White Othellos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 8
- Like
- 6.774
- Πόντοι
- 1.336
Αφιέρωση για τα χανουμάκια με τα όνειρα που είχαν ,,,,,,
Εμένα μου φαινεται υποπτο το γκολ.Δεν παει κανεις πανω στον Τσικινιο σαν να του λενε βαλτο
Το πιο αστείο ήταν που τον ρώτησε ο δημοσιογράφος αν τον μπέρδεψε η αλλαγή τακτικής της άεκ.Ο στρατηγός επισης είναι μανούλα στο διάβασμα ενός ματς και οι αλλαγές του έδωσαν τους βαθμούς.
Μονο τα πρωταθληματα που χανει ο Ολυμπιακός και τα κερδίζουν οι αλλοι ειναι τιμια. Καθε φορά πουν το σηκώνει ο Ολυμπιακος ειναι καλπικο.το παίρνουμε επάξια και χωρίς παράγκες να μας προσάψουν .Αν έχουν αρχίδια ας βγούν να το διαψεύσουν
Το έχουν κλειδωμένο στο δωμάτιο του με φίμωτροΚαι εμας μας φαινεται ύποπτο πως εισαι ακομα εξω απο το τρελαδικο.
Μην πτοείσαι ,θα τους κερδίσουμε .Δύσκολα τα ματς με Νορβηγούς
Συνθετικό χορτάρι , θα είναι ξεκούραστοι , θα κάνει ψωλοκρυο και το ματς είναι βράδυ νομίζω .
Πουτανα γκινια
Ακομα Περιεργο τοτε που του εχουν και τα χέρια λυμενα.Το έχουν κλειδωμένο στο δωμάτιο του με φίμωτρο
Εξοχικό...Στο σπίτι μας παίζαμε ...
Αναμενόμενο
![]()
Για να την παίζει να ξεχνιέται μιας και δεν έχει κύκλοΑκομα Περιεργο τοτε που του εχουν και τα χέρια λυμενα.
Μακάρι τύπε , απλά είναι ύπουλο ματςΜην πτοείσαι ,θα τους κερδίσουμε .
Τους ρουπωσε όμωςΤο πιο αστείο ήταν που τον ρώτησε ο δημοσιογράφος αν τον μπέρδεψε η αλλαγή τακτικής της άεκ.![]()
Η Α6άρα έχει γίνει το καλύτερο κορίτσι ,δεν μας λέει οχι πουθενά!σεμνά και ταπεινά, συνεχίζουμε...