giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
ανοιγω αυτο το θεμα για να συνεχισουμε εδω, καθως τα παληκαρια εχουν δικιο. ας μην χαλαμε τα αλλα θρεντ..
Σωστός!ανοιγω αυτο το θεμα για να συνεχισουμε εδω, καθως τα παληκαρια εχουν δικιο. ας μην χαλαμε τα αλλα θρεντ..
αυτες τις παιδιαρωδεις μεθοδους τις κανουν οι θρησκοληπτοι.Σωστός!
Μπορείς να βάλεις και ένα δημοψήφισμα αφού πιστεύεις ότι οι Χριστιανοί δεν γεμίζουνε ταξί...
Σιγά να μην το αποστηθίσω κιόλας...αυτες τις παιδιαρωδεις μεθοδους τις κανουν οι θρησκοληπτοι.
ξανα-διαβασε το ποστ μου να δεις τι λεει και εδω ειμαστε..
οκ μην το κανεις. μαλλον κράσαρε ο σκληρος απο την αγια γραφη..Σιγά να μην το αποστηθίσω κιόλας...
ανοιγω αυτο το θεμα για να συνεχισουμε εδω, καθως τα παληκαρια εχουν δικιο. ας μην χαλαμε τα αλλα θρεντ..
οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο είσ ένα χόρτο μαγικοοοοοοοοοοοοοοοοΤο οπιο του λαου εχει παρει στο λαιμο του πολλα πρεζακια
Θρησκοληπτοι ε???Τελοσπαντων!Θα θελα απλα να σου κανω μια ερωτηση.Ποιο μεγαλη καταντια ποια ειναι??αυτες τις παιδιαρωδεις μεθοδους τις κανουν οι θρησκοληπτοι.
Ναι πάτερ...το βρήκες!Εγω απλά το πρότεινα γιατί όταν λες κάτι θα πρέπει να είσαι σε θέση και να το υποστηρίξεις...οκ μην το κανεις. μαλλον κράσαρε ο σκληρος απο την αγια γραφη..
ΛΑΘΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!1Ασε τα σάπια...
Σε είδαμε!
κάνε backup και μετά φορμάτ. Αλλιώς δε χωρά ο καταιγισμός δεδομένων του παπαγιώργη....Ναι πάτερ...το βρήκες!Εγω απλά το πρότεινα γιατί όταν λες κάτι θα πρέπει να είσαι σε θέση και να το υποστηρίξεις...
αυτες τις παιδιαρωδεις μεθοδους τις κανουν οι θρησκοληπτοι.
Θες να τσεκάρουμε τις βρισιές που έφαγαν οι "ασεβείς" στο προηγούμενο θρεντ; Και μόνο για τις "επιλογές τους", που λες κι εσύ.Θρησκοληπτοι ε???Τελοσπαντων!Θα θελα απλα να σου κανω μια ερωτηση.Ποιο μεγαλη καταντια ποια ειναι??
1)Ενας που πιστευει στο Θεο γνωριζοντας πως και η επιστημη δεν εχει καταφερει να εξηγησει τη δημιουργια του ανθρωπου?
ή
2)Καποιος που καταναλωνει τη μερα του σε ενα site με burdela ως διαχειρηστης??
Η αποψη μου ειναι οτι ο καθενας εχει την ελευθερια να κανει οτι θελει χωρις να τον βριζουν οι αλλοι.Εσυ ομως βλεποντας και τον τιτλο του thread εχεις το δικαιωμα να υβριζεις καποιον για τις επιλογες του παρολο που δεν σε επηρεαζουν σε κατι!!
ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΓΚΙΑ!!!
Η Επιστημη δεν εχει καταφερει επισης να εξηγησει την υπαρξη του Θεου.1)Ενας που πιστευει στο Θεο γνωριζοντας πως και η επιστημη δεν εχει καταφερει να εξηγησει τη δημιουργια του ανθρωπου?
Ποιο απο τα παραπανω σου επεβαλλε ο Χριστιανισμος να μη κανεις???Ηρθε καποιος παπας ποτε και σε επιασε απ το λαιμο???ναι για όπου τους παίρνει κι όπου ταχουν σίγουρα...αλλιώς όλα τα άλλα βαπτίζονται θέματα ιεραρχίας πέραν των διαδικασιών που αφορούν τα προβατα.
Όχι απλά όπιο του λαού, αλλά καταστροφή της ελεύθερης σκέψης, ρόπαλο κατά της εναρμόνισης με το ίδιο σώμα, αποστροφή προς τον έρωτα ποιητή ορατών τε πάντων των αοράτων (που αυτά τα αόρατα σχετιζόμενα με τον έρωτα δημιουργούν την ανάγκη εξύμνησης της αλήθειας από τον ποιητή και πάει λέγοντας).
Η Επιστημη δεν εχει καταφερει επισης να εξηγησει την υπαρξη του Θεου.
'Η αυτο το δεχομαστε επειδη μας το ειπαν?
επειδη το ''αλλα λεει η θεια μου και αλλα ακουν τ αυτια μου'' ειναι συνηθης εκλησιαστικη και μη (το κανουν και οι αμερικανοι) μεθοδος, ξαναγραφω αυτο που εγραψα στο αλλο θρεντ του βασιλια σας..Ναι πάτερ...το βρήκες!Εγω απλά το πρότεινα γιατί όταν λες κάτι θα πρέπει να είσαι σε θέση και να το υποστηρίξεις...
Ετσι είναι σαν να παίρνεις θέση,ανοιγω αυτο το θεμα για να συνεχισουμε εδω, καθως τα παληκαρια εχουν δικιο. ας μην χαλαμε τα αλλα θρεντ..