spartakos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
γαυρονταβατζής θα είναι το επόμενο και θα βγάλω στο κλαρί της τρανς του χαμένου πούλμαν,,,Γράψου με νέο νικ:Πισωκρότης
γαυρονταβατζής θα είναι το επόμενο και θα βγάλω στο κλαρί της τρανς του χαμένου πούλμαν,,,Γράψου με νέο νικ:Πισωκρότης
Σου ειπα ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ εδω....αφιερωμένο στα εξωγαμα μου..
Σου ειπα ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ εδω....
δεν ακους οκ...
Ουυυυυυυυστ κωλόγρια ξεφωνημένη
Καλημερα Φιλε !!Κλήθηκε σε απολογία ο Ολυμπιακός..
Το μονομελές δικαιοδοτικό όργανο της ΕΟΠΕ κάλεσε σε απολογία την Πέμπτη (08/05) στις 14.00 τον Ολυμπιακό για τα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια και ύστερα από το τέλος του δεύτερου τελικού της Α1 γυναικών με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. [size=15pt]Κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης, φίλαθλοί του πέταξαν τρία προφυλακτικά προς την πλευρά του γηπέδου που βρίσκονταν οι αθλήτριες του Παναθηναϊκού,[/size] ενώ ύστερα από το τέλος του αγώνα πέταξαν αντικείμενα προς το μέρος τους (τρία ποτήρια καφέ, ποτήρι με πάγο, κροτίδα, κέρμα), με το τελευταίο να χτυπάει στη μέση τον Α διαιτητή της αναμέτρησης. Επιπλέον, ύστερα από έγγραφη καταγγελία του Παναθηναϊκού, καλείται και για τον τραυματισμό της Φωτεινής Παπαγεωργίου από ρίψη φωτοβολίδας.
αααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
καλημερα αλητες-πρεζακηδες-χουλιγκανοι-υπαλληλοι-πρακτορες..
οπως καθε ημερα αρχιπρακτορα..Καλημερα Φιλε !!
Ολα καλα Σημερα?
Ρε μιλαμε τους Εχει ΤΡΕΛΑΝΕι ο ΘΡΥΛΟΣ!!!!!οπως καθε ημερα αρχιπρακτορα..
εχω πεσει κατω απο τα γελια με τις φαιδροτητες του γνωστου ψυχακια,της μικρης κατετρεγμενης προσφυγοπουλας κομμωτριας & την επιστροφη του σιχαμενου με το κανονικο νικ του..
τα ατομα εχουν αναγαγει την μαλακια σε επιστημη..
απλα κορυφαιοι στην ανυπαρξια..
συνεχεια απειλουν με μυνησεις-αποχωρησεις-δημιουργια ανταγτωνιστικων sites & ολο εδω ειναι για να μας χαριζουν απλοχερα το γελιο..
τοση μαλακια μαζεμενη πρωτη φορα βλεπω στην ζωη μου..
πραγματικα αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου & δη του στερημενου..
οπως καθε ημερα αρχιπρακτορα..
εχω πεσει κατω απο τα γελια με τις φαιδροτητες του γνωστου ψυχακια,της μικρης κατετρεγμενης προσφυγοπουλας κομμωτριας & την επιστροφη του σιχαμενου με το κανονικο νικ του..
τα ατομα εχουν αναγαγει την μαλακια σε επιστημη..
απλα κορυφαιοι στην ανυπαρξια..
συνεχεια απειλουν με μυνησεις-αποχωρησεις-δημιουργια ανταγτωνιστικων sites & ολο εδω ειναι για να μας χαριζουν απλοχερα το γελιο..
τοση μαλακια μαζεμενη πρωτη φορα βλεπω στην ζωη μου..
πραγματικα αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου & δη του στερημενου..
ρε μιλαμε χειροτεροι απο τους μαμακηδες της γειτονιας οταν ειμαστε πιτσιρικαδες..Ρε Κατουρηθω απο τα Γελια !!!!
ξαναγυρισε ο Λαπλατειας και κανει κουβεντα με τον Πιθηκο !!!!!
Που ειναι το Νασιοναλ Τζεογκραφικ να καταγραψει την Κουβεντα???
Η Εστω το Ανιμαλ Πλανετ??????
Ετοιμαζουν και Δυναμικο Site οπως και Δυναμικη Κερκιδα....ρε μιλαμε χειροτεροι απο τους μαμακηδες της γειτονιας οταν ειμαστε πιτσιρικαδες..
μαμα ο κωστας με εδειρε..
κυρια-κυρια(στην δασκαλα)ο γιωργακης με εφτυσε..
οι ιδιοι ανανδροι πουστηδες που εκαναν υποδεκανεις στον στρατο γιατι ειχαν αναγαγει την ρουφιανια σε επιστημη..
για γελια & για κλαμματα ταυτοχρονως..
καλημερα χουλιγκανε..καλημερα κροκοπρακτορες.
Έμενα μου είσαι Αντιπαθής και ΔΕΝ έχεις και πλάκα (δεν μου αρέσει να κρύβομαι)καλημερα αντιπαλε..εγω δεν θα σε βρισω,σε σεβομαι γιατι εισαι αντιπαλος κ εχω μαθει να σεβομαι τον αντιπαλο,εκτος και αν ειναι δολοφονος(αλλα εσυ δεν εισαι απο οτι ξερω)
παντως να σου πω ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΠΕΙ ΣΑΝ ΚΛΩΝΟΣ,δεν ξερω ποιος σου εχει πει αυτο το ψεμμα,ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΠΕΙ,μην πιστευεις τις μαλακιες κανενος,δεν θα ειχα προβλημα να σας βρισω στα ισα,δεν ειχα αναγκη απο κλωνο-νικ..
ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ...
Κρις καλημερα κ σε εσενα..Εσυ μου εισαι συμπαθης κ ας με βριζεις(εχεις πλακα)
Καλημερα Υπαλληλε "Μελος"καλημερα κροκοπρακτορες.