠΡΟτελευταίο και ακόμα πιο πριν, κάνει 10 χρόνια να ξαναπάρει και συνεχίζει να μετράει.
Αυτό λέω εγώ. ....
Ό,τι και να καταφέρνεις είναι κάτι που καταγράφεται αλλά δεν σου εξασφαλίζει πως ο άλλος δεν θα σε περάσει μετά. Πώς το λένε οι τράπεζες: τα επιτόκια που έχουν επιτευχθεί στο παρελθόν δεν εγγυώνται πως θα έχεις την ίδια απόδοση και στο μέλλον; κάτι τέτοιο λέει...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Όχι Τάλε.
Στο θρεντ του Πλέζουρα και των άλλων καλόπαιδων, ΕΓΩ δεν χαμογελάω.
Χαμογελάω -και πολύ μάλιστα- μόνο με όσους σέβομαι.
Και απο δω δεν σέβομαι και πολλούς, ξέρεις.
Αν πάλι χαμογελάς εσύ, δικό σου το πρόβλημα.

Στο μεταξύ πάντως, και πριν μου αρχίσεις τη χρηστομάθεια, δεν μαζεύεις λίγο την 'Ορκα, που ξανάρχισε τα γνωστά εμετικά για μανούλες κλπ;
Το λέω γιατί όλοι χαιρετίσατε την επάνοδό του στο δικό μας θρεντ.
Και έμεινα να είμαι ο μόνος που λέει οτι με τέτοιους κάφρους, πράσινους εν προκειμένω, δεν έχω ΤΙΠΟΤΑ ΚΟΙΝΟ.
βασικά τα έγραψα κι εγώ...
αλλά δυστυχώς έχω καταλάβει πως τελικά όσο και αντικειμενικά να θέλουμε να γράφουμε κάποιοι, πάντα θα υπάρχουν οι καφρίλες που θα το γαμάνε.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Τελικα καποιοι πονανε παρααα πολυυυυ. Αυτο σαν δειγμα κατωτεροτητας μοιαζει.  Εγω σαν γαυρος δε με ποναει τοσο πολυ το 10/11 στο μπασκετ. Αυτοι γιατι πονανε τοοοσο για το 11/12 στη μπαλα ?
είναι απλό...στο μπάσκετ η μπάλα βγάζει σπυριά από μόνη της με πρωταθλητή τον ΠΑΟ. Στο ποδόσφαιρο η μπάλα δεν βγάζει σπυριά..οπότε βγάζουνε οι οπαδοί του ΠΑΟ....χιχιχι :2funny: :jerking: :rockon: :headbang: :uglystupid:

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλημερα Αδελφια!!!!
και Καλη Εβδομαδα !!!
ελπιζω να ειστε ολοι καλα!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
chris....δουλεύουμε αντί να λιαζομαστε σε παραλία..πόσο καλά να είμαστε;;

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
παντως φιλε αν εχεις προσεξει ο ταλος ολο πλακες κανει,στο λεω σιγουρα ειναι πλακα..

ολοι το καταλαβαν...

οσο για το πως σου φερθηκαν εδω,οπως σε ολους οσους ειναι παναθηναικοι,...εχουν κομπλεξ κατωτεροτητας,ομως ειδα οτι τους ΤΑΠΕΙΝΩΣΕΣ κ τους εδειξες τι εστι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΜΑΓΚΑΣ..

συγχαρητηρια απο εμενα που τους το βουλωσες αν κ ολοι οι κλωνοι μαζεμενοι στην επεσαν
γεια σου ρε λαπας δαγκα :jerking:

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα ΜΑΓΚΕΣ οπαδοί του Μεγαλύτερου Ελληνικού Συλλόγου!!!
ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΥ στο Ποδόσφαιρο!!!
Καλώς να δεχτούμε  τον Νέο Κοουτς Σήμερα !!!  τον Ερνεστο Βαλβερδε!!!
Ένα προπονητή με Μεγάλες Περγαμηνές και με όλη την Φιλοδοξία για να «φτιάξει» το όνομα του!!!
Στο Χέρι του είναι …..
Η διοίκηση τον Ήθελε και του το έδειξε!!!
Χαιρετώ την Απόφαση του Σωκράτη να κρατήσει τον ΠΑΙΧΤΑΡΑ Λομανα Λουα(χ2)

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!!
ΕΜΠΡΟΣ  ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ!!!

Επισκέπτης
Καλημέρα ΜΑΓΚΕΣ οπαδοί του Μεγαλύτερου Ελληνικού Συλλόγου!!!
ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΥ στο Ποδόσφαιρο!!!
Καλώς να δεχτούμε  τον Νέο Κοουτς Σήμερα !!!  τον Ερνεστο Βαλβερδε!!!
Ένα προπονητή με Μεγάλες Περγαμηνές και με όλη την Φιλοδοξία για να «φτιάξει» το όνομα του!!!
Στο Χέρι του είναι …..
Η διοίκηση τον Ήθελε και του το έδειξε!!!
Χαιρετώ την Απόφαση του Σωκράτη να κρατήσει τον ΠΑΙΧΤΑΡΑ Λομανα Λουα(χ2)

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!!
ΕΜΠΡΟΣ   ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ!!!
καλησπερα αρχιπρακτορα..
πως λενε ρε υπαλληλε αυτο το παλτο που πηραμε τον ιανουαριο & τον καλεσαν στην εθνικη βραζιλιας???

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
καλησπερα αρχιπρακτορα..
πως λενε ρε υπαλληλε αυτο το παλτο που πηραμε τον ιανουαριο & τον καλεσαν στην εθνικη βραζιλιας???
Καλημερα Φιλαρακι!
Ποιον λες αυτον τον ΑΜΠΑΛΟ που μας εφερε ο Ρωσσοποντιος ΜΙΖΑΔΟΡΟΣ ο Νινιαδης????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom