Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 41.406
- Πόντοι
- 10.411
Τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση αλλά ως παίκτηΑλμεϊδα : Είμαι σκατα
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Μου άρεσε πολύ όταν τον είχαμε στην Ίντερ
Τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση αλλά ως παίκτηΑλμεϊδα : Είμαι σκατα
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
τυπε τι ποστ ειναι αυτο?Καλησπερα σας. Δεν σε ξεχασα εσενα. Κοιτα πως θα γιορτασω στις 9 του μήνα (μια μερα πριν) παρεα με τους αληθινους γαυρους τα 100 χρονια της μεγαλυτερης ομαδας και γενικα συλλογου στην Ελλαδα.
ΠΡΩΤΟΣ με σημαντικη διαφορα στο πρωταθλημα
ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
ΣΤΟΥΣ 16 του Europa
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ νταμπλουχος.
Μου δεσμευτηκες ΔΗΜΟΣΙΑ κιολας στις μαλακιες που γραφεις.
Και το ευρωπαϊκό θα το γιορταζω μεχρι να κλεισει χρονο και οποτε γουσταρω μαζι τους.
Κλαψε τωρα.
Η Αγγελικούλα ΝικΠοια είναι αυτή η Αγγελική μας έχετε γαμησει κάθε μέρα
Και το αποκαλει και μιλκο.τυπε τι ποστ ειναι αυτο?
ο βαζελογαυρος κλαιγοταν απο 25 σεπτεμβρη βλεπω!!!!
3 μηνες μετα το ευρωπαικο!!!!
ρε τους φουκαραδες.....![]()
Μπρινιολι η τσίχλα σε μαρανε ρε μαλακά
(Αν δεν ήταν αυτός βέβαια θα ήταν 2-0)
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΠΑΠ ΑΡΙΝΑΠάλι καλά που ο Μαρτίνς την γλύτωσε και δεν του έσπασαν τα πόδια στο διπλό(!) τάκλιν που του έκαναν τα τσεκούρια.
Και ο μαλάκας ο διαιτητής ούτε κάρτα!
Αυτό ήταν σπάνια περίπτωση κίτρινης και στους δύο.Πάλι καλά που ο Μαρτίνς την γλύτωσε και δεν του έσπασαν τα πόδια στο διπλό(!) τάκλιν που του έκαναν τα τσεκούρια.
Και ο μαλάκας ο διαιτητής ούτε κάρτα!
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΠΑΠ ΑΡΙΝΑ
ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΚΛΑΡΙΝΑ
ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.
Ο στρατηγός θα την βρεί την άκρη ,του έχω εμπιστοσύνη .ξυλο με το τσουβαλι απο την απομιμηση ομαδας, αλλα και παλι δεν μπορεσαν να γλυτωσουν τον μπουλκουμέ....
δυστυχως η ομαδα βγαζει πολλους τραυματισμους στα τελευταια ματς και τα παιχνιδια με την μποντο γλιντ δυσκολευουν αφανταστα....μακαρι ο στρατηγος να τα καταφερει....
υγ : μην ξεχναμε οτι θελουμε οπωσδηποτε 1 νικη απεναντι στους νορβηγους για να εξασφαλισουμε τους ομιλους του τσουλου του χρονου!!!!!! ο νουμερο 1 στοχος για φετος!!!!
υγ2 : αν περασουμε τους νορβηγους με τοσα προβληματα, ηδη οι πρωτοι συνοπαδοι θα ξεκινησουν με το πουλμαν για μπιλμπαο....ειναι δεδομενο αυτο...
Προπόνηση για το πολύ πιο δύσκολο ματς την Πέμπτη στα χιόνιαΣαν σε προπόνηση σήμερα πάντως.
Και εμας μας φαινεται ύποπτο πως εισαι ακομα εξω απο το τρελαδικο.Εμένα μου φαινεται υποπτο το γκολ.Δεν παει κανεις πανω στον Τσικινιο
μετα τον μπαοκ ειστε και εσεις μαγαζακι μας?Εμένα μου φαινεται υποπτο το γκολ.Δεν παει κανεις πανω στον Τσικινιο σαν να του λενε βαλτο