Νέα

Θρησκεία: το όπιο των λαών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 324
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
ανοιγω αυτο το θεμα για να συνεχισουμε εδω, καθως τα παληκαρια εχουν δικιο. ας μην χαλαμε τα αλλα θρεντ..

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ανοιγω αυτο το θεμα για να συνεχισουμε εδω, καθως τα παληκαρια εχουν δικιο. ας μην χαλαμε τα αλλα θρεντ..
Σωστός! :thumbsup:
Μπορείς να βάλεις και ένα δημοψήφισμα αφού πιστεύεις ότι οι Χριστιανοί δεν γεμίζουνε ταξί...

OP
OP
giorgospapa

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
Σωστός! :thumbsup:
Μπορείς να βάλεις και ένα δημοψήφισμα αφού πιστεύεις ότι οι Χριστιανοί δεν γεμίζουνε ταξί...
αυτες τις παιδιαρωδεις μεθοδους τις κανουν οι θρησκοληπτοι.
ξανα-διαβασε το ποστ μου να δεις τι λεει και εδω ειμαστε..

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Το οπιο του λαου εχει παρει στο λαιμο του πολλα πρεζακια

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66

Συνημμένα

• IMG_0800G.JPG
    IMG_0800G.JPG
    86,2 KB · Εμφανίσεις: 22

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το οπιο του λαου εχει παρει στο λαιμο του πολλα πρεζακια
οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο είσ ένα χόρτο μαγικοοοοοοοοοοοοοοοο
δώστε μου λίγο για να πιώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω *P *P *P *P *P

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
Θρησκοληπτοι ε???Τελοσπαντων!Θα θελα απλα να σου κανω μια ερωτηση.Ποιο μεγαλη καταντια ποια ειναι??
1)Ενας που πιστευει στο Θεο γνωριζοντας πως και η επιστημη δεν εχει καταφερει να εξηγησει τη δημιουργια του ανθρωπου?
ή
2)Καποιος που καταναλωνει τη μερα του σε ενα site με burdela ως διαχειρηστης??
Η αποψη μου ειναι οτι ο καθενας εχει την ελευθερια να κανει οτι θελει χωρις να τον βριζουν οι αλλοι.Εσυ ομως βλεποντας και τον τιτλο του thread εχεις το δικαιωμα να υβριζεις καποιον για τις επιλογες του παρολο που δεν σε επηρεαζουν σε κατι!!
ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΓΚΙΑ!!!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
οκ μην το κανεις. μαλλον κράσαρε ο σκληρος απο την αγια γραφη..:grin:
Ναι πάτερ...το βρήκες!Εγω απλά το πρότεινα γιατί όταν λες κάτι θα πρέπει να είσαι σε θέση και να το υποστηρίξεις...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ναι πάτερ...το βρήκες!Εγω απλά το πρότεινα γιατί όταν λες κάτι θα πρέπει να είσαι σε θέση και να το υποστηρίξεις...
κάνε backup και μετά φορμάτ. Αλλιώς δε χωρά ο καταιγισμός δεδομένων του παπαγιώργη....

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6

ναι για όπου τους παίρνει κι όπου ταχουν σίγουρα...αλλιώς όλα τα άλλα βαπτίζονται θέματα ιεραρχίας πέραν των διαδικασιών που αφορούν τα προβατα.

Όχι απλά όπιο του λαού, αλλά καταστροφή της ελεύθερης σκέψης, ρόπαλο κατά της εναρμόνισης με το ίδιο σώμα, αποστροφή προς τον έρωτα ποιητή ορατών τε πάντων των αοράτων (που αυτά τα αόρατα σχετιζόμενα με τον έρωτα δημιουργούν την ανάγκη εξύμνησης της αλήθειας από τον ποιητή και πάει λέγοντας).

χχχχχ

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
35
Like
6
Πόντοι
1.230
Να θυμηθούμε ποιος είπε πρώτος την Φράση "η θρησκεία είναι το όπιο του λαού" (δεν ήταν ο Μαρξ.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Θρησκοληπτοι ε???Τελοσπαντων!Θα θελα απλα να σου κανω μια ερωτηση.Ποιο μεγαλη καταντια ποια ειναι??
1)Ενας που πιστευει στο Θεο γνωριζοντας πως και η επιστημη δεν εχει καταφερει να εξηγησει τη δημιουργια του ανθρωπου?
ή
2)Καποιος που καταναλωνει τη μερα του σε ενα site με burdela ως διαχειρηστης??
Η αποψη μου ειναι οτι ο καθενας εχει την ελευθερια να κανει οτι θελει χωρις να τον βριζουν οι αλλοι.Εσυ ομως βλεποντας και τον τιτλο του thread εχεις το δικαιωμα να υβριζεις καποιον για τις επιλογες του παρολο που δεν σε επηρεαζουν σε κατι!!
ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΓΚΙΑ!!!
Θες να τσεκάρουμε τις βρισιές που έφαγαν οι "ασεβείς" στο προηγούμενο θρεντ; Και μόνο για τις "επιλογές τους", που λες κι εσύ.
Κατά τα άλλα, δεν ζούμε στην Ελλάδα των Ελλήνων Χριστιανών, έτσι;

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Η Επιστημη δεν εχει καταφερει επισης να εξηγησει την υπαρξη του Θεου.
'Η αυτο το δεχομαστε επειδη μας το ειπαν?

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
ναι για όπου τους παίρνει κι όπου ταχουν σίγουρα...αλλιώς όλα τα άλλα βαπτίζονται θέματα ιεραρχίας πέραν των διαδικασιών που αφορούν τα προβατα.

Όχι απλά όπιο του λαού, αλλά καταστροφή της ελεύθερης σκέψης, ρόπαλο κατά της εναρμόνισης με το ίδιο σώμα, αποστροφή προς τον έρωτα ποιητή ορατών τε πάντων των αοράτων (που αυτά τα αόρατα σχετιζόμενα με τον έρωτα δημιουργούν την ανάγκη εξύμνησης της αλήθειας από τον ποιητή και πάει λέγοντας).
Ποιο απο τα παραπανω σου επεβαλλε ο Χριστιανισμος να μη κανεις???Ηρθε καποιος παπας ποτε και σε επιασε απ το λαιμο???
Συνεχιστε τη παρωδια σας!!Κριμα να σας στερουνται τετοιες ελεθεριες!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Η Επιστημη δεν εχει καταφερει επισης να εξηγησει την υπαρξη του Θεου.
'Η αυτο το δεχομαστε επειδη μας το ειπαν?

ουτε να την απορριψει.....κανω και λιγο το δικηγορο του διαβολου :P

OP
OP
giorgospapa

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
επειδη το ''αλλα λεει η θεια μου και αλλα ακουν τ αυτια μου'' ειναι συνηθης εκλησιαστικη και μη (το κανουν και οι αμερικανοι) :grin: μεθοδος, ξαναγραφω αυτο που εγραψα στο αλλο θρεντ του βασιλια σας..

''καλα, ας αφηνατε τους ανθρωπους να επελεγαν τη θρησκεια τους οταν θα ηταν πνευματικα ετοιμοι γι αυτο και θα σου ελεγα αν γεμιζατε κανενα ταξι σημερα..''

το ταξι το γεμιζετε τωρα, μην ανησυχειτε. αυτο σας καιει αλλωστε, οι τζιροι..  :grin: :grin:

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.439
Πόντοι
506
Ετσι είναι σαν να παίρνεις θέση,
έπρεπε να υπάρχει στο τέλος ένα ερωτηματικό 
Θρησκεία: το όπιο των λαών;

ΥΓ. η κυρία που πιπωνη στη φωτο είναι ...βέλι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom