Νέα

Θρησκεία: το όπιο των λαών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 324
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
επειδη το ''αλλα λεει η θεια μου και αλλα ακουν τ αυτια μου'' ειναι συνηθης εκλησιαστικη και μη (το κανουν και οι αμερικανοι) :grin: μεθοδος, ξαναγραφω αυτο που εγραψα στο αλλο θρεντ του βασιλια σας..

''καλα, ας αφηνατε τους ανθρωπους να επελεγαν τη θρησκεια τους οταν θα ηταν πνευματικα ετοιμοι γι αυτο και θα σου ελεγα αν γεμιζατε κανενα ταξι σημερα..''

το ταξι το γεμιζετε τωρα, μην ανησυχειτε. αυτο σας καιει αλλωστε, οι τζιροι..  :grin: :grin:
Εγώ δεν έχω κανέναν βασιλιά...σε λάθος άνθρωπο τα λες...απλά ξέρω να σέβομαι τα "πιστεύω" του άλλου! :think:

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
Θες να τσεκάρουμε τις βρισιές που έφαγαν οι "ασεβείς" στο προηγούμενο θρεντ; Και μόνο για τις "επιλογές τους", που λες κι εσύ.
Κατά τα άλλα, δεν ζούμε στην Ελλάδα των Ελλήνων Χριστιανών, έτσι;
Δεν νομιζω να εβρισα εγω κανεναν!!!!!!!Το οτι υπαρχουν και μαλακες παντου αυτο ειναι γεγονος!!!Δεν φταιω εγω γι αυτο ομως!

Στον αλλο φιλο που λεει για το θεμα της επιστημης απλα θα σου πω πως πολλα φαινομενα που η θρησκεια τα αποκαλει θαυματα οντως τα δεχεται!!ΑΝ πας στη μονη Αγαθωνος θα δεις ακομα το σκηνωμα του Μοναχου που μετα απο 5 αν δε κανω λαθος χρονια ειναι σχεδον ανεπαφο!Αυτο και οι ιατροδικαστες το αποκαλεσαν θαυμα!
Αλλα δε με απασχολει να σε πεισω για κατι!Κανε ελευθερα την επιλογη σου.Μην κατακρινεις ομως τους αλλους και μη τους προσβαλεις τα πιστευω τους!

player21

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
0
βρισιές και ειρωνείς υπόθηκαν εκατέρωθεν σε ζώντες όμως ανθρώπους, όχι σε κάποιον που πέθανε!!! Για όποιον έχει λίγη τσίπα πάνω του καταλαβαίνει την διαφορά!!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Η επιστήμη επίσης δεν είναι σε θέση να απορρίψει και την ύπαρξη λυκάνθρωπων.
Οπότε...

εγω δε διαφωνω οτι μπορει και να υπαρχουν :)

η επιστημη επισης εδω και 50 χρονια προσπαθει απεγνωσμενα να μας πεισει οτι υπαρχουν οι εξωγηινοι....τι να κανουμε τωρα.....

εγω και αυτο πιστευω οτι μπορει να ισχυει....

οσο αυθεντιες ειναι αυτοι που σκιζουν τα ρουχα τους λεγοντας οτι ο θεος υπαρχει ακριβως το ιδιο αυθεντιες (και αρα ακυροι για μενα) ειναι και αυτοι που ορκιζονται στην επιστημη οτι δεν υπαρχει.......

και επιτελους τι ειναι ο θεος? πνευμα? ξωτικο?
για μενα θεος μπορει να ειναι μια ηλεκτρομαγνητικη καταιγιδα ή ενας μετεωριτης......μια ανωτερη δυναμη που καθοριζει καποια πραγματα....και την οποια επιλεξαμε να λεμε θεο ή αλλαχ για να εξηγησουμε καποια πραγματα......

OP
OP
giorgospapa

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
Ετσι είναι σαν να παίρνεις θέση,
έπρεπε να υπάρχει στο τέλος ένα ερωτηματικό 
Θρησκεία: το όπιο των λαών;
οχι, δεν ηθελα ερωτηματικο..

ΥΓ. η κυρία που πιπωνη στη φωτο είναι ...βέλι
εφαγα τετοια φολα ???? παντως εκανε τρελλη πιπα και ηχηρό CIM με στεγνωτηριο..

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Άσχετο είναι αλλά μου άρεσε και είπα να το βάλω...

Συνημμένα

• Optasia.jpg
    Optasia.jpg
    78,2 KB · Εμφανίσεις: 24
OP
OP
giorgospapa

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
το βιολι του ο ποδολαγνος..

ενταξει εισαστε πολλοι. οι περισοτεροι..  :2funny: :2funny:

καλα δουλευει η επιχειρηση. αξιος και ο προεδρος Δ.Σ.

τι διααααααααααλο. με τετοιο μισθο κανει καλη δουλεια, αν μη τι αλλο..

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Wow, φοβερό "επιχείρημα"!     :headbang: :headbang: :headbang:
Πάς καλά???Γιατί νομίζεις πως αναφέρομαι...ΠΑΝΤΑ σε εσένα???? :think: :think: :think:
Αφού μιλάμε για θρησκείες πρέπει να αναφέρω κάτι σχετικά με την δική ΜΟΥ θρησκεία...βάλε τώρα και εσύ για την δικιά ΣΟΥ.... ;) ;) ;)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
εγω δε διαφωνω οτι μπορει και να υπαρχουν :)

η επιστημη επισης εδω και 50 χρονια προσπαθει απεγνωσμενα να μας πεισει οτι υπαρχουν οι εξωγηινοι....τι να κανουμε τωρα.....

εγω και αυτο πιστευω οτι μπορει να ισχυει....

οσο αυθεντιες ειναι αυτοι που σκιζουν τα ρουχα τους λεγοντας οτι ο θεος υπαρχει ακριβως το ιδιο αυθεντιες (και αρα ακυροι για μενα) ειναι και αυτοι που ορκιζονται στην επιστημη οτι δεν υπαρχει.......

και επιτελους τι ειναι ο θεος? πνευμα? ξωτικο?
για μενα θεος μπορει να ειναι μια ηλεκτρομαγνητικη καταιγιδα ή ενας μετεωριτης......μια ανωτερη δυναμη που καθοριζει καποια πραγματα....και την οποια επιλεξαμε να λεμε θεο ή αλλαχ για να εξηγησουμε καποια πραγματα......
Όλα σωστά αυτά που λες.
Το πνεύμα του θρεντ πάντως δεν είναι να "αποδείξει" αν υπάρχει Θεός, αλλά πολύ περισσότερο να καταδείξει οτι σε μία γύρωθεν κατευθυνόμενη καμπάνια απο την Εκκλησία που θεωρεί οτι οι Έλληνες είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι απλά και μόνο επειδή βαπτίστηκαν σε νηπιακή ηλικία τέτοιοι, υπάρχει ένα σεβαστό ποσοστό που δε μασάει.
Ανεξιθρησκεία λοιπόν!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

Βεβαια ο χριστιανισμος ειναι μια γενικη εννοια....αλλο ορθοδοξια αλλο χριστιανισμος.....το ξερεις οτι η ορθοδοξια εχει πιο πολλα κοινα στοιχεια με τους μουσουλμανους παρα με τους καθολικους? (ποσο μαλλον αγγλικανους και προτεσταντες...)

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Δεν νομιζω να εβρισα εγω κανεναν!!!!!!!Το οτι υπαρχουν και μαλακες παντου αυτο ειναι γεγονος!!!Δεν φταιω εγω γι αυτο ομως!

Στον αλλο φιλο που λεει για το θεμα της επιστημης απλα θα σου πω πως πολλα φαινομενα που η θρησκεια τα αποκαλει θαυματα οντως τα δεχεται!!ΑΝ πας στη μονη Αγαθωνος θα δεις ακομα το σκηνωμα του Μοναχου που μετα απο 5 αν δε κανω λαθος χρονια ειναι σχεδον ανεπαφο!Αυτο και οι ιατροδικαστες το αποκαλεσαν θαυμα!
Αλλα δε με απασχολει να σε πεισω για κατι!Κανε ελευθερα την επιλογη σου.Μην κατακρινεις ομως τους αλλους και μη τους προσβαλεις τα πιστευω τους!
Δεν εχω σκοπο να το κανω αλλα υπαρχει τροπος να μη τα προσβαλω? Αφου οπως το θετεις και μονο η μη αποδοχη των πιστευω σου αποτελει προσβολη

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Πάς καλά???Γιατί νομίζεις πως αναφέρομαι...ΠΑΝΤΑ σε εσένα???? :think: :think: :think:
Αφού μιλάμε για θρησκείες πρέπει να αναφέρω κάτι σχετικά με την δική ΜΟΥ θρησκεία...βάλε τώρα και εσύ για την δικιά ΣΟΥ.... ;) ;) ;)
Δεν θα μου πεις τι να κάνω και πότε.
Σου ξαναλέω όμως οτι αν ποστάρεις κάτι σε ένα δημόσιο φόρουμ, να μάθεις να υφίστασαι και την κριτική.
Αλλιώς μην το ποστάρεις.

OP
OP
giorgospapa

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
ναι, σαν να λεμε οι γαυροι ειμαστε περισοτεροι απο τους βαζελους..

ε ρε γλεντιααααααααααααααααα !!!!!!!!!!!

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Βεβαια ο χριστιανισμος ειναι μια γενικη εννοια....αλλο ορθοδοξια αλλο χριστιανισμος.....το ξερεις οτι η ορθοδοξια εχει πιο πολλα κοινα στοιχεια με τους μουσουλμανους παρα με τους καθολικους? (ποσο μαλλον αγγλικανους και προτεσταντες...)
Σαφως αφου εχουν κοινη μητρα. αυτη της μαμας Ανατολης

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
αφού οι μουσουλμάνοι απλοποίησαν ορισμένα σημεία να την κάνουν πιο ελκυστική, π.χ. να έχουν μέχρι 4 συζήγους (καλόοοοο;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom