Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (3 μέλη και 12 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ok master....φρονιμα....δεν ξαναλεω πουτσα....χαχαχα...

παντως περα απ'την πλακα ο καριολης ο σπανουλης κ ο λιθουανος περπατητης....ξυπνουν την υστατη στιγμη....κ μας γαμανε την ψυχολογια....ειχα φτασει στο φεγγαρι οταν μας περασατε ενα ποντο...ευτυχως εκανε μαλακια ο περπατητης στο τελος....πηγε να το παρει μονος αλλα δεν του εκατσε....

αφού ρε χαβαλέδες όποιος και να κερδίσει πάλι της πουταναριόλας θα γίνει μετά.....
Βαστάτε πυρομαχικά...........

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
αφού ρε χαβαλέδες όποιος και να κερδίσει πάλι της πουταναριόλας θα γίνει μετά.....

Τα συμβατικά όπλα είναι μέχρι την τετάρτη, από κει κ πέρα αρχίζουν τα πυρηνικά, ατομικές κτλ :P

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
περσόνα...το καινούργιο λέιζερ πλάσματος σούρθε ρε..η το περιμένεις ακόμα?....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εγώ μπορώ να πολεμίσω με σφεντόνα; Έχω μια πρόχειρη στο βρακί μου.... αλλά με αυτά που λέτε...είμαι σίγουρος πως και κάποιοι άλλοι εδώ μέσα το ίδιο όπλο έχουν κάνει ....

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
εγώ μπορώ να πολεμίσω με σφεντόνα; Έχω μια πρόχειρη στο βρακί μου.... αλλά με αυτά που λέτε...είμαι σίγουρος πως και κάποιοι άλλοι εδώ μέσα το ίδιο όπλο έχουν κάνει ....
ε...σιγά μην έχεις την αποκλειστικότητα....είπαμε ..ελεύθερη αγορά 'εχουμε...απαγορεύονται τα μονοπώλεια.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
περσόνα...το καινούργιο λέιζερ πλάσματος σούρθε ρε..η το περιμένεις ακόμα?....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
χουι ρε...
Εχω παραγγείλει το λέιζερ του Σταρ τρεκ..... θα σας διακτινίσω όλους καραπουσταριά.......

:boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
χουι ρε...
Εχω παραγγείλει το λέιζερ του Σταρ τρεκ..... θα σας διακτινίσω όλους καραπουσταριά.......

:boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
καλά ρε...μ έφτιαξες τώρα....θα πουλήσω πυραύλους αντιύλης στους γαύρους και μάλιστα φτηνά...και θα τρεχεις.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καλά ρε...μ έφτιαξες τώρα....θα πουλήσω πυραύλους αντιύλης στους γαύρους και μάλιστα φτηνά...και θα τρεχεις.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Λέγομαι γκόρντον φρέιζερ και σας γαμάω με τα λέιζερ......

hades7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα, αδερφια... Σταθηκαν τυχεροι τελικα και δεν ειχαμε απωλειες... Με τις θερμοτερες ευχες για ενα οδηγικο λαθος στον γυρισμο και καπνογονα στη μνημη τους στον Πειραια...

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Πω, πω άθλιο basket!

Ειδικά το τρενάκι που δήθεν σαρώνει έχει καταντήσει σαν μία ελαφρώς εξελιγμένη έκφραση της Λιμόζ.
Δηλαδή ανελέητο passing game και στο τέλος 3ποντα? Τι χάλι είναι αυτό ρε παιδιά μετά την περσινή κατάκτηση της Ευρωλίγκας με 45 βολές στον τελικό επί της CSKA? Σε περίπτωση που είναι εύστοχοι στα 3ποντα τότε ο αντίπαλος γονατίζει. Αν όχι όμως-όπως σήμερα-ο βάζελος θα έπρεπε να τρώει 20αρες στο κεφάλι από κάποια στοιχειωδώς σοβαρή ομάδα.

Υπερτιμημένη ομάδα ο ΠΑΟ φέτος και πέρυσι. Ειδικά ο Καραγκούνης του basket Σπανούλης, ενώ είναι μία χαρά παίκτης είναι εντελώς αδερφή ως χαρακτήρας. Κι ο Γιασκεβίτσιους είναι εντελώς Γ.Τ.Π. Παραπονιάρης, φωνακλάς, άθλιος αμυντικός, με ψυχή βέβαια, αλλά σίγουρα πολύ απαίσιος συμπαίκτης...

Πάντως ξύλο είδαμε, τον Πρίντεζη σε ρόλο οπαδού να τραγουδάει "Ηλιόπουλε μπινέ..." είδαμε και τραγουδάκια ακούσαμε...
vasilopoulos20086122394xp5.jpg

Δικό σας...........

hades7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Και εσυ ενας απο εμας Γιωργαρε...

[youtube=425,350]giGvWSeqNDM[/youtube]

nito

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2006
Like
26
Πόντοι
0
παιδια αυτο με τον Γιωργο μου αρεσε και εμενα!!!
αντε την τεταρτη να τους κλεισουμε το σπιτι

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Ρε τι γινεται ?Οι οπαδοι τηs υπερομαδαs εχουν τρελλαθει και δεν ξερουν τι λενε.Πανικοs τουs επιασε.Ξερουν οτιειναι ενα παιχνιδι και εχουν χεστει και αs εχουν ΑΒΑΝΤΑ ολο το γαμημενο συστημα του μπασκετ.Λετε να εχουμε τιποτα γλεντια την τεταρτη?Κατι τουs χρωσταει ο ΓΙΩΡΓΑΡΟΣ.Αν και κατι μου λεει οτι αν ειναι λιγο γατοι οι δικοι μαs  :think: :think: :think: :think: ευκολα το παιρνουμε στα χαρτια και να πεσουν ξεροι οι λακαμαδεs.ΧΕ ΧΕ. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Κρίμα που δεν θα έχει Κούλη Δουρέκα το τμήμα basket...

k53pd7.jpg

¨Εχουμε και σταρς στην ομάδα μας

kb5dop7jm4.jpg

Για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας... :2funny: :2funny: :2funny:

kourkoutipao3musketeerslb0.jpg

hades7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Οπως τοτε... στη Ριζουπολη... Σκυμμενες, κυνηγημενες, τρομοκρατημενες οι κοτες

http://[URL unfurl="true"]www.sport24.gr/ast/cov/ap/apodytiria_2008_6_1_22_32_34_b.jpg[/img[/URL]]

Παντα ομως με [color=blue]συνοδεια[/color]...

hades7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αλλη μια φορα ξεγυμνωνετε απο μονη της η ντροπη των οπαδων ...
Η φυσουνα δεν βγαινει πιο εξω... Τα φιλαρακια σε αποσταση αναπνοης και ουτε που τα ακουμπανε!!! Τα ΜΑΤ λειπουν!!! Κατα τα αλλα A.C.A.B.;;;
[youtube=425,350]1IlrbCqWlZk&feature=related[/youtube]

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
καλημερα αδελφια καλη βδομαδα και καλο μηνα...γιωργαρε εισαι ενας απο εμας...αλλωστε απο τα σπλαχνα της ομαδας εισαι...καποιοι δεν μπορουν να το χωνεψουν αλλα δεν πειραζει....τραγουδα το μαζι με σοφο μπουρουση και κιντελ και στο οακα να τους τρελλανεις...

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλημερα ΜΑγκες οπαδοι του ΥΠΕΡΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ, του ΑΙΩΝΙΟΥ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΟΜΕΝΟΥ ΕΦΗΒΟΥ !!!!
Καλο Μηνα και Καλη Εβδομαδα !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom