Νέα

θπαρχει καλιτερο τσιμποθτκι απο τησ Αλιονασ ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giasou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
αμαν με αυτο το θ στους τιτλους του θεματος,δεν βλεπουν οτι μπαινει το Θ να το σβησουν να βαλουν Υ  ΕΛΕΟΣ.,''τσιμποθτκι''

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Στη Γκμωχ πρεπει να πας οπωσδηποτε. Οχι μονο για την πιπα, αλλα γενικωτερα. Πολυ special αγαπουλοκατασταση, gfe, τα παντα ολα!
θα παω στη γκμωχ,συντομα κιολας...

της αντριανας η πιπα παρεπιπτοντως ειναι αισχος...απαραδεκτη...

δεν ειναι καν τσιμπουκι αυτο...ενα μηχανικο ,εκβιαστικο γαμησι του στοματος της ειναι...

στο τσιμπουκι θελω η τανα να νιωσει το ρυθμο που χτυπαει η καυλα τον πουτσο μου και να συντονιστει μ αυτον...οχι να μου προσπαθει να μου επιβαλει τον δικο της :ak:

στα αγγλικα το ρημα ειναι suck(Στα ρωσικα βεβαια δεν ξερω πως ειναι)...και ετσι πρεπει να το τσιμπουκι,να ρουφαει τον πουτσο η αλλη σα να προσπαθει να αντλησει τα χυσια απ τ αρχιδια...
κι οχι να προσομοιαζει την κινηση/τριβη του πουτσου με το μουνι στο γαμησι,με το στομα της

ειναι σα να παω εγω να κανω γλειφομουνι σε μια κι αντι να της γλειφω την κλειτοριδα,να βαζω/βγαζω τη γλωσσα μου στον κολπο της...

παντως το τσιμπουκι ειναι εμφυτο ταλεντο...δε μαθαινεται...βλεπεις η αλλη ειναι 60 χρονων πουτανα και δεν ξερει να παρει πιπα και χω τυχει μεχρι και σε 16χρονο που τον εκανε τον πουτσο καινουργιο

η αντριανα βεβαια,κανει απιστευτη ρομαντικη γλειφοκωλαδα
βασικα ειναι η μονη νομιζω που μ αρεσει να μου κανει γλειφοκωλαδα...
απιστευτο πραμα μιλαμε
ενω η αλιονα τι μου γλειφει τον κωλο,τι μου γλειφει το γονατο ξερω γω,ιδια "καυλα" νιωθω

sinister

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2010
Κριτικές
11
Like
0
Πόντοι
11
αμαν με αυτο το θ στους τιτλους του θεματος,δεν βλεπουν οτι μπαινει το Θ να το σβησουν να βαλουν Υ  ΕΛΕΟΣ.,''τσιμποθτκι''
Οκ συνάδελφε, αλλά μιας και το συζητάμε (κουβέντα να γίνεται βραδιάτικα...), το "τ" γιατί μπαίνει μετά το "θ"? Θα μπορούσε να γράψει "τσιμποθκι" αντί για "τσιμποθτκι".

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Οκ συνάδελφε, αλλά μιας και το συζητάμε (κουβέντα να γίνεται βραδιάτικα...), το "τ" γιατί μπαίνει μετά το "θ"? Θα μπορούσε να γράψει "τσιμποθκι" αντί για "τσιμποθτκι".
προφανως και δεν υπαρχει προβλημα,απλα το ανεφερα... ;)

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
εσενα ΠΟΥΣΤΑΕΚΟ ποιανης το τσιμοθκι σ αρεσει?  :cool2:

Εγω γουσταρω τσιμπουκι βαθυ λαρυγγατο ολο μεσα και χυσιμο κατω στη φαρυγγιτιδα να ουμε! Δυστυχως καμια απο τις εργαζομενες κοπελες δε το κανει αυτο!!!

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231
και θεοτρελη τυπε :grin:
αν την πετυχεις σε φορμα ριχνεις πολυ γελιο :grin:
Ακομα δεν την εχω πετυχει ετσι. Το σιγουρο ομως ειναι οτι ειναι 100% επαγγελματιας και πραγματικο κελεπουρι σε σχεση τιμης -αποδοσης.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Αν είσαι έξω και βρέχει, παρότι κρατάς ομπρέλα, δεν βλέπεις αν ρίχνει ψιλόβροχο ή κατακλυσμό?

Ναι ρε φιλε το ΒΛΕΠΕΙΣ! Εσυ εχεις ματια στο μποτζθον δηλαδη και βλεπεις οτι ειναι υγρο το τσιθμποθτζκι?  :2funny:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Εγω γουσταρω τσιμπουκι βαθυ λαρυγγατο ολο μεσα και χυσιμο κατω στη φαρυγγιτιδα να ουμε! Δυστυχως καμια απο τις εργαζομενες κοπελες δε το κανει αυτο!!!
πουσταλεκο μηπως εισαι πουσταλεκα?

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Ναι ρε φιλε το ΒΛΕΠΕΙΣ! Εσυ εχεις ματια στο μποτζθον δηλαδη και βλεπεις οτι ειναι υγρο το τσιθμποθτζκι?  :2funny:
Συγγνώμη, εσύ όταν σε τσιμπουκώνουν και είσαι ανάσκελα δεν βλέπεις κάτω να δεις πώς πάει η δουλειά? Κοιτάς το σοβατεπί στο ταβάνι? Και πες ότι δεν κοιτάς. Τα "σλουρπ" δεν τα ακούς?

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
πουσταλεκο μηπως εισαι πουσταλεκα?

ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ φιλε ο καραμπουζουκλης ο ακαποτος τιμωρος!!! Αμα βρεις κανενα πουτανακι που να κανει τετοιο τζιμοθτκινν ενημερωσε αμεσα χυστη μου!!!  :pipa2:

Και επειδη πολλες φορες μου εχουν στειλει πμ διαφορα πουστρακια να διευκρινισω οτι δε γαμαω αγορακια!!

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Συγγνώμη, εσύ όταν σε τσιμπουκώνουν και είσαι ανάσκελα δεν βλέπεις κάτω να δεις πώς πάει η δουλειά? Κοιτάς το σοβατεπί στο ταβάνι? Και πες ότι δεν κοιτάς. Τα "σλουρπ" δεν τα ακούς?

Αααα! μαλιστα! Αμα παει με το σλουρπ τοτε οκ παω πασο! Απλα με την καποτα οπως και να χει δεν εχει τοσο νοημα το ιδιο ειναι και με σλουρπ και χωρις σλουρπ!

Με απεριοριστο σεβασμο και εκτιμιση...
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :zfuck:

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231
θα παω στη γκμωχ,συντομα κιολας...

της αντριανας η πιπα παρεπιπτοντως ειναι αισχος...απαραδεκτη...

δεν ειναι καν τσιμπουκι αυτο...ενα μηχανικο ,εκβιαστικο γαμησι του στοματος της ειναι...

στο τσιμπουκι θελω η τανα να νιωσει το ρυθμο που χτυπαει η καυλα τον πουτσο μου και να συντονιστει μ αυτον...οχι να μου προσπαθει να μου επιβαλει τον δικο της :ak:

στα αγγλικα το ρημα ειναι suck(Στα ρωσικα βεβαια δεν ξερω πως ειναι)...και ετσι πρεπει να το τσιμπουκι,να ρουφαει τον πουτσο η αλλη σα να προσπαθει να αντλησει τα χυσια απ τ αρχιδια...
κι οχι να προσομοιαζει την κινηση/τριβη του πουτσου με το μουνι στο γαμησι,με το στομα της

ειναι σα να παω εγω να κανω γλειφομουνι σε μια κι αντι να της γλειφω την κλειτοριδα,να βαζω/βγαζω τη γλωσσα μου στον κολπο της...

παντως το τσιμπουκι ειναι εμφυτο ταλεντο...δε μαθαινεται...βλεπεις η αλλη ειναι 60 χρονων πουτανα και δεν ξερει να παρει πιπα και χω τυχει μεχρι και σε 16χρονο που τον εκανε τον πουτσο καινουργιο

η αντριανα βεβαια,κανει απιστευτη ρομαντικη γλειφοκωλαδα
βασικα ειναι η μονη νομιζω που μ αρεσει να μου κανει γλειφοκωλαδα...
απιστευτο πραμα μιλαμε
ενω η αλιονα τι μου γλειφει τον κωλο,τι μου γλειφει το γονατο ξερω γω,ιδια "καυλα" νιωθω
Το καλυτερο τσιμπουκι ever, το κανει η Τζενη που λεω στο #76. Πανω στο deap throat, βγαζει τη γλωσσα της, και γλειφει τα αρχιδια. Δεν ξερω αν τοχεις ζησει ποτε.  Μιλαμε για πραγματικη εμπειρια!! Η απολυτη καυλα!!

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Το καλυτερο τσιμπουκι ever, το κανει η Τζενη που λεω στο #76. Πανω στο deap throat, βγαζει τη γλωσσα της, και γλειφει τα αρχιδια. Δεν ξερω αν τοχεις ζησει ποτε.  Μιλαμε για πραγματικη εμπειρια!! Η απολυτη καυλα!!
σωπα ρε,θα την παρω τοτε...

οχι δεν το χω ζησει...βασικα ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ( :headbang: ) δε μου το χουν παρει ολοκληρο μεσα στο στομα...οχι οτι εχω κανα παλουκι,αλλα δεν ξερω τι παιζει...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

οχι δεν το χω ζησει...βασικα ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ( :headbang: ) δε μου το χουν παρει ολοκληρο μεσα στο στομα...οχι οτι εχω κανα παλουκι,αλλα δεν ξερω τι παιζει...
μπας και σιχαινονται τυπε? :S :think:

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231

Το "ολοκληρο" δε λεει τιποτα (εννοειται και ακα..). Πολλες κορασιδες το κανουν. Η υγρη γλωσσα, που ταυτοχρονα "σκουπιζει" δεξια αριστερα αργα και θερμαινει την περιοχη ειναι ολα τα λεφτα! Μονο που το περιγραφω και το θυμαμαι μου εχει σηκωθει!

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

νοιωθουν δεος μπροστα στη Νωντοσυνη  :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom