Επισκέπτης
παρτυ με ουζα με τον Κουγια
εισαι & αστειουλης γαυρουλης , εκτος απο: Υ.Γ: Δε Π.Α.Σ να κοιμηθεις καλυτερα??? Υ.2: Ρε συ σεβασου οτι βλεπω τον αγωνα, δε πηγα & στο γηπεδο!! Ειμαι λαλακας, οκ??? Χωστα μου παλι στο ημιχρονο!!! ε???? [size=10pt][/size]1-0δε μου λες.....αν δεν εχεις μεταφορικο μεσο-τωρα που το σκεφτομαι- προθυμοποιουμαι να σε μεταφερω εγω σε μια μακρινη παραλια.....τί λες για το δασκαλειο......κοντα στην κερατεα?θα σου φτιαξω και μια καλυβα......και θα σου φτιαξω και ενα σαιτ για καθυστερημενα.....οπου και θα μπορεις ανετα να συμμετασχεις.....
Καληνυχτα Vaso!! (μονο στα περι strip συμφωνω, μαζι σου, αν & ειμαι αδαης μπροστα σου!!!)α.......συγγνωμη....δεν το ηξερα οτι εισαι εξαμηνιτικο.....
και ο μάριτς έπρεπε να αποβληθεί στην κουτουλιά που έκανε ,ντροπή τους για την χούντα που έχουν επιβάλει οι "κοκαλεοι" στο ποδόσφαιροΜακάρι να μην ζούσαμε Ελλάδα..
Απο 95 κ μετά το ελληνικό ποδόσφαιρο εχει διασυρθεί ανεπανόρθωτα..
Μεγάλη ΑΛΗΤΕΙΑ να μην αφήνουν μια επαρχιακή ομάδα να μην ανοίξει τα φτερά της..
Το πέναλτι ΔΕΝ ΗΤΑΝ φυσικά και ο Ρίμποοοο έπρεπε να αποβληθεί εκει που πέταξε την μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα,καθώς κ ο Τζόλε για τις συνεχείς διαμαρτυρίες...
Ευτυχώς υπάρχει θεός...
η προκριση χαθηκε στο πρωτο ματσ στα γιαννενα.η σιγουρια και η υπεροψια του λεμονη.καως τον εφερε πισω ο κοκκαλης νομιζω.
μου εκανε εντυπωση ομως η σιγουρια του πρωταθλητη-φως για προκριση λεγωντας πως ποτε ο ολυμπιακος δεν αποκλειστηκε απο ομαδα βεθνικης.τι θα γραφουνε αυριο αραγε???