Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Ξανα για να εμπεδωσουμε ολοι την απολυτη ξευτιλα....Δεν γινονται ρε πουστη αυτα...και αυτο το σωματειο υπαρχει ακομα....... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

[youtube=425,350]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="
"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
    ΚΑΙ κλαααααμααααα...... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Αυτοι στο πουστοθρεντ τους εχουν ξεφυγει τελειως.Εχουν σιχαθει το πουτσο που τρωνε τοσα χρονια,τους εχει γινει ο κολος σαν πηγαδι και συνεχιζουν να προκαλουν.Ετσι τους θελω ομως να αντιστεκονται για να ευχαριστιεμαι το γαμησι που τους ριχνω.Α και τωρα που ειναι καλοκαιρι και δεν υπαρχουν αγωνιστικες υποχρεωσεις ρε σκατοβαζελοι καντε κατι ωστε να σφιξει λιγο η χαλαρη κολοτρυπιδα σας γιατι νιωθω οτι τον χωνω σε πουτανα που κανει το επαγγελμα χρονια τωρα,αλλα θα μου πεις τι πουτανα τι λαγοι το ιδιο ειναι

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
Αυτοι στο πουστοθρεντ τους εχουν ξεφυγει τελειως.Εχουν σιχαθει το πουτσο που τρωνε τοσα χρονια,τους εχει γινει ο κολος σαν πηγαδι και συνεχιζουν να προκαλουν.Ετσι τους θελω ομως να αντιστεκονται για να ευχαριστιεμαι το γαμησι που τους ριχνω.Α και τωρα που ειναι καλοκαιρι και δεν υπαρχουν αγωνιστικες υποχρεωσεις ρε σκατοβαζελοι καντε κατι ωστε να σφιξει λιγο η χαλαρη κολοτρυπιδα σας γιατι νιωθω οτι τον χωνω σε πουτανα που κανει το επαγγελμα χρονια τωρα,αλλα θα μου πεις τι πουτανα τι λαγοι το ιδιο ειναι

Χώστο στην κωλοτρυπίδα της ομάδας μπάσκετ σου... δεν προλάβαμε να την ανοίξουμε πολύ

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Για να μη.....ξεχναμε!!!!!!!! :o :o :o :o

"></param><embed src="

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Καλωs....τουσ γαμικουλεs(με τον ....κωλο) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:[youtube=425,350]
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="
"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="344"></embed></object> :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:[/youtube]

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ΘΕΟΣ[youtube=425,350]

"></param><embed src="

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
      DA PIPA :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

"></param><embed src="
        :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ΚΟΚΚΑΛΗΣ. Ταπωμα σε Καννελη.Ο βασιλιαs ΕΠΙΤΙΜΟΣ προεδροs τηs ΒΑΖΕΛΑΣ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="344"></embed></object>

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
όταν μιλάμε βλέπω για την σπυριάρα...όλοι κάνετε.....τον φέθρυ .... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
άλλα λόγια ν αγαπιώμαστε..... :o :o :o :o :o :o :o

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
όταν μιλάμε βλέπω για την σπυριάρα...όλοι κάνετε.....τον φέθρυ .... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Για την σπυριαρα λοιπον......Επειδη εμεισ ειμαστε ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΙ, παραδεχομαστε την ανωτεροτητα του ΠΑΟ.Υπαρχει αραγε περιπτωση καποιοσ ,εστω ενασ ρε πουστη μοθ,ΕΝΑΣ

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ΕΓΩ.....απο τα τελευταία 10 πρωταθλήματα που πήρατε..2 χρονιές είμαστε καλλίτεροι και το χάσαμε,2 χρονιές είμαστε τα ίδια και τις υπόλοιπες 6 είσαστε εσείς......ικανοποιηθήκατε?.....οπαδός είμαι και μάλιστα πολύ..παρωπίδες δεν φοράω.... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ΣΕ συνεχεια του προηγουμενου....εστω εναs να βρει τα α.....α και να παραδεχτει την αδιαφιλονικητη ανωτεροτητα του ΘΡΥΛΟΥ στο ποδοσφαιρο ??????ΟΧΙ.Αρα τι τουs θελετε τουs διαλογουs???ξεκινηστε τα μπινελικια που γνωριζετε πολυ καλα και αφηστε την....ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ...εΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΣ ΕΥΘΕΩΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.πΑΙΖΕΙΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΣΥ ,ΤΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΩ ΕΓΩ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ????????(τηs πουταναs.)  Απο την απαντηση σου ....κρινεσαι.Εγω εχω τα μπαλακια να παραδεχτω οτι στο μπασκετ με ΓΑΜΑΣ...Ιδου η ροδοs ιδου και το πηδημα.Αν τολμησειs να απαντησειs θα ηθελα να το κανειs ευθεωs και χωριs υπεκφυγεs και δικαιολογιεs που θα μπορουσα να προταξω και εγω για το μπασκετ.....Αυτα και περιμενω με αγωνια .....απαντηση...!!!!!!Θελει τονουs μπαλακια να παραδεχτειs την αληθεια οταν αυτη ειναι εναντιον σου και εγω βλεπειs οτι το κανω.Η πραγματικοτητα και η ιστορια γραφετε στα γηπεδα και οχι με βρισιεs :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: και.....ποιηματακια.....πισω απο ....τα πληκτρακια!!!!!!!!! :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:
          ΠΕΡΙΜΕΝΩ

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ΕΓΩ.....απο τα τελευταία 10 πρωταθλήματα που πήρατε..2 χρονιές είμαστε καλλίτεροι και το χάσαμε,2 χρονιές είμαστε τα ίδια και τις υπόλοιπες 6 είσαστε εσείς......ικανοποιηθήκατε?.....οπαδός είμαι και μάλιστα πολύ..παρωπίδες δεν φοράω.... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
Εκανα μαλακια και δεν το ειχa στειλει ολοκληρο .Διαβασετο και (αν θελειs)απαντα

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
τόγραψα προηγουμένως......ας απαντήσουν και άλλοι....αν και προβλέπω να μπινελικονώμαστε πάλι.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Εννοω σε συνολο και οχι σε διαφορεs περιοδουs.Την πραγματικοτητα την κανουν οι τιτλοι.Δυστυχωs η ευτυχωs......Θα μπορουσα να πω χιλια πραγματα για το μπασκετ...αλλα θα ηταν δικαιολογιεs.Η αληθεια ειναι οτι εισαι καβαλα....Στο ποδοσφαιρο???????? :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:TΩΡΑ διαβασα το ποστ και επιμενω.....ΕΥΘΕΩΣ.....ειναι ναι η οχι απο πανω ο ΟΣΦΠ στο ποδοσφαιρο οπωs αντιστοιχα ειναι ο ΠΑΟ στο μπασκετ????ευθεωs και συγγνωμη αν κουρασα αλλα δεν εχειs απαντησει.Εχειs περιοριστει στα 10 τελευταια χρονια.Και μπινελικωνομαστε με οποιουs το αξιζουν....Οχι με ολουs.....Σωστο η λαθοs :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:??????

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Στειλε μια ΓΑΜΗΜΕΝΗ απαντηση.......... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom