monimo sex
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
9 νταμπλ
Ρε συ το νταμπλ δεν υπολογιζεται για τιτλο !!!!!
Πολυ γελιο
9 νταμπλ
πόλο ΓΑΥΡΟΥ 19 πρωταθλήματα 1 πρωτάθλημα ευρώπης,
1 σούπερ καπ ευρώπης
Ειμαι γαυρος δυστηχως η ευτυχως...
Η καλυτερη ομαδα στο ελληνικο πρωταθλημα ειναι χωρις αμφιβολια τα Γιαννενα...δεν ξερω αν ειδατε το ματς με τον γαυρο αλλα εγω προσωπικα δεν εχω δει Ελληνικη ομαδα φετος να παιζει τοσο καλη και μελετημενη μπαλα...Ειδικα στο πρωτο ημιχρονο χαρηκα να βλεπω πραγματικο ποδοσφαιρο και απ τις δυο ομαδες αλλα κυριως απ τους γεματους παθος Γιαννιωτες...Πικρανθηκα που δεν περασαμε ως Γαυρος αλλα θα πικρανομουν το ιδιο αν δεν περνουσαν τα Γιαννενα μετα απο αυτον τον αγωνα που τοσο πολυ αξιζαν την προκριση!!!
ok παικτη!! Ξερεις εσυ!!! ;) ps: αντε & ....γαυρισου τωρα αρχιζει η Παναθα!!! Γαυρε!!!ρε lepando ξεκολλα λιγο με την παρτη του σαιτ........αντε πηγαινε παιξε με τα κουβαδακια σου στην παραλια...να σε φυσηξει λιγο ο καθαρος αερας......ολη την ημερα μεσα στο σαιτ....θα μας αρρωστησεις στο τελος και θα νομιζεις οτι η πραγματικοτητα που ζεις ειναι το σαιτ....και οχι η πραγματικη ζωη........
ok παικτη!! Ξερεις εσυ!!! ;) ps: αντε & ....γαυρισου τωρα αρχιζει η Παναθα!!! Γαυρε!!!
ρε μεγαλε αντι να λεμε "αι σιχτηρ" σε αυτην την κωλοομαδα μας τον ολυμπιακο που παλι πηγε με την διαιτησια να σφαξει τα γιαννενα(τί πεναλτυ ηταν αυτο?) λεμε οτι πικραθηκαμε σαν γαυροι?εγω καταχαρηκα που προκριθηκαν τα γιαννενα και μαλιστα 2 φορες περισσοτερο γιατι αδικηθηκαν κιολας........και κατι τελευταιο....ΡΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ!ΕΛΕΟΣ..........διωξτε αυτην την κατσικα που δεν μπορει ουτε να περπατησει με την μπαλλα στα ποδια του και κανει ολο φαουλ που δεν του σφυριζονται.....αντε με τον μαλακα.....και αυτην την μαουνα τον στολτιδη και αυτον τον χαζοβιολη τον σεζαρ και αυτο το μαμαλουκο τον ΝΕ......τί ειναι τουτο?παιχτης.....κουτσο κουτσου πασα πλαι....ουτε ενα σουτ...μια μπουκα αναμεσα απο ποδια....που τους βρηκαμε και τους φεραμε ολους αυτους?ο δε μαριτς....κοντρολ στην ευθεια μια στις 10.......ο θρυλος μας εχει καταντησει ενα ατελειωτο μπουρδελο....
ρε μεγαλε εσυ απ οσα εγραψα καταλαβες οτι εγω πικραθηκα που δεν περασαμε?σιγουρα σαν γαυρος το ηθελα αλλα ετσι οπως πεξαμε και πεξαν και τα Γιαννενα σιγουρα μας ξεφτηλισαν και καλα καναν...απλα το ειπα πιο κοσμια....το πιασες???????ρε μεγαλε αντι να λεμε "αι σιχτηρ" σε αυτην την κωλοομαδα μας τον ολυμπιακο που παλι πηγε με την διαιτησια να σφαξει τα γιαννενα(τί πεναλτυ ηταν αυτο?) λεμε οτι πικραθηκαμε σαν γαυροι?εγω καταχαρηκα που προκριθηκαν τα γιαννενα και μαλιστα 2 φορες περισσοτερο γιατι αδικηθηκαν κιολας........και κατι τελευταιο....ΡΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ!ΕΛΕΟΣ..........διωξτε αυτην την κατσικα που δεν μπορει ουτε να περπατησει με την μπαλλα στα ποδια του και κανει ολο φαουλ που δεν του σφυριζονται.....αντε με τον μαλακα.....και αυτην την μαουνα τον στολτιδη και αυτον τον χαζοβιολη τον σεζαρ και αυτο το μαμαλουκο τον ΝΕ......τί ειναι τουτο?παιχτης.....κουτσο κουτσου πασα πλαι....ουτε ενα σουτ...μια μπουκα αναμεσα απο ποδια....που τους βρηκαμε και τους φεραμε ολους αυτους?ο δε μαριτς....κοντρολ στην ευθεια μια στις 10.......ο θρυλος μας εχει καταντησει ενα ατελειωτο μπουρδελο....