Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Σας εχει γαμησει ο Kazabuburas.
Μαρουλι σας εχει παει ο βλακοτρολλης...
Ρε αγορι μου εχουν τοσο ΜΙΣΟΣ λογω θρησκειας ενω ειναι ΙΔΙΟ ΕΘΝΟΣ! Ιδια φυλη! Και χωρισαν και μονο ΛΟΓΩ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ! Αααα θα τρελαθουμε μου φαινεται! Το Μπαγκλαντες λεγοταν Ανατολικο Πακισταν και επειτα χωρισε απο το Πακισταν .
Μαθε και τι σημαινει η λεξη Πακισταν. Απλως στο Πακισταν μιλανε Ουρντου, στην Ινδια Χιντουν, ειναι διαφορετικες διαλεκτοι της ιδιας γλωσσας.
Και σκεψου απαρνουνται τους ομοεθνεις και ομοφυλος ΛΟΓΩ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ.
Η Ινδια των αρχαιων χρονων και η Ινδια που ειχαν οι Αγγλοι περιλαμβανε τις σημερινες ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΙΝΔΙΑ, ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ, ΣΡΙ ΛΑΝΚΑ! Επειτα μετα την απελευθερωση και με τα την δολοφονια του Γκαντι για λουος ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΜΙΣΟΥΣ! ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ! ΕΝΩ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ!
Τι δεν ισχυει απο αυτα που ειπα?
Σας εχει γαμησει ο Kazabuburas.
Μαρουλι σας εχει παει ο βλακοτρολλης...
Μου εχεις γαμησει το Εγω μου.Αν εισαι μονιμως μπουκωμενος μετα απο καθε συνομιλια μας δεν φταιω εγω. Μαλλον το ΙQ ραδικιου που διαθετεις φταiει. Η υπογραφη σου καταλβες τι σημαινει η ακομα το ψαχνεις φιογκο?
Αν δεν σου αρεσουν αυτα που διαβαζεις δεν σε κρατει κανεις. Μπορεις πολυ ανετα να παρεις πουλους απ το thread και να διαδωσεις την βλακεια σου σε αλλα οπως ηδη κανεις. Τα λεμε γκασμαδακο.
Μου εχεις γαμησει το Εγω μου.
Εισαι απυθμενα βλακας... σε θαυμαζω που επιβιωνεις.
Σου ειπα, εισαι μεγαλυτερος βλακας απο μενα.Εσυ εισαι αυτος που προσπαθει μονιμως να μου την πει και καταληγει στα σχοινια φιλαρα. Τι να κανουμε? Δεν ειμαι της κατηγοριας σου. Ας μην αρχιζες τις μαλακιες ευθυς εξαρχης απο τα αλλα thread. Εσυ το αρχισες, εγω θα το τελειωνω. Μην σε κραταω. Εχει σιγουρα πολυ πιο ενδιαφεροντα πραγματα να διαβασεις στο site απο τις αποψεις ενος....βλακοτρολλη ;)
Σου ειπα, εισαι μεγαλυτερος βλακας απο μενα.
Δε μπορω να σε παιξω... εισαι εμπειρος βλαξ.
Βγαλε και συ ενα βιδεακι σαν τον σιφου Αλεξιου να μας φοβερισεις...
Δεσμευση ολης της περιουσιας που ειναι καποια δις εκατομυρια στους χοντροκυλαραδες,αδερφες αξιωματουχους της εκλησιας και φαγωμα μεχρι τελευταιου πορνοευρω στα κωλομπαρα για πορνιασμα μεχρι αισχατον. τα μουνοπανα οι γερμανοι θα παρουνε τα αρχιδια μου... εμπαρκο στην αφορολογιτη,τεραστια περιουσιας της εκλησιας μας και φαγωμα στο κωλομπαρα.![]()
![]()
![]()
![]()
πάμε πάλι.. έχω υπομονή βλέπεις...
και η δασκάλα έχει το δικαίωμα της κριτικής... το πως γίνεται η κριτική αυτή και αν η δασκάλα έκανε την κριτική της με σωστό τρόπο δεν είναι θέμα της συζήτησης...
και δεν περιμένεις να σου ζητήσουν την άποψη σου σε ένα πράγμα.. την λές...
έτσι και εσύ δεν περίμενες να σου ζητήσουμε την άποψη σου περί εκκλησίας-κράτους αλλά την εξέφρασες...
και συνεχίζουμε... ο καθένας έχει δικαίωμα να βγεί και να πεί "αυτό δεν το γουστάρω".... και κάθε έλληνας πολίτης έχει δικαίοωμα προσφυγής στην δικαιοσύνη όταν κρίνει ότι θίγεται απο μία πράξη κάποιου ή και του κράτους ακόμη..
η συναυλία δόθηκε και το κράτος έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του τις αιτιάσεις του χριστόδουλου και των οπαδών του (και καλά έκανε)
πάμε και στο έργο.. το έργο παίχτηκε κανονικά... δεν λογοκρίθηκε από κανέναν ..
αλήθεια δεν σε βλέπω να λες τα ίδια για τα αίσχη στην Κερατέα, τα αίσχη στην Κόρινθο ... και αυτοί κατά την γνώμη τους δίκιο είχαν
και κάτι ακόμη .. ο Καζαντζάκης ΟΥΔΕΠΟΤΕ αφορίστηκε
οι απόψεις είναι σαν τις κωλοτρυπίδες.. ο καθένας έχει και από μία...
εσύ όμως ψέγεις την δασκάλα για τον αντίλογο στην πράξη της μητέρας (ανεξάρτητα από το αν έγινε με σωστό τρόπο ή όχι