Η επιστήμη επίσης δεν είναι σε θέση να απορρίψει και την ύπαρξη λυκάνθρωπων.ουτε να την απορριψει.....κανω και λιγο το δικηγορο του διαβολου
Οπότε...
Η επιστήμη επίσης δεν είναι σε θέση να απορρίψει και την ύπαρξη λυκάνθρωπων.ουτε να την απορριψει.....κανω και λιγο το δικηγορο του διαβολου
Εγώ δεν έχω κανέναν βασιλιά...σε λάθος άνθρωπο τα λες...απλά ξέρω να σέβομαι τα "πιστεύω" του άλλου!επειδη το ''αλλα λεει η θεια μου και αλλα ακουν τ αυτια μου'' ειναι συνηθης εκλησιαστικη και μη (το κανουν και οι αμερικανοι) μεθοδος, ξαναγραφω αυτο που εγραψα στο αλλο θρεντ του βασιλια σας..
''καλα, ας αφηνατε τους ανθρωπους να επελεγαν τη θρησκεια τους οταν θα ηταν πνευματικα ετοιμοι γι αυτο και θα σου ελεγα αν γεμιζατε κανενα ταξι σημερα..''
το ταξι το γεμιζετε τωρα, μην ανησυχειτε. αυτο σας καιει αλλωστε, οι τζιροι..
Δεν νομιζω να εβρισα εγω κανεναν!!!!!!!Το οτι υπαρχουν και μαλακες παντου αυτο ειναι γεγονος!!!Δεν φταιω εγω γι αυτο ομως!Θες να τσεκάρουμε τις βρισιές που έφαγαν οι "ασεβείς" στο προηγούμενο θρεντ; Και μόνο για τις "επιλογές τους", που λες κι εσύ.
Κατά τα άλλα, δεν ζούμε στην Ελλάδα των Ελλήνων Χριστιανών, έτσι;
Η επιστήμη επίσης δεν είναι σε θέση να απορρίψει και την ύπαρξη λυκάνθρωπων.
Οπότε...
οχι, δεν ηθελα ερωτηματικο..Ετσι είναι σαν να παίρνεις θέση,
έπρεπε να υπάρχει στο τέλος ένα ερωτηματικό
Θρησκεία: το όπιο των λαών;
εφαγα τετοια φολα ???? παντως εκανε τρελλη πιπα και ηχηρό CIM με στεγνωτηριο..ΥΓ. η κυρία που πιπωνη στη φωτο είναι ...βέλι
το βιολι του ο ποδολαγνος..
Ο νηστικός ... καρβέλια ...!Άσχετο είναι αλλά μου άρεσε και είπα να το βάλω...
Η επιστήμη επίσης δεν είναι σε θέση να απορρίψει και την ύπαρξη λυκάνθρωπων.
Οπότε...
Πάς καλά???Γιατί νομίζεις πως αναφέρομαι...ΠΑΝΤΑ σε εσένα????Wow, φοβερό "επιχείρημα"!
Όλα σωστά αυτά που λες.εγω δε διαφωνω οτι μπορει και να υπαρχουν
η επιστημη επισης εδω και 50 χρονια προσπαθει απεγνωσμενα να μας πεισει οτι υπαρχουν οι εξωγηινοι....τι να κανουμε τωρα.....
εγω και αυτο πιστευω οτι μπορει να ισχυει....
οσο αυθεντιες ειναι αυτοι που σκιζουν τα ρουχα τους λεγοντας οτι ο θεος υπαρχει ακριβως το ιδιο αυθεντιες (και αρα ακυροι για μενα) ειναι και αυτοι που ορκιζονται στην επιστημη οτι δεν υπαρχει.......
και επιτελους τι ειναι ο θεος? πνευμα? ξωτικο?
για μενα θεος μπορει να ειναι μια ηλεκτρομαγνητικη καταιγιδα ή ενας μετεωριτης......μια ανωτερη δυναμη που καθοριζει καποια πραγματα....και την οποια επιλεξαμε να λεμε θεο ή αλλαχ για να εξηγησουμε καποια πραγματα......
Δεν εχω σκοπο να το κανω αλλα υπαρχει τροπος να μη τα προσβαλω? Αφου οπως το θετεις και μονο η μη αποδοχη των πιστευω σου αποτελει προσβοληΔεν νομιζω να εβρισα εγω κανεναν!!!!!!!Το οτι υπαρχουν και μαλακες παντου αυτο ειναι γεγονος!!!Δεν φταιω εγω γι αυτο ομως!
Στον αλλο φιλο που λεει για το θεμα της επιστημης απλα θα σου πω πως πολλα φαινομενα που η θρησκεια τα αποκαλει θαυματα οντως τα δεχεται!!ΑΝ πας στη μονη Αγαθωνος θα δεις ακομα το σκηνωμα του Μοναχου που μετα απο 5 αν δε κανω λαθος χρονια ειναι σχεδον ανεπαφο!Αυτο και οι ιατροδικαστες το αποκαλεσαν θαυμα!
Αλλα δε με απασχολει να σε πεισω για κατι!Κανε ελευθερα την επιλογη σου.Μην κατακρινεις ομως τους αλλους και μη τους προσβαλεις τα πιστευω τους!
Δεν θα μου πεις τι να κάνω και πότε.Πάς καλά???Γιατί νομίζεις πως αναφέρομαι...ΠΑΝΤΑ σε εσένα????
Αφού μιλάμε για θρησκείες πρέπει να αναφέρω κάτι σχετικά με την δική ΜΟΥ θρησκεία...βάλε τώρα και εσύ για την δικιά ΣΟΥ.... ;) ;) ;)
ναι, σαν να λεμε οι γαυροι ειμαστε περισοτεροι απο τους βαζελους..Αφού μιλάμε για θρησκείες πρέπει να αναφέρω κάτι σχετικά με την δική ΜΟΥ θρησκεία...βάλε τώρα και εσύ για την δικιά ΣΟΥ.... ;) ;) ;)
Σαφως αφου εχουν κοινη μητρα. αυτη της μαμας ΑνατοληςΒεβαια ο χριστιανισμος ειναι μια γενικη εννοια....αλλο ορθοδοξια αλλο χριστιανισμος.....το ξερεις οτι η ορθοδοξια εχει πιο πολλα κοινα στοιχεια με τους μουσουλμανους παρα με τους καθολικους? (ποσο μαλλον αγγλικανους και προτεσταντες...)