καλημερα στον πρακτορα απο νοτο κ πλεζουρ.πλεζουρ σαφως και ο χοχοχο τους εχει ολους μια χορτα.σε κατι βανδηδες κ κατι σωφερ πλακα τους κανει.αλωστε το ξερουν και οι ιδιοι.αλλα αυτο το να μας εκπλησσει καθε φορα...τι να πω...το καλο της χθεσινης ημερας...ειχα απ το μεσημερι μιτινγκ στη δουλεια ξεμπερδευω απογευμα και παω σπιτι.υποσημειωση,η γυναικα μου δεν γουσταρει καθολου ιλια λογω λεμονη τον οποιο παει με χιλια και οπως φανταζεσαι απο σεπτεμβρη και μετα τον εβριζε...παω σπιτι δεν ξερω τιποτα και σκαει με χαμογελο ως τα αυτια...και τα λεγα εγω και καλα να παθει και μου σκαει τη κεραμμυδα...χοχοχοχο.ρε σεις λετε να βαλει τον ιβιτς προπονητη και τον σεγουρα τεχνικο διευθυντη?σπαρτακε εξωφυλλα δενεχει σημερα?οχι ε? αυτοι οι δευτεροτριτοι ποσο βλακες ειναι τελικα δεν το ανακαλυπτουν ουτε με τον χρονο.....καλημερα αμορφωτε πρακτορα..
& κυπελλο θα παρουμε & τον σεγουρα θα φαμε στην μαπα & στα παπαρια μου ποιον θα εχω προπονητη αρκει ο ΘΡΥΛΟΣ να σηκωνει τις κουπες..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
http://[URL unfurl="true"]www.uefa.com/ml/images/players/ucl/220X220/103218.jpg[/img[/URL]]
O αγαπημενος μου παιχτης,ο Μητρογλου..Κουιζ:ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΕΙΝΑΙ? :headbang3:
[/quote]τοο γκολακι του παιχταρα στο 90 με λαρισα ποναει ακομα ε?βαλε ρε και μια του καραγκουνη.μην βαλεις αλλη.μια βαλε.χοχοχοχο.
Επισκέπτης
την ρουφιανια πολλοι αγαπησαν,τον ρουφιανο κανεις..καλημερα στον πρακτορα απο νοτο κ πλεζουρ.πλεζουρ σαφως και ο χοχοχο τους εχει ολους μια χορτα.σε κατι βανδηδες κ κατι σωφερ πλακα τους κανει.αλωστε το ξερουν και οι ιδιοι.αλλα αυτο το να μας εκπλησσει καθε φορα...τι να πω...το καλο της χθεσινης ημερας...ειχα απ το μεσημερι μιτινγκ στη δουλεια ξεμπερδευω απογευμα και παω σπιτι.υποσημειωση,η γυναικα μου δεν γουσταρει καθολου ιλια λογω λεμονη τον οποιο παει με χιλια και οπως φανταζεσαι απο σεπτεμβρη και μετα τον εβριζε...παω σπιτι δεν ξερω τιποτα και σκαει με χαμογελο ως τα αυτια...και τα λεγα εγω και καλα να παθει και μου σκαει τη κεραμμυδα...χοχοχοχο.ρε σεις λετε να βαλει τον ιβιτς προπονητη και τον σεγουρα τεχνικο διευθυντη?σπαρτακε εξωφυλλα δενεχει σημερα?οχι ε? αυτοι οι δευτεροτριτοι ποσο βλακες ειναι τελικα δεν το ανακαλυπτουν ουτε με τον χρονο.....
spartakos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
καλημέρα γιε μου υιοθετημένε..Άσε, άλλον έχω πατέρα.
Και είμαι και σίγουρος, δεν χρειάζεται να ψάχνω.
Εσύ τελικά έμαθες την αλήθεια ή ακόμα πληρώνεις τζάμπα και βερεσέ???
Ενα τελευταίο και καλά σου ήταν για σήμερα, παιδόφιλε.
Το καλλιτεχνικό σου είναι Λίλα?? Σαν και "αυτήν" που πόσταρε τις φωτογραφίες της?????
Και γέρος και σαπιοκοιλίας και παιδόφιλος και πισωγλέντης....φτου σου ρε
Τους βύζους της γυναίκας του ρουφιάνου να δείςτην ρουφιανια πολλοι αγαπησαν,τον ρουφιανο κανεις..
Α ρε Ελενίτσα με τα
spartakos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
spartakos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
spartakos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
spartakos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
spartakos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
spartakos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Χαχαχαχαχαχαχαχα
ΕΔΩ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΠΡΩΚΤΑΘΛΗΤΕΣ....
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Η Oμαδα της Τεσσαρας......!!!!!
Επισκέπτης
τοο γκολακι του παιχταρα στο 90 με λαρισα ποναει ακομα ε?βαλε ρε και μια του καραγκουνη.μην βαλεις αλλη.μια βαλε.χοχοχοχο.
Επισκέπτης
δεν γαμαω νυφες απο το εξοχικο μου..
δεν γαμαω νυφες απο το εξοχικο μου..
Γάμα τίποτα κανονικό εκτός από το πληκτρολόγιο σου στράκι και μετά τις νύφες
Επισκέπτης
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
15 χρονια στον εχω κανει σουρωτηρι..
15 χρονια στον εχω κανει σουρωτηρι..
Επισκέπτης
κλαψτε χιλιοχυμενες πουτσογλυφτρες..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις