Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Συνημμένα

• enwsh_b.jpg
    enwsh_b.jpg
    88,4 KB · Εμφανίσεις: 22

Επισκέπτης
Κλήθηκε σε απολογία ο Ολυμπιακός..

Το μονομελές δικαιοδοτικό όργανο της ΕΟΠΕ κάλεσε σε απολογία την Πέμπτη (08/05) στις 14.00 τον Ολυμπιακό για τα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια και ύστερα από το τέλος του δεύτερου τελικού της Α1 γυναικών με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. [size=15pt]Κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης, φίλαθλοί του πέταξαν τρία προφυλακτικά προς την πλευρά του γηπέδου που βρίσκονταν οι αθλήτριες του Παναθηναϊκού,[/size] ενώ ύστερα από το τέλος του αγώνα πέταξαν αντικείμενα προς το μέρος τους (τρία ποτήρια καφέ, ποτήρι με πάγο, κροτίδα, κέρμα), με το τελευταίο να χτυπάει στη μέση τον Α διαιτητή της αναμέτρησης. Επιπλέον, ύστερα από έγγραφη καταγγελία του Παναθηναϊκού, καλείται και για τον τραυματισμό της Φωτεινής Παπαγεωργίου από ρίψη φωτοβολίδας.

αααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
καλημερα αλητες-πρεζακηδες-χουλιγκανοι-υπαλληλοι-πρακτορες..

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Κλήθηκε σε απολογία ο Ολυμπιακός..

Το μονομελές δικαιοδοτικό όργανο της ΕΟΠΕ κάλεσε σε απολογία την Πέμπτη (08/05) στις 14.00 τον Ολυμπιακό για τα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια και ύστερα από το τέλος του δεύτερου τελικού της Α1 γυναικών με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. [size=15pt]Κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης, φίλαθλοί του πέταξαν τρία προφυλακτικά προς την πλευρά του γηπέδου που βρίσκονταν οι αθλήτριες του Παναθηναϊκού,[/size] ενώ ύστερα από το τέλος του αγώνα πέταξαν αντικείμενα προς το μέρος τους (τρία ποτήρια καφέ, ποτήρι με πάγο, κροτίδα, κέρμα), με το τελευταίο να χτυπάει στη μέση τον Α διαιτητή της αναμέτρησης. Επιπλέον, ύστερα από έγγραφη καταγγελία του Παναθηναϊκού, καλείται και για τον τραυματισμό της Φωτεινής Παπαγεωργίου από ρίψη φωτοβολίδας.

αααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
καλημερα αλητες-πρεζακηδες-χουλιγκανοι-υπαλληλοι-πρακτορες..
Καλημερα Φιλε !!
Ολα καλα Σημερα?

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16

Επισκέπτης
Καλημερα Φιλε !!
Ολα καλα Σημερα?
οπως καθε ημερα αρχιπρακτορα..
εχω πεσει κατω απο τα γελια με τις φαιδροτητες του γνωστου ψυχακια,της μικρης κατετρεγμενης προσφυγοπουλας κομμωτριας & την επιστροφη του σιχαμενου με το κανονικο νικ του..
τα ατομα εχουν αναγαγει την μαλακια σε επιστημη..
απλα κορυφαιοι στην ανυπαρξια..
συνεχεια απειλουν με μυνησεις-αποχωρησεις-δημιουργια ανταγωνιστικων sites & ολο εδω ειναι για να μας χαριζουν απλοχερα το γελιο..
τοση μαλακια μαζεμενη πρωτη φορα βλεπω στην ζωη μου..
πραγματικα αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου & δη του στερημενου..

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
εχω πεσει κατω απο τα γελια με τις φαιδροτητες του γνωστου ψυχακια,της μικρης κατετρεγμενης προσφυγοπουλας κομμωτριας & την επιστροφη του σιχαμενου με το κανονικο νικ του..
συνεχεια απειλουν με μυνησεις-αποχωρησεις-δημιουργια ανταγτωνιστικων sites & ολο εδω ειναι για να μας χαριζουν απλοχερα το γελιο..
Ρε μιλαμε τους Εχει ΤΡΕΛΑΝΕι ο ΘΡΥΛΟΣ!!!!!
τους εχει κανει να χασουν και το λιγο που ειχαν!!!!
και θα τους αποτρελανει ο Κροκους!!!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
συνεχεια απειλουν με μυνησεις-αποχωρησεις-δημιουργια ανταγτωνιστικων sites & ολο εδω ειναι για να μας χαριζουν απλοχερα το γελιο..

καλημερα αντιπαλε..εγω δεν θα σε βρισω,σε σεβομαι γιατι εισαι αντιπαλος κ εχω μαθει να σεβομαι τον αντιπαλο,εκτος και αν ειναι δολοφονος(αλλα εσυ δεν εισαι απο οτι ξερω)

παντως να σου πω ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΠΕΙ ΣΑΝ ΚΛΩΝΟΣ,δεν ξερω ποιος σου εχει πει αυτο το ψεμμα,ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΠΕΙ,μην πιστευεις τις μαλακιες κανενος,δεν θα ειχα προβλημα να σας βρισω στα ισα,δεν ειχα αναγκη απο κλωνο-νικ..

ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ...

Κρις καλημερα κ σε εσενα..Εσυ μου εισαι συμπαθης κ ας με βριζεις(εχεις πλακα)

Επισκέπτης
Ρε Κατουρηθω απο τα Γελια !!!!
ξαναγυρισε ο Λαπλατειας και κανει κουβεντα με τον Πιθηκο !!!!!
Που ειναι το Νασιοναλ Τζεογκραφικ να καταγραψει την Κουβεντα???
Η Εστω το Ανιμαλ Πλανετ??????
ρε μιλαμε χειροτεροι απο τους μαμακηδες της γειτονιας οταν ειμαστε πιτσιρικαδες..
μαμα ο κωστας με εδειρε..
κυρια-κυρια(στην δασκαλα)ο γιωργακης με εφτυσε..
οι ιδιοι ανανδροι πουστηδες που εκαναν υποδεκανεις στον στρατο γιατι ειχαν αναγαγει την ρουφιανια σε επιστημη..
για γελια & για κλαμματα ταυτοχρονως..

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
καλημερα κροκοπρακτορες.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
ρε μιλαμε χειροτεροι απο τους μαμακηδες της γειτονιας οταν ειμαστε πιτσιρικαδες..
μαμα ο κωστας με εδειρε..
κυρια-κυρια(στην δασκαλα)ο γιωργακης με εφτυσε..
οι ιδιοι ανανδροι πουστηδες που εκαναν υποδεκανεις στον στρατο γιατι ειχαν αναγαγει την ρουφιανια σε επιστημη..
για γελια & για κλαμματα ταυτοχρονως..
Ετοιμαζουν και Δυναμικο Site  οπως και Δυναμικη Κερκιδα....
gay13.jpg

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
καλημερα αντιπαλε..εγω δεν θα σε βρισω,σε σεβομαι γιατι εισαι αντιπαλος κ εχω μαθει να σεβομαι τον αντιπαλο,εκτος και αν ειναι δολοφονος(αλλα εσυ δεν εισαι απο οτι ξερω)

παντως να σου πω ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΠΕΙ ΣΑΝ ΚΛΩΝΟΣ,δεν ξερω ποιος σου εχει πει αυτο το ψεμμα,ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΠΕΙ,μην πιστευεις τις μαλακιες κανενος,δεν θα ειχα προβλημα να σας βρισω στα ισα,δεν ειχα αναγκη απο κλωνο-νικ..

ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ...

Κρις καλημερα κ σε εσενα..Εσυ μου εισαι συμπαθης κ ας με βριζεις(εχεις πλακα)
Έμενα μου είσαι Αντιπαθής και ΔΕΝ έχεις και πλάκα (δεν μου αρέσει να κρύβομαι)
Αλλά αν ΔΕΝ βρίζεις ΔΕΝ θα σε Βρίζω….
ΔΕΝ σε θεωρώ αντίπαλο μου Γιατί από ένα Site ΔΕΝ προκύπτουν Αντιπαλότητες ….και στο Ποδόσφαιρο ο ΘΡΥΛΟΣ δεν έχει Αντιπάλους… Είναι ΠΡΩΤΟΣ και όλοι οι άλλοι Απλά για να Συμπληρώνουν το Πρωτάθλημα…..

Κατα τα Αλλα Καλημερα και σε σενα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom